Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 10 Ψήφοι

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17021 replies to this topic

#2416 HeLLBoiS

HeLLBoiS

Sasuke Hater

• Members
  • 323 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2009 - 19:42

Για να ρωτας εσυ >.> λες κ δεν ξερεις=.=

Εννοω οτι ειναι πολυ γνωστος revolutionary και ολοι γνωριζουν(ετσι πιστευω δηλαδη) οτι ειναι αντρας!!Ασχετα με το τι εχει κανει με τις ορμονες του:unlucky::unlucky::unlucky:...Και εγω επισης ειμαι της αποψης οτι δεν ελεγχει τον josu ο don flamingo..Ειπαμε ειναι δυνατος σαν shichibukai αλλα και ο josu ειναι πανω απο το επιπεδο του..Βασικα πιστευω την παρακατω ισοτητα που κραταει την ισοροπια στο New World..

Yonku = Marine Admirals + Shichibukai

#2417 The Pirate King

The Pirate King

Decisions - Consequences

• Members
  • 423 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2009 - 19:57

Το άρπαξε το χέρι του Jozu o Dofla 100% http://www.onemanga.com/One_Piece/560/16-17/ χαρακτηριστικές είναι οι γραμμές που δείχνουν ένα είδος ταλάντωσης από τα αόρατα νήματα.

Από ότι έχω καταλάβει το haki δεν απενεργοποιεί εντελώς τα φρούτα, απλά σου δίνει την δυνατότητα να επιτεθείς στον αντίπαλο και να τον χτυπήσεις παρά την φύση που του προσδίδει το φρούτο, οι αδερφές χτυπούσαν τον Luffy λες και δεν ήταν από λάστιχο, αλλά οι δυνάμεις του περέμεναν. Μόνο ο BB μπορεί και απενεργοποεί το φρούτο με το άγγιγμα του.

Iσως, αλλα αν δεις στην προηγουμενη σελιδα ο Jusu λεει και το ονομα της επιθεσης του. Τεσπα, σημασια εχει οτι ο Croc τις εφαγε ουτως ή αλλως :P

Tωρα που ξαναβλεπω την φωτο ο flamingo φαινεται να κινει τα δαχτυλα του - αν και ευκολα μπερδευονται με τα πουπουλα.

#2418 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2009 - 19:59

Από ότι έχω καταλάβει το haki δεν απενεργοποιεί εντελώς τα φρούτα, απλά σου δίνει την δυνατότητα να επιτεθείς στον αντίπαλο και να τον χτυπήσεις παρά την φύση που του προσδίδει το φρούτο, οι αδερφές χτυπούσαν τον Luffy λες και δεν ήταν από λάστιχο, αλλά οι δυνάμεις του περέμεναν. Μόνο ο BB μπορεί και απενεργοποεί το φρούτο με το άγγιγμα του.

Ναι αυτό το έχω παρατηρήσει και εγώ, άλλωστε ο Rayleigh και πάλι δυσκολία είχε να πολεμάει με τον Kizaru, και με haki. Επίσης, αν το haki απενεργοποιούσε τα φρούτα τότε του BB θα ήταν μόνο για μόστρα και κάνα vortex, έτσι ενώ υπάρχει μια ισορροπία! Ο καλύτερος συνδυασμός είναι να έχεις logia fruit και να ξέρεις να χειρίζεσαι haki! ;)

#2419 The Pirate King

The Pirate King

Decisions - Consequences

• Members
  • 423 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2009 - 20:11

Ναι αυτό το έχω παρατηρήσει και εγώ, άλλωστε ο Rayleigh και πάλι δυσκολία είχε να πολεμάει με τον Kizaru, και με haki. Επίσης, αν το haki απενεργοποιούσε τα φρούτα τότε του BB θα ήταν μόνο για μόστρα και κάνα vortex, έτσι ενώ υπάρχει μια ισορροπία! Ο καλύτερος συνδυασμός είναι να έχεις logia fruit και να ξέρεις να χειρίζεσαι haki! ;)

Ή απλα να εισαι ο Marco :P

Παντως ακομα και αν στιγμιαια ο MIhawk συμπεριφερθει στον Buggy σαν απλο ανθρωπο θα ματωσει, ετσι δεν ειναι? Εστω μεχρι να ανακτησει παλι τις δυναμεις του. (υποθετω οτι αφου ο Rayleigh σταματησε την ισχυ του φρουτου του Kizaru κατι αντιστοιχο και εδω θα σημαινε πολυ πονο για τον κλοουν)

#2420 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2009 - 20:19

Ο doflamingo δεν ελεγχε τον josu στην αρχη, επειδη αυτος και φωναξε το ονομα της επιθεσης, και ενεργοποιησε το df του, και εβαλε και haki, αυτα δε μπορει να τα κανει ο Flamingos.
Τον αρπαξε στη τελευταια σκηνη και χρησιμοποιησε και τα 2 του χερια, για να κρατησει ενα χερι του Jozu.

Ο croc Παντως ανεβασε σημαντικα την αντοχη του, εκει που τον ειχε τελιωσει ο luffy με Gomu gomu no storm, Τωρα εφαγε μπουνια απο τον Jozu (lol diamond hand + δυναμη ικανη να σηκωσει ενα παγοβουνο) και ισα ισα εφτυσε λιγο αιμα.

Το chapter γενικα τα εσπασε, αξιζει το διαλημα στον Oda, αν συνεχιζει να μας δινει τοσο καλα chapters Να κανει οσα τετοια θελει.

qzMHWHd.png

#2421 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2009 - 20:24

Ο doflamingo δεν ελεγχε τον josu στην αρχη, επειδη αυτος και φωναξε το ονομα της επιθεσης, και ενεργοποιησε το df του, και εβαλε και haki, αυτα δε μπορει να τα κανει ο Flamingos.

Ή αυτό ή δεν χρησιμοποίησε haki και απλά κινήθηκε τόσο γρήγορα που ο Croc δεν πρόλαβε να ενεργοποιήσει το DF, μου πέρασε αυτή η σκέψη από το μυαλό όταν ο Croc είπε ότι, παρ' όλο που είναι τεράστιος, κινείται και γρήγορα!

#2422 Kakashinote

Kakashinote

.:: Yawn ::.

• Members
  • 444 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2009 - 20:24

ακομα ενα τρομερο τσαπτερ!!! λιγα λογια μπορουν να το περιγραψουν....γιατι παλι εχουμε break την επομενη βδομαδα?? ξενερα....
παντως οσο αφορα τον ζορο, μου χει καρφωθει στο μυαλο πως ισως εμφανιστει απο το πουθενα και πολεμησει με τον mihawk....δεν ξερω απλα πιστευω πως ηρθε η ωρα του λατρευτου mihawk να μας αδειασει την γωνια και ολοι ξερουμε ποιος ειναι προορισμενος να τον νικησει(αν και δεν ξερω κατα ποσο ειναι ετοιμος atm ο ζορο για αυτη τη μαχη)
Δημοσιευμένη  εικόνα
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#2423 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2009 - 20:52

Δεν πιστεύω πως το πιάσιμο του χεριού του Jozu έχει να κάνει με την έλλειψη χάκι από μέρος του Jozu, απλά εκείνη ακριβώς την στιγμή εμφανίστηκε ο Dofla, πάντως με τα βιας δείχνει ικανός να συγκρατήσει με τα αόρατα νήματα το διαμαντένιο σώμα του.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2424 Dr.ApE

Dr.ApE

SufferGenius

• Members
  • 119 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2009 - 22:53

:hi:Εγώ πιστεύω ότι τον Lyffy θα τν σώσει ο Marco και μν ξεχνάμε οτι ο Hawk Eyes είναι ο στόχος του Zoro για να πραγματοποιήσει το ονειρό του...Επίσης δν έχει δείξει τν ΒΒ:nosey:...Boa είσαι θεααααά:awww::awww::lovulovu::lovulovu:!!!!!

Spoiler: One Piece Crew

-It's the first day of the rest of your life...

#2425 S.T.P.K.

S.T.P.K.

.

• Members
  • 156 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Οκτώβριος 2009 - 06:35

:hi:Εγώ πιστεύω ότι τον Lyffy θα τν σώσει ο Marco και μν ξεχνάμε οτι ο Hawk Eyes είναι ο στόχος του Zoro για να πραγματοποιήσει το ονειρό του!!!!!

σωστα,και επισης ειναι σε πολυ υψηλοτερη κλαση ο μιχοκ απο τον λουφι και αν κινδινεψει λιγο χωρις να τον σωσει καποιος αλλος θα ερθει ο μαρκο

#2426 Gol D. Roger

Gol D. Roger

Starting...

• Members
  • 26 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Οκτώβριος 2009 - 15:34

Πιστεύω ότι όσον αφορά τον Kuma,μπορεί ο Iva να χρησιμοποιήσει την ικανότητα του φρούτου του για να του επαναφέρει την μνήμη ή κάτι τέτοιο.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2427 M@R!()-

M@R!()-

Νιάου.

• Members
  • 624 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Οκτώβριος 2009 - 23:20

Αν καποιος πει οτι περιμενε ο kuma να εχει γινει complete cyborg δεν θα τον πιστεψω...

Πιστεύω ότι όσον αφορά τον Kuma,μπορεί ο Iva να χρησιμοποιήσει την ικανότητα του φρούτου του για να του επαναφέρει την μνήμη ή κάτι τέτοιο.

Και πως θα το κανει?Δεν εχουν οργανα τα ρομποτ για να τα αλλαξει ο iva,τωρα ο kuma δεν ειναι καν cyborg,ειναι ρομποτ.Το μονο που δεν μου αρεσε στο τσαπτερ ηταν που εσπασε η boa το σπαθι του smoker,αλλα μιας και αυτος μετα κρατουσε τα κοματια του με τα χερια του,μαλον δεν ηταν αυτο μου ηταν απο seastone.Αυτο που δεν καταλαβα,ο jose πως βαρεσε τον crocodile,δεν μου φανηκε βρεγμενος,και για να τον ελενχει ο φλαμινγκος μαλον ουτε χακι εχει!

#2428 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 09 Οκτώβριος 2009 - 23:29

Αν καποιος πει οτι περιμενε ο kuma να εχει γινει complete cyborg δεν θα τον πιστεψω...

Και πως θα το κανει?Δεν εχουν οργανα τα ρομποτ για να τα αλλαξει ο iva,τωρα ο kuma δεν ειναι καν cyborg,ειναι ρομποτ.Το μονο που δεν μου αρεσε στο τσαπτερ ηταν που εσπασε η boa το σπαθι του smoker,αλλα μιας και αυτος μετα κρατουσε τα κοματια του με τα χερια του,μαλον δεν ηταν αυτο μου ηταν απο seastone.Αυτο που δεν καταλαβα,ο jose πως βαρεσε τον crocodile,δεν μου φανηκε βρεγμενος,και για να τον ελενχει ο φλαμινγκος μαλον ουτε χακι εχει!

Οχι, ο kuma εχει ακομα οργανα, αφου διατηρει το df του, υπαρχει ζωντανο μερος μεσα του, και ειμαι σιγουρος πως καποτε θα ξυπνησει ο Kuma, δε ξερω αν θα ειναι σε αυτο το arc Η οχι, και θα κοψει κ*λους.
Ο iva ισως εχει ελπιδες να επαναφερει τις μνημες του, μικρες βεβαια αλλα εχει.
Τωρα το οπλο του smoker ηταν απο seastone μονο στη ακρη του, η Boa το χτυπησε στη μεση, για αυτο το εσπασε.

qzMHWHd.png

#2429 S.T.P.K.

S.T.P.K.

.

• Members
  • 156 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2009 - 07:23

παιδια μην σκαλωνετε αποτι εχω καταλαβει οποιος εχει haki μπορει να κανει τα παντα ακομα και να κερδισει τον chuck norris:P τεσπα νμζ πως ο ιβα α καταφερει να επαναφερει τον κουμα...αλλα απο τις πιο καλες ατακες ηταν που λεει ο ιβα"κανεις ξεχναει την σκατοφατσα μου"(none forgets my damn face!):hahaha:

#2430 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1.233 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2009 - 09:51

Και απο πισω οι αλλοι "Κανείς,κανείς" (Για την σκατοφατσα του Iva)

Τωρα για το πως χτυπησε ο Jose τον Corocodile,Diamonds can cut everything,γιατι οχι και αμμο...Δεν προλαβαινε ο Croc να κανει στην ακρη...

Berserk___Gatsu.jpg