Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Posted 30 December 2009 - 20:37

Devils don't ask favors from God
Posted 30 December 2009 - 23:14
Posted 31 December 2009 - 03:53
Posted 31 December 2009 - 12:11
Posted 31 December 2009 - 14:12
Posted 31 December 2009 - 15:39
Posted 31 December 2009 - 15:41
οταν λεω ακυρο εννοω οτι ενω κρατησε π.χ.60 επεισοδιαα, θα μπορουσε να κρατησει 30... συγγνωμη π δεν το διευκρινησα,,, δλδ να τουσ ελευθερωνε κτλ να μην προλαβαινε τον ασε κτλ... κρατησε πολυ ρε παιδια... και γενικα αυτη ειναι η λογικη του ο.π για αυτο εχει κρατησει 10 χρονια ως τωρα και ειναι στην μεση του ταξιδιου ο λουφφυ...
Παντως το one piece δεν ειναι τοσο χρονοβορο οσο αλλες μεγαλου μηκους σειρες και αυτο δεν το λεω απο αποψη ταχυτητας αλλα με την λογικη του οτι τα επεισοδια ειναι γεματα και δεν κουραζουν με στατικες εικονες και αχαρα φιλλερ αντιθετα γινονται αρκετα γεματα.
Οσο αναφορα το ιμπελ νταουν δεν περιμενα να προχωρησει στο ανιμε τοσο γρηγορα επειδη η επομενη saga δεν σηκωνει πολλες καθυστερησεις λογο της πολυ δρασης οπως και το οτι εχει εξεληχθει σε μεγαλο βαθμο το animation, που οποιος το βλεπει και σε hd νομιζει οτι παρακολουθει ταινια μικρου μηκους.
Posted 01 January 2010 - 05:26
Posted 01 January 2010 - 06:14
Nαι αλλά αν σωνόταν δε θα χες τον πόλεμο και το bounty του Λούφφυ θα παιρνε την ανηφωρα επικυνδυνα γτ πηγε και τον έσωσε , ήταν προετοιμασία. Και επίσης wtf άμα έρθουν και οι cp9 και ο μαυρογένης και ο απότέτοιος και ο ντράγκον και ο Σανξ και οι Strawhats και οι Supernova και ο Enel και ο Hogage αυτοπρωσόπος , θα τελειώσουμε του αγίου ποτές. (Ναι έβαλα όλα τα σενάρια που χω ακούσει). Αλλά αυτοι που δεν νομίζω να ρθουν είναι οι cp9 και έχω ψιλοβαρεθεί με τον πόλεμο....δηλαδή έλεος...ΕΓΩ παλι πιστευω οτι αν ο οντα θελει να τραβηξει πολυ το θεμα του πολεμου (κατι που πρεπει να γινει δλδ γτ ειναι πολυσημαντικο γεγοννος...) θα ερθουν και τα μελη της cp9 αν θυμαστε απο τα ρεπορτ τους λενε "θα επιστρεψουμε σιγουρα"
+++τπτ δν εχει τελειωσει ρε παιδια...ουτε ο μαυρογενης δν εχει ερθει ακομα....πιτσευω οτι απο φεβρουαριο θα αρχισει ο πραγματικος πολεμοσ και οτι ολα αυτα τα κεφαλαια ειναι -οπωσ παντα- "ανουσια γεγοννοτα" για να κερδισει χρονο στο ο.π. ... π.χ. αν το σκεφτεισ ολη η σεασον με το ιμπελ νταουν ηταν ακυρη τελειωσ αφου τελικα δν σωθηκε ο ασε εκει.....
Edited by Aldark, 01 January 2010 - 06:26.
Posted 01 January 2010 - 13:59
Nαι αλλά αν σωνόταν δε θα χες τον πόλεμο και το bounty του Λούφφυ θα παιρνε την ανηφωρα επικυνδυνα γτ πηγε και τον έσωσε , ήταν προετοιμασία. Και επίσης wtf άμα έρθουν και οι cp9 και ο μαυρογένης και ο απότέτοιος και ο ντράγκον και ο Σανξ και οι Strawhats και οι Supernova και ο Enel και ο Hogage αυτοπρωσόπος , θα τελειώσουμε του αγίου ποτές. (Ναι έβαλα όλα τα σενάρια που χω ακούσει). Αλλά αυτοι που δεν νομίζω να ρθουν είναι οι cp9 και έχω ψιλοβαρεθεί με τον πόλεμο....δηλαδή έλεος...
(λολ τωρα ειδα αυτη τη σελιδα)
Άμα έρθουν όλοι αυτοί δεν θα μείνει κανένας για να συνεχίσει το op....
Posted 01 January 2010 - 18:40
τεσπα ξερεται ποτε ξαναρχηζουμε μετα τις διακοπερ;;;
παρεπιπτωντος χρονια πολλα στον οντα,εχει γενεθλεια...
Posted 01 January 2010 - 19:27
Nαι αλλά αν σωνόταν δε θα χες τον πόλεμο και το bounty του Λούφφυ θα παιρνε την ανηφωρα επικυνδυνα γτ πηγε και τον έσωσε , ήταν προετοιμασία. Και επίσης wtf άμα έρθουν και οι cp9 και ο μαυρογένης και ο απότέτοιος και ο ντράγκον και ο Σανξ και οι Strawhats και οι Supernova και ο Enel και ο Hogage αυτοπρωσόπος , θα τελειώσουμε του αγίου ποτές. (Ναι έβαλα όλα τα σενάρια που χω ακούσει). Αλλά αυτοι που δεν νομίζω να ρθουν είναι οι cp9 και έχω ψιλοβαρεθεί με τον πόλεμο....δηλαδή έλεος...
(λολ τωρα ειδα αυτη τη σελιδα)
γιατι ?...νομιζεις οτι αν ο ασε ειχε σωθει απο τον λουφφυ ο ασπροσ δν θα πηγαινε στον πολεμο?..και ισα ισα π θα ηταν καλυτερα γιατι θα πολεμουσε και ο ασε... δλδ ολο το πληρωμα του ασπρου και δν θα υπηρχε το αγχοσ του τυπου "αα..θα εκτελεσουν νωριτερα τον ασε" κτλ... γνωμη δικη μ δλδ....
Posted 01 January 2010 - 19:54
Posted 02 January 2010 - 21:18
Edited by Zem@c, 04 January 2010 - 04:30.
Posted 02 January 2010 - 23:06