Πολύ χαίρομαι που η Hancock παρουσιάζεται τόσο τούβλο! Αχ, πολύ το χαίρομαι!
Τελικά, μια γυναικούλα είναι και τίποτα παραπάνω. ΟΥΣΤ!
Μα πανέξυπνη είναι σε γενικές γραμμές, απλά παράλληλα και ψώνιο... με την σοβαρή αρρώστια, που πάει με το όνομα lovesickness, που κόλλησε έχασε το ψώνιο, αλλά παράλληλα και το έξυπνο, everything comes at a price! You prefer her as a b!@tch or lovefool?"Is this what they call... marriage?"
Ορίστε! Φταίω εγώ που τη λέω τούβλο τώρα;;;Α, πάαινε πνίξου, μωρί!
Και να μου κάνετε τη χάρη, Iva rules! Μετά από τα λόγια του "Τα θαύματα συμβαίνουν μόνο σε όσους παλεύουν γι'αυτά!" εγώ προσκυνώ. Και ναι αν όχι το δεξί χέρι του Dragon, τότε είναι σίγουρα από τους πολύ κλειστούς του μαχητές.
Δεν διαφωνώ αλλά την πάλη ο Luffy την έκανε όταν ήταν ετοιμοθάνατος, όχι αυτή! (που θεραπεύτηκε αμέσως όταν την δηλητηρίασε ο Magellan)
Νομιζω οτι ο zoro θα παρει ακομα ενα legendary sword...
Ναι και θα γίνει yontouryu (και πίσω από το αφτί υπάρχει χώρος για ακόμα ένα σπαθί άλλωστε!), έτσι ώστε ο Luffy θα μπορεί να τον κοροϊδέψει σωστά αυτή τη φορά!
Kiddin', άντε να δούμε τι είναι αυτή η σκιά!
Ο iva θέλω να πιστευώ πως τον έχει τον kuma(loved the death wink pwnage).
Ναι μόνο που ο Kuma μπορούσε να τηλεμεταφερθεί anytime και να το αποφύγει, αναρωτιέμαι αν ο νέος εγκέφαλος τον έκανε πιο slowpoke... όχι ότι έπαθε τπτ από το πολλαπλό death wink βέβαια (ευτυχώς
Στο chapter τώρα, για άλλη μια φορά Luffy & Boa ftw!
Iva vs. Kuma...
Στις απορίες έχω το γιατί δέχτηκε voluntarily ο Kuma να γίνει cyborg, ενώ μισούσε την κυβέρνηση απ' όσο είπε η Iva (κάτι βρωμάει εδώ) και περί Jozu, ο Flamingo τον έβαλε να επιτεθεί στον Croc τελικά?
Μάθαμε και το τι εννοούσε ο Kuma όταν είπε στον Zoro ότι είναι ένα Pacifista, a yet to be completed project of the WG, όπως και το γιατί είπε στον Luffy ότι δεν θα ξανασυναντηθούν!
Άντε σε 2 βδομάδες τώρα, να μάθουμε και τι θα κάνει ο Luffy με τον Mihawk, αφού η Boa είναι ήδη "πιασμένη"...
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zoro: 08 Οκτώβριος 2009 - 14:13