Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 10 Ψήφοι

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17021 replies to this topic

#2611 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Νοέμβριος 2009 - 14:13

Mεχ ξαναμασημενη τροφη εχουμε για μια ακομη φορα.Η ιδια συζητηση που γινοταν οταν ειμασταν στο impel down γινεται ξανα και τωρα.Απο την amazon lily και μετα ολοι ψαχνουμε ποιος 8α ειναι ο νεος νακαμα του luffy.Ενταξει δλδ δεν εχετε βαρε8ει τοσο καιρο.
Πρωτα ειμασταν ολοι σιγουροι οτι 8α ηταν η αρχικη αμαζονα που τον βοη8ησε,μετα ειμασταν σιγουροι για την boa,μετα ηρ8ε ο jimbei,o buggy,croc,mr2,mr1.Μην ξεχασω ακομα και τους πειρατες των division toy wb γτ και αυτοι καπταιν ειναι.Χμμμμ πιος αλλος....Δεν μπορει ολο και κατι 8α βρουμε.Α ναι εχουμε την head transexual,τον μικρο ψαλιδοχερι και φυσικα να μην ξεχασω και τον υπερτατο ηρωα pandaman.
Διαλεχτε και παρτε:canthelp:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2612 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 09 Νοέμβριος 2009 - 14:59

αν δεν σου αρεσει η συζητηση για τον νεο νακαμα μπορεις απλως να την αγνοησεις και να αφησεις την ειρωνια στην ακρη...

γτ γελειος ρε? εμενα μ αρεσει ο buggy.. θα ταιριαζει στο crew xD

2bbd14fc.jpg

#2613 Robin-Chwan

Robin-Chwan

Anime Professional

• Members
  • 564 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Νοέμβριος 2009 - 15:52

Εγω λεω ή Hancock ή Croc boy. Και οι δυο μετρανε σαν boss ne? Για τον Buggy δεν το βλεπω αφου βρηκε ολοκαινουριο πληρωμα με την αποδρασα απο τον ΙΜ. Τωρα αμα τα τιναξει ο WB μπορει να μπει και Ace αλλα δε νομιζω κανενας αλλος...

Δημοσιευμένη  εικόνα
Devils don't ask favors from God

#2614 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Νοέμβριος 2009 - 15:52

αν δεν σου αρεσει η συζητηση για τον νεο νακαμα μπορεις απλως να την αγνοησεις και να αφησεις την ειρωνια στην ακρη...

γτ γελειος ρε? εμενα μ αρεσει ο buggy.. θα ταιριαζει στο crew xD

Koιτα οπως ειπα ξαναμασημενη τροφη δεν μου αρεσει να βλεπω.Ατερμονες συζηησεις για 8εματα που εχουν ξαναειπω8ει βαριεμαι να κανω.Απο κει και περα αν νομιζεις οτι για 3 αρκ πρεπει να συζηταμε ποιος 8α πρεπει να μπει στο πληρωμα νομιζω οτι εισαι πολυ γελασμενος.Απο κει και περα γνωμη μου ειναι να πω αυτα που 8ελω και κανενας δεν μου κοβει το δικαιωμα.Υποδειξεις δεν χρειαζομαι για το τι 8α ποσταρω ty.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2615 Lucy-Nyu

Lucy-Nyu

*Don't be like me*

• Banned
  • 339 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Νοέμβριος 2009 - 15:56

υπαρχουν πολλα νεα μελη και παιδια που δεν εχουν πει τη γνωμη τους,οποτε αυτο που λες δεν εχει νοημα.λογικο ειναι καποια πραγματα να αναφερθουν ξανα.
εγω αυτο που ειπα το ειπα απλα αναφορικα.εχω πει την αποψη μου στο αντιστοιχο τοπικ.
αλλα ειναι μια συζητηση με ποοοοοοοοοοοοοοοοσα ατομα λογικο ειναι να δεις τα ιδια και τα ιδια
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2616 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Νοέμβριος 2009 - 16:08

Λογικο ειναι τα νεα παιδια να ποσταρουν και να διαβαζουν και τα παλιοτερα ποστ αλλα κανενας δεν το κανει εδω.Οταν υπαρχουν thread καταλληλα για τετοιου ειδους συζητησεις τα οποια εχουν δημιουργη8ει για τον συγκεκριμενο σκοπο.
http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=6488
Απο κει και περα δεν χρειαζεται να κανουμε σε κα8ε αρκ την ιδια συζητηση για το αν τα συγκεκριμενα μελη 8α ερ8ουν η οχι.Οποιος 8ελει παει και ποσταρει στο αναλογο thread.Οχι σωνει και καλα εδω περα.Ειπαμε ενταξει 8α ερ8ει ενας captain lvl.Αμα του οντα του κατσει και πει οτι 8α ερ8ει και κανας αλλος που δεν ειναι captain lvl 8α το κανουμε εδω περα μανταμ ζαιρα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2617 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 09 Νοέμβριος 2009 - 16:17

Ατερμονες συζηησεις για 8εματα που εχουν ξαναειπω8ει βαριεμαι να κανω.

κανεις δεν σου ζητησε την γνωμη σου με το ζορι... δεν ειναι απαραιτιτο να το ''ξανακανεις''

Απο κει και περα γνωμη μου ειναι να πω αυτα που 8ελω και κανενας δεν μου κοβει το δικαιωμα.

δεν σου εκοψα το δικαιωμα.. αντιθετως εσυ προσπαθησε να το κανεις...

Υποδειξεις δεν χρειαζομαι για το τι 8α ποσταρω ty.

αυτο ξαναπες το...

2bbd14fc.jpg

#2618 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Νοέμβριος 2009 - 16:40

Κοιτα εγω σε μαχες με διαφορους τυχαιους δεν μπαινω ειδικα σε φορουμ.Αμα 8ες να συνεχισουμε το κανουμε απο πμ.Απο κει και περα αμα δεν εχεις την ικανοτητα να διαβασεις παλιοτερα ποστ και απλα ανακυκλωνεις τα ιδια τοτε συνεχα.Το 8εμα 8εωρειται ληξαν.Απο και και περα ξαναλεω για το συγκεκριμενο 8εμα υπαρχει ειδικο thread.Εκει πηγαινε και ποσταρε ελευ8ερα.Το να λεμε για 3 αρκ τα ιδια ουτε καλο ουτε εποικοδομητικο ειναι.Αν νομιζεις οτι σου εκοψα το δικαιωμα να πεις κατι κανεις λα8ος γτ μαλλον δεν φαινεται να διαβαζεις καλα.Μπορεις να ποσταρεις ελευ8ερα στο καταλληλο thread.Εδω ειναι latest chapter οχι latest crew.Για να μην μπερδευονται και οι εννοιες.
Carry on:byejg9:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2619 Robin-Chwan

Robin-Chwan

Anime Professional

• Members
  • 564 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Νοέμβριος 2009 - 16:40

Λογικο ειναι τα νεα παιδια να ποσταρουν και να διαβαζουν και τα παλιοτερα ποστ αλλα κανενας δεν το κανει εδω.Οταν υπαρχουν thread καταλληλα για τετοιου ειδους συζητησεις τα οποια εχουν δημιουργη8ει για τον συγκεκριμενο σκοπο.
http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=6488
Απο κει και περα δεν χρειαζεται να κανουμε σε κα8ε αρκ την ιδια συζητηση για το αν τα συγκεκριμενα μελη 8α ερ8ουν η οχι.Οποιος 8ελει παει και ποσταρει στο αναλογο thread.Οχι σωνει και καλα εδω περα.Ειπαμε ενταξει 8α ερ8ει ενας captain lvl.Αμα του οντα του κατσει και πει οτι 8α ερ8ει και κανας αλλος που δεν ειναι captain lvl 8α το κανουμε εδω περα μανταμ ζαιρα

Αμα θελουμε εμεις να μιλαμε για τα ιδια και τα ιδια εσενα τι σε κοφτει? Αφου βαριεσαι να μιλας για τα ιδια θεματα απλα μη μιλας ή μιλα χωρις να μας χαλας τη συζητηση.

Δημοσιευμένη  εικόνα
Devils don't ask favors from God

#2620 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 09 Νοέμβριος 2009 - 18:50

kelborn3, όσο δίκιο κι αν έχεις για το ότι υπάρχει ειδικό thread γι' αυτή τη συζήτηση, το χάνεις όλο με τον εριστικό τρόπο που γράφεις. Διαταγές και υποδείξεις για το τι επιτρέπεται, που επιτρέπεται, και πόσες φορές επιτρέπεται να postάρουν εδώ μέσα δίνω εγώ, όχι εσύ. Ηρέμησε λοιπόν.

Έχεις ήδη 40% warning μόνιμο. Πρόσεξε την πορεία σου.

Για τους υπόλοιπους: Καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολο να διαχωρίσετε τη συζήτηση για το τελευταίο chapter από τις υποθέσεις για το νέο μέλος του πληρώματος, αλλά παρακαλείστε να μην εμβαθύνετε επί του θέματος σ' αυτό το thread, μιας και έχει δημιουργηθεί ειδικό thread γι' αυτόν το σκοπό.

Επόμενος Strawhat nakama (Major Manga Spoilers)

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#2621 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 09 Νοέμβριος 2009 - 19:02

Κοιτα εγω σε μαχες με διαφορους τυχαιους δεν μπαινω ειδικα σε φορουμ.

1ον.. ποιος ειπε οτι ''πολεμαω'' εναντιον σου? απλα προσπαθω να υποστιριξω αυτο που λεω μιας και εσυ μπηκες με ειρωνικες διαθεσεις...

ανακυκλωνεις τα ιδια τοτε συνεχα.Το 8εμα 8εωρειται ληξαν.Απο και και περα ξαναλεω για το συγκεκριμενο 8εμα υπαρχει ειδικο thread.Εκει πηγαινε και ποσταρε ελευ8ερα.Το να λεμε για 3 αρκ τα ιδια ουτε καλο ουτε εποικοδομητικο ειναι.

δεν ειχα τον χρονο να το ψαξω και αλλωστε εγω οταν μπηκα σε αυτο το θρεντ ειδα καποιους να μιλανε για το συγκεκριμενο θεμα(περι νακαμα) χωρις να εχουν φαει προειδοπιηση απο καποιον mod etc και ετσι ειπα και εγω την γνωμη μου...
edit:

Για τους υπόλοιπους: Καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολο να διαχωρίσετε τη συζήτηση για το τελευταίο chapter από τις υποθέσεις για το νέο μέλος του πληρώματος, αλλά παρακαλείστε να μην εμβαθύνετε επί του θέματος σ' αυτό το thread, μιας και έχει δημιουργηθεί ειδικό thread γι' αυτόν το σκοπό

οκ δεν το ηξερα..

και για να μην ειμαι οφφ-τοπικ...
ο wb τα εσπασε.. ειναι αντρας με @@ οχι βλακεις... θελω να δω ποτε θα εμφανιστει και ο blackbeard... :kill4u:

2bbd14fc.jpg

#2622 Aldark

Aldark

Αιώνιος Ρομαντικός

• Members
  • 317 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Νοέμβριος 2009 - 21:01

Φοβερός ο Whitebeard he iz a true man ρε σεις! Όχι αστεία , τώρα θα pwnarei! Άγρια , ελπίζω να δούμε σύντομα τον Sengoku σε δράση.

#2623 Nobody

Nobody

Anime Fan

• Members
  • 195 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Νοέμβριος 2009 - 18:42

κρίμα που αυτή τη βδομάδα δεν έχουμε chapter όμως:nanteee:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2624 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Νοέμβριος 2009 - 21:27

Koιτα οπως ειπα ξαναμασημενη τροφη δεν μου αρεσει να βλεπω.Ατερμονες συζηησεις για 8εματα που εχουν ξαναειπω8ει βαριεμαι να κανω.Απο κει και περα αν νομιζεις οτι για 3 αρκ πρεπει να συζηταμε ποιος 8α πρεπει να μπει στο πληρωμα νομιζω οτι εισαι πολυ γελασμενος.Απο κει και περα γνωμη μου ειναι να πω αυτα που 8ελω και κανενας δεν μου κοβει το δικαιωμα.Υποδειξεις δεν χρειαζομαι για το τι 8α ποσταρω ty.

Οταν ακουγαμε εσενα γ το haki σε καποιους αυτο το θεμα δεν αρεσε..κανεις δεν αρχισε αμεσως να την λεει στους αλλους σαν εσενα, γ αυτο ηρεμησε κ find some friends to spare your time γτ απο οτι το κοβω ur not very popular;arn't you??:chigau:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από croco~boy: 10 Νοέμβριος 2009 - 21:37

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2625 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 10 Νοέμβριος 2009 - 21:33

Με αυτους που θελει, ειναι μια χαρα popular.

qzMHWHd.png