Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Καταχωρήθηκε 12 Ιανουάριος 2010 - 01:52
Θα ήθελα να κάνω μια παρατήρηση όσο αναφορά το :άντε να τελειώνει γιατί πολύ έχει κρατήσει
Για το One Piece μιλάμε, θα έχει σίγουρα καμια δεκαριά ακόμα μέχρι να τελειώσει. Ίσως μας φαίνεται κουραστικό επειδή το διαβάζουμε βδομάδα ανά βδομάδα αλλά εγώ όταν διάβαζα το Enies Lobby arc (όπου διάβαζα το ένα μετά το άλλο, τότε το τελευταίο chapter ήταν στο Moria) μου άρεσε πάρα πολύ το ότι είχαν γίνει τόσα πολλά πράγματα.
Το MarineHQ είναι στα 20 chapters, το Enies Lobby κράτησε περίπου 50 (χωρίς Water Seven και Sea Train διαδρομή, 376-430), οπότε λογικό είναι. Να δείτε που όταν τελειώσει, αυτοί που θα τα βλέπουν μαζεμένα θα τους αρέσει περισσότερο.
Καταχωρήθηκε 12 Ιανουάριος 2010 - 07:20
ο μαυρος ειναι λογκια το γραφει και η γουϊκι... και περα απο αυτο μπορει να μην ειναι οπως ολοι οι αλλοι λογκια αλλα οπως ειπε και αυτοσ το σωμα του απορροφαει πιο πολυ πονο σε σχεση με ενα απλο σωμα και ετσι δν ποναει τοσο πολυ....και δειτε το και ετσι: αν δν ηταν λογκια τοτε τα πυρινα δορατα του 'εϊσ που τον καρφωσαν και τον διαπερασαν θα επρεπε να τον ειχαν διαλυσει..αλλα αυτος με την σκοτεινη δυναμη τα "ακυρωσε" και το σωμα του απεφυγε την ζημια...
Άκυρη παρατήρηση αλλά ο Blackbeard είχε πει οτι αν και logia, επειδή ελέγχει τη βαρύτητα οι επιθέσεις από df users του κάνουν ακόμα μεγαλύτερη ζημιά και γι αυτό έπαιρνε φωτιά απ τις επιθέσεις του Ace και τρυβόταν στο πάτωμα για να σβήσει. Ελπίζω να μην κάνω κάποιο τραγικό λάθος
Τώρα για τα σποιλερ το Luffy Vs Garp φαίνεται πολύ πιθανό.
Καταχωρήθηκε 12 Ιανουάριος 2010 - 12:55
Chapter 570: "Fist"
Καταχωρήθηκε 12 Ιανουάριος 2010 - 13:50
Εdit..: Τσαμπα χαρηκα...
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από sargeid: 12 Ιανουάριος 2010 - 13:59
Καταχωρήθηκε 15 Ιανουάριος 2010 - 21:14
Καταχωρήθηκε 15 Ιανουάριος 2010 - 21:19
''you too?'' μιλωνταας για το χακι...χμμμ
Καταχωρήθηκε 15 Ιανουάριος 2010 - 22:42
Οι τελευταιες 2 σελιδες μου αρεσαν, που ο Wb,vista,ivankov σταματαγαν τους Marines πριν φτασουν στο Luffy.Epic chapter indeed.
Καταχωρήθηκε 15 Ιανουάριος 2010 - 22:42
Kami no Oda (κλεμμενο!

Devils don't ask favors from God
Καταχωρήθηκε 15 Ιανουάριος 2010 - 23:57
Πέραν αυτών φαίνεται σαν να πλησιάζουμε στο τέλος της περιπέτειας/μάχης και ο Oda έχει κάνει καταπληκτική δουλειά so far, έχει δώσει paper time πάνω κάτω ισάξια σε όλους τους κομπάρσους (aka όλους εκτός του Luffy
Όσο για τον Άσσο θέλω κι εγώ να πιστεύω ότι μπορεί να χρησιμοποιεί και haki πέρα από το φρούτο του, μην είναι μόνο ο Luffy ο ευνοημένος αδελφός.
Τέλος, άλλο ένα μικροπαράπονο που έχω είναι ότι δεν νιώθω πια καθόλου την αίσθηση ότι κάποιος από τους σημαντικούς πειρατές (αλλά και marines) κινδυνεύει καθόλου, καθώς ή όλο και κάποιος άλλος θα τον σώσει ή θα ξανασηκωθεί όρθιος πάλι... εύχομαι η διάσωση του Ace (αν γίνει τελικά) να συνοδευτεί από καμιά θυσία τουλ.
Άντε να δούμε τι μπορεί να κάνει ο κουρασμένος εγγονός απέναντι στον τούμπανο παππού τώρα και εύχομαι να μην τελειώσει με κλισεδούρα τελικά, του στύλ ο Garp δεν μπορεί να πιάσει/σκοτώσει τους 2 συγγενείς του και αφήσει το πεδίο ελεύθερο (αν ήθελε να το κάνει έπρεπε να το έχει ήδη κάνει, δεν υπάρχουν μετάνοιες πια!), μένουμε στα χέρια του sensei!
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zoro: 16 Ιανουάριος 2010 - 00:07
Καταχωρήθηκε 16 Ιανουάριος 2010 - 00:33
Καταχωρήθηκε 16 Ιανουάριος 2010 - 00:53
οσο για την μποα..ΘΕΑ!.. "ασε με να σου πω ενα πραγμα..η αγαπη ερχεται με την ταχυτητα του τυφωνα" οτι πιο ακυρη απαντηση υπαρχει ετσι?...λολ... και ο σεντομαρου τι να καταλαβει ο καημενος..!στην wiki εγραφε οτι η μποα επιτιθεται στον σεντομαρου..ισχυει?..δν ξερω αν το γραφει ακομα...
επισεισ..ο κιζαρου θα επρεπε να ειχε κοπει απο το χακι του ασπρου..προφανωσ ομωσ δν συνεβη...περιμενω εξηγησεισ για αυτο
γενικα επικο κεφαλαιο..ΑΛΛΑ γτ 15 σελιδεσ? η οικονομικι κρισι εχει πεηρεασει τον οντα και δν χρησιμοποιει χαρτι?... ελπιζω τα επομενα να επανελθουν στισ 17-19 σελιδεσ!!
Καταχωρήθηκε 16 Ιανουάριος 2010 - 01:55
Καταχωρήθηκε 16 Ιανουάριος 2010 - 02:10