Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 10 Ψήφοι

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17021 replies to this topic

#2911 Nobody

Nobody

Anime Fan

• Members
  • 195 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Δεκέμβριος 2009 - 23:53

στοίχημα ότι θα δούμε dragon,στοίχημα ότι ο luffy θα τα γ... όλα,κανά gear 2 and gear 3 μαζί,το χει ξανακάνει κ στον Μοria
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2912 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Δεκέμβριος 2009 - 00:12

Εγω θελω περισσοτερο απο ολα να δω τον Luffy να κανει Haōshoku Haki και να συγκλονιστουν ολοι τους και να λενε για παραδειγμα <this kid he possesses the Kings Disposition? Bakana!> και να τους kick their a***s!!
p.s Ειμαι μαζοχας που ειμαι ακομα ξυπνια τετοια ωρα και θα σερνομαι αυριο..:yawn2:

DbGr2lv.png

MAL || TUMBLR

#2913 Being Of Darkness

Being Of Darkness

the last numenorian

• Members
  • 137 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Δεκέμβριος 2009 - 01:21

μηπως δεν εισαι ξυπνια και ονειρευεσαι ?:hahaha: παντως πολλα μπορει να παιχτουν, να κανει κανενα καινουριο gear, να παει κανενα τουμπανο να τους βοηθησει, να ψοφησουν ολοι, αλλα oda ειναι αυτος, θα δουμε σε μια βδομαδα

#2914 Zem@c

Zem@c

"D Will Bring Another Storm"

• Members
  • 2.009 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Δεκέμβριος 2009 - 04:45

λοιπον σε αυτο το σημειο πρεπει να ξεκαθαρισουμε κατι... 10 χρονια θα εχανε ο λουφυ ΜΟΝΟ ΜΕ healings hormones.. ΑΥΤΟ ΔΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ... ΕΙΝΑΙ "ΤΟΝΟΤΙΚΕΣ ΟΡΜΟΝΕΣ" ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ!! ΟΚ?:smokingg::mador2:

#2915 Gol D. Roger

Gol D. Roger

Starting...

• Members
  • 26 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Δεκέμβριος 2009 - 13:04

Ίσως ένα από τα πιο συγκινιτικά chapter του One piece.Από τη μια ο Ace,του οποίου το παρελθόν θυμίζει αυτό της Robin,να κλαίει επειδή θέλει να ζήσει.Από την άλλη ο Luffy,ο οποίος θέλει απεγνωσμένα να σώσει τον αδερφό του,θυσιάζοντας ακόμα περισσότερο χρόνο από τη ζωή του.Κατά τα άλλα,οι πειρατές χάνουν έδαφος,καθώς φαίνεται ότι ο αρχηγός τους γίνεται ολο και πιο αδύναμος.Η μόνη λύση που φαίνεται,είναι να πάρει ο Luffy ηγετικό ρόλο.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2916 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Δεκέμβριος 2009 - 13:15

Μετά το κεφάλαιο της επόμενης εβδομάδας θα έχει 3 !!!!εβδομάδες διακοπή για Χριστούγεννα :Crying2:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2917 Zem@c

Zem@c

• Members
  • 2.009 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Δεκέμβριος 2009 - 14:52

ειναι σιγουρο οτι θα σταματησει για τα χριστουγεννα?

++μην ψαρωνετε ολοι σασ.... 1. ο ασπρογενης θα κατσει λιγο και μετα θα σηκωθει και θα συνεχισει 2. ο τζοζ ειναι απο διαμαντι αρα δν παγωνει... ,ολισ κουνησει το χερι του θα σπασει ο παγοσ.. 3. ο μαρκο εχει αναγεννητικη ικανοτητα απο επιθεσεισ του κιζαρου

αν παντωσ σταματησει για χριστουγεννα τοτε.. σιγουρα θα γινει κατι τρελο... π.χ. θα σωθει ο ace ή θα ερθει ο ντραγκον ή θα πεθανει καποιος .... παντωσ θα ειναι ενα επικο κεφαλαιο...

#2918 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Δεκέμβριος 2009 - 17:23

Ετσι και σταματησουν θα πεσω σε χριστουγεννιατικη καταθλιψη :emptyonexg1::zetsubou:
Εντομεταξυ (πρεπει κυριολεχτικα να μιωσω την αναγνωση μανκα και την παρακολουθιση ανιμε,.. αυτο το βραδυ ονειρευτικα τον zoro να ειναι σε αυτο το τρομαχτικο νησι με την perona και να ειναι στον κηπο κατω απο ενα δεντρο και υποτιθεται εχουν περασει πολλα χρονια απο τοτε(εδω επιρεαστηκα απο αυτα που ειπαν μερικοι χθες για το οτι ο Luffy μπορει και να κοιμηθει για χρονια..) και να σκεφτεται <Luffy, guys, where are you? How long are you going to make me wait> .... και εκει προσγιωνεται ενα τραπεζι με ετοιμο φαγητο και ενα den den mushi που χτυπουσε και το σηκωνει εκεινος ακι να ειναι η perona και να λεει <It`s lunch time Zoro-kun>
Κυριολεκτικα εχω προβλημα....:knock-knock:

DbGr2lv.png

MAL || TUMBLR

#2919 Nikos21

Nikos21

Soul King

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Δεκέμβριος 2009 - 18:07

καθε εβδομαδα λεμε "το επομενο θα ναι επικο" και ολο μας προετοιμαζουν για το επομενο(http://www.onemanga.com/One_Piece/568/15/) :P αλλα λογω διακοπης το επομενο ΣΙΓΟΥΡΑ θα ειναι επικο και ελπιζω να μην μας αφησει με αγωνια!!!

#2920 sgouver

sgouver

One Piece Maniac

• Members
  • 540 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Δεκέμβριος 2009 - 20:13

Δεν εχει τελος η πορωση ολων αυτων των chapter !

Oλο το επικο κλιμα που ειχε δημιουργηθει αποτυπωνεται πληρως σε ολα αυτα τα chapter.

#2921 Aldark

Aldark

Αιώνιος Ρομαντικός

• Members
  • 317 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Δεκέμβριος 2009 - 21:59

Nαι , πορώνει αλλά έχω χάσει λίγο το μπούσουλα ποιος είναι πού εκεί μέσα. xD. Νταξ φοβερό ήταν αυτό. Α δε νομίζω να σταματήσει για Χριστούγεννα γιατί είναι βουδιστές οι Γιάπωνες. Αλλά δε θα βγει για την πρωτοχρονιά.

#2922 S.T.P.K.

S.T.P.K.

.

• Members
  • 156 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Δεκέμβριος 2009 - 22:57

πολυ καλο το τσαπτερ νμζ πως στην τελευταια σκηνη με τον luffy εκανε haki και θα μας δειξουν μετα τα αποτελεσματα η θα του βγει απο νευρα στο αλλο τσαπτερ...απορω γτ καναν ολοι ετσι με τον μαρκο αφου οσο ξυλο να φαει φτυνει μια φωτια πανω του και μια χαρα...μου κανει εντυπωση παντως που δεν ανεφερε κανεις οτι συνεχως αλλαζουν οι μαχες...π.χ. περιμεναμε luffy vs mihawk εγινε marco vs mihawk και πολλα αλλα...αλλα αυτο σημενει πολεμος...

#2923 Zem@c

Zem@c

• Members
  • 2.009 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Δεκέμβριος 2009 - 23:14

ναι ρε... αλλα δν γινεται να κανει τοσες αλλγαεσ...π.χ. η μαχη με την πουσταρδα τον φλαμιγκο και τον κροκοδειλο αρχισε και δεν ειδαμε σε τι κατεληξε... γενικα τισ αφ:nosey:

συμφωνω παντωσ γτ και εγω πιστευω οτι ο λουφφυ κανει χακι στο τελοσ του κεφαλαιου:hero:

#2924 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 702 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Δεκέμβριος 2009 - 02:03

Καλό chapter.

Ο πάγος του Aokiji είναι σαν υγρό άζωτο, παγώνει ακόμα και τα διαμάντια.
Το regeneration του Marco δεν είναι επιβεβαιωμένο, αλλιώς θα ήταν ο πιο cheat χαρακτήρας του manga.

Η φιγούρα στο καρέ πάνω δεξιά στη σελίδα 5 θέλω να μάθω ποιός είναι.

Λογικά θα σταματήσει μια βδομάδα μέσα στις διακοπές, κάθε χρόνο γίνεται.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2925 Nobody

Nobody

Anime Fan

• Members
  • 195 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Δεκέμβριος 2009 - 14:46

Θέλω να δω haki+gear 2+gear 3 όλα μαζί....
Δημοσιευμένη  εικόνα