Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 10 votes

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17021 replies to this topic

#2581 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 posts

Posted 05 November 2009 - 20:08

Ill just cry:bahhh: ο wb εκτος απο τον δυνατοτερο πειρατη ειναι κ πολυ καλος nakama ....κριμα που πρεπει να πεθανει:canthelp:.

Posted Image

#2582 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 05 November 2009 - 20:14

Μια δοση απο τις παλιες συνη8ισμενες εκπληξεις του οντα ο οποις για μια ακομη φορα μεγαλουργει.Απιστευτο chapteraki που δειχνει πραγματικα οτι η δυναμη της κυβερνησης δεν ειναι τυχαια αφου καταφερε να διαστρεβλωσει ενα απο τους καπταιν και να τον στρεψει εναντιων του wb με αυτον τον τροπο.Αο την αλλη βεβαια εχουμε και το μεγαλειο του wb που δειχνει γιατι πραγματικα ειναι εκει που βρισκεται αφου δεν κωλωνει σε τιποτα μπροστα.
Περα βεβαια αποτι ειναι τουμπανος βλεπουμε και οτι πανω απο ολα ειναι και ρεαλιστης αφου ξερει οτι δεν 8α ειναι νουμερο ενα για παντα.
Αντε και στο επομενο all out attack.

ΥΓ 1 PRICELESS BUGGY FROZEN TO DEATH:colddd:

Posted Image

#2583 Robin-Chwan

Robin-Chwan

Anime Professional

• Members
  • 564 posts

Posted 05 November 2009 - 20:26

^ΥΓ 2???:oo:

Αντε να βγει το τσαπτερ να λιωσουμε! Εγω τωρα περιμενω με αγωνια την εισοδο του Dragon και (λεμε τωρα) των υπολοιπων Strawhat. (Ναι ξερω εχω κολλησει αλλα θελω να τους δω στη μαχη)

Posted Image
Devils don't ask favors from God

#2584 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 posts

Posted 05 November 2009 - 20:33

Πιστευω οτι αυτο το arc φτανει στο τελος του....τι μας εμεινε να δουμε???1)επιθεση κ τον θανατο τ wb κ τον θανατο του ace που ανυπομονω να δω αλλα πιστευω δεν θα συμβει κ 2) την διασωση του ace κ την διαφυγh των περισσοτερων πειρατων απο το impel down κ το θανατο των περισσοτερων απο μερια Wb crew κ επιπλεον πιστευω κ νομιζω οτι ο crocodile θα παρει τη θεση του shichi ξανα.Προβλεπω 10 chapterakia κ τελειωνει αυτο το επικο arc:awww:.

Posted Image

#2585 Robin-Chwan

Robin-Chwan

Anime Professional

• Members
  • 564 posts

Posted 05 November 2009 - 21:15

Θεϊκο Τσαπτερ. Αλλα γαμωτο εχει κι αλλο διαλειμα την αλλη εβδομαδα. Αλλα δεν πειραζει γιατι συνηθως μετα απο τετεια διαλειματα ακολουθει ακομα ενα θεϊκο τσαπτερ.:awww:

Posted Image
Devils don't ask favors from God

#2586 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 05 November 2009 - 21:55

Ότι και να πει κανείς είναι λίγο.
Ο WB επικός.
Το σχέδιο του Sengoku - φοβερό.
Το γεγονός ότι πάγωσε ο Buggy σημαίνει πως τα καραγκιοζιλίκια τελείωσαν, αλλά θα προσθέσει στα κατορθώματα του στο τέλος βέβαια ότι επιβίωσε μετά από επίθεση Admiral :hahaha:.
Το ξέσπασμα του Croc γεννάει ερωτηματικά. Πριν το chapter θα περίμενα να αντιδράσει όπως ο Dofla και ο Moria...αλλά το βρίσκω πιθανό πλέον να παλέψει ακόμη και στο πλευρό του Whitebeard.
Posted Image

#2587 S.T.P.K.

S.T.P.K.

.

• Members
  • 156 posts

Posted 05 November 2009 - 22:41

Πιστευω οτι αυτο το arc φτανει στο τελος του....τι μας εμεινε να δουμε???1)επιθεση κ τον θανατο τ wb κ τον θανατο του ace που ανυπομονω να δω αλλα πιστευω δεν θα συμβει κ 2) την διασωση του ace κ την διαφυγh των περισσοτερων πειρατων απο το impel down κ το θανατο των περισσοτερων απο μερια Wb crew κ επιπλεον πιστευω κ νομιζω οτι ο crocodile θα παρει τη θεση του shichi ξανα.Προβλεπω 10 chapterakia κ τελειωνει αυτο το επικο arc:awww:.

χμμ και εγω νομιζω πως θα μπει ξανα ο croco(νμζ στην θεση του jinbei) αφου σκοτωσει τον wb ο οποιος θα ειναι ηδη σε κακη κατασταση απο την μαχη...

#2588 M@R!()-

M@R!()-

Νιάου.

• Members
  • 624 posts

Posted 05 November 2009 - 22:49

χμμ και εγω νομιζω πως θα μπει ξανα ο croco(νμζ στην θεση του jinbei) αφου σκοτωσει τον wb ο οποιος θα ειναι ηδη σε κακη κατασταση απο την μαχη...

Στο bleach θα γινοταν αυτο,αλλα ειναι εχθρος της wg,δεν εχει κανενα λογο να ξαναγινει sichibukai,εκτος αν σκοτωσει αυτος τον wb...

Τελικα,ενω με πρωτη ματια ο scuad φενοταν οτι ειναι σαν τον moria και τον Δων Κιχωτη το φλαμινγκο,αποδικνιεται οτι ειναι ενας πραγματικος αντρας,που νοιαζεται για τους nakama του,και με δυσκολια πιστεψε οτι ο wb τους πουλησε!Περιμενω να δω και τους αλλους new world captains,αυτον λογικα δεν θα τον δουμε να πολεμαει,αφου ηδη φανηκε οτι ειναι swordsman.

#2589 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 05 November 2009 - 23:05

Ωραίο τσάπτερ ο όντα έγραψε με το wb πρώτο στην σκηνή.Και εγώ αναρωτιέμαι τι τα κάνει όλα αυτά τα breaks;Αλλά να μην είμαστε και πλεονέκτες:hahaha:.
Θελώ να δώ πώς θα καταλήξει αυτό το "θεματάκι".Πραγματικά θέλω να δώ........

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#2590 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 05 November 2009 - 23:31

Τελευταία έχει αναλάβει ο Oda να δημιουργήσει το volume 0 που λαμβάνει χώρα 20 χρόνια πριν την ταινία και θα έχει σχέση με την απόδραση του Shiki από το Impel Down...για αυτό και οι διακοπές.
Posted Image

#2591 Vegetasmate

Vegetasmate

Seku hara desu!!!

• Members
  • 356 posts

Posted 05 November 2009 - 23:40

πω πω!!! τι λες τωρα!! εμεινα παλι!!! αν και το ειχα φανταστει οτι οι marines ειχαν βαλει στο ματι τον WB...(ειχα κανει αναλογο ποστ στο animeplanet, αλλα βαριομουν να το ξαναγραψω εδω!!:hot:)....Τελικα ειχε λογικη η "ρουφιανια"!!! Κια ο μονολογος του γιγαντα...επικος....Αν και μεχρι τωρα (καλα οχι τωρα οσο ο Λουφι ηταν εσα στις φυλακες)ειχα κοψει φλεβα, τωρα αρχισε να μ αρεσει παλι!!!!
Αντε αντε να δουμε τι θα γινει στην συνεχεια!!! Εχω φαει τα νυχια μου(και χαλασα το μανικιουρ γαμωτο!!:hahaha:)

#2592 LCF89

LCF89

..::Unfightable::..

• Members
  • 323 posts

Posted 06 November 2009 - 00:08

Epic epic epic. Μονοτονια... Λογικο ηταν λογω ηλικιας ο WB να μην ηταν αυτος που ηταν παλια. Κι ο Sengoku πουλ εξυπνο αυτο που εκανε. Επιτελους ο WB εκανε ντου για να μας πωρωσει... Αρχιζω να πιστευω κι εγω οτι θα τον κλαψουμε τον γερακο(lol) στο τελος του arc... Οnly time will tell...

Posted Image

#2593 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 06 November 2009 - 00:27

Oda at his best! :head:

Όταν είχα δει τον WB να μην ακούει την συμβουλή του Shanks, να μην στείλει τον Ace να σκοτώσει τον BB, τον είχα περάσει για τον κλασικό γεροπερήφανο που δεν ακούει λόγια άλλων και το παίζει παντογνώστης... τελικά είδαμε ενώ ότι, όχι μόνο ο Ace ήταν τελικά που επέμεινε να πάει παρότι αυτός και οι άλλοι τον απέτρεψαν, είναι άνθρωπος με συνείδηση, νοιάζεται για το πλήρωμά του και ξέρει ότι δεν θα είναι για πάντα ο καλύτερος, ενώ έρχεται και η στιγμή να αναλάβει η νέα γενιά τα ηνία!

Όπως και να πεθάνει ο παππούς (αν δεν πάθει κρίση o Oda-chan να τον σώσει κι αυτόν) μια λέξη θα χαρακτηρίζει τον θάνατο: ηρωικό!! :hero:

Προβλέπεται epic battle σε 2 βδομάδες!

Edited by Zoro, 06 November 2009 - 00:39.

#2594 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 06 November 2009 - 01:57

Ο Ασπρογενης εχει αποκτησει τον πληρη σεβασμο μου.

Ειδικα στη σκηνη που συγχωρει τον squadro προσκηνησα.

qzMHWHd.png

#2595 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 posts

Posted 06 November 2009 - 13:45

Ο Ασπρογενης εχει αποκτησει τον πληρη σεβασμο μου.

Ειδικα στη σκηνη που συγχωρει τον squadro προσκηνησα.

Οντως ο τύπος αξιζει απειρο σεβασμο.Tο πως φερθηκε σε αυτον που πηγε να τον σκοτωσει και το οτι τον πηρε στην αγκαλια του ηταν απο τα καλυτερα του chapter.

Δεν περιμενα οτι θα πεθανει ο πιο δυνατος πειρατης ετσι απλα.Εξηγηθηκε και το οτι δεν ειναι οπως παλια.Αυτο μαλλον προετοιμαζει και το εδαφος για το θανατο του.Αν και προσωπικα δε θελω να πεθανει νομιζω οτι σαν χαρακτηρας εδωσε ολα αυτα που επρεπε.Ειναι ο πειρατης που βαζει τους nakama του πανω απο ολα και μπορει να θυσιαστει για αυτους(οτι πιο κοντινο εχουμε δει στο luffy πιστευω).Αυτο που ειπε στο τελος για την νεα γενεια μου θυμιζουν τα τελευταια λογια του Gol D.Mολις τελειωσει αυτος ο πολεμος μπαινουμε σε new era.

Ποιος περιμενει ομως 2 εβδομαδες;;