Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 10 Ψήφοι

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17021 replies to this topic

#2626 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Νοέμβριος 2009 - 21:41

Οταν ακουγαμε εσενα γ το haki σε καποιους αυτο το θεμα δεν αρεσε..κανεις δεν αρχισε αμεσως να την λεει στους αλλους σαν εσενα, γ αυτο ηρεμησε κ find some friends to spare your time γτ απο οτι το κοβω ur not very popular;arn't you??:chigau:

Για το χακι αγαπητε ειπα μια γνωμη την οποια αναφερ8ηκε σε 8εμα που δεν ειχεν γινει ποτε ξανα.Αν πιστευεις οτι ειναι το ιδιο ποσως με ενδιαφερει.Οσο για το αν ειμαι popular οπως ειπε και ο ριν μια χαρα ειμαι με αυτους που 8ελω.Απο και και περα ξαναλεω ριχνουμε καποια ματια σε προηγουμενα ποστ γτ συζητηση για το χακι δεν ειχε ξαναγινει για το συγκεκριμενο 8εμα ουτε ειχε ανοιξει παρομοιο thread.Απο και και περα οπως ειπα και πανω αμα 8ες να μου την πεις υπαρχει και το πμ.Δεν χρειαζεται να περνουμε χωρο εδω περα.Αυτο το λεω και σε ολους 8ελουν μου την πουν για το ποστ μου.Κλικ στο ονομα μου και πειτε οτι 8ελετε.Flame wars is the best in pms:gotit:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2627 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Νοέμβριος 2009 - 21:50

Για το χακι αγαπητε ειπα μια γνωμη την οποια αναφερ8ηκε σε 8εμα που δεν ειχεν γινει ποτε ξανα.Αν πιστευεις οτι ειναι το ιδιο ποσως με ενδιαφερει.Οσο για το αν ειμαι popular οπως ειπε και ο ριν μια χαρα ειμαι με αυτους που 8ελω.Απο και και περα ξαναλεω ριχνουμε καποια ματια σε προηγουμενα ποστ γτ συζητηση για το χακι δεν ειχε ξαναγινει για το συγκεκριμενο 8εμα ουτε ειχε ανοιξει παρομοιο thread.Απο και και περα οπως ειπα και πανω αμα 8ες να μου την πεις υπαρχει και το πμ.Δεν χρειαζεται να περνουμε χωρο εδω περα.Αυτο το λεω και σε ολους 8ελουν μου την πουν για το ποστ μου.Κλικ στο ονομα μου και πειτε οτι 8ελετε.Flame wars is the best in pms:gotit:

i know i was rude and i apologize for that :zetsubou: το ειπα πανω στα νευρα μου xD.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2628 Nobody

Nobody

Anime Fan

• Members
  • 195 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Νοέμβριος 2009 - 23:20

i know i was rude and i apologize for that :zetsubou: το ειπα πανω στα νευρα μου xD.

από τότε που βρέθηκε το συγγνώμη χάθηκε το φιλότιμο,have it in mind:nosey:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2629 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Νοέμβριος 2009 - 23:53

από τότε που βρέθηκε το συγγνώμη χάθηκε το φιλότιμο,have it in mind:nosey:

I apologize already no need to flame...σε κατι που εχει τελειωση ηδη =) :bahhh:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2630 Vegetasmate

Vegetasmate

Seku hara desu!!!

• Members
  • 356 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Νοέμβριος 2009 - 00:24

nice....και τωρα που τα βρηκατε..βουρ στον πατσα...εεεε...ηθελα να πω...στην συζητηση καλε!!!!

θελω να ακουσω τι πιστευετε οτι θα γινει στο επομενο κεφαλαιο (αφου δεν εχουμε τι ν αδιαβασουμε ας πει ο καθενας την γνωμη του.....)
We play hide and seek......Hinamizawa style of course!!!!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2631 Dr.ApE

Dr.ApE

SufferGenius

• Members
  • 119 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Νοέμβριος 2009 - 00:35

Σε κανα 2 ακόμη manga και θα ελεθερωθεί ο Ace!!!! Αλλά καπου εκεί θα έρθει και ο BB αλλά δε θα γίνει μάχη... Ο WB θα πεθάνει γιατι έτσι θα αρχήσει το New Age και αν δεν πεθάνει θα βοηθησει το Luffy μεχρι να βρεί κάποιον nakama του...Πολυ μακρινό :nod2: και πολύ φαντασία... Όσο αφορά μόνο το επόμενο πιστεύω ότι όλοι θα ορμήξουν στν WB αλλά θα τον βοηθήσουν οι captains και θα βοηθήσει τον Luffy να φτάσει στον Ace όπου θα δούμε αυτόν τον "κατσίκα" Sengoku(που παίζει φάση να γίνεται και γλάρος...ΛΟΛ) Αυτα που λετε με πολύ φαντασία Tidus_91:knock-knock:

Spoiler: One Piece Crew

-It's the first day of the rest of your life...

#2632 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 11 Νοέμβριος 2009 - 00:36

Μμμμμ ναι οντως, κατι πρεπει να βρουμε να πουμε να περασει γρηγορα η βασανιστικη αυτη εβδομαδα.

Λοιπον, WB goes on a killing spree, οι 3 admirals επιτηθενται, τους σταματα μαζι με τους captains, τα Pacifista συνεχιζουν να θεριζουν, και απεναντι στον WB παει ο garp, η κανει εμφανιση ο BB (γενικα μετα απο σχεδον καθε break πεφτει jawdrop)

qzMHWHd.png

#2633 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Νοέμβριος 2009 - 02:39

Ο WB θα φύγει με ένα χαμόγελο αφού δει τα 2 αδέρφια αγαπημένα. Ο BB θα του πάρει το κεφάλι. Για να φτάσει ο Luffy στον αδερφό του θα πέσει πολύ αυτοθυσία κυρίως από τους υπόλοιπους.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2634 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Νοέμβριος 2009 - 12:47

Θα πεθανει ο wb νομιζω απο τον BB και ολοι οι crew εκτος του μαρκο κ jose θα πεθανει απο τους shichibukai k pacifistas.Επισης θελω να δω κ απωλιες απο τους μαρινες...πχ τον θανατο καποιου admiral η shichibukai(μακαρι να πεθανει η boa οχι επειδη δεν την συμπαθω αλλα θελω να δω την αντιδραση του luffy).Ακομα θα ηθελα να δω τους καινουργιος shichibukai που θα προκυψουν γτ οπως ολοι ξερεται 3 απο τους κυριους former εχουν απαρνηθει τον τιτλο.Τελος θα ηθελα να δω το τελος της ιστοριας με τον κυμα κ την εμφανισει του dragon :bahhh:αυτα απο μενα!!καλη συνεχεια.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2635 S.T.P.K.

S.T.P.K.

.

• Members
  • 156 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Νοέμβριος 2009 - 14:45

Ο WB θα φύγει με ένα χαμόγελο αφού δει τα 2 αδέρφια αγαπημένα. Ο BB θα του πάρει το κεφάλι. Για να φτάσει ο Luffy στον αδερφό του θα πέσει πολύ αυτοθυσία κυρίως από τους υπόλοιπους.

ισως παλεψει bb με croco για τ ποιος θα τον σκοτωσει,αφου ο ιδιος θα ειναι σε χαλια κατασταση η ενας θα τον σκοτωσει και θα πλακοθουν ποιος θα το παρει(το κεφαλι)

#2636 Nikos21

Nikos21

Soul King

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Νοέμβριος 2009 - 16:16

ε αφου αυτοσχεδιαζουμε εγω λεω πως σε μερικα επισοδειο ο wb θα θυσιαστει για να σωσει καποιον (ελπιζω μετα να μην αναστηθει(βλ. goku))και εκει που κοντεβουμε στην(η με το που γινει η)απελευθερωση του ace θα σκασει μυτη και ο ΒΒ...

κατι ασχετο, οι tenacious d γιατι ειναι στα tags?εχουμε καναν φαν? :P

#2637 Lucy-Nyu

Lucy-Nyu

*Don't be like me*

• Banned
  • 339 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Νοέμβριος 2009 - 16:25

ο γκαρπ θα παει να σωσει τον ace?
θα σκασει μυτη το πληρωμα του Λουφυ?
ο Λουφυ θα χρησιμοποιησει το χακι και θα τους μαμισει ολους?
Η χανκοκ θα μεινει εγκυος?
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2638 Nikos21

Nikos21

Soul King

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Νοέμβριος 2009 - 16:27

ο γκαρπ θα παει να σωσει τον ace?
θα σκασει μυτη το πληρωμα του Λουφυ?
ο Λουφυ θα χρησιμοποιησει το χακι και θα τους μαμισει ολους?
Η χανκοκ θα μεινει εγκυος?

+1 for the last one!:hahaha:

#2639 Lucy-Nyu

Lucy-Nyu

*Don't be like me*

• Banned
  • 339 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Νοέμβριος 2009 - 16:38

ε ματι μετα το επικ IS THIS MARRIAGE???
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΤΟ IS THIS SEX? το οποιο και θα πει οταν ο λουφυ δεν θα την αγκαλιασει απλα αλλα θα την παρει στην αγκαλια του και θα της πει αρκετα πολεμησες ασε τα υπολοιπα πανω μου!
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2640 Nessaj

Nessaj

Chaos lord

• Members
  • 110 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Νοέμβριος 2009 - 16:42

η μποα θα μπει στο πληρωμα στο τελος αυτου του αρκ και η περονα στο αλλο αρκ που το πληρωμα θα ξανα ενωθει.:tensai: