Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 10 votes

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17021 replies to this topic

#3301 Robin-Chwan

Robin-Chwan

Anime Professional

• Members
  • 564 posts

Posted 10 February 2010 - 20:35

Εγώ δάκρυσα πάντως με αυτό.

Εμενα αλλαξε το προσωπο μου σχημα απο το κλαμα.:sadist::sadist: Ειμαι καπως ευαισθητη τι να κανουμε.:uhh: Παντως εχω καιρο να νιωσω ετσι απο anime/manga εδω και πολυυυυυυ καιρο..

Posted Image
Devils don't ask favors from God

#3302 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 10 February 2010 - 20:37

θελω ο λουφφυ να τον κανει κεφτε με τα χερια του .
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#3303 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 702 posts

Posted 10 February 2010 - 20:42

Βασικά περισσότερο μου κάνει ότι στο επόμενο chapter κάποιος θα αρπάξει τον σοκαρισμένο Luffy και θα φύγουν παρά να ρίξει ξύλο.
Posted Image

#3304 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 10 February 2010 - 20:47

Βασικά περισσότερο μου κάνει ότι στο επόμενο chapter κάποιος θα αρπάξει τον σοκαρισμένο Luffy και θα φύγουν παρά να ρίξει ξύλο.

δεν νομιζω ... το υπολοιπο πληρωμα κατι θα εχει μαθει για να εξελιχθει .
ο λουφφυ μαλλον τωρα εχει αυτην την ευκαιρια .
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#3305 Nozomu

Nozomu

Haino haino haino~

• Members
  • 317 posts
  • LocationΕργοστάσιο Nutella A.E.

Posted 10 February 2010 - 20:52

Εχουμε σκεφτει το ενδεχομενο το πληρωμα να ειναι ηδη στο Sabaody και να παρακολου8ουν τα παντα? Απλα ο oda να μην το δειχνει για να κανει αισ8ηση... Ή μοιπως λεω επιστημονικες φαντασιες?:hot:

Posted Image

Spoiler:

#3306 Kakashinote

Kakashinote

.:: Yawn ::.

• Members
  • 444 posts

Posted 10 February 2010 - 21:02

βασικα εγω 2 θελω να πιστευω οτι μπορει να γινουν:
ειτε θα ερθει ο chopper και θα γιατρεψει τον ace ειτε με καποιο τροπο (ισως με βοηθεια απο iva-san) ο whitebeard δωσει την ζωη του για να αναστηθει ο ace. παντως μετα απο τοσο κοπο δεν νομιζω να μεινει πεθαμενος τελικα
Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#3307 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 10 February 2010 - 21:37

Βγήκε στο OneManga...

"Even so... you guys still loved me! Thank you very much!"
"Gol D. Ace... the name of our child."

Bawwww.. T.T

Posted Image

#3308 Zem@c

Zem@c

"D Will Bring Another Storm"

• Members
  • 2,009 posts

Posted 10 February 2010 - 21:50

μπορει καποιοσ να μου πει τι παθαινει ο τζιμπεϊ σε αυτο το κεφαλαιο?..εννοω πεθαινει..?..δν καταλαβαινω,,

#3309 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 10 February 2010 - 21:58

Ψυχοβγαλτικό !!!!
Posted Image

#3310 Shanks

Shanks

Kaizoku

• Members
  • 194 posts

Posted 10 February 2010 - 22:04

Μολις διαβασα το καινουριο Chapter και πιστευω οτι ηταν αναμενομενο να πεθανει ο Ace τωρα απο εδω και περα πιστευω οτι η ιστορια θα αρχισει να εχει το περισσοτερο ενδιαφερον και για αυτο που ειμαι περιεργος πιο πολυ ειναι πως θα αντιδρασει ο Luffy....Παντως ηταν ενα πολυ καλο Chapter και το επομενο θα ειναι ακομα καλυτερο!!

#3311 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 10 February 2010 - 22:50

βασικα εγω 2 θελω να πιστευω οτι μπορει να γινουν:
ειτε θα ερθει ο chopper και θα γιατρεψει τον ace ειτε με καποιο τροπο (ισως με βοηθεια απο iva-san) ο whitebeard δωσει την ζωη του για να αναστηθει ο ace. παντως μετα απο τοσο κοπο δεν νομιζω να μεινει πεθαμενος τελικα

τι λες μωρε? κατι τετοιο θα ηταν ακρως αθλιο... πιστευω πως τα suicides αρχισαν ηδη...που να βγει η σκηνη και animated , με μουσικη, τσιριδες απ τον λουφυ, επικα λογια απ τον ace...
we're soooo gonna cry!:nanana:

2bbd14fc.jpg

#3312 sgouver

sgouver

One Piece Maniac

• Members
  • 540 posts

Posted 10 February 2010 - 23:09

Αυτο θα γινει πιστευω και εγω...

Δεν μπορει πλεον να κανει τιποτα, η σφαλιαρα αυτη ηταν πολυ γερη για να σταθει στα ποδια του τωρα.

Τωρα θα χρειαστουν χρονια για να ξαναταξιδεψει ο λουφι, η σωματικη και ψυχικη του καταπονηση ειναι περα απο καθε δεδομενο.
Αραγε θα τον δουμε μετα απο 2-3 χρονια με κανενα μουσακι ?:hmmm:

πιστευω πως τα suicides αρχισαν ηδη...που να βγει η σκηνη και animated

Χωρις πλακα φοβαμαι πολυ ορισμενους Ιαπωνες...κυριως κοπελες.

Ελπιζω να μην παθουμε καμια ζημια γιατι εχουν ηδη 30.000 αυτοκτονιες το χρονο επισημα ουτος ή αλλος...ειναι ιδιαιτερα ευαισθητος λαος !

#3313 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 10 February 2010 - 23:23

Μην το γρουσουζεύετε ρεεεεεεεεεε.....πάντως πρέπει να ήταν το καλύτερο κεφάλαιο ως τώρα μπορεί και να πέσει και κανά δάκρυ στο anime.
Posted Image

#3314 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 10 February 2010 - 23:26

Παιδιά το τσάπτερ τα έσπασε... Υποκλίνομαι στον Όντα. Σας το είπα εγώ, αυτό θα καραβοηθήσει την πλοκή και είναι φυσικό και επόμενο να πεθάνει ένας χαρακτήρας που εμφανίστηκε για λίγο και έκανε θραύση.

Πολύ τέλειος χειρισμός αυτό κάθομαι και λέω συνέχεια. Απίστευτος χειρισμός.

Οι σκηνές με συγκίνησαν, και λυπήθηκα για τον Λούφι και για τον Γκάρπ. Οι εκφράσεις του, τα λόγια του παππού. Ο Ακαίνου βέβαια πολύ μ α λ ά κ α ς ο τύπος. Πολύ άθλιος Μαρίν. Κάθεται και χαίρεται μόνος του.

Τεσπα, Καληνύχτα D.Ace. Ο καιρός είναι χάλια, θρηνεί για τον Έις τον Άσο.

Ο Επιτύμβιος του.

Ας ηρεμήσει το πνεύμα σου και ας καίει και η φωτιά σου, εσύ το logia το γερό και η λαμπερή η ματιά σου...

Χρυσή την πλάση έκανες, μαύρη την κόλαση μας,
Αν ήθελες νερό να πιείς, το αίμα σου σε γιάνει...

Το αίμα σου οι δέμονες καρτερούν και οι άγγελοι φοβούνται...
Που εσ' έκρυβες στις φλέβες σου, βαθιά μεσ τις πληγές σου.

Κοιμήσου δάδα λαμπερή και βρες γαλήνη μέσα,
μέσα στου κόσμου την αγνή κι ηλιόλουστη ημέρα.

Edited by Night_Wizard_Seal, 10 February 2010 - 23:34.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#3315 CuttyFlam

CuttyFlam

Supeeeeeeeeeeeeer

• Members
  • 70 posts

Posted 10 February 2010 - 23:28

Όντα θεέ πάρε την ΠΑΕ, νταξ δεν υπάρχει ο άνθρωπος...

Γιατί δεν διαβάζουν και οι άλλοι 2 one piece να ξεστραβωθουν, μπας και βγάλουν κανά chapter της προκοπής?

Όλες οι σελίδες στάζουν awesomeness...

Άκυρο αλλά θα γούσταρα πολύ Garp berserk mode, για Luffy δύσκολο, όπως είπαν και άλλοι θα λυποθυμήσει λογικά.

Ήρθαν να σώσουν τον Ace και δεν τα κατάφεραν, μήπως τώρα αντί να φύγουν πρεπει να τα κάνουν όλα ....? αν και ο WB μπορεί να το κάνει και μόνος του μάλλον.

Μην το γρουσουζεύετε ρεεεεεεεεεε.....πάντως πρέπει να ήταν το καλύτερο κεφάλαιο ως τώρα μπορεί και να πέσει και κανά δάκρυ στο anime.

Εδώ κλάψαμε για το Going Merry δεν θα κλάψουμε για τον Ace? :nanteee:

Edited by CuttyFlam, 10 February 2010 - 23:33.

Ace: You idiot, how could i leave my own brother and die? I promise. I'll never die. :nanana: