Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 10 Ψήφοι

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17021 replies to this topic

#2401 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2009 - 13:46

Πολύ χαίρομαι που η Hancock παρουσιάζεται τόσο τούβλο! Αχ, πολύ το χαίρομαι! :congrats: Τελικά, μια γυναικούλα είναι και τίποτα παραπάνω. ΟΥΣΤ!

"Is this what they call... marriage?"

Ορίστε! Φταίω εγώ που τη λέω τούβλο τώρα;;;:erk: Α, πάαινε πνίξου, μωρί!:puke:

Μα πανέξυπνη είναι σε γενικές γραμμές, απλά παράλληλα και ψώνιο... με την σοβαρή αρρώστια, που πάει με το όνομα lovesickness, που κόλλησε έχασε το ψώνιο, αλλά παράλληλα και το έξυπνο, everything comes at a price! You prefer her as a b!@tch or lovefool? :P

Και να μου κάνετε τη χάρη, Iva rules! Μετά από τα λόγια του "Τα θαύματα συμβαίνουν μόνο σε όσους παλεύουν γι'αυτά!" εγώ προσκυνώ. Και ναι αν όχι το δεξί χέρι του Dragon, τότε είναι σίγουρα από τους πολύ κλειστούς του μαχητές.

Δεν διαφωνώ αλλά την πάλη ο Luffy την έκανε όταν ήταν ετοιμοθάνατος, όχι αυτή! (που θεραπεύτηκε αμέσως όταν την δηλητηρίασε ο Magellan) :mador2:

Νομιζω οτι ο zoro θα παρει ακομα ενα legendary sword...

Ναι και θα γίνει yontouryu (και πίσω από το αφτί υπάρχει χώρος για ακόμα ένα σπαθί άλλωστε!), έτσι ώστε ο Luffy θα μπορεί να τον κοροϊδέψει σωστά αυτή τη φορά! :P

Kiddin', άντε να δούμε τι είναι αυτή η σκιά!

Ο iva θέλω να πιστευώ πως τον έχει τον kuma(loved the death wink pwnage).

Ναι μόνο που ο Kuma μπορούσε να τηλεμεταφερθεί anytime και να το αποφύγει, αναρωτιέμαι αν ο νέος εγκέφαλος τον έκανε πιο slowpoke... όχι ότι έπαθε τπτ από το πολλαπλό death wink βέβαια (ευτυχώς :drink:).

Στο chapter τώρα, για άλλη μια φορά Luffy & Boa ftw! :wooi2: Και ποιος δεν θα ήθελε μια σαν την Boa :lovulovu:, πέραν looks και χρησιμότητας, είναι και δυνατή... το σιδερένιο jutte του Smoker το έκοψε στα 2! :oo: Μου άρεσε πολύ το look down (or up) pose της και λυπάμαι τον καημένο τον Smoker, μιας και είναι από τους αγαπημένους μου χαρακτήρες, που πρέπει να τα βάλει μαζί της, έχει φάει τις χρονιάς του και δεν τον βλέπω καλά... :hot:

Iva vs. Kuma... :wet2: Το massive Death Wink το βρήκα όσο lame όσο είναι και η original κίνηση, ευτυχώς που ο Kuma δεν θα την πάθει μόνο από αυτό... :drink:

Στις απορίες έχω το γιατί δέχτηκε voluntarily ο Kuma να γίνει cyborg, ενώ μισούσε την κυβέρνηση απ' όσο είπε η Iva (κάτι βρωμάει εδώ) και περί Jozu, ο Flamingo τον έβαλε να επιτεθεί στον Croc τελικά? :? Δεν μου φαίνεται δυνατόν ότι ακόμη και ο 3rd division commander του WB θα την πάθαινε έτσι...

Μάθαμε και το τι εννοούσε ο Kuma όταν είπε στον Zoro ότι είναι ένα Pacifista, a yet to be completed project of the WG, όπως και το γιατί είπε στον Luffy ότι δεν θα ξανασυναντηθούν!

Άντε σε 2 βδομάδες τώρα, να μάθουμε και τι θα κάνει ο Luffy με τον Mihawk, αφού η Boa είναι ήδη "πιασμένη"... :hot:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zoro: 08 Οκτώβριος 2009 - 14:13

#2402 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2009 - 14:00

Γιατι αν ο zoro αφησει ενα απο τα σπαθια του κ παρει αλλο ....θα σου φανει παραξενο;

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2403 Sadman

Sadman

The one that's forever away

• Members
  • 531 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2009 - 14:01

Πλάκα,πλάκα...τώρα ήτε τον Shanks δω ήτε τον Dragon...δεν θα με ξαφνιάσει...(και οι 2 έχουν αρκετά σοβαρούς λόγους να join)

Spoiler:

#2404 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2009 - 14:10

Γιατι αν ο zoro αφησει ενα απο τα σπαθια του κ παρει αλλο ....θα σου φανει παραξενο;

Ναι, με αυτά τα σπαθιά έχει περάσει τόσες περιπέτειες που τα θεωρεί συντρόφους του πια, όπως είχαν την Merry κάτι, μην ξεχνάς και ότι στο 2ο σπαθί του, την καταραμένη katana που δεν του έκοψε τελικά το χέρι, της είχε μιλήσει κιόλας μια φορά όταν πετσόκοψε κάποιους πειρατές (στο whiskey peak νομίζω), λέγοντας ότι έχει πολύ όρεξη για αίμα! Επίσης η ταφή της Yubashiri τα λέει όλα, δεν θα άφηνε ποτέ κάποιο σπαθί του εκτός κι αν "πέθανε"...

Πάντως πλάκα έκανα από πάνω, όλα είναι πιθανά στον κόσμο της σειράς!

Btw ο Shanks είναι μπλεγμένος με τον Kaidou νομίζω, αλλά ο Dragon... why not, ίσως προς το τέλος του arc κάνει guest appearance! :thatsit:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zoro: 08 Οκτώβριος 2009 - 14:17

#2405 olesos

olesos

Anime/Manga Veteran

• Members
  • 525 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2009 - 14:16

Στις απορίες έχω το γιατί δέχτηκε voluntarily ο Kuma να γίνει cyborg, ενώ μισούσε την κυβέρνηση απ' όσο είπε η Iva (κάτι βρωμάει εδώ) και περί Jozu, ο Flamingo τον έβαλε να επιτεθεί στον Croc τελικά? :? Δεν μου φαίνεται δυνατόν ότι ακόμη και ο 3rd division commander του WB θα την πάθαινε έτσι...

Πρέπει να έιναι ελεγχόμενος απο τον Donflamingo οπως δίχνει και το τελευταιο panel στο http://www.onemanga.com/One_Piece/560/14-15/ αλλιως δεν θα τον είχε αφησει να βγεί επάνω του.Καλως σας ήρθα και εγώ στο latest manga discussion ένα πράγμα έχω να πώ και νομίζω τα συμπεριλαμβάνει όλα Οda sensei και μυαλά στα κάγκελα:hero:

MbcN7u5.png

#2406 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2009 - 14:27

Πωπω πραγματα και 8αυματα συμβαινουν μεσα σε αυτο το op.Aπο που να αρχισεις και που να τελειωσεις.Για μια ακομη φορα ο smoke γινεται κυρια απο την boa.Πωπω εφιαλτες 8α βλεπει στον υπνο του με φιδια απο δω και μπρος.Τον εχει σακατεψει στο ξυλο του εχει σπασει το σπα8ι-ποσο πλεον ρεζιλι να τον κανει.
Οσο για την σκηνη με το γαμο-ασχολιαστο.Και γτ παρακαλω ολοι εχετε βαλ8ει να την γελατε.Η κοπελα μεγαλωσε μεσα στην σκλαβια και μετα μεσα σε ενα νησι μονο με γυναικες.Λογικο ειναι να μην ξερει τι εστι γαμος και απλα υπο8ετει οτι εχει σχεση με κατι τετοιο.Βοα εισαι 8εα αγαπη μου τελος:lovulovu::lovulovu:.
Για τον Κουμα τωρα και τον Ιβανκοβ δεν εχω να πω και πολλα.ΝΟμιζω οτι το 8εμα εχει καλυφτει πληρως και απο τα παραπανω.Η μαχη δεν μου φαινεται και τοσο μεγαλειωδης αλλα και παλι φαση 8α εχει να δουμε τον κουμα σε τι μαχητικη κατασταση εχει φτασει.
Καλα οσο για το μνημειωδες τελος δεν μιλαω.Αυτη την μαχη η8ελα απο καιρο να την δω.Mihawk vs Luffy αυτο 8α ειναι μεγαλειωδες.
Οσο για τον κροκοδειλακια με τον flamingo λογικο ηταν να προδωσει τον λουφυ.Ουτως η αλλως το κεφαλι του γερου η8ελε απο την αρχη.Αντε να δουμε τι συνδυασμο 8α κανουν τελικα.

ΥΓ Οσο για τον ζορο δεν ξερω γτ ολοι εχετε βαλ8ει οτι σιγουρα πρεπει να παρει νεο ξιφος.Ισα ισα για μενα αυτο που ειναι πιο πι8ανο ειναι να κρατησει τα σπα8ια του και να μα8ει να χρησιμοποει το χακι του.Περισσοτερο λογικο το βρισκω παρα το να αλλαξει καποιο απο τα σπα8ια του χωρις λογο

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2407 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2009 - 14:37

Πωπω πραγματα και 8αυματα συμβαινουν μεσα σε αυτο το op.Aπο που να αρχισεις και που να τελειωσεις.Για μια ακομη φορα ο smoke γινεται κυρια απο την boa.Πωπω εφιαλτες 8α βλεπει στον υπνο του με φιδια απο δω και μπρος.Τον εχει σακατεψει στο ξυλο του εχει σπασει το σπα8ι-ποσο πλεον ρεζιλι να τον κανει.
Οσο για την σκηνη με το γαμο-ασχολιαστο.Και γτ παρακαλω ολοι εχετε βαλ8ει να την γελατε.Η κοπελα μεγαλωσε μεσα στην σκλαβια και μετα μεσα σε ενα νησι μονο με γυναικες.Λογικο ειναι να μην ξερει τι εστι γαμος και απλα υπο8ετει οτι εχει σχεση με κατι τετοιο.Βοα εισαι 8εα αγαπη μου τελος:lovulovu::lovulovu:.
Για τον Κουμα τωρα και τον Ιβανκοβ δεν εχω να πω και πολλα.ΝΟμιζω οτι το 8εμα εχει καλυφτει πληρως και απο τα παραπανω.Η μαχη δεν μου φαινεται και τοσο μεγαλειωδης αλλα και παλι φαση 8α εχει να δουμε τον κουμα σε τι μαχητικη κατασταση εχει φτασει.
Καλα οσο για το μνημειωδες τελος δεν μιλαω.Αυτη την μαχη η8ελα απο καιρο να την δω.Mihawk vs Luffy αυτο 8α ειναι μεγαλειωδες.
Οσο για τον κροκοδειλακια με τον flamingo λογικο ηταν να προδωσει τον λουφυ.Ουτως η αλλως το κεφαλι του γερου η8ελε απο την αρχη.Αντε να δουμε τι συνδυασμο 8α κανουν τελικα.

ΥΓ Οσο για τον ζορο δεν ξερω γτ ολοι εχετε βαλ8ει οτι σιγουρα πρεπει να παρει νεο ξιφος.Ισα ισα για μενα αυτο που ειναι πιο πι8ανο ειναι να κρατησει τα σπα8ια του και να μα8ει να χρησιμοποει το χακι του.Περισσοτερο λογικο το βρισκω παρα το να αλλαξει καποιο απο τα σπα8ια του χωρις λογο

Αν κοιταξεις το chapter φαινεται οτι υπαρχει ενα σπαθι καρφωμενο διπλα στον ταφο, ειλικρινα δεν ειμαι σιγουρος αλλα απλως κανω υποθεσεις.:drink:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2408 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2009 - 14:42

Καλό το κεφάλαιο. O Crocodile γαμάτος όπως πάντα. Το "Hook up" καλό αστειάκι του "Franky house" . Καλά ο Jozu είναι εντελώς τούμπανο. Εκτοξεύει παγόβουνα, μπλοκάρει τον Mihawk και τώρα παραλίγο να πάρει μόνος του τον Κροκόδειλο. Και επίσης είναι άλλο φοβερό αστείο είναι ότι δεν ξεχνιέται η σκατόφατσα του Iva:hahaha:. Ανυπομονώ να δω τι σκέφτηκε ο Buggy, λέτε να επιτεθεί στον Mihawk επειδή δεν κόβεται :oo: κάνει κάτι τέτοια κουλά.

Και.......ο Shanks δεν μπορεί να φτάσει να σώσει τον Luffy πετώντας.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από D.Dragon: 08 Οκτώβριος 2009 - 14:49

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2409 olesos

olesos

Anime/Manga Veteran

• Members
  • 525 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2009 - 14:49

Αν κοιταξεις το chapter φαινεται οτι υπαρχει ενα σπαθι καρφωμενο διπλα στον ταφο, ειλικρινα δεν ειμαι σιγουρος αλλα απλως κανω υποθεσεις.:drink:

Ναι υπάρχει σπαθί δίπλα απο τον τάφο αλλα έχω ένα προαισθημα πως η σκιά είναι γνώριμο πρόσωπο χμμμ.Αν γίνει κάτι μεταξύ buggy και Μihawk και νικήσει ο Buggy θα αρχίσω και εγώ να πιστεύω πως θα γίνει pirate king:wooi2:

MbcN7u5.png

#2410 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2009 - 14:51

Κοιτα γυρω απο τον ταφο 500 σπα8ια υπαρχουν.Εμενα δεν μου λεει κατι.Ο ζορο ποτε δεν αφηνει τα σπα8ια του για κανενα λογο.Τα κραταει μεχρι να σπασουν η να του τα καταστρεψουν.Απο και και περα δεν βλεπω κανενα λογο για να χρειαστει να αλλαξει οπλο.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2411 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2009 - 15:04

Ανυπομονώ να δω τι σκέφτηκε ο Buggy, λέτε να επιτεθεί στον Mihawk επειδή δεν κόβεται :oo: κάνει κάτι τέτοια κουλά.

I betcha he uses haki (είναι εμφανές πια νομίζω, μιας και λογικά δεν έχει DF), μακάρι λοιπόν να διατηρήσει λίγο εγκέφαλο ο red nose μας!! :hot:

#2412 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2009 - 15:07

:awww: o φλαμινγο μπορει να ελενχει κ δυνατους αντιπαλους.....η ευχη μου μπορει να πραγματοποιηθει :hahaha: δλδ να πεθανει καποιος καλος απο τον φλαμινγο!!
Ειμαι fan του flamingo απο αυτο το chapter....

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2413 S.T.P.K.

S.T.P.K.

.

• Members
  • 156 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2009 - 15:46

Ναι υπάρχει σπαθί δίπλα απο τον τάφο αλλα έχω ένα προαισθημα πως η σκιά είναι γνώριμο πρόσωπο χμμμ.Αν γίνει κάτι μεταξύ buggy και Μihawk και νικήσει ο Buggy θα αρχίσω και εγώ να πιστεύω πως θα γίνει pirate king:wooi2:

χμμ,να καρδισεις καποιον που εχει weakness απεναντι σου δεν μου λεει κατι(μιας και ο Buggy δεν μπορει κανεις swordman να τον κοψει),ειναι σαν να πολεμαει αυτος που εχει(αν υπαρχει)το water water no mi με τον ace

#2414 The Pirate King

The Pirate King

Decisions - Consequences

• Members
  • 423 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2009 - 19:02

Πρέπει να έιναι ελεγχόμενος απο τον Donflamingo οπως δίχνει και το τελευταιο panel στο http://www.onemanga.com/One_Piece/560/14-15/ αλλιως δεν θα τον είχε αφησει να βγεί επάνω του.Καλως σας ήρθα και εγώ στο latest manga discussion ένα πράγμα έχω να πώ και νομίζω τα συμπεριλαμβάνει όλα Οda sensei και μυαλά στα κάγκελα:hero:

Αν τον ελεγχε γιατι ο Josu εχει γινει διαμαντενιος? Μαλλον το ηθελε και επιτεθηκε. Απο οτι εχω καταλάβει εχει μεινει σαν φυλακας κοντα στον WB.

Αυτο που μου εκανε τρομερη εντυπωση ηταν τα λογια του Ivankov "If you ever forget your fear of me... i will just pound it back into your body" πραγμα που δειχνει την δυναμη του... για να τον φοβαται ολοκληρος "Τυρανος" no further comment.

Μας αφησε σε φοβερη αγωνια το chapter και το τελος με τα λογια του Mihawk θεικο... "next generation's golden child" πολυ βαρυς τιτλος (αν και ολοι το ξερουμε οτι ειναι - ομως το να το λεει ο Mihawk ειναι κατι αλλο).

Νομιζω πως καθε κεφαλαιο που περναει δημιουργουνται ολο και πιο πολυπλοκα γεγονοτα - συμμαχιες, προδοσιες, νεοι χαρακτηρες, εισοδοι παλιων γνωστων....

Spoiler:

Edit: Απο τα οσα διαβασαμε περι Kuma δεν νομιζω πως υπηρξε πληρης αντικατασταση του εγκεφαλου του - μαλλον καμια διαγραφη εγινε οπως στις ταινειες :P (no memory of being human - μου δινει την εντυπωση οτι τον διεφραψαν παρα οτι του εβαλαν επεξεργαστη, μου αρεσει καλυτερα αυτο το σεναριο - με το αλλο θα ξενερωνα :OMG3:)

χμμ,να καρδισεις καποιον που εχει weakness απεναντι σου δεν μου λεει κατι(μιας και ο Buggy δεν μπορει κανεις swordman να τον κοψει),ειναι σαν να πολεμαει αυτος που εχει(αν υπαρχει)το water water no mi με τον ace

Με λιγο haki ο Buggy θα αφησει τον ματαιο τουτο κοσμο :unlucky:

Go Iva, go!!!:wis: Πολύ μου άρεσε η επίθεση στον Kuma. Τον οποίο έχω αρχίσει και λυπάμαι. Απαιτώ ένα ΣΟΒΑΡΟ λόγο που έγινε το πειραματόζωο της Κυβέρνησης, ειδικά αφού απ'ότι φαίνεται είχε πλήρη επίγνωση του τί θα τον έκαναν: μηχανή χωρίς βούληση.

Τελικά δε κατάλαβα, πρότεινε ο DonFlamingo συνεργασία στον Crocodile, ή του πρότεινε να είναι αντίπαλοι στη συγκεκριμένη μάχη; Αυτό θα έχει ενδιαφέρον...:orly:

Spoiler:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από The Pirate King: 08 Οκτώβριος 2009 - 19:17

#2415 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2009 - 19:40

Το άρπαξε το χέρι του Jozu o Dofla 100% http://www.onemanga.com/One_Piece/560/16-17/ χαρακτηριστικές είναι οι γραμμές που δείχνουν ένα είδος ταλάντωσης από τα αόρατα νήματα.

Από ότι έχω καταλάβει το haki δεν απενεργοποιεί εντελώς τα φρούτα, απλά σου δίνει την δυνατότητα να επιτεθείς στον αντίπαλο και να τον χτυπήσεις παρά την φύση που του προσδίδει το φρούτο, οι αδερφές χτυπούσαν τον Luffy λες και δεν ήταν από λάστιχο, αλλά οι δυνάμεις του περέμεναν. Μόνο ο BB μπορεί και απενεργοποεί το φρούτο με το άγγιγμα του.
Δημοσιευμένη  εικόνα