Για να ρωτας εσυ >.> λες κ δεν ξερεις=.=
Εννοω οτι ειναι πολυ γνωστος revolutionary και ολοι γνωριζουν(ετσι πιστευω δηλαδη) οτι ειναι αντρας!!Ασχετα με το τι εχει κανει με τις ορμονες του
Yonku = Marine Admirals + Shichibukai
Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2009 - 19:42
Για να ρωτας εσυ >.> λες κ δεν ξερεις=.=
Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2009 - 19:57
Iσως, αλλα αν δεις στην προηγουμενη σελιδα ο Jusu λεει και το ονομα της επιθεσης του. Τεσπα, σημασια εχει οτι ο Croc τις εφαγε ουτως ή αλλωςΤο άρπαξε το χέρι του Jozu o Dofla 100% http://www.onemanga.com/One_Piece/560/16-17/ χαρακτηριστικές είναι οι γραμμές που δείχνουν ένα είδος ταλάντωσης από τα αόρατα νήματα.
Από ότι έχω καταλάβει το haki δεν απενεργοποιεί εντελώς τα φρούτα, απλά σου δίνει την δυνατότητα να επιτεθείς στον αντίπαλο και να τον χτυπήσεις παρά την φύση που του προσδίδει το φρούτο, οι αδερφές χτυπούσαν τον Luffy λες και δεν ήταν από λάστιχο, αλλά οι δυνάμεις του περέμεναν. Μόνο ο BB μπορεί και απενεργοποεί το φρούτο με το άγγιγμα του.
Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2009 - 19:59
Ναι αυτό το έχω παρατηρήσει και εγώ, άλλωστε ο Rayleigh και πάλι δυσκολία είχε να πολεμάει με τον Kizaru, και με haki. Επίσης, αν το haki απενεργοποιούσε τα φρούτα τότε του BB θα ήταν μόνο για μόστρα και κάνα vortex, έτσι ενώ υπάρχει μια ισορροπία! Ο καλύτερος συνδυασμός είναι να έχεις logia fruit και να ξέρεις να χειρίζεσαι haki!Από ότι έχω καταλάβει το haki δεν απενεργοποιεί εντελώς τα φρούτα, απλά σου δίνει την δυνατότητα να επιτεθείς στον αντίπαλο και να τον χτυπήσεις παρά την φύση που του προσδίδει το φρούτο, οι αδερφές χτυπούσαν τον Luffy λες και δεν ήταν από λάστιχο, αλλά οι δυνάμεις του περέμεναν. Μόνο ο BB μπορεί και απενεργοποεί το φρούτο με το άγγιγμα του.
Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2009 - 20:11
Ή απλα να εισαι ο MarcoΝαι αυτό το έχω παρατηρήσει και εγώ, άλλωστε ο Rayleigh και πάλι δυσκολία είχε να πολεμάει με τον Kizaru, και με haki. Επίσης, αν το haki απενεργοποιούσε τα φρούτα τότε του BB θα ήταν μόνο για μόστρα και κάνα vortex, έτσι ενώ υπάρχει μια ισορροπία! Ο καλύτερος συνδυασμός είναι να έχεις logia fruit και να ξέρεις να χειρίζεσαι haki!
Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2009 - 20:19
Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2009 - 20:24
Ο doflamingo δεν ελεγχε τον josu στην αρχη, επειδη αυτος και φωναξε το ονομα της επιθεσης, και ενεργοποιησε το df του, και εβαλε και haki, αυτα δε μπορει να τα κανει ο Flamingos.
Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2009 - 20:24
Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2009 - 22:53
Καταχωρήθηκε 09 Οκτώβριος 2009 - 06:35
Εγώ πιστεύω ότι τον Lyffy θα τν σώσει ο Marco και μν ξεχνάμε οτι ο Hawk Eyes είναι ο στόχος του Zoro για να πραγματοποιήσει το ονειρό του!!!!!
Καταχωρήθηκε 09 Οκτώβριος 2009 - 15:34
Καταχωρήθηκε 09 Οκτώβριος 2009 - 23:20
Πιστεύω ότι όσον αφορά τον Kuma,μπορεί ο Iva να χρησιμοποιήσει την ικανότητα του φρούτου του για να του επαναφέρει την μνήμη ή κάτι τέτοιο.
Καταχωρήθηκε 09 Οκτώβριος 2009 - 23:29
Αν καποιος πει οτι περιμενε ο kuma να εχει γινει complete cyborg δεν θα τον πιστεψω...
Και πως θα το κανει?Δεν εχουν οργανα τα ρομποτ για να τα αλλαξει ο iva,τωρα ο kuma δεν ειναι καν cyborg,ειναι ρομποτ.Το μονο που δεν μου αρεσε στο τσαπτερ ηταν που εσπασε η boa το σπαθι του smoker,αλλα μιας και αυτος μετα κρατουσε τα κοματια του με τα χερια του,μαλον δεν ηταν αυτο μου ηταν απο seastone.Αυτο που δεν καταλαβα,ο jose πως βαρεσε τον crocodile,δεν μου φανηκε βρεγμενος,και για να τον ελενχει ο φλαμινγκος μαλον ουτε χακι εχει!
Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2009 - 07:23
Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2009 - 09:51