Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 10 votes

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17021 replies to this topic

#2896 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1,385 posts

Posted 16 December 2009 - 18:43

My Oda τι επικό Chapter....

Quoted for truth. 15 σελίδες μόνο αλλά είχαμε τον Ace να δακρύζει και να ξαναβρίσκει τη θέληση να ζήσει, τους τούμπανους να πέφτουν ο ένας με τον άλλο από τους admirals και τον Luffy να δίνει άλλα 10 χρόνια από τη ζωή του για να πάρει ορμονικό boost και να συνεχίσει να πολεμάει. ΕΠΙΚ...

#2897 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 16 December 2009 - 19:10

*_*

λuffy gonna kick some asses..

wb u are sooo dead... >.<

2bbd14fc.jpg

#2898 Robin-Chwan

Robin-Chwan

Anime Professional

• Members
  • 564 posts

Posted 16 December 2009 - 19:25

Hell Yeah!! Go rubber-boy!! Και λεει τωρα να μας το κοψει για να μας δειξει τι κανουν οι αλλοι:OMG3:

Posted Image
Devils don't ask favors from God

#2899 Asura90

Asura90

Starting...

• Members
  • 2 posts

Posted 16 December 2009 - 20:23

ο Blackbeard δεν 8α παρευρε8ει στην μαχη. για καποιο λογο θα παει στη φυλακη οπου βρισκεται ο Ace.

#2900 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 posts

Posted 16 December 2009 - 20:37

Δεν υπαρχει :nbleed: οι admirals εχουν σαρωσει νμε αλλα λογια εχουν διαλυσει την crew του wb κ απο την αλλη respect iva & luffy. Eπισης θα ηθελα να δω τον luffy να πολεμαει 100% full power.
Eπιπλεον να με θυμηθειται οτι ο garp θα σωσει τον ace επειδη υποσχεθηκε οτι θα τον προστατεψει κ οπως ολοι ξερουμε οι υποσχεσεις δεν αναιρουνται~

Posted Image

#2901 Being Of Darkness

Being Of Darkness

the last numenorian

• Members
  • 137 posts

Posted 16 December 2009 - 21:24

καλα η τελευταια σελιδα τελεια, επικη...τωρα ο λουφυ ελπιζω να τους σκισει στο ξυλο...ελπιζω να σκεφτηκε κανενα power up αλλιως δεν θα παει πολυ μακρυα με αυτη τη δυναμη που εχει, εκτος και αν γινει τιποτα αλλο, ετσι οπως ειναι η μαχη φαινεται σαν να κρεμονται ολοι απο το λουφυ αφου ο ασπρογενης κοντευει να πεθανει, ειμαι περιεργος παντως να δω πως θα γιατρευτει...μπορει να κοιμαται κανενα μηνα για να γιατρευτει

#2902 Robin-Chwan

Robin-Chwan

Anime Professional

• Members
  • 564 posts

Posted 16 December 2009 - 21:26

Ή μερικα χρονια...

Posted Image

#2903 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 posts

Posted 16 December 2009 - 21:44

Στο σχολειο ειχαμε μια σηζητιση για το τι θα επακολουθησει,... μερικοι πιστευουν πως υπαρχει περιπτωση να εμφανιστει και ο Dragon σε ολη την κατασταση,... τι λετε;:hmmm:

Παντως εχω αρχισει να συγχιζομαι και να ανησυχω πολυ με το τι θ'απογίνει ο Luffy μια τα Gearς και μια με τα hormones του Iva με τα οποια σε λιγοτερο απο 2 μερες εχει ιδη χασει 20 ολοκληρα χρονια ζωης... :uhh: Luffy...

Edited by Jiji, 16 December 2009 - 21:54.

DbGr2lv.png

MAL || TUMBLR

#2904 HeLLBoiS

HeLLBoiS

Sasuke Hater

• Members
  • 323 posts

Posted 16 December 2009 - 21:53

Ή μερικα χρονια...

Καλη ιδεα για να περασουν χρονια και να μας δειξει τους χαρακτηρες μεγαλους :hahaha::hahaha::hahaha:

#2905 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 16 December 2009 - 21:53

Πιστεύω πως ο Luffy θα απελευθερώσει το Kings Haki, o Jimbei θα πάει για backup στον Joz, ο Luffy στον Marco και θα ρίξει καμιά μπουνία στον Kizaru πριν λυποθημήσει και ο Squardo θα κάνει κάποια τρελή θυσία για τον WB. Έπειτα ο WB θα τα πάρει και θα κερδίσει τον Akainu. Και για φινάλε βλέπω WB - Crocodile VS Sengoku - Garp η τον Rayleigh να έρχεται και να έχουμε μάχη των θρύλων WB - Rayleigh vs Sengoku - Garp και τον BB να πετάγεται στα ξαφνικά και να καθαρίσει τον Ασπρογέννη.
Posted Image

#2906 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 posts

Posted 16 December 2009 - 22:11

Καλη ιδεα για να περασουν χρονια και να μας δειξει τους χαρακτηρες μεγαλους :hahaha::hahaha::hahaha:

Πλακα πλακα ετσι οπως εχουν γινει τα πραγματα τιποτα δεν ειναι απιθανο...

DbGr2lv.png

MAL || TUMBLR

#2907 Robin-Chwan

Robin-Chwan

Anime Professional

• Members
  • 564 posts

Posted 16 December 2009 - 22:26

Εγω παντως θελω να δω τι θα γινει με τη Hancock. (Εκει εγω....)

Posted Image

#2908 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 16 December 2009 - 22:38

Εγώ πάλι θέλω να δω τον Shanks και την παρέα του να έχουν φάει της χρονιάς τους !
Posted Image

#2909 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 posts

Posted 16 December 2009 - 22:38

Εχω πεσει σε καταθλιψει επειδη ο λυφφυ εχασε αλλα 10χρονια απο τη ζωη του :uhh: , το ξερω οτι ειναι μια σειρα αλλα εγω οσο βλεπω να τις τρωει κ να χανει χρονια απο τη ζωη τ αλλο τοσο στεναχωριεμαι :bahhh:-goes to emo corner.

Posted Image

#2910 Scorpion

Scorpion

Anime Professional

• Members
  • 629 posts

Posted 16 December 2009 - 22:52

Καλα τελειο chapter ,αυτος ο Luffy εχει φαει το ξυλο της ζωης του και ζει ακομα,παντως απο οτι φαινεται οι Marines εχουν το πανω χερι προς το παρον.

Και ο Ivankov ηταν τελειος

Have it your own damned vay:nod2: