Η σκηνη με τον hawkeye να καθετε πανω στο σπαθι του και μετα να κοβει το κυμα στα δυο ηταν απο τα ποιο epic πραγματα που εχω δει.
I second that!!

Πραγματικά αν προσθέσουν και ένα slow motion στο anime την στιγμή που ο Luffy συνειδητοποιεί ότι έχει κόψει στα 2 το παγωμένο κύμα, ενώ είναι ακόμη στον αέρα και μετά πέφτει θα μιλάμε για ακόμη πιο epic σκηνή πιστεύω!!
Other than that.... wut? Ο Mihawk δεν χρησιμοποιεί haki δλδ; Όλες οι επιθέσεις του βασίζονται απλά σε brute force όπως και του Luffy;

Μου άρεσε πάντως που ο Luffy ήταν no match γι' αυτόν, λογικό είναι να έχει αδυναμία στους swordsmen.
Εύχομαι απλά να κρατούσε το haki σαν άσσο στο μανίκι για ακόμη πιο δυνατά χτυπήματα, τον είχα κόψει για haki user... όχι και να μην μπορεί να κόψει τον Buggy.

Still, Buggy rocked!! Φάση η σκηνή που του πετάει την βόμβα πίσω... XD
Επίσης όταν εμφανίστηκαν τα PXs είπε ότι μπαίνουμε στην τελική φάση της μάχης, θα σοβαρευτούν τα πράγματα φαίνεται. Πάντως δεν νομίζω ότι ο WB έχει ήδη δείξει το full της δύναμης του, εδώ δεν έχει μπει στην μάχη καλά καλά, έχει και τόσους captains, θα τα βγάλει πέρα.
Ωραίος και ο διάλογος του Sengoku να κρατήσουν τον κόσμο στο "σκοτάδι" για το τι θα γίνει και μετά απλά να τους πουν για victory, αυτό θα πει κυβέρνηση που σκέφτεται τον λαό του.
(not)Τέλος, ο Flamingo κρατούσε τον Jozu ακίνητο, μα καλά τι δύναμη έχει ο τύπος;
Edited by Zoro, 22 October 2009 - 23:03.