Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 10 votes

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17021 replies to this topic

#3211 CuttyFlam

CuttyFlam

Supeeeeeeeeeeeeer

• Members
  • 70 posts

Posted 08 February 2010 - 16:29

Δεν διαφωνω αλλα πολυ αδιστακτος ρε παιδι μου....

Πραγματικα αυτος επρεπε να ειναι fleet admiral.

Κάνει λίγο μπαμ γτ στο one piece οι περισσότεροι είναι στην κοσμάρα τους (aokigi, garp, φλαμίνγκο etc)

Spoiler:

Ace: You idiot, how could i leave my own brother and die? I promise. I'll never die. :nanana:

#3212 Robin-Chwan

Robin-Chwan

Anime Professional

• Members
  • 564 posts

Posted 08 February 2010 - 16:31

Spoiler:

Posted Image
Devils don't ask favors from God

#3213 Aldark

Aldark

Αιώνιος Ρομαντικός

• Members
  • 317 posts

Posted 08 February 2010 - 16:36

Spoiler:

#3214 Zem@c

Zem@c

"D Will Bring Another Storm"

• Members
  • 2,009 posts

Posted 08 February 2010 - 16:43

Spoiler:

#3215 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 08 February 2010 - 16:45

Spoiler:

Και παιδιά ηρεμία με τα πόστ,μην πετάτε ότι θέλετε. Καλά κάνει ο όντα και σκοτώνει όποιον σκοτώνει. Το θέμα είναι να έχουμε και καμιά απώλεια από τους καλούς. Εμένα αυτό μου έλειπε από το ΟΠ. Ας ελπίσουμε ότι το έφτιαξε ωραία. Και στο κάτω κάτω θα με πείτε βλάκα και ηλίθιο γιατί θέλω του θανάτους...
Εντάξει αλλά αυτό είναι το κάτι που σε "ερεθίζει" περισσότερο. Συνέχεια μάχες και ανέβασμα σε άλλο επίπεδο και πάλι το ίδιο και το ίδιο δεν είναι μόνο αυτό που κάνει ωραίο ένα μάνγκα ή άνιμε. Προσωπικά την βρίσκω σε τελείως διαφορετικά πράγματα την ομορφιά και καλά κάνει ο όντα που το κάνει αυτό. Μας δείχνει τουλάχιστον ότι πρέπει να υπάρχει και μια θυσία, όχι μόνο δυσκολίες και μέλι γάλα. Ευχαριστώ πολύ ποιός άνθρωπός δεν περνάει δυσκόλα...;;;;;

Enough said...(και οι διαμαρτυρίες σας στον όντα)

Edited by Night_Wizard_Seal, 08 February 2010 - 16:53.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#3216 sgouver

sgouver

One Piece Maniac

• Members
  • 540 posts

Posted 08 February 2010 - 16:49

Spoiler:

Edited by sgouver, 08 February 2010 - 18:03.

#3217 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 08 February 2010 - 16:55

Spoiler:

Και παιδιά ηρεμία με τα πόστ,μην πετάτε ότι θέλετε. Καλά κάνει ο όντα και σκοτώνει όποιον σκοτώνει. Το θέμα είναι να έχουμε και καμιά απώλεια από τους καλούς. Εμένα αυτό μου έλειπε από το ΟΠ. Ας ελπίσουμε ότι το έφτιαξε ωραία. Και στο κάτω κάτω θα με πείτε βλάκα και ηλίθιο γιατί θέλω του θανάτους...
Εντάξει αλλά αυτό είναι το κάτι που σε "ερεθίζει" περισσότερο. Συνέχεια μάχες και ανέβασμα σε άλλο επίπεδο και πάλι το ίδιο και το ίδιο δεν είναι μόνο αυτό που κάνει ωραίο ένα μάνγκα ή άνιμε. Προσωπικά την βρίσκω σε τελείως διαφορετικά πράγματα την ομορφιά και καλά κάνει ο όντα που το κάνει αυτό. Μας δείχνει τουλάχιστον ότι πρέπει να υπάρχει και μια θυσία, όχι μόνο δυσκολίες και μέλι γάλα. Ευχαριστώ πολύ ποιός άνθρωπός δεν περνάει δυσκόλα...;;;;;

Enough said...(και οι διαμαρτυρίες σας στον όντα)

Spoiler:

2bbd14fc.jpg

#3218 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 posts

Posted 08 February 2010 - 17:00

Spoiler:

Posted Image

#3219 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 08 February 2010 - 17:16

Spoiler:

Spoiler:

qzMHWHd.png

#3220 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1,385 posts

Posted 08 February 2010 - 17:35

Καπως αδοξος θανατος, δεν του αξιζε γιατι ηταν καλοφτιαγμενος χαρακτηρας και πολυ αγαπητος.:nanana::nanana::nanana:

Mετά από τόσα epic σκηνικά πραγματικά πολύ άδοξος θάνατος. Το ξαναείπα ότι είναι γιος του Βασιλιά των Πειρατών, δεν μπορεί να είναι τόσο άχρησος ωστέ να πεθάνει με μία γροθιά έστω και από τον Admiral. Tο ότι προστάτεψε τον αδερφό του δε μου λέει κάτι΄ θα μπορούσε να του είχε επιτεθεί αντί να μπει μπροστά στη γροθιά. Δε μου αρέσει καθόλου αυτή η εξέλιξη, ειδικά εάν μετά δούμε ξύλο του Luffy στον Akainu.
Δε με ενοχλεί που πεθαίνει αλλά ο τρόπος που πεθαίνει.
Tελείως γατί.

Καλύτερα θα ήταν να μην πρόφταιναν να τον σώσουν και να βλέπαμε μετά haki από Luffy και το επικό τέλος του Whitebeard.

#3221 Scorpion

Scorpion

Anime Professional

• Members
  • 629 posts

Posted 08 February 2010 - 18:40

Spoiler:

#3222 Zem@c

Zem@c

"D Will Bring Another Storm"

• Members
  • 2,009 posts

Posted 08 February 2010 - 18:42

Καλύτερα θα ήταν να μην πρόφταιναν να τον σώσουν και να βλέπαμε μετά haki από Luffy και το επικό τέλος του Whitebeard.

Spoiler:

#3223 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 08 February 2010 - 18:45

Spoiler:

Το να λες ψέματα στον εαυτό σου δεν πρόκειτα να βοηθήσει καθόλου .:hehehe: Είναι πολύ έγκυρες οι πηγές ισχύει κατά 99%.
Spoiler:

Posted Image

#3224 Scorpion

Scorpion

Anime Professional

• Members
  • 629 posts

Posted 08 February 2010 - 18:48

Ποιες ειναι οι πηγες;

Edited by Scorpion, 08 February 2010 - 18:53.

#3225 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 08 February 2010 - 18:53

Από το arlong park που κάνει μια φορά λάθος τον χρόνο (το πολύ..)

Alright guys, the content.... nearly seems unbelievable.
But it's my motto to post based on the source, not based on content.
So here goes.... shocking Apprentice post.
I know fully well the fan community is going to go nuts. Posted Image

The following spoiler script is by ◆2GqVqHRvqs, a newcomer to spoiler thread.
He dropped off an identical spoiler 3 hours before Apprentice, and returned hours later to give us more details.
We do not know how credible he is, however, we should consider how he gave us the original spoiler BEFORE Apprentice, even getting the title exactly the same.

Posted Image Posted Image
Posted Image