Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2010 - 21:09
Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2010 - 21:11
Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2010 - 21:26
Απο σεβασμο στον ασπρο θα επρεπε να φυγει απο τουσ πρωτουσ!...Τωρα το ναυτικο θα νικησει και ολα παο ******* του ασε γτ προβλεπω αυτο να τραβηξει την προσοχη του ασπρου και ο να βρει ευκαιρια ο Μπαγκι να τον σκοτωσει...Και ολα σβηνουν ....ειλικρινα μεχρι πριν μια ωρα ειχα πειστει ο ο δρακος δν θα ερθει αλλα αν δεν ερθει δεν υπαρχει ελπιδα για τουσ πειρατεσ...και ο λουφφυ που ειναι πρωταγωνιστης με το ζορι θα επιβιωσει!δν παει αλλο με αυτην την σειρα!ΑΜΑΝ ΡΕ ΟΝΤΑ ...ΑΣΕ ΜΑ Σ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΝΑΣΑ!ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΙΣ Μ@Λ@ΚΕΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ!....δεν ξερω..αυτο το κεφαλαιο ή ειναι πολυ τελειο ή πολυ βλακεια...λογω θυμου δεν μπορω να σκεφτω καθαρα τωρα για αυτο...
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zem@c: 04 Φεβρουάριος 2010 - 23:48
Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2010 - 21:31
O Buggy είναι στο κόσμο του ΡΕ ! Αν κάποιος σκοτώσει τον Άσπρο αυτός θα είναι ο Κροκόδειλος.EMENA το αιμα μ εχει αναβει στο κεφαλι και εχει χτυπησει κοκκινο..απο τον εκνευρισμο!ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!ΜΕΤΑ απο τοσο κοπο ο ασε να τα τιναξει ολα στον αερα!ποιοσ νομιζει οτι ειναι !?
Απο σεβασμο στον ασπρο θα επρεπε να φυγει απο τουσ πρωτουσ!...Τωρα το ναυτικο θα νικησει και ολα παο ******* του ασε γτ προβλεπω αυτο να τραβηξει την προσοχη του ασπρου και ο να βρει ευκαιρια ο Μπαγκι να τον σκοτωσει...Και ολα σβηνουν ειλικρινα μεχρι πριν μια ωρα ειχα πειστει ο ο δραξος δν θα ερθει αλλα αν δεν ερθει δεν υπαρχει ελπιδα για τουσ πειρατεσ...και ο λουφφυ που ειναι πρωταγωνιστης με το ζορι θα επιβιωσει!δν παει αλλο με αυτην την σειρα!ΑΜΑΝ ΡΕ ΟΝΤΑ ...ΑΣΕ ΜΑ Σ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΝΑΣΑ!ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΙΣ Μ@Λ@ΚΕΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ!....δεν ξερω..αυτο το κεφαλαιο ή ειναι πολυ τελειο ή πολυ βλακεια...λογω υθμου δεν μπορω να σκεφτω καθαρα τωρα για αυτο...
Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2010 - 22:45
Οσο για το Haki, logia κλπ..Ρε παιδια..ο Ασε εσκεμμενα αφησε τον Ακαινου να τον χωσει..Αλλιως το χερι του θα τον διαπερνουσε και θα χτυπουσε τον Λουφυ πραγμα που ο Ασε δεν ηθελε αλλωστε γι'αυτον τον λογο μπηκε μπροστα..Και μαλλον, υποθετω τωρα οτι το logia ενεργοποιειται οταν ο χρηστης το θελει..Αλλιως υποθετικα παντα δεν θα μπορουσαν να πιανουν αντικειμενα ή να φορανε ρουχα(καλα νταξει τα ρουχα ειναι αλλη ιστορια)
Αντε να δουμε που θα το παει ο Οντα...Μας εχει συνηθισει στις εκπληξεις..
Εντι: Btw δεν παρατηρησαται οτι αλλαξε λιγο το γεμισμα των εικονων εγινε πιο σκοτεινο...Τωρα στο scanlation group φταιει..δεν ξερω φωτιστεμαι
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από KamenoC: 04 Φεβρουάριος 2010 - 23:02
Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2010 - 22:55
ΡΕ ΟΝΤΑ ...ΑΣΕ ΜΑ Σ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΝΑΣΑ!ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΙΣ Μ@Λ@ΚΕΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ!....δεν ξερω..αυτο το κεφαλαιο ή ειναι πολυ τελειο ή πολυ βλακεια...λογω θυμου δεν μπορω να σκεφτω καθαρα τωρα για αυτο...
...παλι βλακες μας αφησε...
...ολο το κατηγορουμε οτι δεν σκοτωνει κανεναν και τωρα παλι ολοι ειμαστε καργα ψαρωμενοι...
...αραγε οταν ειπε στην συνεντευξη ο oda οτι το one piece θα αλλαξει υφος εννοουσε οτι θα γινει slaughter ? και οταν ειπε οτι τωρα η τελευταια φορα που βλεπουμε τον luffy μικρο εννοουσε οτι θα φαει τετοια ηττα (σωματικη και ψυχολογικη) που για να συνελθει θα του παρει χρονια ????
Πλεον ο κοσμος των ναρκωτικων μοιαζει ποιο αθωος απο τον εθισμο στο one piece...
Y.Γ.
Παντως με τοσα energy boosts ο luffy σιγουρα θα χρειαστει παρα πολυ καιρο για να συνελθει
Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2010 - 23:22
Manly tears where shed when whitebeard asked if he was a good father..............
Καταχωρήθηκε 05 Φεβρουάριος 2010 - 00:00
O Buggy είναι στο κόσμο του ΡΕ ! Αν κάποιος σκοτώσει τον Άσπρο αυτός θα είναι ο Κροκόδειλος.
ο οντα εχει δωσει πολυ εμφαση στον μπαγκι-ασπρο.... και οκ συμφωνω οτι ο κροκ θα ηταν πιο ταιριαστος αλλα σε ενα τοσο κρισιμο κεφαλαιο οπως το σημερινο, να δεικσει τον μπαγκι να λεει "κλεισε το μολισ του παρω το κεφαλι"??... Γενικα το ο.π. απο αυτο το κεφαλαιο κανει κρα οτι αλλαζει υφος εγω το ενιωσα απο τις πρωτεσ σελιδες...γινεται πιο σκοτεινο-δολοφονικο..ειχα φρικαρει με αυτο το υφοσ και καθε φορα που αλλαζα σελιδα φοβομουν οτι "τωρα θα δω να πεφτει στο εδαφος το κεφαλι του ασπρου".....ειλικρινα πρωτη φορα σε μανγκα ειχα τοσο αγχος και ενταση!η καρδια μου χτυπουσε σαν τρελη....!και σκεφτομαι οτι αν π.χ. στο επομενο πεθανει ο ασπροσ η τραγικη ειρωνια θα ειναι οτι θα φυγει σκεφτομενος οτι ο ασε πεθανει-πεθανε... ειναι απλα τραγικο.... δν μπορω να περιμενω μεχρι την αλλη εβδομαδα και προφανως δεν θα περιμενω να βγει κανονικα...θα δςω τα σποιλερσ ..μιασ και το μανγκα-στρεαμ εχασε την "ταχυτητα" του...δεν εχω σκοπο να περιμενω μεχρι την παρασκευη για την συνεχεια...
Καταχωρήθηκε 05 Φεβρουάριος 2010 - 12:36
δεν ξερω..αυτο το κεφαλαιο ή ειναι πολυ τελειο ή πολυ βλακεια...λογω θυμου δεν μπορω να σκεφτω καθαρα τωρα
πολυ τελειο ειναι...τωρα που χαλαρωσες πιστευω πως το καταλαβες..
μετα απο αυτα,ο ακαινου μαλλον γινεται ο αγαπημενος μου αντμιραλ...και πριν μου αρεσε αλλα τωρα τον γνωρισαμε λιγο παραπανω...μου αρεσει που ειναι dark justice...

Καταχωρήθηκε 05 Φεβρουάριος 2010 - 12:54
Καταχωρήθηκε 05 Φεβρουάριος 2010 - 13:40
The times will change while the passion still burns. Enter the One Piece!
Καταχωρήθηκε 05 Φεβρουάριος 2010 - 13:57
Και οκ παιδια...ειπαμε οτι δεν σκοτωνονται στο ο.π. και τωρα σκοτωνονται..αλλα εγω αυτο που βλεπω ειναι οτι σκοτωνονται ονο πειρατεσ....!απο το ναυτικο κανεισ δν πεθανε ακομα....!ειναι αδικο
Καταχωρήθηκε 05 Φεβρουάριος 2010 - 14:35
Καταχωρήθηκε 05 Φεβρουάριος 2010 - 15:02
α και μπαιδεγουει ετοιμαστειτε για haki burst απο λουφυ και ξυλο στον αικανου!
ΟΠΩς Εχω πει πολλεσ φορεσ στα μανγκα ο οντα δεν βαζει ασχετουσ και ανουσιουσ διαλογουσ...!παρατηρειστε οτι ο τζιμπει λεει στον λουφφυ "εισαι στα ορια σου προσεχε".... απο αυτο εγω καταλαβα οτι ο λουφφυ ειναι εκτοσ μαχης πλεον...ακομα και η επινεφρινη εχει "ημερομηνια ληξης" δν κραταει για παντα!...ΤΡΕΧα δρακε να σωσεισ τον γιο σου!
Υ.Γ. λολ φανταστειτε απαντηση του αψε στον ακαινου για το θεμα οτι το παιζουν οικογενεια με μπαμπαδεσ και γιουσ: "ρε χαζε δν ξερεισ οτι ο ασπροσ ηθελε παντα να κανει παιδια αλλα ειναι στειρος! Και το εχει αποθημενο να εχει γιουσ! λολ ///// ακυρο τελειως απλα μ το ειπε ενασ φιλοσ μου και γελουσα
Καταχωρήθηκε 05 Φεβρουάριος 2010 - 15:25
ΑΧ ΚΑΗΜΕΝΕ ACE
AX KAHMENE ACE αυτη η περηφανια σου σε εφαγε!!!
Αλλα δεν πιραζει,ετσι τιμημενος και ΗΡΩΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ...