Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Posted 05 November 2009 - 20:08
Posted 05 November 2009 - 20:14
Περα βεβαια αποτι ειναι τουμπανος βλεπουμε και οτι πανω απο ολα ειναι και ρεαλιστης αφου ξερει οτι δεν 8α ειναι νουμερο ενα για παντα.
Αντε και στο επομενο all out attack.
ΥΓ 1 PRICELESS BUGGY FROZEN TO DEATH:colddd:

Posted 05 November 2009 - 20:26
Αντε να βγει το τσαπτερ να λιωσουμε! Εγω τωρα περιμενω με αγωνια την εισοδο του Dragon και (λεμε τωρα) των υπολοιπων Strawhat. (Ναι ξερω εχω κολλησει αλλα θελω να τους δω στη μαχη)

Devils don't ask favors from God
Posted 05 November 2009 - 20:33
Posted 05 November 2009 - 21:15

Devils don't ask favors from God
Posted 05 November 2009 - 21:55
Ο WB επικός.
Το σχέδιο του Sengoku - φοβερό.
Το γεγονός ότι πάγωσε ο Buggy σημαίνει πως τα καραγκιοζιλίκια τελείωσαν, αλλά θα προσθέσει στα κατορθώματα του στο τέλος βέβαια ότι επιβίωσε μετά από επίθεση Admiral
Το ξέσπασμα του Croc γεννάει ερωτηματικά. Πριν το chapter θα περίμενα να αντιδράσει όπως ο Dofla και ο Moria...αλλά το βρίσκω πιθανό πλέον να παλέψει ακόμη και στο πλευρό του Whitebeard.
Posted 05 November 2009 - 22:41
χμμ και εγω νομιζω πως θα μπει ξανα ο croco(νμζ στην θεση του jinbei) αφου σκοτωσει τον wb ο οποιος θα ειναι ηδη σε κακη κατασταση απο την μαχη...Πιστευω οτι αυτο το arc φτανει στο τελος του....τι μας εμεινε να δουμε???1)επιθεση κ τον θανατο τ wb κ τον θανατο του ace που ανυπομονω να δω αλλα πιστευω δεν θα συμβει κ 2) την διασωση του ace κ την διαφυγh των περισσοτερων πειρατων απο το impel down κ το θανατο των περισσοτερων απο μερια Wb crew κ επιπλεον πιστευω κ νομιζω οτι ο crocodile θα παρει τη θεση του shichi ξανα.Προβλεπω 10 chapterakia κ τελειωνει αυτο το επικο arc:awww:.
Posted 05 November 2009 - 22:49
χμμ και εγω νομιζω πως θα μπει ξανα ο croco(νμζ στην θεση του jinbei) αφου σκοτωσει τον wb ο οποιος θα ειναι ηδη σε κακη κατασταση απο την μαχη...
Στο bleach θα γινοταν αυτο,αλλα ειναι εχθρος της wg,δεν εχει κανενα λογο να ξαναγινει sichibukai,εκτος αν σκοτωσει αυτος τον wb...
Τελικα,ενω με πρωτη ματια ο scuad φενοταν οτι ειναι σαν τον moria και τον Δων Κιχωτη το φλαμινγκο,αποδικνιεται οτι ειναι ενας πραγματικος αντρας,που νοιαζεται για τους nakama του,και με δυσκολια πιστεψε οτι ο wb τους πουλησε!Περιμενω να δω και τους αλλους new world captains,αυτον λογικα δεν θα τον δουμε να πολεμαει,αφου ηδη φανηκε οτι ειναι swordsman.
Posted 05 November 2009 - 23:05
Θελώ να δώ πώς θα καταλήξει αυτό το "θεματάκι".Πραγματικά θέλω να δώ........
Posted 05 November 2009 - 23:40
Αντε αντε να δουμε τι θα γινει στην συνεχεια!!! Εχω φαει τα νυχια μου(και χαλασα το μανικιουρ γαμωτο!!
Posted 06 November 2009 - 00:08

Posted 06 November 2009 - 00:27
Όταν είχα δει τον WB να μην ακούει την συμβουλή του Shanks, να μην στείλει τον Ace να σκοτώσει τον BB, τον είχα περάσει για τον κλασικό γεροπερήφανο που δεν ακούει λόγια άλλων και το παίζει παντογνώστης... τελικά είδαμε ενώ ότι, όχι μόνο ο Ace ήταν τελικά που επέμεινε να πάει παρότι αυτός και οι άλλοι τον απέτρεψαν, είναι άνθρωπος με συνείδηση, νοιάζεται για το πλήρωμά του και ξέρει ότι δεν θα είναι για πάντα ο καλύτερος, ενώ έρχεται και η στιγμή να αναλάβει η νέα γενιά τα ηνία!
Όπως και να πεθάνει ο παππούς (αν δεν πάθει κρίση o Oda-chan να τον σώσει κι αυτόν) μια λέξη θα χαρακτηρίζει τον θάνατο: ηρωικό!!
Προβλέπεται epic battle σε 2 βδομάδες!
Edited by Zoro, 06 November 2009 - 00:39.
Posted 06 November 2009 - 01:57
Ειδικα στη σκηνη που συγχωρει τον squadro προσκηνησα.
Posted 06 November 2009 - 13:45
Ο Ασπρογενης εχει αποκτησει τον πληρη σεβασμο μου.
Ειδικα στη σκηνη που συγχωρει τον squadro προσκηνησα.
Οντως ο τύπος αξιζει απειρο σεβασμο.Tο πως φερθηκε σε αυτον που πηγε να τον σκοτωσει και το οτι τον πηρε στην αγκαλια του ηταν απο τα καλυτερα του chapter.
Δεν περιμενα οτι θα πεθανει ο πιο δυνατος πειρατης ετσι απλα.Εξηγηθηκε και το οτι δεν ειναι οπως παλια.Αυτο μαλλον προετοιμαζει και το εδαφος για το θανατο του.Αν και προσωπικα δε θελω να πεθανει νομιζω οτι σαν χαρακτηρας εδωσε ολα αυτα που επρεπε.Ειναι ο πειρατης που βαζει τους nakama του πανω απο ολα και μπορει να θυσιαστει για αυτους(οτι πιο κοντινο εχουμε δει στο luffy πιστευω).Αυτο που ειπε στο τελος για την νεα γενεια μου θυμιζουν τα τελευταια λογια του Gol D.Mολις τελειωσει αυτος ο πολεμος μπαινουμε σε new era.
Ποιος περιμενει ομως 2 εβδομαδες;;