Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 10 Ψήφοι

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17021 replies to this topic

#2851 Zem@c

Zem@c

"D Will Bring Another Storm"

• Members
  • 2.009 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Δεκέμβριος 2009 - 22:57

εγω δεν εχω καταλαβει κατι.... γεννιεσαι με το haki ή το αποκτασ στην πορεια? δλδ ο καθενασμπορει να το αποκτησει αν δινει μαχεσ οπωσ ο λουφυ ??

#2852 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Δεκέμβριος 2009 - 23:00

Το αποκτας στην συνεχεια, αν εχεις ομως τα προσοντα γ να το τελειωποιησεις αλλιως δεν γινεται τπτ.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2853 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1.385 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Δεκέμβριος 2009 - 09:52

Όχι τίποτα το ιδιαίτερο σα chapter, προετοιμάζει όμως για το επόμενο.
Αφήνει και κάποια ερωτηματικά:
Τελικά το haki, τί κάνει; Παίζει ρόλο το είδος του haki όσον αφορά την επίδρασή του στα devil fruits; Ή απλά έκανε καμιά άλλη πο****ιά ο Aokiji;
O Momonga ήταν τελικά αυτός ο τεράστιος σκύλος που είχαμε δει αρκετά chapter πιο πριν;

Ο Luffy κλασσικά δε μπορεί να κάνει τίποτα σε admirals και vice-admirals, αλλά νομίζω ότι η αντοχή του έχει αυξηθεί κατά πολύ. Έφαγε τόσα χτυπήματα και περπατάει ακόμα.

Garp vs Marco και (ελπίζω) Croc vs Doflamingo στο επόμενo, προβλέπονται epic. Θέλω να δω τι Devil fruit έχει ο παππούς (αν έχει) ή αν είναι rokushiki user.

#2854 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Δεκέμβριος 2009 - 10:23

Eχει ξεκαθαριστει οτι ο garp δεν εχει φρουτο για τον εξης απλο λογο, οτι ηθελε να ειναι πιο ελευθερος κ να παραμεινει γ παντα vice~admiral.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2855 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Δεκέμβριος 2009 - 10:57

Eγω παλι αντιθετα με το υπολοιπο κοινο που διαβαζει δεν ειδα πουθενα οτι ο wb να μαχαιρωνει τον aoikiji με το halberd.
Οπως φαινεται στην εικονα στο πρωτο πλανο to halberd περναει τον μανδυα του aokiji απο πισω.Τουλαχιστον οπως το ειδα εγω αυτο δεν σημαινει οτι ο wb σωνει και καλα χτυπησε σωμα.
Γτ μπορει πολυ απλα ο aokiji να το απεφυγε και απλα να επιασε το halberd απο τα πλαγια και αυτο απλα να εκοψε τον μανδυα.Τουλαχιστον εγω ετσι το κοβω συμφωνα και με το απο κατω πλανο.Μπορει να κανω και λαθος βεβαια καθως δεν ειμαι 100% σιγουρος αλλα απο την 1 στιγμη που διαβασα το συγκεκριμενο σημειο δεν μου δωθηκε η εντυπωση οτι σωνει και καλα ο wb χτυπαει τον aokiji.Η πρωτη εικονα ειναι διφορουμενη καθως δεν μας δειχνει καθολου καθαρα τι συμβαινει μπροστα.
Με τα λογια των πειρατων παλι κατεμε φαινεται να δινεται αυτη η εντυπωση.Οτι ετσι νομιζουν και βλεπουν επειδη ειναι πλατη και φαινεται σαν ο wb να χτυπαει τον admiral.Αλλα οπως συνεχιζει ο ιδιος οτι κατι τετοιο δεν συνεβη.Αν δειτε τα χερια και την σταση του aoikiji βλεπεις οτι εχει πιασει το halberd κατω απο τον ωμο του χωρις αυτο να εχει χτυπησει σωμα.
Με λιγα λογια οπως πεφτει ο aokiji παει να τον χτυπησει ο wb αποφευγει το σημειο ο admiral και αρχιζει την επιθεση καθως αυτη εξαπλωνεται πανω στο halberd ερχεται και χτυπαει ο diamond.
Μεχρι τοτε ουτε να ματωσει δεν ειχε ο aokijι με αυτα που ειχαμε δει μεχρι στιγμης στο μανγκα.Παλι βεβαια αυτα ειναι η δικια μου εκτιμηση με βαση πως αντιληφθηκα εγω το τι εγινε
Bαζω και το σημειο που το στηριζω στην εικονα.Το βελακι δειχνει την θεση του halberd και το γεγονος οτι οπως φαινεται στο συγκεκριμενο πλανο δεν εχει πιασει σωμα καθολου αφου το πανω ακρο της φαινεται περναει κατω απο το χερι του aoikiji και συνεχιζει για τον μανδυα του admiral.
Spoiler:

YΓ 1 Respect sto luffy για οσα εκανε στην μαχη αφου τα εβαλε με τα μεγαθηρια μονος του και εκανε οτι ηταν δυνατο για να σωσει τον αce

YΓ 2 ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ RESPECT ΣΤΟ ΠΛΑΝΟ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΤΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΝΤΟΥ ΜΕ ΣΑΝΙΔΑ ΣΕΡΦ.....ΑΠΛΑ ΗΡΩΙΚΟΣ:nod::nod:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2856 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1.385 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Δεκέμβριος 2009 - 11:36

Φαίνεται ότι πάει λίγο πλάγια, αλλά δε φαίνεται τόσο καθαρά. Στο από κάτω panel όπου ο Aokiji φωνάζει Ice Block "Partisian" το halberd φαίνεται σχεδόν στο κέντρο. Όχι και τόσο καλά σχεδιασμένη η σελίδα.
Πιο πιθανό πάντως είναι να το απέφυγε. Έτσι δεν αντικρούονται αυτά που ξέρουμε για το haki.

#2857 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Δεκέμβριος 2009 - 12:00

Φαίνεται ότι πάει λίγο πλάγια, αλλά δε φαίνεται τόσο καθαρά. Στο από κάτω panel όπου ο Aokiji φωνάζει Ice Block "Partisian" το halberd φαίνεται σχεδόν στο κέντρο. Όχι και τόσο καλά σχεδιασμένη η σελίδα.
Πιο πιθανό πάντως είναι να το απέφυγε. Έτσι δεν αντικρούονται αυτά που ξέρουμε για το haki.

Αυτο παλι κατεμε εξηγειται απο το γεγονος οτι οπως φαινεται και στο αποπανω πλανο οταν κανει την επιθεση του ο aokiji αρχιζει να μετακινειται καταμηκος του halberd προς το μερος του wb παγωνοντας του ολοσχερως.Η θεση εκει που κανει την επιθεση του ειναι διαφορετικη απο αυτη που κανει την αμυνα.Επαλαμβανω αυτο ειναι παλι κατεμενα.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2858 sargeid

sargeid

Starting...

• Members
  • 28 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Δεκέμβριος 2009 - 13:16

epic chapter.... σχετικα με το θεμα χακι εγω παιδια καταλαβα οτι df + haki user vs df + haki user depends on ability and haki use... με λιγα λογια k o wb αλλα κ ο aokiji χρεισιμοποιουν χακι αλλα την συγκεκριμενι στιγμι τοy aokiji ηταν δυνατοτερο οποτε ο wb den του εκανε ζημια αλλα ο jos τον τραυματισε.... μπορει κ να λεω μεγαλες μπαρουφες ωστοσο... :hihi2:

#2859 Nessaj

Nessaj

Chaos lord

• Members
  • 110 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Δεκέμβριος 2009 - 13:21

επιτελους ο γκαρπ μπηκε στην μαχη ο λουφυ εχασε ευκολα απο τους βισε αντμιραλς ειδατε ποσο καλα κσερανε σορου ο λοφυ εχασε τις αισθησεις του για ενα διαστημα αλλανομιζω οτι οταν σηνελθει θα ειναι πιο δυνατος απο πριν γιατι ο λουφυ μετα απο καθε ηττα που ειχε εβρισκε τροπο να γινεται πιο δυνατος και να νηκαει τους αντιπαλους του:bahhh:

#2860 The Pirate King

The Pirate King

Decisions - Consequences

• Members
  • 423 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Δεκέμβριος 2009 - 13:50

Γεια σας και απο εμενα μετα απο μερες!

^ Νομιζω πως ο Luffy δεν εχει βγει εκτος μαχης ακομα, πιστευω πως πριν βγει off θα ριξει χτυπημα σε καποιον με haki και θα μεινουν ολοι μλκς!

#2861 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 12 Δεκέμβριος 2009 - 14:09

Αυτο το θεωρω και εγω σιγουρο μετα το σημερινο chapter, στο τελος του ark θα εχουμε haki burst , μας εχει ηδη προηδεασει απο τους λυκους στο ID και το amazon lily.

qzMHWHd.png

#2862 Zem@c

Zem@c

"D Will Bring Another Storm"

• Members
  • 2.009 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Δεκέμβριος 2009 - 15:08

εγω θελω να πω οτι πιστευω όσον αφορά αυτουσ που "περιμενουμε¨να ερθουν στον πόλεμο οτι μπορεί να ειναι και η παλιά cp9... για οσουσ ειχανε διαβασει τα "cp9 reports" στα εξωφυλλα των μανγκα.....

επίσησ επειδη καποιοσ το ειπε παραπανω... προφανωσ ο γκαρπ ειναι rokukshki user...:hehe:
:hero:

#2863 Nessaj

Nessaj

Chaos lord

• Members
  • 110 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Δεκέμβριος 2009 - 11:59

εχεται δει την ταινια Hancock στην αρχη ηταν παλιοχαρακτηρας αλλα μετα αλακσε κατι σαν και αυτον ειναι η μποα αλλα με την βοηθεια του λουφυ θα αλακσι και αυτη

#2864 Pirate King

Pirate King

Anime Freak

• Members
  • 429 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Δεκέμβριος 2009 - 19:13

εχεται δει την ταινια Hancock στην αρχη ηταν παλιοχαρακτηρας αλλα μετα αλακσε κατι σαν και αυτον ειναι η μποα αλλα με την βοηθεια του λουφυ θα αλακσι και αυτη

δεν κατάλαβα τίποτα!!!

#2865 Robin-Chwan

Robin-Chwan

Anime Professional

• Members
  • 564 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Δεκέμβριος 2009 - 19:24

Εννοει οτι στην ταινια Hancock (που ηταν ενας τυπας με παλιοχαρακτηρα και υπερδυναμεις) ο ηρωας εγινε καλυτερος (σαν χαρακτηρας) και ετσι γινεται και με την δικα μας Hancock. Αν και ειναι πολυ λιγο ακυρο, ισχυει.

Δημοσιευμένη  εικόνα
Devils don't ask favors from God