Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Posted 11 December 2009 - 22:57
Posted 11 December 2009 - 23:00
Posted 12 December 2009 - 09:52
Αφήνει και κάποια ερωτηματικά:
Τελικά το haki, τί κάνει; Παίζει ρόλο το είδος του haki όσον αφορά την επίδρασή του στα devil fruits; Ή απλά έκανε καμιά άλλη πο****ιά ο Aokiji;
O Momonga ήταν τελικά αυτός ο τεράστιος σκύλος που είχαμε δει αρκετά chapter πιο πριν;
Ο Luffy κλασσικά δε μπορεί να κάνει τίποτα σε admirals και vice-admirals, αλλά νομίζω ότι η αντοχή του έχει αυξηθεί κατά πολύ. Έφαγε τόσα χτυπήματα και περπατάει ακόμα.
Garp vs Marco και (ελπίζω) Croc vs Doflamingo στο επόμενo, προβλέπονται epic. Θέλω να δω τι Devil fruit έχει ο παππούς (αν έχει) ή αν είναι rokushiki user.
Posted 12 December 2009 - 10:23
Posted 12 December 2009 - 10:57
Οπως φαινεται στην εικονα στο πρωτο πλανο to halberd περναει τον μανδυα του aokiji απο πισω.Τουλαχιστον οπως το ειδα εγω αυτο δεν σημαινει οτι ο wb σωνει και καλα χτυπησε σωμα.
Γτ μπορει πολυ απλα ο aokiji να το απεφυγε και απλα να επιασε το halberd απο τα πλαγια και αυτο απλα να εκοψε τον μανδυα.Τουλαχιστον εγω ετσι το κοβω συμφωνα και με το απο κατω πλανο.Μπορει να κανω και λαθος βεβαια καθως δεν ειμαι 100% σιγουρος αλλα απο την 1 στιγμη που διαβασα το συγκεκριμενο σημειο δεν μου δωθηκε η εντυπωση οτι σωνει και καλα ο wb χτυπαει τον aokiji.Η πρωτη εικονα ειναι διφορουμενη καθως δεν μας δειχνει καθολου καθαρα τι συμβαινει μπροστα.
Με τα λογια των πειρατων παλι κατεμε φαινεται να δινεται αυτη η εντυπωση.Οτι ετσι νομιζουν και βλεπουν επειδη ειναι πλατη και φαινεται σαν ο wb να χτυπαει τον admiral.Αλλα οπως συνεχιζει ο ιδιος οτι κατι τετοιο δεν συνεβη.Αν δειτε τα χερια και την σταση του aoikiji βλεπεις οτι εχει πιασει το halberd κατω απο τον ωμο του χωρις αυτο να εχει χτυπησει σωμα.
Με λιγα λογια οπως πεφτει ο aokiji παει να τον χτυπησει ο wb αποφευγει το σημειο ο admiral και αρχιζει την επιθεση καθως αυτη εξαπλωνεται πανω στο halberd ερχεται και χτυπαει ο diamond.
Μεχρι τοτε ουτε να ματωσει δεν ειχε ο aokijι με αυτα που ειχαμε δει μεχρι στιγμης στο μανγκα.Παλι βεβαια αυτα ειναι η δικια μου εκτιμηση με βαση πως αντιληφθηκα εγω το τι εγινε
Bαζω και το σημειο που το στηριζω στην εικονα.Το βελακι δειχνει την θεση του halberd και το γεγονος οτι οπως φαινεται στο συγκεκριμενο πλανο δεν εχει πιασει σωμα καθολου αφου το πανω ακρο της φαινεται περναει κατω απο το χερι του aoikiji και συνεχιζει για τον μανδυα του admiral.
YΓ 1 Respect sto luffy για οσα εκανε στην μαχη αφου τα εβαλε με τα μεγαθηρια μονος του και εκανε οτι ηταν δυνατο για να σωσει τον αce
YΓ 2 ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ RESPECT ΣΤΟ ΠΛΑΝΟ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΤΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΝΤΟΥ ΜΕ ΣΑΝΙΔΑ ΣΕΡΦ.....ΑΠΛΑ ΗΡΩΙΚΟΣ

Posted 12 December 2009 - 11:36
Πιο πιθανό πάντως είναι να το απέφυγε. Έτσι δεν αντικρούονται αυτά που ξέρουμε για το haki.
Posted 12 December 2009 - 12:00
Αυτο παλι κατεμε εξηγειται απο το γεγονος οτι οπως φαινεται και στο αποπανω πλανο οταν κανει την επιθεση του ο aokiji αρχιζει να μετακινειται καταμηκος του halberd προς το μερος του wb παγωνοντας του ολοσχερως.Η θεση εκει που κανει την επιθεση του ειναι διαφορετικη απο αυτη που κανει την αμυνα.Επαλαμβανω αυτο ειναι παλι κατεμενα.Φαίνεται ότι πάει λίγο πλάγια, αλλά δε φαίνεται τόσο καθαρά. Στο από κάτω panel όπου ο Aokiji φωνάζει Ice Block "Partisian" το halberd φαίνεται σχεδόν στο κέντρο. Όχι και τόσο καλά σχεδιασμένη η σελίδα.
Πιο πιθανό πάντως είναι να το απέφυγε. Έτσι δεν αντικρούονται αυτά που ξέρουμε για το haki.

Posted 12 December 2009 - 13:16
Posted 12 December 2009 - 13:21
Posted 12 December 2009 - 13:50
^ Νομιζω πως ο Luffy δεν εχει βγει εκτος μαχης ακομα, πιστευω πως πριν βγει off θα ριξει χτυπημα σε καποιον με haki και θα μεινουν ολοι μλκς!
Posted 12 December 2009 - 14:09
Posted 12 December 2009 - 15:08
επίσησ επειδη καποιοσ το ειπε παραπανω... προφανωσ ο γκαρπ ειναι rokukshki user...
Posted 13 December 2009 - 11:59
Posted 13 December 2009 - 19:13
εχεται δει την ταινια Hancock στην αρχη ηταν παλιοχαρακτηρας αλλα μετα αλακσε κατι σαν και αυτον ειναι η μποα αλλα με την βοηθεια του λουφυ θα αλακσι και αυτη
δεν κατάλαβα τίποτα!!!
Posted 13 December 2009 - 19:24

Devils don't ask favors from God