Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 10 Ψήφοι

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17021 replies to this topic

#3166 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 05 Φεβρουάριος 2010 - 15:28

ΟΠΩς Εχω πει πολλεσ φορεσ στα μανγκα ο οντα δεν βαζει ασχετουσ και ανουσιουσ διαλογουσ...!παρατηρειστε οτι ο τζιμπει λεει στον λουφφυ "εισαι στα ορια σου προσεχε".... απο αυτο εγω καταλαβα οτι ο λουφφυ ειναι εκτοσ μαχης πλεον...ακομα και η επινεφρινη εχει "ημερομηνια ληξης" δν κραταει για παντα!...ΤΡΕΧα δρακε να σωσεισ τον γιο σου!

dude ο λουφυ ειναι unps0fable, its a shounen after all!

2bbd14fc.jpg

#3167 Nessaj

Nessaj

Chaos lord

• Members
  • 110 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Φεβρουάριος 2010 - 16:21

θα επιζησει ο ace αλλα θα ειναι βαρια τραυματισμενος ο wHITEBEARD ειναι αυτοσ που θα πεθανει και θα ειναι ενας θεαματικος θανατος κρατοντας ολουσ τους marines μονος του μεχρι ολοι να φιγουν. Τορα η μποα τι θα γινει ? μηπος ενφανιστει εκει που ειναι ο λουφη και τον σοσει αυτον και τον ace εχεται καμια ιδεα?:hmmm:

#3168 CuttyFlam

CuttyFlam

Supeeeeeeeeeeeeer

• Members
  • 70 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Φεβρουάριος 2010 - 19:15

Τι είναι πιο τραγικό; Να πεθάνει ο Ace μετά απ όλα αυτά ή να ζήσει με μια τρύπα στην κοιλιά;
Δε μπορώ να αποφασίσω :terror2:
Ace: You idiot, how could i leave my own brother and die? I promise. I'll never die. :nanana:

#3169 Guest-67807

Guest-67807

Anime Freak

• Members
  • 451 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Φεβρουάριος 2010 - 19:42

τρυπα στην κοιλια δεν 8α εχει σιγουρα, ειναι logia.
εγω πιστευω οτι 8α ζησει για μερικα chapters ακομα, οπως και ο whitebeard

#3170 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 05 Φεβρουάριος 2010 - 21:52

τρυπα στην κοιλια θα εχει γτ το magma logia υπερταιρει εναντια στο fire logia...εγω παντως προτιμω να πεθανει...γενικα μ αρεσει ο θανατος σε animes... μ αρεσει το εντονο συναισθημα ^^

2bbd14fc.jpg

#3171 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 05 Φεβρουάριος 2010 - 22:00

Δε προκειτε ρε παιδια να πεθανει ο Ace, δε θα τολμησει ο oda να το κανει.Σε ολλα τα shounen οσσοι πεθαινουν ειναι κολογεροι η εστω ενηλικες.Τοσα shounen εχω διαβασει , μονο μια φορα εχω δει να σκοτωνουν 20χρονο, και αυτος ηταν ολιγον κομπαρσος.Ποσο μαλλον οταν αναφερομαστε στο one piece που εχει και κακο παρελθον με θανατους.Αντε να τα τιναξει ο garp/WB αλλα ο ace δε πεθαινει.

Τα συγχαρητηρια μου παντως (για 1000στη φορα) στον oda για την πολυ ωραια σκηνοθετιμενη σκηνη με τον vivlicard να καιγετε.

qzMHWHd.png

#3172 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 05 Φεβρουάριος 2010 - 22:20

συμφωνω απολυτως αλλα κολλαω σε ενα σημειο...

''its funking oda we are talking about''
xD

2bbd14fc.jpg

#3173 S.T.P.K.

S.T.P.K.

.

• Members
  • 156 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Φεβρουάριος 2010 - 08:57

τρυπα στην κοιλια θα εχει γτ το magma logia υπερταιρει εναντια στο fire logia...εγω παντως προτιμω να πεθανει...γενικα μ αρεσει ο θανατος σε animes... μ αρεσει το εντονο συναισθημα ^^

οχι,αν ηθελε γινοταν φωτια και μετα επαναδημιουργουνταν απο αυτη αλλα το χερι του akainu θα τον διαπερναγε και θα πηγεναι η μπατσα στον luffy,αλλα δεν ηθελε ο ιδιος ετσι δεν εγινεφωτια και...

#3174 Guest-67807

Guest-67807

Anime Freak

• Members
  • 451 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Φεβρουάριος 2010 - 10:32

μπορει να τον πονεσε αλλα τρυπα στην κοιλια δεν γινεται, με την ιδια λογικη που δεν μπορεις να κανεις μια τρυπα στο νερο.

#3175 sgouver

sgouver

One Piece Maniac

• Members
  • 540 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Φεβρουάριος 2010 - 15:07

μπορει να τον πονεσε αλλα τρυπα στην κοιλια δεν γινεται, με την ιδια λογικη που δεν μπορεις να κανεις μια τρυπα στο νερο.

Eδω που τα λεμε και ο marco σε καποια φαση εφαγε ενα διαμπερες χτυπημα απο τον kizaru...

Βεβαια η διαμετρος της τρυπας δεν εχει καμια σχεση...

Αντε να δουμε...

#3176 Guest-67807

Guest-67807

Anime Freak

• Members
  • 451 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Φεβρουάριος 2010 - 15:56

Eδω που τα λεμε και ο marco σε καποια φαση εφαγε ενα διαμπερες χτυπημα απο τον kizaru...

Βεβαια η διαμετρος της τρυπας δεν εχει καμια σχεση...

Αντε να δουμε...

αν δεν κανω λα8ος, ο marco ειναι zoan type(phoenix)

#3177 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1.875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Φεβρουάριος 2010 - 16:22

εγω ειπα οτι θα ειναι για να θυμωσει ο ρουφφυ για να τους κανει να το ... ''ρουφηξουν''
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#3178 Zem@c

Zem@c

"D Will Bring Another Storm"

• Members
  • 2.009 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Φεβρουάριος 2010 - 20:01

εγω ειπα οτι θα ειναι για να θυμωσει ο ρουφφυ για να τους κανει να το ... ''ρουφηξουν''

σε περιπτωση που δεν το επιασεσ φιλε μου..δυστηχως οι ορμονεσ του λουφφυ τελειωσαν για αθτο επεσε στο εδαφοσ και του επεσε ι καρατα του ασε .... κτλ.... νομιζω οτι ο λουφφυ ειναι εκτοσ πλεον!και για οσουσ ειναι μπερδεμενοι εαν η τρυπα θα κλεισει κτλ...ο οντα δινει την απαντηση με την εξαφανιση σχεδον ολης της καρτασ του ασε...

#3179 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Φεβρουάριος 2010 - 20:05

Κανένας Squardo μπορεί να πεταχτεί και να τον κάνει κομματάκια.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#3180 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1.385 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Φεβρουάριος 2010 - 20:19

Eάν πεθάνει τώρα θα είναι lame όχι γιατί έγινε ολόκληρος πόλεμος για τη σωτηρία του, αλλά επειδή είναι γιος του Roger. O γιος του Βασιλιά των Πειρατών δε μπορεί να είναι τόσο άμπαλος.