Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 10 votes

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17021 replies to this topic

#3601 Bleach1go

Bleach1go

Anime Newbie

• Members
  • 60 posts

Posted 05 March 2010 - 15:39

Τρομερό chapter.... Ειδικά μετα την αναφορά του WB ότι υπάρχει το One Piece η πόρωση βαράει κόκκινο !!!! Ο BB απελευθέρωσε όλους αυτούς για να μεγάλωσει την ομάδα του ή για άλλο σκοπό??? O_o Πάντως oi Marines για άλλη μια φορά ρεζίλι γίνανε ! Οι τραγίκοι του One Piece xD xD xD

#3602 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 05 March 2010 - 15:47

Ο BB απελευθέρωσε όλους αυτούς για να μεγάλωσει την ομάδα του ή για άλλο σκοπό??? O_o

Ε, και να γίνει Yonkou στην θέση του WB, δεν το λες και λίγο, δεδομένου ότι έχει και μικρή ομάδα συγκριτικά με WB και λοιπούς.

Παρακάτω να δεις που σκοπεύει να γίνει και pirate king, να διαλύσει την κυβέρνηση, να κατακτήσει τον κόσμο... standard πράγματα. :P

Πάντως oi Marines για άλλη μια φορά ρεζίλι γίνανε ! Οι τραγίκοι του One Piece xD xD xD

Ε, πέρα από τον BB που τους κορόιδεψε, μια χαρά πέτυχαν τους σκοπούς τους... και τον Ace και τον WB μια χαρά τους καθάρισαν... και χωρίς απώλειες.

Κρίμα μόνο που πήρε κάποιος την θέση τους. :P

#3603 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 05 March 2010 - 17:31

Αν δεν ήταν ο Akainu ο μαύρος δεν θα υπήρχε τώρα.
Posted Image

#3604 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 posts

Posted 05 March 2010 - 20:27

(Μπορει να πω βλακεια)
Ο WB λεει σε αυτο το σημειο "Forgive me my sons... I have left a terrible fool for you to content with... This is as far as I go" Δηλαδη οι Strawhats και οι Whitebeards θα ενωθουν η εγω το φανταστικα;
Γενικα ομως το chapter ηταν εpic!:blingeye2:

DbGr2lv.png

MAL || TUMBLR

#3605 Angelcross

Angelcross

Anime Newbie

• Members
  • 33 posts

Posted 05 March 2010 - 20:43

το chapter ηταν απλα θεικο ,δεν εχω τιποτα αλλο να πω..:ureshii:

#3606 Pirate Luffy

Pirate Luffy

Mein König

• Members
  • 331 posts

Posted 05 March 2010 - 22:19

Φοβερό chapter. Εισπράξαμε απαντήσεις σχετικά με τις πύλες κτλ όπως επίσης έναν πέρα για πέρα επικό θάνατο. Όσον αφορά το τελευταίο: θέλαμε να μάθουμε τα περί will of D. από τον Βασιλέα αλλά θα 'ελεγα ότι πήραμε μια απάντηση από έναν άντρα ο οποίος δεν ανήκει στους D. Ο τρόπος με τον οποίον πέθανε ο Whitebeard μας δείχνει την τεράστια θέληση του για ζωή. Εκπλήρωσε την επιθυμία του με το να βρει οικογένεια και στέκεται μπροστά στο θάνατο χωρίς καμιά αμφιβολία. Τι να φοβηθεί από μια γεμάτη ζωή; Αυτό πιστεύω ότι χαρακτηρίζει τους D. Θέλουν να ζήσουν, έχουν όνειρα και από τη στιγμή που τα πραγματοποίησαν είναι έτοιμοι να φύγουν. Σαν να 'ναι η ζωή δοκιμασία κι αυτοί νικητές. Γι' αυτό χαμογελούν. Έτσι κι ο Ασπρογένης κράτησε την ίδια θετική στάση και την κράτησε τόσο δυνατά ώστε δεν έπεσε κάτω(μην μου σκέφτεστε πρόστυχα).

#3607 Mangalover

Mangalover

Anime Amateur

• Members
  • 105 posts

Posted 05 March 2010 - 23:45

δωστε μου λινκ σας παρακαλω..εχω λογο που ζηταω!!ξερω οτι μπορω να το βρω αλλα κατι εγινε και θελω ακριβως την ιστοσελιδα
Posted Image

#3608 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 05 March 2010 - 23:53

Mangalover
http://mangastream.com/read/one_piece/576-65/1

Το 57ο volume του one piece έσπασε το ρεκόρ που είχε από το 2004 το Harry Potter στη Ιαπωνία.

Mangahelpers.com

One Piece v57 Out to Set New Records

+ posted by njt in Manga News on Mar 4, 2010 08:22

Posted Image

One Piece volume 57 came out in stores today, with a whopping 3,000,000 first prints printed and ready for buying. A total not seen since Harry Potter and the Order of the Phoenix, which had only *cough* 2,900,000. But considering the part in the story that OP is at at the moment volume 57's is likely to be sold out in no time at all! Actually as I'm writing this I'm starting to worry if I can actually still get me a copy. Will I have to result to auction for a copy to read?!?! Well, let us hope not! *dashes to the store*.

P.S. For those that still haven't given One Piece a try, check it out. There is a reason why it's the highest selling manga in history. It's that awesome.

Source
Posted Image

#3609 Mangalover

Mangalover

Anime Amateur

• Members
  • 105 posts

Posted 05 March 2010 - 23:58

ευχαριστω παω να λιωσω!!!!
παντως δεν μου φαινεται που εσπασε ρεκορ..του αξιζει!
Posted Image

#3610 Bleach1go

Bleach1go

Anime Newbie

• Members
  • 60 posts

Posted 06 March 2010 - 00:43

Κακά τα ψέματα σαν το One Piece δεν έχει !!!! Τόσο Epicness σε ένα manga/anime δεν έχω ξαναδεί.... Σχετικά με την αναφορά του Whitebead για το One Piece... Έχω την εντύπωση πως δεν είναι πραγματικός θησαυρός με την υλική του σημασία αλλά κάτι εντελώς διαφορετικό....

#3611 slateras

slateras

►§╚Ât3r[a]§±!!◄AMV MaKeR

• Members
  • 129 posts

Posted 06 March 2010 - 11:19

τωρα για το one piece ας μην κανουμε υποθεσεις ειμαστε πολυ πισω ακομα...
απο εδω και περα ειναι το θεμα τι θα γινει...
φυσιολογικα εγω πιστευω οτι ο luffy θα βρει το πληρωμα του στο καραβι που το επισκευαζε ο reyleigh αλλα και θα τους πει τι σκατα τι στο καλο ειχε πει ο kuma στον reyleigh τοτε που τους εξαφανιζε εναν-εναν...:hmmm:
Posted Image
θα τινάξω τα μυαλά μου στον αερα να γεμίσει ο κόσμος εξυπνάδα!:hahaha:

#3612 Zetto2Saiyan

Zetto2Saiyan

Ambicious Podcaster

• Members
  • 177 posts

Posted 06 March 2010 - 15:16

Είναι λίγο άκυρο, αλλά πολλοί φίλοι μου υποστηρίζουν ότι το Naruto πουλάει παραπάνω από το One Piece. Εγώ με ότι έχω διαβάσει νομίζω πως πουλά παραπάνω το One Piece... Μπορείτε να με διαφωτίσετε;

#3613 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 posts

Posted 06 March 2010 - 15:22

Το One piece πουλαει οσο πουλαει το ναρυτο κ το bleach μαζι.

Posted Image

#3614 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 06 March 2010 - 15:22

^ Εξαρτάται για ποιά αγορά μιλάμε. Στην Ιαπωνία, το OP πουλάει περισσότερο. Στην Αμερική, το Naruto.

Posted Image

#3615 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 06 March 2010 - 15:24

Είναι λίγο άκυρο, αλλά πολλοί φίλοι μου υποστηρίζουν ότι το Naruto πουλάει παραπάνω από το One Piece. Εγώ με ότι έχω διαβάσει νομίζω πως πουλά παραπάνω το One Piece... Μπορείτε να με διαφωτίσετε;

4 post πάνω από το δικό σου, τα είπε όλα ο D.Dragon, αν πατήσεις το manga news->history δείχνει πόσο πούλησε το κάθε manga.

(Μπορει να πω βλακεια)
Ο WB λεει σε αυτο το σημειο "Forgive me my sons... I have left a terrible fool for you to content with... This is as far as I go" Δηλαδη οι Strawhats και οι Whitebeards θα ενωθουν η εγω το φανταστικα;

Αυτό με είχε μπερδέψει κι εμένα αρχικά, αλλά τελικά λάθος στην μετάφραση πρέπει να ήταν, αν δεις σε αυτό που βγήκε από mangastream:

Spoiler:
... λέει απλά ότι λυπάται που πέθανε από το "χέρι" του (fool/idiot) BB.

Edited by Zoro, 06 March 2010 - 15:33.