Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 10 Ψήφοι

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17021 replies to this topic

#3091 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 27 Ιανουάριος 2010 - 22:39

ace is free...at last! επικος οσο δεν γινεται ο οντα..

2bbd14fc.jpg

#3092 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιανουάριος 2010 - 11:23

Πωπω αυτο το chapter ηταν για μια ακομη φορα απιστευτο.Ο οντα πραγματικα δεν ξερει τι κανει πλεον.Μας τουμπανιαζει καθε εβδομαδα.Μα το θεο το διαβαζα και δεν ηθελα να τελειωσει.Τι να πει κανεις, απο που να αρχισει και που να τελειωσει.Πιασε ace luffy που τα εχουν κανει *******.Πιασε τον wb που καταστρεφει το Marineford και τους διαταζει να φυγουν.Δεν υπαρχει πλεον το op.Ρεσιταλ ξανα ξανα και ξανα.Αντε τωρα να περιμενουμε μεχρι την αλλη πεμπτη.Νaze???????????????

Δημοσιευμένη  εικόνα

#3093 Robin-Chwan

Robin-Chwan

Anime Professional

• Members
  • 564 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιανουάριος 2010 - 21:53

Τεταρτη αν ειμαστε τυχεροι! Αλλα νταξει παιδια ο Oda πλεον καλυψε και το τελευταιο μικρουλι ψεγαδι του ΟΡ και μαλιστα με τον πιο επικο τροπο που θα μπορουσε. Επιτελους τωρα θα σταματησουν μερικοι να λενε για την απουσια θανατων στο ΟΡ. Νταξει τωρα για ολα τα υπολοιπα τι να πω... Ο Ace κι ο Luffy εχουν απιστευτο teamwork! Τωρα μαλλον ο Ace θα γινει καπετανιος μιας και ο WB τον ετοιμαζει για Pirate King (και μαλλον η τελικη μαχη θα ειναι Ace vs. Luffy). Τωρα εγω αναρωτιεμαι αν θα παρουν τη Hancock μαζι τους και τι θα προκαλεσει το time skip....

Δημοσιευμένη  εικόνα
Devils don't ask favors from God

#3094 Dr.ApE

Dr.ApE

SufferGenius

• Members
  • 119 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιανουάριος 2010 - 01:00

Τωρα εγω αναρωτιεμαι αν θα παρουν τη Hancock μαζι τους και τι θα προκαλεσει το time skip....

Την ίδια απορία έχω...Luffy πάρε την γυναίκα σ μαζί σ γτ we love Hancock!!!!Παιδιά το είχα πεί οτι μπορεί να πεθάνει ο WB τ γρουσούζεις που είμαι..... Και κατι ακόμη, νιωθω οτι πολύ σύντομα θα δούμε τους SH!! :nbleed:

Spoiler: One Piece Crew

-It's the first day of the rest of your life...

#3095 Aldark

Aldark

Αιώνιος Ρομαντικός

• Members
  • 317 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Ιανουάριος 2010 - 01:43

O Γερος μαλλον θα ψωφισει , ετσι οπως πάει , αλλά θα τους το........το μαρίνφορντ. Σε 3-4 chaps τελειωνει το arc και προφανώς και το saga....(εκτος κι αν βαλει κανα post marineford.) Για να δούμε τι μας περιμένει.....

#3096 Zem@c

Zem@c

"D Will Bring Another Storm"

• Members
  • 2.009 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Ιανουάριος 2010 - 03:14

νομιζω οτι βιαζομαστε.... ο οντα μασ κανει να νονιζουμ εοτι ξερυμε τι θα γινει και παλι θα γινουν αλλα ντ' αλλων οπως παντα...! Νομιζω οτι εχει ζουμι ακομα η υποθεση...και προσωπικα δν θα μ αρεσε αν τελειωνε τοσο γρηγορα...θα γινει κατι σιγουρα...αλλα ασ περιμενουμε να δουμε...

#3097 Nikos21

Nikos21

Soul King

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Ιανουάριος 2010 - 11:08

εγω τρελαθηκα με το προτελευταιο τσαπτερ που επρεπε να παλεψουν luffy garp και τελικα ο 2ος εκατσε και την εφαγε, και με ολο το σκηνικο που σπαει το κλειδι και ερχεται ο mr3! μιλαμε διαβαζα 2-2 τις σελιδες...αλλα και το τελευταιο ηταν πολυ ωραιο πυ σε αφηνει σε αγωνια για το επομενο...

#3098 Mangalover

Mangalover

Anime Amateur

• Members
  • 105 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Ιανουάριος 2010 - 11:49

Βασικα εγω θελω να δω ποσο θα φτασει το bounty του Luffy ετα απο αυτο.Καμια 400 λεω εγω παντως:nanana:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#3099 Nikos21

Nikos21

Soul King

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Ιανουάριος 2010 - 13:24

Βασικα εγω θελω να δω ποσο θα φτασει το bounty του Luffy ετα απο αυτο.Καμια 400 λεω εγω παντως:nanana:

εγω πιστευω θα ναι πιο μεγαλο...αν σκεφτεις οτι μπηκε και βγηκε απο την μεγαλυτερη φυλακη του κοσμου και οτι ελευθερωσε εναν απο τους πιο υψηλοβαθμους τοu μεγαλυτερου crew...ουτε ο scofield να τανε :P

#3100 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 31 Ιανουάριος 2010 - 13:51

και οτι καταστρεψε ενα px, επισης εδειρε εναν tenryubito και εδειρε τον μορια(μπορει βεβαια να μην το δημοσιευσαν αλλα η wg το εχει υποψην)...βαλτα ολα μεσα ^^

2bbd14fc.jpg

#3101 CuttyFlam

CuttyFlam

Supeeeeeeeeeeeeer

• Members
  • 70 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Ιανουάριος 2010 - 14:25

Επίσης έκανε μονόχιτο τον legendary marine (έτσι φάνηκε τουλάχιστον), έκανε ρεζίλι τον fleet admiral μετατρέποντας σε παρωδία την εκτέλεση που προετοίμαζε για τόσο καιρό και τέλος ελευθέρωσε τον....... BUGGY!

Ίσως πρέπει να πάρει το μεγαλύτερο bounty απ' όλους, γιατί ενώ άλλοι είναι πιο δυνατοί κανείς δεν έχει κάνει τόσα εναντίον της WG (απ όσο ξέρουμε πάντα).
Ace: You idiot, how could i leave my own brother and die? I promise. I'll never die. :nanana:

#3102 Zem@c

Zem@c

"D Will Bring Another Storm"

• Members
  • 2.009 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Ιανουάριος 2010 - 15:12

πιστευω 550.000.000 ..Κυριώς για το Χακι..Αυτο τον εβαλε σε αλλη κατηγορια παιδια.. σε μια "παρα-Yonku" κατηγορια :orly:

#3103 S.T.P.K.

S.T.P.K.

.

• Members
  • 156 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Ιανουάριος 2010 - 17:31

νμζ οτι μολις τελιωσει το saga ο λουφι θα φυγει με τον ace σγρ και μπορει να παρει και αλλους μαζι,οπως χανκοκ,και μετα το time skip ο ace θα φυγει θα παει να φτιαξει δικο του crew...
ενα σας λεω φανταστειτε hankock και sanji στο ιδιο πλοιο:wis:

#3104 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Ιανουάριος 2010 - 17:46

Δώσε WB - Crocodile VS Marines να τρελλαθούμε Oda !
Δημοσιευμένη  εικόνα

#3105 CuttyFlam

CuttyFlam

Supeeeeeeeeeeeeer

• Members
  • 70 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Ιανουάριος 2010 - 17:46

Έχω την εντύπωση ότι οι SH θα συναντηθούν στον New World το θέμα ειναι ποιος θα πάει το πλοίο τους εκεί (μήπως ο rayleigh? και τι μπορεί να του πε ο kuma?).

Για νέο μέλος προβλέπω την Perona :P

Edit: O croc θα έπρεπε να έχει ήδη πεθάνει από Mihawk :/
Ace: You idiot, how could i leave my own brother and die? I promise. I'll never die. :nanana: