Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 10 Ψήφοι

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17021 replies to this topic

#3436 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2010 - 00:00

WHAT WHAT? τι ηταν αυτο στο πρωτοσελιδο? Ο.Ο sanji & usopp μαζι? O__O
το τσαπτερ ολα τα $$...hardcore scenes!

#3437 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2010 - 00:06

AMAZING... indeed!

Εκεί που δεν περίμενα κάτι καλύτερο από της προηγούμενης βδομάδας βγήκα και πάλι λάθος!

Επιτέλους, για πρώτη φορά είδαμε admiral (και τον δυνατότερο κιόλας) να τις τρώει για τα καλά... του WB να έχει φύγει μισό πρόσωπο και να είναι όρθιος και αγέρωχος, ενώ τον Akainu τον ξάπλωσε 2 φορές κάτω, that was too much! :burningbe3: Και το πάτωμα που χώρισε για να τους αφήσει να φύγουν απλά δεν υπήρχε, ηρωικό. :nanana:

Ο Luffy να δούμε πόσο καιρό θα κάνει να συνέλθει μετά από αυτό. Μέχρι τώρα αν δεν κάνω λάθος ήταν 2 μέρες το μέγιστό του, στο Water 7 (μετά το Enies Lobby). Μισός μήνας θα είναι το ελάχιστο λογικά αυτή τη φορά. :P

Η τελευταία σελίδα ήταν ο καλύτερος τρόπος για να κλείσει το κεφάλαιο, sure am glad I was able to make it in time to see you die, Old Man! Το σχέδιο του BB που περιμέναμε τόσον καιρό βγήκε στην επιφάνεια επιτέλους! Τι άλλο θα δούμε!

Ποιος περιμένει 2 ή 3 βδομάδες τώρα... στα καλύτερα μας κόβει, god's test of patience... :if: :unlucky:

#3438 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2010 - 00:11

Kατ'αρχήν εξώφυλλο: Ο Usopp και ο Sanji συναντήθηκαν; Μήπως μέσω των εξώφυλλων που δείχνουν τους άλλους, μπορούμε να μαντέψουμε πότε θα ξανασυναντηθούν; :hmmm: Λέω εγώ τώρα...

Στο chapter το ίδιο...

-Τον Aikanu θέλω να τον ξεκάνω, αλλά πρέπει να παραδεχθώ ότι είναι τρομερός κακός έως τώρα. Σε αντίθεση με την πλειονότητα, δε λέει να πάρει εκφράσεις.

-Ο Luffy έπαθε πατατράκ. Δε νομίζω να επέμβει πουθενά. Όχι μέχρι να τελειώσουν τα πάντα.

-Υπερευχαριστήθηκα τον Whitebeard. Βάρα γέρο! Αν θα φύγει, θα πάρει και τα κεντρικά του ναυτικού μαζί. Ήρωας.

-Και η έκπληξη του chapter. Καλώς τα μάτια μας τα δυο! Μαυρογένης vs Ασπρογένης και τα μυαλά στα μπλέντερ. Ο WB θα είναι έξτρα θυμωμένος, μιας και ο ΒΒ είναι ο αυτός που αιχμαλώτισε τον Ace.

Το βλέπω από τώρα τί θα γίνει: ο WB θα αποτύχει, ο BB θα νικήσει και η εκδίκηση και για τους δύο θα πέσει στους ώμους του Luffy.

Στο μεταξύ, με τα διπλά το βρήκα πάρα πολύ μικρό. Έφτασα στη τελευταία σελίδα και λέω: "Τι;; Τέλειωσε;;; Πότε κι όλας;;;;:oo:"

All in all, epic. My compliments, Oda-sensei. :ureshii:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#3439 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2010 - 00:14

Kατ'αρχήν εξώφυλλο: Ο Usopp και ο Sanji συναντήθηκαν; Μήπως μέσω των εξώφυλλων που δείχνουν τους άλλους, μπορούμε να μαντέψουμε πότε θα ξανασυναντηθούν; :hmmm: Λέω εγώ τώρα...

Στο chapter το ίδιο...

-Τον Aikanu θέλω να τον ξεκάνω, αλλά πρέπει να παραδεχθώ ότι είναι τρομερός κακός έως τώρα. Σε αντίθεση με την πλειονότητα, δε λέει να πάρει εκφράσεις.

-Ο Luffy έπαθε πατατράκ. Δε νομίζω να επέμβει πουθενά. Όχι μέχρι να τελειώσουν τα πάντα.

-Υπερευχαριστήθηκα τον Whitebeard. Βάρα γέρο! Αν θα φύγει, θα πάρει και τα κεντρικά του ναυτικού μαζί. Ήρωας.

-Και η έκπληξη του chapter. Καλώς τα μάτια μας τα δυο! Μαυρογένης vs Ασπρογένης και τα μυαλά στα μπλέντερ. Ο WB θα είναι έξτρα θυμωμένος, μιας και ο ΒΒ είναι ο αυτός που αιχμαλώτισε τον Ace.

Το βλέπω από τώρα τί θα γίνει: ο WB θα αποτύχει, ο BB θα νικήσει και η εκδίκηση και για τους δύο θα πέσει στους ώμους του Luffy.

Στο μεταξύ, με τα διπλά το βρήκα πάρα πολύ μικρό. Έφτασα στη τελευταία σελίδα και λέω: "Τι;; Τέλειωσε;;; Πότε κι όλας;;;;:oo:"

Απλος εκαναν περισσοτερες διπλες σελλιδες αλλα σχετικα ηταν οπως τα προηγουμενα!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#3440 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1.875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2010 - 00:15

μερικα πραγματα ... ο λευκος μαλλον θα πεσει απο τον μαυρο και θα διεκδικησει τον τιτλο γιονκου ...
πολυ τραγικα τα πραγματα .
μεγαλη επανοδος του ουαν πις ... κανεις δεν εχει πλεον το απεθαντο , αυτο τα λεει ολα .
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#3441 HeLLBoiS

HeLLBoiS

Sasuke Hater

• Members
  • 323 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2010 - 00:44

Τα λογια ειναι περιτααααααααααα,αααααααααααα,ααααααααα,αααα
την ωρα που διαβασαμεεεεεεεεεε που λεει και το λαικο ασμα :hot::hot::hot:
Τι να πρωτοπεις???Το οτι ο WB διαψευδει την παροιμια "κακο κοκκινο σκυλι ψοφο δεν εχει"??Καλα τις εφαγε ο Akainu επιτελους!!Το οτι ακομα και με μισο προσωπο τα διαλυει ολα??Γκοου ον Ογιατζι!!!Το οτι χωρισε το νησι στα 2 για να γλυτωσουν οι νακαμα του??Το οτι ο BB ηρθε επιτελους και μαθαμε τι πηγε να κανει στο ID???Το οτι ο Oda-sensei μας εχει τρελανει????
Και μετα το παραλληρημα απο το διαβασμα του τσαπτερ ερχετε η απολυτη ξενερα....3 βδομαδες?????:unlucky::unlucky::unlucky::unlucky::unlucky::unlucky:
Καλο κουραγιο σε ολους μας....:ill2::ill2::ill2:

#3442 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2010 - 01:18

Παιδιά το εξώφυλλο δεν είναι cover story.
Στο κεφάλαιο εύχομαι ο Κροκ να ναι στη σωστή πλευρά. Με πιάνετε...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#3443 karkas

karkas

Μελλοντικός Μονοσάνδαλος

• Members
  • 261 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2010 - 01:43

HANDS DOWN Y-ODA!

Ένα ακόμα τέλειο τσάπτερ, ευχαριστώ το θεό που βγάζει chapters για να πορωνόμεθα εμείς που δίνουμε πανελλήνιες. Μια ερώτηση έχω μόνο:

Που είδαμε τι πήγε να κάνει ο BB στο Impel Down???
[URL="http://roarus.mybrute.com/"]
[/URL]

#3444 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2010 - 01:51

HANDS DOWN Y-ODA!

Ένα ακόμα τέλειο τσάπτερ, ευχαριστώ το θεό που βγάζει chapters για να πορωνόμεθα εμείς που δίνουμε πανελλήνιες. Μια ερώτηση έχω μόνο:

Που είδαμε τι πήγε να κάνει ο BB στο Impel Down???

xaxa καλα δεν ειδες κατι μικρες διαφορες στην crew του?? :P

Δημοσιευμένη  εικόνα

#3445 Punisher_P.E.F.

Punisher_P.E.F.

Manga Fan

• Members
  • 369 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2010 - 02:02

Ασυναγωνιστο απλα!!!

Ο WB εδειξε ποιος ειναι το αφεντικο επιτελους,ενω ο sakazuki (δν ειμαι σιγουρος) φανηκε να επεσε και αυτος μαζι με τον βραχο στο κενο!!

Η αφιξη του ΒΒ ηταν εξισου κορυφαια πιστευω οσο του WB στα marine HQ.Λυθηκε το μυστηριο,ολοκληρωθηκε λογικα το crew,και μας εφερε και εναν αγνωστου ταυτοτητος για να χουμε να απορουμε!!

Το σημαντικοτερο γεγονος αυτου του chapter για μενα ειναι ο τροπος με τον οποιο γλιτωνουv οι υπολοιποι πειρατες.Ηταν ισως το πιο ανησυχητικο ερωτημα,καθως με ολους τους marines και ειδικα τους admirals μαζεμενους δν υπηρχε ευκολος/εφικτος τροπος για τον Oda να μασ τους σωσει χωρις ισαξιο ανταλαγμα η χωρις να υπερβαλει με "ψευτιες".Ο ace παιθανε,ο WB χωριζει την πλαζα στα δυο και μενει εκει για να τους προστατευσει με την ζωη του.Πραγματικα δικαιο,αν και οχι ευχαριστο,χαιρομαι ομως που ο μεγας Oda διαλεξε το πιο ρεαλιστικο και δυσκολο τροπο!
Τα σεβη μου....:respect:

#3446 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2010 - 10:59

Ενα ακομα επικο chapteraki απο τα χερια του οντα.Wb τα παντα ολα να πουμε.Πιο marineford, ποιος aikanu γ***σε τους την μανα και αντε γεια.Luffy τεζα και τωρα να και ο bb.Πραγματικα πιος περιμενει μεχρι το επομενο chapter τωρα για να δει την συνεχεια.
Oντα ο μονος μανγκακα που αξιζει να περνει ρεπο.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#3447 KamenoC

KamenoC

Σοου Φακινγκ Μποουρντ

• Members
  • 140 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2010 - 15:03

Τελειο το τσαπτερ αν και μου φανηκε λιγο μικρο.Ο Ασπρος δινει πονο και.. επιτελους εμφανηστηκε ο Μαυρος και απο οτι φαινεται εχει μαζεψει τουμπανα..
Δυο βδομαδες ρεπο λοιπον.Ελπιζω να μας δωσει μεγαλη δωση πορωσης και παλι ο Οντα.

#3448 Nikos21

Nikos21

Soul King

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2010 - 15:13

:burningbe3:γαματοοοοοο!o wb τρελαθηκε, δερνει aikanu, τα διαλυει ολα με μισο προσωπο, και μενει μονος του με ολους τους marines στο μισο νησι!ο λουφυ (ευτυχως) τεζα οπως περιμεναμε, και ο bb εμφανιστηκε!
πιστευω πως μετα απ'ολα αυτα αξιζει στον oda μια εβδομαδα break

Ο Luffy να δούμε πόσο καιρό θα κάνει να συνέλθει μετά από αυτό. Μέχρι τώρα αν δεν κάνω λάθος ήταν 2 μέρες το μέγιστό του, στο Water 7 (μετά το Enies Lobby). Μισός μήνας θα είναι το ελάχιστο λογικά αυτή τη φορά. :P

στην arabasta ειχε κανει 3 και υπολογισε οτι του λειπανε 15 γευματα αλλα επειδη το ειχα δει στο anime δεν ξερω αν ηταν mini-filler...

#3449 Bleach1go

Bleach1go

Anime Newbie

• Members
  • 60 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2010 - 15:16

Πέθανε ο Ace και ο Whitebeard βρίσκεται σε δυσάρεστη κατάσταση και καπάκι απο πάνω σκάει μύτη the BB Crew, ήμαρτον ! xD xD xD Το ότι θα έπαιρνε τέτοια τροπή το manga ποιός να το φανταζόταν.... Ο Luffy αυτή την στιγμή σαν φυτό είναι και είναι απόλυτα λογικό πιστεύω μετά απο τόσο τρέξιμο και βάσανο στο Impel Down να βλέπει τον ''αδερφό'' του να σκοτώνεται.... Τι άλλο θα δούμε ??? Πρώτη φορά βλέπω οι ''κακοί'' να βρίσκονται σε τέτοι πλεονεκτική θέση σε σημείο να καλοπερνάνε ρε (Λαμβάνουμε υπόψην την φράση του BB) ! Έχω και μια απόρια ακόμα... Σε όλα αυτά τα χρόνια που παρακολουθώ και διαβάζω το One Piece δεν έχω καταφέρει να ψυχολογίσω τον ρόλο των Shishibukai ακόμα xD

#3450 Sadman

Sadman

The one that's forever away

• Members
  • 531 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2010 - 16:18

Στο chapter το ίδιο...

+109124971294

Δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω,με βρίσκει απολύτως σύμφωνο το από πάνω πόστ.:canthelp:
Δεν έχω υπογραφή :oo: