Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 10 votes

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17021 replies to this topic

#2821 Faraw

Faraw

Starting...

• Members
  • 23 posts

Posted 09 December 2009 - 04:12

Παντως οποιος ειδε το 429 στο anime που ειναι filler εδειξε λιγο το τι ετοιμαζε ο Shiki αυτα τα20 χρονια για να ξαναβγη απο την φωλια του :D

#2822 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 09 December 2009 - 08:27

Spoiler:

qzMHWHd.png

#2823 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 09 December 2009 - 08:52

PICS με μετάφραση σύντομα και το 2ο μέρος.
Spoiler:

Posted Image

#2824 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 09 December 2009 - 08:52

Spoiler:
EDIT: Βγήκε και το 2ο part:

Spoiler:

Edited by Zoro, 09 December 2009 - 09:35.

#2825 D.Dragon

D.Dragon

• Members
  • 3,599 posts

Posted 09 December 2009 - 09:12

Supernovas join the war :bleh: Με το Zoro να βγάζει πανυγηρικό λόγο για αυτό :P.

Παιδία να ποστάρετε ότι βγαίνει στο Arlong Park...στους Mangahelpers ανεβοκατεβάζουν τα σπόιλερς συνεχώς.

Τώρα στα δικά μας
Spoiler:

Posted Image

#2826 Robin-Chwan

Robin-Chwan

Anime Professional

• Members
  • 564 posts

Posted 09 December 2009 - 14:18

Τελικα το 2ο ειναι αληθινο?? Κριμα μου αρεσε αυτο με τους Supernovas.:bahhh: Τεσπα κι αυτο ειναι πολυ καλο. Παντως το κομματι με τον Garp ηταν και στα 2. Αντε να δουμε.... (Για καποιο λογο εχω χασει τα λογια μου.....)

Posted Image
Devils don't ask favors from God

#2827 Zem@c

Zem@c

"D Will Bring Another Storm"

• Members
  • 2,009 posts

Posted 09 December 2009 - 19:12

παιδια .... καλο και αυτο το Chapter.. αλλα το "αλλο" με τουσ super novas θα ηταν ακομα καλυτερο... πιστευς οτι θα μπουν στην μαχη αλλα αργοτερα.... ισωσ αυτο να ειναι "spoiler" κατα καποιο τροπο... σιγουρα περιμενουνμε ακομα Dragon,Blakbeard και rayleigh (οποιοσ πολυ πιθανον να ερθει με το πλοιο των Strawhats αφου θα ειδε οτι ο καπετανιος τουσ ειναι εκει... ισωσ να ερθει και με το υπολοιπο crew το οποιο θα εχει γυρισει πισω χρησιμοποιωντας τιν βιβλι-καρτα του rayleigh ...
Τωρα...στο θεμα μασ.... ο αοκιτζι εζησε λογικα γτ ο WB ειναι αδυναμοσ.. αρα και το haki του.. κριμα παντωσ ηθελα να δω εστω και για λιγο τον WB σε FULL-ACTION!!...ο WB θα πεθανει... και αυτο το καταλαβα στο κεφαλαιο "one man , one heart" δεν νομιζω οτι πηγε εκει με την πεποιθηση οτι θα βγει ζωντανοσ...Θα ηταν καλυτερα αν ο ξεφτυλισμενοσ ο Squad δν τον ειχε μαχαιρωσει...επισης. Γτ δν χρησιμοποιει την Ιnvankok για HEALING?
Ειμαι σιγουροσ οτι μολισ ο Aceθα ειναι ασφαλης .. ο WB θα θυσιαστει καταστρεφοντασ ολο το νησι οπως [B]ΕΙΠΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ Ο ΑKAINOU (AN KATI ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ODA ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΑ ΜΑΝGA ΔΝ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΙΡΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!! Η ΚΑΘΕ ΛΕΞΗ ΜΕΤΡΑΕΙ... [/B]μην ξεχνατε οτι ο luffy θα σωσει τον ace γιατι εχει το κλειδι για τισ αλυσιδεσ που του το εδωσε η "κοπελα" του ;-)
+++++ ο ΒΒ ισωσ πηγε να ελευθερωσει ολουσ στο επιπεδο 6 (δλδ τουσ πιο δυνατουσ) στην φυλακη οι οποιοι¨1. ειναι παρα πολυ δυνατοι και 2. ΜΙΣΟΥΝ ΤΟΝ WB! ..

ΓΕΝΙΚΑ Η SEASON ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΚΑΙΡΟΟΟΟΟΟΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΜΑΣ ΤΑΛΑΙΠΟΥΡΟΥΣΑΝ ΤΑ ΜΑΝGA TΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΑΠΛΕΣ SEASON ENΩ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΟΝΕ PIECE!!!!!!!!!!!!!!

ΥΠΟΜΟΝΗ ΠΑΙΔΙΑ.. "NOBODY CAN STOP NOW!!!!!"

#2828 Robin-Chwan

Robin-Chwan

Anime Professional

• Members
  • 564 posts

Posted 09 December 2009 - 20:02

Δικιο εχεις οτι ο Oda δεν μας δεινει ποτε αχρηστες πληροφοριες και μετα απο τοσα χρονια το εχουμε μαθει αλλα αμα εχω μαθει κατι ακομα εγω απο τον Oda ειναι οτι ποτε μα ποτε δεν επαληθευει τις προβλεψεις μας για το τι θα γινει στο μελλον. Ή οτι ακομα κι αν τελικα γινει αυτο που ολοι νομιζουμε θα το κανει με ενα τροπο που κανεις απο μας ποτε δεν θα μπορουσε να φανταστει. Αλλωστε αυτο κανει το ΟΡ τοσο ξεχωριστο!!!

Και αν δεν κανω λαθος αυτο το arc. θα τελειωσει το Δεκεμβρη δλδ αυτο το μηνα. Νομιζω το εχει πει αλλα δεν παιρνω κι ορκο.

Anw @zemac, καλωσηρθες στο forums και στους καμμενους του ΟΡ:8):

Posted Image

#2829 D.Dragon

D.Dragon

• Members
  • 3,599 posts

Posted 09 December 2009 - 21:18

O Law αποκεφαλίζει 10 pacifistas - more Supernovas Fake Spoilers πλιζ :hahaha: Ναι θα σας το κοπανάω για πολύ ακόμη για να σας σπάσω τα νεύρα ! :bleh:
Στο θέμα τώρα.
Spoiler:

Edited by D.Dragon, 09 December 2009 - 21:27.

Posted Image

#2830 Aldark

Aldark

Αιώνιος Ρομαντικός

• Members
  • 317 posts

Posted 09 December 2009 - 21:33

Και αν δεν κανω λαθος αυτο το arc. θα τελειωσει το Δεκεμβρη δλδ αυτο το μηνα. Νομιζω το εχει πει αλλα δεν παιρνω κι ορκο.

Mακάρι να τελειώσει! (αν και τα σπάει έχω ψιλοβαρεθεί , βασικά ανυπομωνώ να δω που θα συναντηθούν οι Στρουχατς και ποιος θα νικήσει στον πόλεμο)

Spoiler:

#2831 D.Dragon

D.Dragon

• Members
  • 3,599 posts

Posted 09 December 2009 - 21:37

Δεν έχει αναφερθεί πουθενά ότι το άρκ θα τελειώσει τον Δεκέμβρη, πρόβλεπω ακόμη τουλάχιστον 15 chapter.
Posted Image

#2832 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 posts

Posted 09 December 2009 - 21:56

Mακαρι να μην τελειωση αυτο το arc γτ θα γουσταρουμε να βλεπουμε στο ανιμε να πλακωνονται γ μισο χρονο:nbleed:.
Επισης σχετικα με το chapter τα σπαει γ ακομα μια φορα κ περιμενω να εμφανιστουν ο BB κ οι συπερνοβας.

Posted Image

#2833 Robin-Chwan

Robin-Chwan

Anime Professional

• Members
  • 564 posts

Posted 09 December 2009 - 21:58

Eιπα οτι δεν ειμαι σιγουρη αλλα δεν ειχαν πει οτι η ταινια θα εβγαινε οτι τελειωσει αυτο το αρκ, το Δεκεμβρη?

Posted Image

#2834 Zem@c

Zem@c

"D Will Bring Another Storm"

• Members
  • 2,009 posts

Posted 09 December 2009 - 23:37

μηπως εννοουσαν τον δεκεμβριο του 2010? :-ρ

#2835 Robin-Chwan

Robin-Chwan

Anime Professional

• Members
  • 564 posts

Posted 09 December 2009 - 23:41

Οχι παναγια μου!! Ειπαμε μ αρεσει αυτο το αρκ και θα ηθελα να κρατησει λιγο ακομα αλλα 1,5 χρονο ειναι υπερβολικο. Δεν ειναι Kubo o Oda...

Posted Image