Δεν διαφωνω αλλα πολυ αδιστακτος ρε παιδι μου....
Πραγματικα αυτος επρεπε να ειναι fleet admiral.
Κάνει λίγο μπαμ γτ στο one piece οι περισσότεροι είναι στην κοσμάρα τους (aokigi, garp, φλαμίνγκο etc)
Posted 08 February 2010 - 16:29
Δεν διαφωνω αλλα πολυ αδιστακτος ρε παιδι μου....
Πραγματικα αυτος επρεπε να ειναι fleet admiral.
Posted 08 February 2010 - 16:31

Devils don't ask favors from God
Posted 08 February 2010 - 16:36
Posted 08 February 2010 - 16:43
Posted 08 February 2010 - 16:45
Edited by Night_Wizard_Seal, 08 February 2010 - 16:53.
Posted 08 February 2010 - 16:49
Edited by sgouver, 08 February 2010 - 18:03.
Posted 08 February 2010 - 16:55
Spoiler:
Και παιδιά ηρεμία με τα πόστ,μην πετάτε ότι θέλετε. Καλά κάνει ο όντα και σκοτώνει όποιον σκοτώνει. Το θέμα είναι να έχουμε και καμιά απώλεια από τους καλούς. Εμένα αυτό μου έλειπε από το ΟΠ. Ας ελπίσουμε ότι το έφτιαξε ωραία. Και στο κάτω κάτω θα με πείτε βλάκα και ηλίθιο γιατί θέλω του θανάτους...
Εντάξει αλλά αυτό είναι το κάτι που σε "ερεθίζει" περισσότερο. Συνέχεια μάχες και ανέβασμα σε άλλο επίπεδο και πάλι το ίδιο και το ίδιο δεν είναι μόνο αυτό που κάνει ωραίο ένα μάνγκα ή άνιμε. Προσωπικά την βρίσκω σε τελείως διαφορετικά πράγματα την ομορφιά και καλά κάνει ο όντα που το κάνει αυτό. Μας δείχνει τουλάχιστον ότι πρέπει να υπάρχει και μια θυσία, όχι μόνο δυσκολίες και μέλι γάλα. Ευχαριστώ πολύ ποιός άνθρωπός δεν περνάει δυσκόλα...;;;;;
Enough said...(και οι διαμαρτυρίες σας στον όντα)
Posted 08 February 2010 - 17:00
Posted 08 February 2010 - 17:16
Spoiler:
Posted 08 February 2010 - 17:35
Mετά από τόσα epic σκηνικά πραγματικά πολύ άδοξος θάνατος. Το ξαναείπα ότι είναι γιος του Βασιλιά των Πειρατών, δεν μπορεί να είναι τόσο άχρησος ωστέ να πεθάνει με μία γροθιά έστω και από τον Admiral. Tο ότι προστάτεψε τον αδερφό του δε μου λέει κάτι΄ θα μπορούσε να του είχε επιτεθεί αντί να μπει μπροστά στη γροθιά. Δε μου αρέσει καθόλου αυτή η εξέλιξη, ειδικά εάν μετά δούμε ξύλο του Luffy στον Akainu.Καπως αδοξος θανατος, δεν του αξιζε γιατι ηταν καλοφτιαγμενος χαρακτηρας και πολυ αγαπητος.
:nanana:
Posted 08 February 2010 - 18:40
Posted 08 February 2010 - 18:42
Καλύτερα θα ήταν να μην πρόφταιναν να τον σώσουν και να βλέπαμε μετά haki από Luffy και το επικό τέλος του Whitebeard.
Posted 08 February 2010 - 18:48
Edited by Scorpion, 08 February 2010 - 18:53.
Posted 08 February 2010 - 18:53
Alright guys, the content.... nearly seems unbelievable.
But it's my motto to post based on the source, not based on content.
So here goes.... shocking Apprentice post.
I know fully well the fan community is going to go nuts.
The following spoiler script is by ◆2GqVqHRvqs, a newcomer to spoiler thread.
He dropped off an identical spoiler 3 hours before Apprentice, and returned hours later to give us more details.
We do not know how credible he is, however, we should consider how he gave us the original spoiler BEFORE Apprentice, even getting the title exactly the same.