Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 10 votes

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17021 replies to this topic

#2176 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 13 September 2009 - 17:24

@Rin, πολύ καλή υπόθεση και πολύ πιθανή!! Δεν το είχα φανταστεί έτσι ακριβώς, αλλά κι εμένα μου πέρασε από το μυαλό ότι δεν νοείται να πεθάνει ο WB χωρίς πρώτα να ανταλλάξει κάποια κουβέντα με τον μέλλοντα Pirate King... οπότε η συζήτηση θα αρχίσει από το καπέλο μάλλον! :P

@crocodile21, this is Oda we are talking about!! Κι εγώ θα το ήθελα σαν καινοτομία στην σειρά (εφ' όσον γίνει καλά η όλη σκηνή με μάχη/συγκίνηση κλπ), αλλά πιο πολύ τον WB βλέπω να φεύγει, χλωμό Ace!

Πάντως σχετικά με αυτό που είπες στο δίπλανο thread ότι η Boa θα φύγει με τον Luffy όπως η Nyon έφυγε από το νησί, αν και θα το ήθελα πάρα πολύ κι εγώ, έχει το νησί της να προστατέψει κι αν χάσει το status της ως shichibukai θα το βάλει σε άμεσο κίνδυνο, οπότε δύσκολο να γίνει. :(

(btw όλοι την φωνάζουμε Boa αλλά αυτό είναι το επίθετό της κανονικά, όπως Monkey είναι του Luffy... αλλά κι αυτό το Hancock δεν ακούγεται καθόλου κομψά για γυναίκα βασίλισσα! :P)

Edited by Zoro, 13 September 2009 - 17:39.

#2177 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 13 September 2009 - 20:12

Και η τρομερη συζητηση, αφου ο WB καταλαβει οτι ο luffy ειναι ο "εκλεκτος" του shanks...

WB:Fight with me, strawhat!
luffy:Who are you, beard-ossan?

:hihi2::hahaha:

qzMHWHd.png

#2178 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 13 September 2009 - 20:24

Βασικά είμαι σχεδόν σίγουρος πως θα μπερδέψει τον Oars Junior με τον Original :hahaha:
Posted Image

#2179 The Pirate King

The Pirate King

Decisions - Consequences

• Members
  • 423 posts

Posted 13 September 2009 - 22:17

Περα απο τα παραπανω (αντιδραση WB->Luffy/Luffy->Oars) θα ηθελα να δω και την αντιδραση του Mihawk προς τον Luffy αλλα και του Luffy μολις δει τον Kuma (btw λετε ο Κuma να προστατεψε τον Zoro λογω Mihawk? - sorry αν εχει ξανασυζητηθει).

#2180 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 13 September 2009 - 22:24

^Το ξέχασα εντελώς!!

Το είχα σκεφτεί κι εγώ, αλλά όταν ο Kuma έστειλε τον Luffy στις αμαζόνες από το Shabondy είπε ότι αυτή είναι η τελευταία φορά που συναντιούνται. Μερικές βδομάδες αργότερα βρέθηκαν ξανά στο ίδιο σημείο, αναρωτιέμαι πως θα του φανεί του αρκούδου!! :hahaha:

The Pirate King δεν νομίζω πως θα έφτανε σαν αιτία να θέλει να προστατέψει τον Zoro για να πολεμήσει κάποια μελλοντική φορά τον Mihawk, πιο πολύ Dragon μου μυρίζει εδώ! :P

#2181 The Pirate King

The Pirate King

Decisions - Consequences

• Members
  • 423 posts

Posted 13 September 2009 - 22:45

^Το ξέχασα εντελώς!!

Το είχα σκεφτεί κι εγώ, αλλά όταν ο Kuma έστειλε τον Luffy στις αμαζόνες από το Shabondy είπε ότι αυτή είναι η τελευταία φορά που συναντιούνται. Μερικές βδομάδες αργότερα βρέθηκαν ξανά στο ίδιο σημείο, αναρωτιέμαι πως θα του φανεί του αρκούδου!! :hahaha:

The Pirate King δεν νομίζω πως θα έφτανε σαν αιτία να θέλει να προστατέψει τον Zoro για να πολεμήσει κάποια μελλοντική φορά τον Mihawk, πιο πολύ Dragon μου μυρίζει εδώ! :P

Ναι το ξερω για τον Dragon, ειναι το πιο λογικο... απλα επειδη το ΟΡ πολλες φορες μας ξαφνιαζει προσπαθω να σκεφτω ενα εναλλακτικο πλανο :P

#2182 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 14 September 2009 - 10:34

One Piece - Making 1 Million Sales Look Too Easy

This week, One Piece volume 55 sold 1,121,685 copies, which means from the 9th until the 14th there were nearly 200,000 purchases per day!

Not only this, but according to Oricon history, One Piece has broken the million mark for EVERY volume since volume 50 making this week the 6th week it's continued to be a million seller.

Not that I blame it. Those of you who are reading One Piece weekly can surely agree... the story is just too great right now to not want to buy the book right when it comes out. Hear that Viz? We can't wait for you to catch up!

thats oda-sensei for ya!

qzMHWHd.png

#2183 Robin-Chwan

Robin-Chwan

Anime Professional

• Members
  • 564 posts

Posted 14 September 2009 - 12:21

οταν ειδα το τελευταιο επ του One Piece θυμηθηκα κατι: οι περισσοτεροι supernovas ειχαν παει να πολεμησουν τις marines και μερικοι εχασαν τη μαχη. Υπαρχει περιπτωση ο admiral και οι αλλοι να νικησαν και τους υπολοιπους και να τους πηγαν στην εκτελεση του ace με τα πλοια τους. Γιατι αν δεν κανω λαθος ενας ακυρος ειπε στον sengoku οτι το ΙΜ δεν χωραει αλλους κρατουμενους και ειπε να τους κρατησουν στην πλοια τους... νομιζω:nosey:

Posted Image
Devils don't ask favors from God

#2184 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 posts

Posted 14 September 2009 - 12:42

Εγω ενα εχω να πω...το OP ζει μεγαλες στιγμες λογω οτι βρισκεται στο καλυτερο arc και η ιστορια εναλασσεται παρα πολυ ωραια κ με μεγαλες αποκαλυψεις :D gogo luffy

Posted Image

#2185 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 14 September 2009 - 13:24

thats oda-sensei for ya!

I second that! :P

οταν ειδα το τελευταιο επ του One Piece θυμηθηκα κατι: οι περισσοτεροι supernovas ειχαν παει να πολεμησουν τις marines και μερικοι εχασαν τη μαχη. Υπαρχει περιπτωση ο admiral και οι αλλοι να νικησαν και τους υπολοιπους και να τους πηγαν στην εκτελεση του ace με τα πλοια τους. Γιατι αν δεν κανω λαθος ενας ακυρος ειπε στον sengoku οτι το ΙΜ δεν χωραει αλλους κρατουμενους και ειπε να τους κρατησουν στην πλοια τους... νομιζω:nosey:

Δεν το νομίζω γιατί πολύ απλά ο Sengoku είπε "put them to labor" (στο anime, που μόλις είδα τουλ, δεν θυμάμαι για το manga), οπότε σκλάβοι των Tenryuubito και γενικά των πλουσίων τους κόβω να κατέληξαν. Με το να τους φέρουν οι Admirals στο πεδίο της μάχης δεν νομίζω πως κερδίζουν τπτ και σίγουρα έχουν και άδεια πλοία στην διάθεσή τους.

#2186 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 posts

Posted 14 September 2009 - 16:20

Spoiler:

#2187 Robin-Chwan

Robin-Chwan

Anime Professional

• Members
  • 564 posts

Posted 14 September 2009 - 16:34

Spoiler:

Αχεμ, αχεμ... (<--*καθαριζει λαιμο*)

Spoiler:

Posted Image
Devils don't ask favors from God

#2188 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 14 September 2009 - 16:55

Spoiler:

Spoiler:

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#2189 The Pirate King

The Pirate King

Decisions - Consequences

• Members
  • 423 posts

Posted 14 September 2009 - 17:06

Spoiler:

Spoiler:

Edited by The Pirate King, 14 September 2009 - 17:19.

#2190 Being Of Darkness

Being Of Darkness

the last numenorian

• Members
  • 137 posts

Posted 14 September 2009 - 20:52

πο πο...ποσο πιο καλο μπορει να γινει το op...αντε να ερθει...κριμα που θα το διαβασω παρασκευη λογω των ^%#@^% σχολειων:unlucky: