Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Καταχωρήθηκε 10 Μάρτιος 2010 - 21:11
Απλες υποθεσεις..Θα δειξει.
Ελπιζω να ειναι περιπου οπως τα λεω γιατι αν μπορει να περνει οποια και οσα φρουτα θελει ειναι μα**κια, δεν θα 'ναι;
Εντιτ : Κατι ακομα που ξεχασα...Η ροη του αρκ δεν δειχνει οτι ειναι στο τελος του.Πεθανε ο Ασσος ωραια, ηρθε ο Μαυρος , πεθανε ο Ασπρος του πηρε ο Μαυρος το φρουτο, ωραια!Τωρα? Ο ΑοΚιτζι παγωσε την θαλασσα οποτε τι γινετε με τους Ασπροπειρατες και τον αναισθητο?Ο ΒΒ τι κανει τωρα?Λογικα εχει σκοπο να καθαρισει κοσμο..
Οποτε κανω δυο υποθεσεις(ναι κι'αλλες!)
Ή θα δουμε τον ΒΒ σε ποουνειτζ θα τα ριμαξει ολα ρε παιδι μου οποτε θα εχουμε κι'αλλα θυματα απο μαριν πλευρα μεχρι Σενγκοκου και Γκαρπ να ξυπνισουν και τελικα μετα απο πολλα πτωματα πισω του να αναγκαστει να παρει δρομο ο ΒΒ πριν τον σφαξουν οι μαρινς..... ή
ή λεω.. Να ερθει ο απο μηχανης Θεος-πατερας του Λουφη-Ντραγκον (ισως και οι Σουπερνοβας λεμε τωρα) και να βαλει την ταξη...
Τι λετε?
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από KamenoC: 10 Μάρτιος 2010 - 21:23
Καταχωρήθηκε 10 Μάρτιος 2010 - 21:16
Περιμεντε να δειτε τι θα παθει ο BB σε λιγα chapterakia που θα ερθει ο Dragon να μοιρασει σφαλιαρες
.
Πολυ καλο chapter, καλη συνεχεια των 3 επικων που προηγηθηκαν.
Ειδαμε και τις αντιδρασεις των Rayleight, crocodile μια χαρα ειμαστε.
Λιγη υπομονη :/ πρωτα πρεπει να ερθουν οι supernovas και μετα θα ελπιζουμε για Dragon (
Καταχωρήθηκε 10 Μάρτιος 2010 - 21:17
ποο ενταξει..ευχαριστω τον oda που εκανε ενας απ τους αγαπημενους μου χαρακτηρες ακομα πιο τουμπανιαρι...πςς... εγω κολλησα σε αυτο που ειπε ο μαρκο...θα μας το εξηγει καποιος αργοτερα λογικα..επισης νομιζω οτι θα μπορει να εχει μονο 2 φρουτα...αλλωστε ο shiryu ειπε ''λες να πετυχει?''..λογικα εχει μικρο ποσοστο επιτυχιας... επισης βουλωσαν και καποια στοματα που συνεχεια λεγαν για την εμφανιση του raylight...αμαν πια... BB και τα μυαλα στα καγκελα...
α και τωρα που δεν διαβασω σποιλερ τοu τσαπτερ ειναι πολυ πιο ευχάριστο...
Καταχωρήθηκε 10 Μάρτιος 2010 - 21:20
αυτο το μαυρο πανι που σκεπασαν τον ασπρο ειναι πολυ γκοθικ...τι στο διαολο εκανε ο μαυροσ π δν ηθελε να το μαθουν οι υπολοιποι?...
η σεαζον αυτη εχει πολυ ζουμι ακομα...δν παιζει να τελειωσει εδω...η αλαζονεια του μαυρου θα τον κανει να δειξει εδω και τωρα την δυναμη του στον κοσμο!...κανοντας σκονη τους μαρινες!
Combo Move: πιανει τον αντιπαλο με το ενα χερι και του κανει σεισμο στην κοιλια με το αλλο χερι!
Μ@λ@κ@ ΣεΝγκοκου τωρα θα ευχεσαι να ειχες αφησει τον ασε ελευθερο μολις σου τον εδωσε ο μαυρος...
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zem@c: 10 Μάρτιος 2010 - 21:26
Καταχωρήθηκε 10 Μάρτιος 2010 - 21:25
Θα συμφωνήσω ότι τώρα πια ο BB φαίνεται φαβορί για την θέση του last boss, λόγω της μοναδικότητας που έχει η ικανότητά του! Ωστόσο θα πω worry not για το ποιος είναι ο δυνατότερος σε αυτό το σύμπαν και αυτό πολύ απλά γιατί... αν για να πάρει μια ικανότητα πρέπει να σκοτώσει τον κάτοχο πρώτα (αν μπορεί να πάρει πάνω από 2 πάντα), με το death rate που έχει η σειρά (ειδικά όταν μιλάμε για τους τούμπανους κακούς που έχουν κυριολεκτικά τον αψόφηστο) δεν τον βλέπω να αποκτάει πολλές ακόμη (ικανότητες)... επίσης, there's always haki.
Και τώρα που αποκαλύφθηκε αυτή του η ιδιότητα σιγά μην τον αφήσουν να πάει κοντά στον Ace οι marines.
Total respect στον Aokiji
Στην κυριολεξία όμως...O δολοφόνος του Ace, Aikanu επιστρέφει! Κακό σκυλί, ψόφο δεν έχει, που λέμε...
The badass of the series is back!
(και σιγά μην πάθαινε τπτ από το ψωροwink, που τόλμησε και μόνο να δοκιμάσει
PS: Really liked the Rayleigh cameo!
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zoro: 10 Μάρτιος 2010 - 21:30
Καταχωρήθηκε 10 Μάρτιος 2010 - 21:31
Καταχωρήθηκε 10 Μάρτιος 2010 - 21:33
YΓ Η ιδεα μου ειναι η με τοσες φορες που εχει δεχτει σεισμο το marineford δεν θα επρεπε καν να βλεπουμε ερειπια της πολης.Την εχουν ισοπεδωσει τουλαχιστον 3 φορες μεχρι τωρα

Καταχωρήθηκε 10 Μάρτιος 2010 - 21:39
Η ιδεα μου ειναι η με τοσες φορες που εχει δεχτει σεισμο το marineford δεν θα επρεπε καν να βλεπουμε ερειπια της πολης.Την εχουν ισοπεδωσει τουλαχιστον 3 φορες μεχρι τωρα
Καλο...και εγω το ιδιο σκεφτομουν !
Καταχωρήθηκε 10 Μάρτιος 2010 - 22:46
μηπως εχει καμμια σχεση με αυτο που ειπε ο marco? η απλα αναφεροντε για τους νακαμα του BB?
Καταχωρήθηκε 10 Μάρτιος 2010 - 22:55
BLACKBEARD FTW ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ...(iKnow you gonna hate me
)
ποο ενταξει..ευχαριστω τον oda που εκανε ενας απ τους αγαπημενους μου χαρακτηρες ακομα πιο τουμπανιαρι...πςς... εγω κολλησα σε αυτο που ειπε ο μαρκο...θα μας το εξηγει καποιος αργοτερα λογικα..επισης νομιζω οτι θα μπορει να εχει μονο 2 φρουτα...αλλωστε ο shiryu ειπε ''λες να πετυχει?''..λογικα εχει μικρο ποσοστο επιτυχιας... επισης βουλωσαν και καποια στοματα που συνεχεια λεγαν για την εμφανιση του raylight...αμαν πια... BB και τα μυαλα στα καγκελα...
α και τωρα που δεν διαβασω σποιλερ τοu τσαπτερ ειναι πολυ πιο ευχάριστο...
Επιτελους ενας Blackbeard fan!!!Απο οτι φενεται λοι εδω περα τον μισουν επειδη ειναι σκατομουρης...απο αυτο που ειπε ο marco,καταλαβα οτι λογο αυτου του περιεργου σωματος του(και της μουρης του)μπορει να φαει δυο φρουτα...αλλα το πιο πιθανο ειναι να μην μπορει να φαει δυο φρουτα,αλλα να μπορει να αποροφφησει τωρα αλλες δυναμεις...για να πω την αληθια,δεν μου φανηκε τοοοοοοοσο περιεργο αυτο,ετσι κι αλλιως το yami-yami no mi ειναι το πραγματικο "φρουτο του διαβολου",δηλαδη το πιο περιεργο και ξεχωριστο φρουτο,που ειναι πανω απο ολα τα αλλα!!!Απο οτι φενεται,αν δεν πετυχενε να παρει το φρουτο του wb θα πεθαινε ο bb...
Αυτο που με τρομαξε,ειναι αυτο που ελεγε στην αρχη,οτι ο wb ειναι μονο 72 χρονων(σιγα το πραγμα,η προγιαγια μου πεθανε στα 93,και ο παπους μου στα 86 και πριν πεθανει ηταν σε σχετικα καλη κατασταση).Ακομα πιο πολυ με τρομαξε το γεγονος οτι ο wb ηταν καποτε Pirate King(!!!!!!!)και οτι ο rayleigh δεν ενιωσε τιποτα ουτε για τον θανατο του wb,ουτε για τον θανατο του ace!!!Τουλαχιστον απο οσο ειδαμε...
Προσεξε κανεις αλλος το καπελο του buggy???Ενα καπελο των marines με μουντζουρωμενο το σημα των marines!!!
Καταχωρήθηκε 10 Μάρτιος 2010 - 23:00
o raylight εκλεγε σε αυτο το τσαπτερ..παρατηρησε το καλα... οσο για το pirate king..μα ηταν pirate king ,οχι στον τιτλο ομως... ηταν αυτος που κυριαρχουσε στις θαλασσες και ο δυνατοτερος του κοσμου...Ακομα πιο πολυ με τρομαξε το γεγονος οτι ο wb ηταν καποτε Pirate King(!!!!!!!)και οτι ο rayleigh δεν ενιωσε τιποτα ουτε για τον θανατο του wb,ουτε για τον θανατο του ace!!!Τουλαχιστον απο οσο ειδαμε...
Καταχωρήθηκε 10 Μάρτιος 2010 - 23:09
Βέβαια δεν κατηγορώ τον Όντα. Πάλι μας δείχνει τους επιδέξιους χειρισμούς του. Πρέπει να αντιμετωπίζουμε έναν σάπιο χαρακτήρα ό οποίος θέλει πολύ ξύλο για να στρώσει. Και η δικαιοσύνη θα πέσει από τον Λούφι.
Καταχωρήθηκε 11 Μάρτιος 2010 - 00:31
http://www.onemanga.com/One_Piece/225/17/
μηπως εχει καμμια σχεση με αυτο που ειπε ο marco? η απλα αναφεροντε για τους νακαμα του BB?
Δεν εχει διξει τους nakama του μεχρι την στιγμη που τον συναντισαν... λογικα θα μας διξει καμια τερατογεννεση και ετσι να εξιγει και το 2ο ability του