Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 10 Ψήφοι

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17021 replies to this topic

#2266 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Σεπτέμβριος 2009 - 20:17

H τελευταια φραση του WB ηταν απλως EPIC και το chapter πολυ καλο αλλα τωρα θελω να δω τον Zoro και τον Mihawk αναριωτιεμαι τι θα λεγανε και γενικα θα ηθελα να δω strawhats
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2267 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1.233 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Σεπτέμβριος 2009 - 20:23

Το Chapter ηταν ΕΠΙΚΟΤΗΤΑ πραγματικα,και τι δεν εγινε παλι σημερα,τα λογια του Ace προς τον Luffy,η απαντηση του Luffy,τα λογια του Whitebeard,ολος ο κοσμος εμαθε οτι ο Luffy ειναι γιος του Dragon,και στο επομενο,the blue phoenix in action....
(Και παλι μονο 17 σελιδες παρακαλω)

Oda Sensei,I Bow!

Berserk___Gatsu.jpg

#2268 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Σεπτέμβριος 2009 - 21:05

Θα είναι έκπληξη εάν δω ένα chapter που να μην είναι φανταστικό, πλέον. :wet2: Δεν έχω και τίποτε να πω, μιας και θα είναι τεριμμένο. Απλά, κάθομαι και το απολαμβάνω. ("Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια", κουλουπού...)

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2269 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 24 Σεπτέμβριος 2009 - 21:10

ΤΟ CHAPTER ΕΔΩΣΕ ΝΕΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΗ ΛΕΞΗ ΠΟΡΩΣΗ.

IM SO FUCKING EXCITED THAT I CANT TURN THE FUCKING CAPS OFF!!!!

εισπνοη-εκπνοη, calmdowncalmdowncalmdowncalmdowncalmdowncalmdown

Oda-sensei τα καταφερες παλι και μας εστειλες.

Παντα μου αρεσαν οι παλιορκιες και οι κανονικες μαχες, με ολοκληρους στρατους, και μεχρι τωρα τις εβρισκα σε μονο gundam κατα κυριο λογο, και τωρα επιτελους ενας shonen mangaka αξιοθηκε να βαλει μια τετοια, και μαλιστα τεραστιας διαρκειας.

Ενα chapter one piece σε 17 σελιδες καταφερνει και εχει περισοσοτερη δραση, Plot advance και συναισθηματα απο τα naruto και Bleach μαζι.Και τη δεν ειδαμε εδωπερα:

-επιθεση kizaru-kuma
-moria vs zimbei
-luffy vs hina&Giant
-ivankof saves the day
-Αποκαλυψη οτι ο Kuma ηταν οντως revolutionary (iva-san called him a former comrade)
-whitebeard said thanks to luffy!
-Ace&luffy talk
-Και μεσα σε ολλα αυτα και γελιο απο buggy and the crew of legends

i bow:respect:

ps:δε βγαζω τι λεει στη τελευταια σελιδα, τελευταιο panel με τα ασπρα γραμματα, anyone can help?

http://www.onemanga.com/One_Piece/558/16-17/

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Rin: 24 Σεπτέμβριος 2009 - 21:20

qzMHWHd.png

#2270 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Σεπτέμβριος 2009 - 21:25

Λέει unshakable determination... μου φαίνεται, το chapter τα σπασε όπως πάντα...
Μπορεί να μην επιτέθηκε ο Κούμα στον Iva αλλά κάποιος κλώνος του...

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από D.Dragon: 24 Σεπτέμβριος 2009 - 21:32

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2271 HeLLBoiS

HeLLBoiS

Sasuke Hater

• Members
  • 323 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Σεπτέμβριος 2009 - 21:32

Για ακομα μια φορα εχουμε Epic τσαπτερ..Ο Luffy μας δειχνει για ακομη μια φορα τον γ...........ο χαρτακτηρα του:riiight::riiight::riiight::riiight:.Keep it like that Oda-sensei!!
BTW με τετοιο τσαπτερ στο OP γινετε να μην εχεις κεφια αυριο στο παρτυ???:hihi2::hihi2:

#2272 LCF89

LCF89

..::Unfightable::..

• Members
  • 323 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Σεπτέμβριος 2009 - 21:32

Με προλαβαν για το panel :D
Στα του chapter
Αλλη μια φορα επικο. Μας εχει κακομαθει ο Oda. Εδω που εχει φτασει πλεον δυσκολο να μην ειναι επικο καθως δειχνει πολεμο. Ελπιζω να συνεχισει ετσι. Παντως δεν αντεχεται 1 chapter τη βδομαδα:deadga6: Κι ουτε να το σταματησεις μπορεις...

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2273 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Σεπτέμβριος 2009 - 22:00

OMG το διαβασα χαχα και ηταν πραγματικα ωραιο chapter !!
Μεγαλυτερη εντυπωση μου εκανε εκει που λεει ο wb μαρκο μην αφησεις αυτο το αγορι να πεθανει <3 απλα θεος ο wb λογω οτι πιστευει στην νεα γενια.Anyway θελω να αναφερθω στον μορια >.> καλα αυτο το μοιασμα ακομα να φυγει απο την μεση...και απο τη φαινεται εχει στα αμεσα σχεδια του την shadow του λυφφυ...αν δεν πεθανει σε αυτο το αρκ ο μορια στοιχηματιζω σε μια 2 μαχη λυφφυ με μορια !!!αυτα απο μενα :D

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2274 The Pirate King

The Pirate King

Decisions - Consequences

• Members
  • 423 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Σεπτέμβριος 2009 - 22:19

Σημερα δεν μου αρεσε τοσο η δραση, δεν εγινε και τπτ το σπουδαιο, εχουμε δει τοσα πολλα τελευταια που τα standards εχουν ανεβει κατακορυφα.

Και τι εγινε που εμαθαν ολοι οτι ο Luffy ειναι γιος του Dragon? Δεν μας εξεπληξε αφου το ξερουμε εδω και κατι χρονια...!

Σε καποιες μεταφρασεις λενε οτι ο Ivankof αποκαλεσε τον Kuma απλα γνωστο απο το παρελθον, αλλες comrade το οποιο ομως μπορει να σημαινει οτι ηταν στο ιδιο πληρωμα σαν πειρατες, αν και με τα οσα εχουμε δει μεχρι τωρα σε ολη την σειρα δεν θα εκπλαγει κανενας αν αποκαλυφθει πως ειναι κατασκοπος/φιλος με τους επαναστατες. Το οτι δε εχει μιλησει καθολου μεχρι τωρα ισως σημαινει οτι οντως ειναι pacifista... ειδωμεν. (edit: αν και εχει χρησιμοποιησει κινηση του pawpaw fruit πανω στον oars - αλλα ισως οπως εβαλαν ιδιοτητες του Kizaru να εβαλαν και αυτες του αρκουδου)

Αναμενομενο επισης να αναλαβει τα ζομπι ο Jinbei, ειναι το counter τους.

Μου αρεσε ο τροπος που σκεφτηκε ο WB στα νεα για την εκτελεση - σαν να φοβαται ο ενας τον αλλο και να μπλοφαρουν ολοι!

Αυτο που πραγματικα μου αρεσε ηταν ο τροπος με τον οποιο αδελφοποιηθηκαν Ace και Luffy! Drinking ftw... μαλλον μοιαζουν στον Shanks :P

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από The Pirate King: 26 Σεπτέμβριος 2009 - 18:19

#2275 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Σεπτέμβριος 2009 - 23:09

Τελικα δεν ειναι να κα8εσαι να ασχολεισαι με το one piece.Σε κανει πραγματικα ναρκομανη-εκει που νομιζεις οτι τα εχεις δει ολα κα8ε εβδομαδα ερχεται να σου αποδειξει ποσο λα8ος ησουν και ποσο 8ες να δεις τι 8α γινει παρακατω.Σιγουρα δεν ξερω τι αρκ 8α βγουν αργοτερα η τι 8α δουμε στον νεο κοσμο αλλα μετα απο 10 χρονια νομιζω οτι αυτο το αρκ ειναι πραγματικα το κορυφαιο που εχουμε δει.
Χεχ ρεσιταλ απο πλευρας οντα που μεσα σε αυτη την μαχη δεν νοιω8ει κα8ολου.Μεσα σε ενα τσαπτερ βλεπουμε τοσα πραγματα που δεν ξερεις απο που να πιαστεις.Οταν ειδικα ακους τον whitebeard να λεει Ι wont forgive u if u let that boy die ηταν πραγματικα το αποκορυφωμα ενος ακομα τελειου τσαπτερ.
ΥΓ Brook baby....Yohohoohohohohohoh 8ελω να σε δω μεσα στον πανικο:hero:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2276 Nobody

Nobody

Anime Fan

• Members
  • 195 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Σεπτέμβριος 2009 - 23:30

Νομίζω ότι από δω κ πέρα μπορούμε να περιμένουμε τον Dragon,θα πέσει πολύυ ξύλο
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2277 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Σεπτέμβριος 2009 - 12:28

Καλά και εγώ τι να πώ.Πολύ καλό τσάπτερ ο Oda όντως γράφει :respect:και κατά την γνώμη μου το προχωράει τέλεια.Τώρα αν παρένβουν και οι νακάμα θα είναι...:respect::respect::cry::cry:
:head:.
Τώρα εμένα μου άρεσαν τα τελευταία λόγια του WB πρός τον μάρκο...Να προσέχει μην πεθάνει αυτό το παιδί.
:nod2:.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#2278 Bleach1go

Bleach1go

Anime Newbie

• Members
  • 60 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Σεπτέμβριος 2009 - 13:38

ΈΧΩ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ONE PIECE !!!!! Πόσο EPICNESS ακόμα?????? O Whitebeard και η τελευταία κουβέντα του έγραψαν άγρια όμως......

#2279 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1.233 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Σεπτέμβριος 2009 - 13:47

Όντως μετά στο New World o Oda πως θα μπορέσει να ξεπεράσει αυτό το αρκ?Είναι δυνατόν?

Spoiler:

Berserk___Gatsu.jpg

#2280 Pirate Luffy

Pirate Luffy

Mein König

• Members
  • 331 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Σεπτέμβριος 2009 - 17:48

Oh yeah that chapter was what I call A.S.M. aka
Spoiler: