Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 10 votes

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17021 replies to this topic

#3586 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 04 March 2010 - 19:26

btw μπερδευτηκα με τις πυλες...ητανε 2 και την μια την ανοιξε ο bon και την αλλη o lafitte?

Ναι, η μία ήταν για να μπούνε στην δύνη και η άλλη για να βγούνε (αν και δεν την άνοιξε ο Lafitte κυριολεκτικά, έμμεσα ας πούμε, υπνωτίζοντας πιο πριν τους marines που την ελέγχανε). :)

Τον Ace τωρα το κοβω να τον κανει τιποτα Cyborg σαν τον Kuma.

Αυτό ούτε για πλάκα! :oo:
Μου θύμισε αυτή την pic:

Spoiler:
NO!! BAD ODA!! :mador2:

#3587 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 04 March 2010 - 19:35

Δε νομίζω ότι ένα σώμα με ιδιότητες φρούτου θα παραμεληθεί να εκμεταλλευτεί από το Ναυτικό. Εδώ πετσόκοψαν, σκότωσαν εν ψυχρώ, και γενικά φίμωσαν με όποιο τρόπο μπορούσαν την αλήθεια για το One Piece και το παρελθόν, στο σώμα του γιου του Roger θα κολλήσουν;

Και τώρα που το σκέφτομαι, ο Roger τί απέγινε; Ποτέ δεν είδαμε τίποτα τύπου "εδώ είναι ο τάφος του Βασιλιά των Πειρατών", αν δε με απατά η μνήμη μου.

Λέτε; :orly:

Posted Image

#3588 jetpilot

jetpilot

Anime Amateur

• Members
  • 119 posts

Posted 04 March 2010 - 20:54

2 παρατηρησεις :

που βλεπετε τον Luffy να κανει γκριματσες ;; Αλλο chapter διαβασα ; :S
Στον αγιο πετρο ειναι (kinda).

μου φανηκε ψιλοπεριεργη η φαση με το πρωτο χτυπημα του WB στον BB.
kurouzu στο ενα βημα απο ποιον, απο τον WB ; :rolleyes:

#3589 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 posts

Posted 04 March 2010 - 20:59

2 παρατηρησεις :

που βλεπετε τον Luffy να κανει γκριματσες ;; Αλλο chapter διαβασα ; :S
Στον αγιο πετρο ειναι (kinda).

μου φανηκε ψιλοπεριεργη η φαση με το πρωτο χτυπημα του WB στον BB.
kurouzu στο ενα βημα απο ποιον, απο τον WB ; :rolleyes:

+1! Χεχε οι περισσοτεροι λενε "γτ δεν σηκωνεται ο λυφφυ να πελατιασει τον bb k αλλα διαφορα" Am i dreaming? Μαλλον δεν εχουν προσεξει εκει που λει ο ιβα οτι βρισκεται σε κωμα.
Τι εννοεις σου φανηκε περιεργη η φαση?? Ο BB με το κυρουζυ αχρηστευει το df του wb.

Posted Image

#3590 jetpilot

jetpilot

Anime Amateur

• Members
  • 119 posts

Posted 04 March 2010 - 21:06

Για το οτι πηγε ενα βημα διπλα του. Ποιος ειναι ο WB στην τελικη, ο Buggy ; Δεν τα κανεις αυτα.

#3591 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 04 March 2010 - 21:14

Δε νομίζω ότι ένα σώμα με ιδιότητες φρούτου θα παραμεληθεί να εκμεταλλευτεί από το Ναυτικό. Εδώ πετσόκοψαν, σκότωσαν εν ψυχρώ, και γενικά φίμωσαν με όποιο τρόπο μπορούσαν την αλήθεια για το One Piece και το παρελθόν, στο σώμα του γιου του Roger θα κολλήσουν;

:orly:

Δε πα να θελουν να κανουν οτι θελουν, σιγα μη τους αφησει ο Garp:burningbe3:.

Θα σπασει στο ξυλο τον Sengoku, και οποιον αλλον εξυπνακια επιχειρησει να κανει κατι, κα θα θαψει τον Ace:nod:.

qzMHWHd.png

#3592 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 04 March 2010 - 21:19

6 κεφάλαια χωρις Κροκόδειλο δεν παλεύεται, και δεν ξέρουμε και την αντιδρασή του στον θάνατο του Άσπρου. Δώστου την θέση του καπετάνιου των WB pirates Oda !!!!!!!!!!
Posted Image

#3593 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 04 March 2010 - 21:24

τωρα παντως που ειπε πως ο θυσαυρος υπαρχει θα εχουμε και αναθερμανση των πειρατικων κινησεων .
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#3594 jetpilot

jetpilot

Anime Amateur

• Members
  • 119 posts

Posted 04 March 2010 - 21:39

Θα σπασει στο ξυλο τον Sengoku, και οποιον αλλον εξυπνακια επιχειρησει να κανει κατι, κα θα θαψει τον Ace:nod:.

Χλωμον. Εντονως.
Και οπως ειπε και ο ιδιος, κατι το οποιο τον χαρακτηριζει σχετικα με την σταση του,
"If I could've, I would've".

For now on, a new era will come across these lands !

#3595 Scorpion

Scorpion

Anime Professional

• Members
  • 629 posts

Posted 04 March 2010 - 22:21

Τωρα το διαβασα το chapter
Spoiler:

#3596 Sadman

Sadman

The one that's forever away

• Members
  • 531 posts

Posted 04 March 2010 - 23:40

Ένα κουλό που μου ήρθε τώρα...ο θάνατος του whitebeard δεν θυμίζει λίγο την άλωση της Πόλης?:hmmm:
Δεν έχω υπογραφή :oo:

#3597 HeLLBoiS

HeLLBoiS

Sasuke Hater

• Members
  • 323 posts

Posted 05 March 2010 - 00:23

Η τελευταια σελιδα απλα τα εσπασε! Ο τυπος ζει και πολεμαει τοσα χρονια σαν πειρατης και δεν ειχε υποχωρησει ουτε μια φορα.Και στον διαλογο του με τον Roger φαινεται πως ο δευτερος του μιλαει σαν ισος προς ισο:thatsit:
Κατι αλλο τωρα..Τον τιτλο του yonkou πως τον παιρνει καποιος?

#3598 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 posts

Posted 05 March 2010 - 00:29

Ένα κουλό που μου ήρθε τώρα...ο θάνατος του whitebeard δεν θυμίζει λίγο την άλωση της Πόλης?:hmmm:

ΛΟΛ εντελως ακυρο xD. Btw η signature δεν θα επρεπε να ειναι μεσα σε σποιλερ;

Posted Image

#3599 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 05 March 2010 - 01:07

Όταν βλέπετε υπογραφή που μπορεί να αποτελεί spoiler ένα report ή ένα Pm προς κάποιον moderator είναι αρκετό.

Παρακαλώ μην ανοίγετε συζητήσεις εκτός θέματος στα thread. Carry on ppl.

#3600 Punisher_P.E.F.

Punisher_P.E.F.

Manga Fan

• Members
  • 369 posts

Posted 05 March 2010 - 13:42

5 αστερια και γιαυτο το τσαπτερ,
Spoiler:

Edited by Punisher_P.E.F., 05 March 2010 - 13:54.