Εμενα αλλαξε το προσωπο μου σχημα απο το κλαμα.Εγώ δάκρυσα πάντως με αυτό.
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Καταχωρήθηκε 10 Φεβρουάριος 2010 - 20:35

Devils don't ask favors from God
Καταχωρήθηκε 10 Φεβρουάριος 2010 - 20:37
Καταχωρήθηκε 10 Φεβρουάριος 2010 - 20:42
Καταχωρήθηκε 10 Φεβρουάριος 2010 - 20:47
Βασικά περισσότερο μου κάνει ότι στο επόμενο chapter κάποιος θα αρπάξει τον σοκαρισμένο Luffy και θα φύγουν παρά να ρίξει ξύλο.
δεν νομιζω ... το υπολοιπο πληρωμα κατι θα εχει μαθει για να εξελιχθει .
ο λουφφυ μαλλον τωρα εχει αυτην την ευκαιρια .
Καταχωρήθηκε 10 Φεβρουάριος 2010 - 20:52

Καταχωρήθηκε 10 Φεβρουάριος 2010 - 21:02
ειτε θα ερθει ο chopper και θα γιατρεψει τον ace ειτε με καποιο τροπο (ισως με βοηθεια απο iva-san) ο whitebeard δωσει την ζωη του για να αναστηθει ο ace. παντως μετα απο τοσο κοπο δεν νομιζω να μεινει πεθαμενος τελικα
Καταχωρήθηκε 10 Φεβρουάριος 2010 - 21:37
"Even so... you guys still loved me! Thank you very much!"
"Gol D. Ace... the name of our child."
Bawwww.. T.T

Καταχωρήθηκε 10 Φεβρουάριος 2010 - 21:50
Καταχωρήθηκε 10 Φεβρουάριος 2010 - 22:04
Καταχωρήθηκε 10 Φεβρουάριος 2010 - 22:50
τι λες μωρε? κατι τετοιο θα ηταν ακρως αθλιο... πιστευω πως τα suicides αρχισαν ηδη...που να βγει η σκηνη και animated , με μουσικη, τσιριδες απ τον λουφυ, επικα λογια απ τον ace...βασικα εγω 2 θελω να πιστευω οτι μπορει να γινουν:
ειτε θα ερθει ο chopper και θα γιατρεψει τον ace ειτε με καποιο τροπο (ισως με βοηθεια απο iva-san) ο whitebeard δωσει την ζωη του για να αναστηθει ο ace. παντως μετα απο τοσο κοπο δεν νομιζω να μεινει πεθαμενος τελικα
we're soooo gonna cry!
Καταχωρήθηκε 10 Φεβρουάριος 2010 - 23:09
Βασικά περισσότερο μου κάνει ότι στο επόμενο chapter κάποιος θα αρπάξει τον σοκαρισμένο Luffy και θα φύγουν παρά να ρίξει ξύλο.
Αυτο θα γινει πιστευω και εγω...
Δεν μπορει πλεον να κανει τιποτα, η σφαλιαρα αυτη ηταν πολυ γερη για να σταθει στα ποδια του τωρα.
Τωρα θα χρειαστουν χρονια για να ξαναταξιδεψει ο λουφι, η σωματικη και ψυχικη του καταπονηση ειναι περα απο καθε δεδομενο.
Αραγε θα τον δουμε μετα απο 2-3 χρονια με κανενα μουσακι ?
Χωρις πλακα φοβαμαι πολυ ορισμενους Ιαπωνες...κυριως κοπελες.πιστευω πως τα suicides αρχισαν ηδη...που να βγει η σκηνη και animated
Ελπιζω να μην παθουμε καμια ζημια γιατι εχουν ηδη 30.000 αυτοκτονιες το χρονο επισημα ουτος ή αλλος...ειναι ιδιαιτερα ευαισθητος λαος !
Καταχωρήθηκε 10 Φεβρουάριος 2010 - 23:26
Πολύ τέλειος χειρισμός αυτό κάθομαι και λέω συνέχεια. Απίστευτος χειρισμός.
Οι σκηνές με συγκίνησαν, και λυπήθηκα για τον Λούφι και για τον Γκάρπ. Οι εκφράσεις του, τα λόγια του παππού. Ο Ακαίνου βέβαια πολύ μ α λ ά κ α ς ο τύπος. Πολύ άθλιος Μαρίν. Κάθεται και χαίρεται μόνος του.
Τεσπα, Καληνύχτα D.Ace. Ο καιρός είναι χάλια, θρηνεί για τον Έις τον Άσο.
Ο Επιτύμβιος του.
Ας ηρεμήσει το πνεύμα σου και ας καίει και η φωτιά σου, εσύ το logia το γερό και η λαμπερή η ματιά σου...
Χρυσή την πλάση έκανες, μαύρη την κόλαση μας,
Αν ήθελες νερό να πιείς, το αίμα σου σε γιάνει...
Το αίμα σου οι δέμονες καρτερούν και οι άγγελοι φοβούνται...
Που εσ' έκρυβες στις φλέβες σου, βαθιά μεσ τις πληγές σου.
Κοιμήσου δάδα λαμπερή και βρες γαλήνη μέσα,
μέσα στου κόσμου την αγνή κι ηλιόλουστη ημέρα.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Night_Wizard_Seal: 10 Φεβρουάριος 2010 - 23:34
Καταχωρήθηκε 10 Φεβρουάριος 2010 - 23:28
Γιατί δεν διαβάζουν και οι άλλοι 2 one piece να ξεστραβωθουν, μπας και βγάλουν κανά chapter της προκοπής?
Όλες οι σελίδες στάζουν awesomeness...
Άκυρο αλλά θα γούσταρα πολύ Garp berserk mode, για Luffy δύσκολο, όπως είπαν και άλλοι θα λυποθυμήσει λογικά.
Ήρθαν να σώσουν τον Ace και δεν τα κατάφεραν, μήπως τώρα αντί να φύγουν πρεπει να τα κάνουν όλα ....? αν και ο WB μπορεί να το κάνει και μόνος του μάλλον.
Μην το γρουσουζεύετε ρεεεεεεεεεε.....πάντως πρέπει να ήταν το καλύτερο κεφάλαιο ως τώρα μπορεί και να πέσει και κανά δάκρυ στο anime.
Εδώ κλάψαμε για το Going Merry δεν θα κλάψουμε για τον Ace?
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από CuttyFlam: 10 Φεβρουάριος 2010 - 23:33