Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Posted 24 September 2009 - 20:17

Posted 24 September 2009 - 20:23
(Και παλι μονο 17 σελιδες παρακαλω)
Oda Sensei,I Bow!
Posted 24 September 2009 - 21:05

Posted 24 September 2009 - 21:10
IM SO FUCKING EXCITED THAT I CANT TURN THE FUCKING CAPS OFF!!!!
εισπνοη-εκπνοη, calmdowncalmdowncalmdowncalmdowncalmdowncalmdown
Oda-sensei τα καταφερες παλι και μας εστειλες.
Παντα μου αρεσαν οι παλιορκιες και οι κανονικες μαχες, με ολοκληρους στρατους, και μεχρι τωρα τις εβρισκα σε μονο gundam κατα κυριο λογο, και τωρα επιτελους ενας shonen mangaka αξιοθηκε να βαλει μια τετοια, και μαλιστα τεραστιας διαρκειας.
Ενα chapter one piece σε 17 σελιδες καταφερνει και εχει περισοσοτερη δραση, Plot advance και συναισθηματα απο τα naruto και Bleach μαζι.Και τη δεν ειδαμε εδωπερα:
-επιθεση kizaru-kuma
-moria vs zimbei
-luffy vs hina&Giant
-ivankof saves the day
-Αποκαλυψη οτι ο Kuma ηταν οντως revolutionary (iva-san called him a former comrade)
-whitebeard said thanks to luffy!
-Ace&luffy talk
-Και μεσα σε ολλα αυτα και γελιο απο buggy and the crew of legends
i bow:respect:
ps:δε βγαζω τι λεει στη τελευταια σελιδα, τελευταιο panel με τα ασπρα γραμματα, anyone can help?
http://www.onemanga.com/One_Piece/558/16-17/
Edited by Rin, 24 September 2009 - 21:20.
Posted 24 September 2009 - 21:32
BTW με τετοιο τσαπτερ στο OP γινετε να μην εχεις κεφια αυριο στο παρτυ???
Posted 24 September 2009 - 21:32
Στα του chapter
Αλλη μια φορα επικο. Μας εχει κακομαθει ο Oda. Εδω που εχει φτασει πλεον δυσκολο να μην ειναι επικο καθως δειχνει πολεμο. Ελπιζω να συνεχισει ετσι. Παντως δεν αντεχεται 1 chapter τη βδομαδα

Posted 24 September 2009 - 22:00
Μεγαλυτερη εντυπωση μου εκανε εκει που λεει ο wb μαρκο μην αφησεις αυτο το αγορι να πεθανει <3 απλα θεος ο wb λογω οτι πιστευει στην νεα γενια.Anyway θελω να αναφερθω στον μορια >.> καλα αυτο το μοιασμα ακομα να φυγει απο την μεση...και απο τη φαινεται εχει στα αμεσα σχεδια του την shadow του λυφφυ...αν δεν πεθανει σε αυτο το αρκ ο μορια στοιχηματιζω σε μια 2 μαχη λυφφυ με μορια !!!αυτα απο μενα
Posted 24 September 2009 - 22:19
Και τι εγινε που εμαθαν ολοι οτι ο Luffy ειναι γιος του Dragon? Δεν μας εξεπληξε αφου το ξερουμε εδω και κατι χρονια...!
Σε καποιες μεταφρασεις λενε οτι ο Ivankof αποκαλεσε τον Kuma απλα γνωστο απο το παρελθον, αλλες comrade το οποιο ομως μπορει να σημαινει οτι ηταν στο ιδιο πληρωμα σαν πειρατες, αν και με τα οσα εχουμε δει μεχρι τωρα σε ολη την σειρα δεν θα εκπλαγει κανενας αν αποκαλυφθει πως ειναι κατασκοπος/φιλος με τους επαναστατες. Το οτι δε εχει μιλησει καθολου μεχρι τωρα ισως σημαινει οτι οντως ειναι pacifista... ειδωμεν. (edit: αν και εχει χρησιμοποιησει κινηση του pawpaw fruit πανω στον oars - αλλα ισως οπως εβαλαν ιδιοτητες του Kizaru να εβαλαν και αυτες του αρκουδου)
Αναμενομενο επισης να αναλαβει τα ζομπι ο Jinbei, ειναι το counter τους.
Μου αρεσε ο τροπος που σκεφτηκε ο WB στα νεα για την εκτελεση - σαν να φοβαται ο ενας τον αλλο και να μπλοφαρουν ολοι!
Αυτο που πραγματικα μου αρεσε ηταν ο τροπος με τον οποιο αδελφοποιηθηκαν Ace και Luffy! Drinking ftw... μαλλον μοιαζουν στον Shanks
Edited by The Pirate King, 26 September 2009 - 18:19.
Posted 24 September 2009 - 23:09
Χεχ ρεσιταλ απο πλευρας οντα που μεσα σε αυτη την μαχη δεν νοιω8ει κα8ολου.Μεσα σε ενα τσαπτερ βλεπουμε τοσα πραγματα που δεν ξερεις απο που να πιαστεις.Οταν ειδικα ακους τον whitebeard να λεει Ι wont forgive u if u let that boy die ηταν πραγματικα το αποκορυφωμα ενος ακομα τελειου τσαπτερ.
ΥΓ Brook baby....Yohohoohohohohohoh 8ελω να σε δω μεσα στον πανικο

Posted 25 September 2009 - 12:28
Τώρα εμένα μου άρεσαν τα τελευταία λόγια του WB πρός τον μάρκο...Να προσέχει μην πεθάνει αυτό το παιδί.
Posted 25 September 2009 - 13:38
Posted 25 September 2009 - 13:47
Posted 25 September 2009 - 17:48