Edited by Jiji, 11 February 2010 - 00:19.
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Posted 11 February 2010 - 00:13
Posted 11 February 2010 - 00:42
Αν ο Όντα επιλέξει να τον σκοτώσει έτσι, στην ουσία τα 2 τελευταία arc χάνουν την ουσία τους και θα γελάει ο κόσμος. Δε νομίζω να γίνει, τουλάχιστον έτσι το βλέπω εγώ.
Posted 11 February 2010 - 00:47
Posted 11 February 2010 - 00:57
Αν ΔΕΝ πεθάνει θα γελάει ο κόσμος. Το γιατί το εξήγησαν σε προηγούμενες σελίδες. Όπως και νά'χει, ΠΕΘΑΝΕ. Είναι σίγουρο.
Κατ' αρχάς δεν είναι σίγουρο ότι πέθανε κι αυτό σα συμπέρασμα είναι αυθαίρετο, είπα λίγη υπμονή να δούμε τι θα γίνει τελικά. Εδώ έχουμε δει κουλά και κουλά να γίνονται στη σειρά. Κι ως προς τον ''θάνατο'' του Ace μίλησα για τον τρόπο με τον οποίο θα γίνει αν τελικά πεθάνει, αφού ελευθερωθεί μετά από άπειρα chapters αδημονίας, να φύγει έτσι επειδή απλά δε μπόρεσε να συγκρατήσει τα νεύρα του που ο άλλος έβρισε τον Whitebeard. Ε αυτό το θεωρώ το λιγότερο βλακώδες, δεν είναι και καθυστερημένος ο Oda να επιλέξει για τον Ace ένα τέτοιο τέλος.
Posted 11 February 2010 - 01:08
Ο θάνατος του μπορεί να είναι άδικος, μπορεί να είναι χίλια-δυο, αλλά σε παραπέμπω στην παραπάνω απάντηση του D.Dragon.
Επειδή ο θανατός του είναι ό,τι είναι, δε σημαίνει ότι δεν είναι αληθινός, ούτε ότι ειναι ατιμωτικός.
Posted 11 February 2010 - 01:22
Αν δεν πέθανε το chapter αυτό δε θα έπρεπε να υπάρχει. Θα ήταν σαν να παίζει με μας, κατά μια έννοια, ο Oda. Επειδή συμφωνώ μαζί σου ότι δεν είναι καθυστερημένος, το κάθε άλλο μάλιστα, δε θα κάνει κάποιο από τα κουλά που επίσης συμφωνώ ότι έχουμε δει μέχρι τώρα.
Ο θάνατος του μπορεί να είναι άδικος, μπορεί να είναι χίλια-δυο, αλλά σε παραπέμπω στην παραπάνω απάντηση του D.Dragon.
Επειδή ο θανατός του είναι ό,τι είναι, δε σημαίνει ότι δεν είναι αληθινός, ούτε ότι ειναι ατιμωτικός.
Σεβαστή η άποψή σου, έτσι κι αλλιώς είναι ένα θέμα που έχει πολλές παραμέτρους κι ο καθένας μπορεί να το δει διαφορετικά. Αλλά δε συμφωνώ ως προς το άκυρο του arc, αν δεν έχουμε ντε και καλά θάνατο του Ace. Δεν είναι χαρακτήρας με τον οποίο έχω δεθεί έτσι κι αλλιώς, ούτε θα με νοιάξει αν σκοτωθεί, αλλά μετά από 2 τέτοια επικά arcs, πιστεύω τουλάχιστον ότι θα' πρεπε να' χουμε εξίσου έναν ''επικό θάνατο'' κι όχι έναν σκοτωμό που να θυμίζει παιδικό καπρίτσιο ως προς τον τρόπο που γίνεται. Κάπως έτσι μου φάνηκε η όλη κατάσταση.
Ελπίζω το θέμα να ξεκαθαρίσει στο επόμενο κεφάλαιο.
Posted 11 February 2010 - 02:17
αλλά μετά από 2 τέτοια επικά arcs, πιστεύω τουλάχιστον ότι θα' πρεπε να' χουμε εξίσου έναν ''επικό θάνατο'' κι όχι έναν σκοτωμό που να θυμίζει παιδικό καπρίτσιο ως προς τον τρόπο που γίνεται. Κάπως έτσι μου φάνηκε η όλη κατάσταση.
Καταλαβαίνω εντελώς τι εννοείς γιατί μου πέρασε και μένα παρόμοια σκέψη, αλλά δες το κι έτσι:
Ο Ace τόσον καιρό ήταν αναγκασμένος να παρακολουθεί την όλη μάχη που γινόταν για πάρτη του. Είδε τις απώλειες που είχαν "εξαιτίας" του και όταν τελικά τον ελευθέρωσαν πιάστηκε εκ νέου στην περηφάνια του και ήθελε να επανορθώσει (βλέπουμε με τι μανία μπήκε στην σκηνή και πόσους marines έκαψε). Σίγουρος για την δύναμη του φρούτου του (και χωρίς να βλέπει τον Blackbeard τριγύρω) με το που άκουσε να "θάβει" ο Akainu το όνομα του ανθρώπου που θυσίασε τιμή (λόγω τον den den mushi που έκλεισαν οι marines), πλήρωμα και σχεδόν και ζωή για να τον σώσει ε... δεν το άντεξε και ένιωσε κάπως κενός με το να την κοπανάει όσο γινόταν περίγελοι των marines... και επιτέθηκε (όπου δεν περίμενε αυτό που θα γινόταν με τα φρούτα φυσικά).
Τα υπόλοιπα είναι γνωστά, αλλά σκέψου και ότι μερικά κεφάλαια πιο πριν τον είδαμε να γονατίζει κλαίγοντας και να λέει ότι επιτέλους χάρηκε που γεννήθηκε, βλέποντας τόσον κόσμο που είχε μαζευτεί για χάρη του. Οπότε εννοείται πως ήθελε να ζήσει και μετά από όλο αυτό το γεγονός, αλλά αφού τα πράγματα πήραν αυτή την τροπή αρκέστηκε στην επιτυχία που ήδη είχε βρει: ότι η ζωή του είχε νόημα τελικά και μπόρεσε να πεθάνει ως γνήσιος D, με χαμόγελο στα χείλη, περιτριγυρισμένος από φίλους και άτομα που τον αγαπούσαν.
Δεν αρνούμαι ότι μπορεί όντως να μην πέθανε τελικά, αλλά πιστεύω ότι αν δεν ήθελε να τον σκοτώσει ο Oda δεν θα μας είχε κάνει όλο αυτό το σκηνικό, αρκούσε να την κοπανήσουν όλοι μαζί αφού τον είχαν ελευθερώσει, όπως έγινε με την Robin. Θα το ψιλοθεωρήσω κοροϊδία αν μας αναστατώσει τόσο για να μας πει στο τέλος ότι η μπύρα και ο ύπνος θεραπεύουν και τις τρύπες στην κοιλιά.
Το 'πε κι αυτός άλλωστε ότι τα εσωτερικά του όργανα έχουν καεί και είδαμε το vivre card του να καίγεται, οπότε δεν μιλάμε πια για ξύπνημα, αλλά ανάσταση νομίζω... που αν γίνει (από κάποιον user) δεν θα έχει τον ίδιο αντίκτυπο με τώρα πιστεύω, όπως είπα.
Πέραν αυτών θέλω κι εγώ να δω πολύ τον Dadan, τόσες φορές που τον ανέφεραν.
Posted 11 February 2010 - 04:39
Γτ θελετε παντα ο θανατος καποιου να ειναι επικος η ηρωικος?Ποσοι θανατοι εχουν γινει ετσι η πισωπλατα η ακομα και με δηλητηρια?Το οτι μας εδειχνε ο Οda τον Luffy να παει να σωση τον αδερφο του δν παει να πει οτι τα 2 arc ειναι Ace και μονο. Για εμενα η γνωμη μ ειναι οτι στο ID σου δειχνη την μεγαλυτερη φυλακη και πιο επικυνδινη και ιδιως τον Magellan ο οποιος ειναι απο τους ποιο δυνατους στο ΟP ακομα και ο BB εφαγε ηττα και μαλιστα πολυ ευκολα και στο Marinford σου δειχνη την ηττα ενος yonkou αλλα και του πληρωματος του αρα πως ειναι δυνατον να μην πεθανη ο οποιοσδηποτε nakama του WB οταν παει να μας δειξη οτι ειναι το τελος αυτου του πληρωματος?Ο σκοτωμος του Αce για εμενα ειναι μια χαρα ουτε υπερβολικος ουτε και ασχημος οταν ιδιως σωζη τον μικροτερο αδερφο του (τον κανει ηρωικο kατεμε μπορει οχι τοσο οσο θα το ηθελες cyberjohn σεβαστον
). Τωρα οσο αναφορα εαν εχει πεθανη η οχι ο Ace αυτο δν το ξερουμε ακομα, θα το δουμε στο η στα chapter τα επομενα αλλα μεχρι τοτε (δλδ σε μια εβδομαδα) να μην σχολιασουμε και να πουμε την γνωμη μας γιαυτο το οποιο βλεπουμε αυτη την στιγμη να χαρουμε λιγακι και να το συζητησουμε γενικοτερα??
Υπομονη κανουμε μεχρι την αλλη εβδομαδα αλλα οσο ναναι Cyberjohn δν εχεις αγωνια στο full να μαθεις τι ακριβως θα μας δειξη ο Oda:thatsit:
Posted 11 February 2010 - 04:56
Αυτά που λες σωστά ειναι αλλά επειδή είναι shounen όλοι περιμένουν το αναμενόμενο, εδώ ο Oda όμως έκανε την υπέρβαση.
Μετά απο τέτοιο chapter δε μπορώ να καταλάβω όμως πως γίνεται να μην το χετε πάρει απόφαση.
Posted 11 February 2010 - 09:18
εγω αυτον τον καιρό απολαμβάνω One Piece, δε κάνω υποθέσεις, απλως ρίχνω manly tears.-
Posted 11 February 2010 - 11:59
νομιζω πως ο θανατος του ace ηταν ακρως επικος και ηρωικος..το οτι παρεμεινε στερεος ετσι ωστρε να μην χτυπησει η μπουνια-μαγμα τον λουφυ ειναι αρκετο για να το καταλαβεις..
τωρα αν το προβλημα σου ειναι για το βρισημο κλπ, νομιζω πως το αναλυσε ο zoro λιγο πιο πανω...
@phoenix...manly tears all over the floor
Posted 11 February 2010 - 12:59
Πάντως αυτός ο Oda μπορεί να κάνει κυρίως ακραίο χιούμορ, όταν όμως θέλει να σε στεναχωρήσει, του δίνει και καταλαβαίνει - βλ. Bellemere
Posted 11 February 2010 - 13:45
O κύκλος του Ace έκλεισε. Πέθανε πραγματοποιώντας το όνειρο του, δηλαδή να αποκτήσει η υπαρξή του νόημα, και η ύπαρξη του απέκτησε νόημα μέσα από την αγάπη των άλλων.
+1
και
ενας θανατος ειναι τραγωδια , πολλοι θανατοι στατιστικη