Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 10 Ψήφοι

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17021 replies to this topic

#2086 Sadman

Sadman

The one that's forever away

• Members
  • 531 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2009 - 20:09

ΛοΛ
Spoiler:

Πάντως να πω την αλήθεια κάπως έτσι την φανταζόμουν την είσοδο:fromabove:

#2087 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2009 - 08:37

Βγήκε "καλό" raw άρa σήμερα θα το έχουμε το κεφάλαιο http://mangahelpers.com/downloads/details/51176 ..stay tuned !
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2088 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1.233 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2009 - 11:00

Run like the wind!

http://www.onemanga.com/One_Piece/556/

Edit:Ακομα ενα επικο Chapter απ'τον Oda-Sensei,ο Doflamingo εδωσε ρεστα σε coolness,το ιδιο και ο Whitebeard (ειναι δυνατον να ζει τωρα εκεινος ο γιγαντας που ισοπεδωσε ο WB?)

Right on time ηρθαν ο Luffy και η παρεα του,ακριβως οταν αλλαξαν τα σχεδια και ειναι ετοιμοι να εκτελεσουν αμεσως τον Ace...

Περιμενω να δω πως θα αναμειχτουν Crocodile k Jimbei σε αυτον τον πολεμο,some will fall,some will rise up...Ελπιζω στο κοντινο μελλον να εχουμε ενα Flashback WB με Gol D. Roger ή το παρελθον του Croc (εχει ευκαιρια τωρα να τον αναπτυξει καλα,κατι που δεν εκανε στην Arabasta,ωστε τα plotholes να γινουν ακομα πιο μικρα)

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από GkLoc: 03 Σεπτέμβριος 2009 - 11:36

Berserk___Gatsu.jpg

#2089 Bleach1go

Bleach1go

Anime Newbie

• Members
  • 60 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2009 - 11:34

Εεεε καλά! Αυτή ήταν μια τυπική είσοδο ala Monkey D. Luffy :riiight: Αναρωτιέμαι τι θα κάνει ο Luffy μέσα σε αυτό το χάος με WB Pirates kai Admirals...:OMG3:

#2090 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2009 - 11:39

Να πω κι εγώ με τη σειρά μου ότι ο Donflamingo ήταν πραγματικά εντυπωσιακός στο λόγο του. Αλήθεια μέχρι το κόκκαλο: "Whoever wins this war, becomes justice". m(_ _)m

Νομίζω ότι η "στροφή" που πάει να πάρει το One Piece φαίνεται εδώ πιο ξεκάθαρα από ποτέ. Όχι ότι τα τελευταία chapter δεν ήταν ηλίου φαεινότερη εισαγωγή, mind you, αλλά ο Donflamingo το είπε με λόγια. Και ξανά μια υπόκλιση στον κύριο. m(_ _)m

Το φρούτο της Otsuru με άφησε έτσι: :dazed: Με το μπαρδόν;;; Μπουγάδα;;;;;;; Νταξ'... each one of its own, I guess...

Τον Garp τον λυπήθηκε η ψυχή μου... να βλέπεις τον εγγονό που μεγάλωσες εσύ έτοιμο για θάνατο και να μην μπορείς να κάνεις τίποτα... :( Βασανιστήριο.

Ένα δυνατό ΓΙ-ΠΙ! από μένα για την είσοδο του Luffy και της παρέας του στη σκηνή. Το "huh?" του Ace αν και δεν ήταν κωμικό, με έκανε να πέσω κάτω... :hahaha::hahaha::hahaha: Δε περίμενα τίποτε λιγότερο από τον μικρό αδερφό. :hahaha: Μα τί έγινε και απογειώθηκαν, τους μάτιασε κανένας; (pun intended)

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2091 Nobody

Nobody

Anime Fan

• Members
  • 195 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2009 - 11:58

Να πω κι εγώ με τη σειρά μου ότι ο Donflamingo ήταν πραγματικά εντυπωσιακός στο λόγο του. Αλήθεια μέχρι το κόκκαλο: "Whoever wins this war, becomes justice". m(_ _)m

Νομίζω ότι η "στροφή" που πάει να πάρει το One Piece φαίνεται εδώ πιο ξεκάθαρα από ποτέ. Όχι ότι τα τελευταία chapter δεν ήταν ηλίου φαεινότερη εισαγωγή, mind you, αλλά ο Donflamingo το είπε με λόγια. Και ξανά μια υπόκλιση στον κύριο. m(_ _)m

Το φρούτο της Otsuru με άφησε έτσι: :dazed: Με το μπαρδόν;;; Μπουγάδα;;;;;;; Νταξ'... each one of its own, I guess...

Τον Garp τον λυπήθηκε η ψυχή μου... να βλέπεις τον εγγονό που μεγάλωσες εσύ έτοιμο για θάνατο και να μην μπορείς να κάνεις τίποτα... :( Βασανιστήριο.

Ένα δυνατό ΓΙ-ΠΙ! από μένα για την είσοδο του Luffy και της παρέας του στη σκηνή. Το "huh?" του Ace αν και δεν ήταν κωμικό, με έκανε να πέσω κάτω... :hahaha::hahaha::hahaha: Δε περίμενα τίποτε λιγότερο από τον μικρό αδερφό. :hahaha: Μα τί έγινε και απογειώθηκαν, τους μάτιασε κανένας; (pun intended)

They got Winked:kill4u::kill4u:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2092 The Pirate King

The Pirate King

Decisions - Consequences

• Members
  • 423 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2009 - 12:28

Donflamingo = ο πιο αδιστακτος χαρακτηρας της σειρας εως τωρα?

Απλα θεικος! Και θα συμφωνησω... η ατακα Whoever wins this war, becomes justice ειναι τοσο απιθανη που θα γινει signature για πολλους!

Επικη εισοδος των φυλακισμενων και απιστευτη επιδειξη δυναμης απο τον Wb... νικησε ενα γιγαντα VA χωρις να ιδρωσει καθολου... αληθεια ποιος μπορει να τον αντιμετωπισει?

#2093 technology fan

technology fan

Starting...

• Members
  • 3 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2009 - 12:52

Πιστεύω οτι ο μόνος που μπορεί να το σκοτώσει θα είναι ο captain buggy, επειδή πολυ απλά δεν θα έχει επίδραση επάνω του.. αστείο δε θα ναι?....

#2094 M@R!()-

M@R!()-

Νιάου.

• Members
  • 624 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2009 - 12:54

Δεν το περιμενα εκεινος ο γιγαντας να ειναι vice admiral,για μελος του giant squad που ειδαμε καναδυο τσαπτερ πριν τον νομιζα...Η δυναμη της tsuru ειναι πραγματικα τρομακτικη:OMG3:Μου θιμιζει λιγο του trafalgar law την δυναμη(μην μου πειτε πως μου ηρθε αυτο)στο οτι "παιζει" κατα καποιον τροπο με τους εχθρους.Τελικα ο donflamingo θα μπορουσε να παει στους marine να γινει admiral..αν και δεν εφαγε logia,σιγουρα ειναι απο τους ποιο δυνατους shichibukai,και τον ειχα για εναν αχρηστο σαν τον bellamy αλλα λιγο δυνατοτερο!Περιμενα να δω και λιγο kuma σε αυτο το τσαπτερ,αλλα τελικα ουτε που τον ειδαμε.Ο coby περιμενα να εχει γινει αντρας,αλλα τελικα μονο λιγο ψηλοτερος και δυνατοτερος εχει γινει απο το πρωτο επεισοδιο στο one piece.Ο akainu,τελικα αντι να παει να πολεμησει "καθαριζει" αυτους που εφευγαν.Αυτο που μου πιρε λιγη νωρα να καταλαβω,ηταν οτι σε εκεινη τη σκηνη με τις αγελαδες και τις παπιες,εδειχνε οτι αυτην η μαχη γινεται αισθητη και σε αλλα νησια!:kill4u:

#2095 The Pirate King

The Pirate King

Decisions - Consequences

• Members
  • 423 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2009 - 13:26

Δεν το περιμενα εκεινος ο γιγαντας να ειναι vice admiral,για μελος του giant squad που ειδαμε καναδυο τσαπτερ πριν τον νομιζα...Η δυναμη της tsuru ειναι πραγματικα τρομακτικη:OMG3:Μου θιμιζει λιγο του trafalgar law την δυναμη(μην μου πειτε πως μου ηρθε αυτο)στο οτι "παιζει" κατα καποιον τροπο με τους εχθρους.Τελικα ο donflamingo θα μπορουσε να παει στους marine να γινει admiral..αν και δεν εφαγε logia,σιγουρα ειναι απο τους ποιο δυνατους shichibukai,και τον ειχα για εναν αχρηστο σαν τον bellamy αλλα λιγο δυνατοτερο!Περιμενα να δω και λιγο kuma σε αυτο το τσαπτερ,αλλα τελικα ουτε που τον ειδαμε.Ο coby περιμενα να εχει γινει αντρας,αλλα τελικα μονο λιγο ψηλοτερος και δυνατοτερος εχει γινει απο το πρωτο επεισοδιο στο one piece.Ο akainu,τελικα αντι να παει να πολεμησει "καθαριζει" αυτους που εφευγαν.Αυτο που μου πιρε λιγη νωρα να καταλαβω,ηταν οτι σε εκεινη τη σκηνη με τις αγελαδες και τις παπιες,εδειχνε οτι αυτην η μαχη γινεται αισθητη και σε αλλα νησια!:kill4u:

Οι σεισμοι γινονταν αισθητοι, αυτοι που δημιουργει ο WhiteBeard.

Ναι οντως η (?) Tsuru εχει πολυ χαζη δυναμη... lol... το σχοινι για να απλωνει τους αλλους το δημιουργει και αυτο? Και τα μανταλακια? :congrats:... Αν δεν κανω λαθοε αυτοι που ειναι κρεμασμενοι ειναι Marines, ισως με την δυναμη της να δινει ιδιοτητες σε αλλους.

@ technology fan Ο Buggy να νικησει τον WB? Πως? Να του πει κανα ανεκδοτο και να πεθανει απο τα γελια? :stubborn: Δεν ξερω αν το φρουτο του πιανει και στους σεισμους... ή εννοεις εναντια στον Donflamingo? Αυτη η μαχη ναι ισως να ηταν ενδιαφερουσα... αν δεν μπορει να ελεγξει ολα τα σημεια του σψματος του Buggy.

Παντως ακομα ο Sengoku δεν εχει δειξει την δυμανη του!

#2096 technology fan

technology fan

Starting...

• Members
  • 3 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2009 - 13:55

Ναι captain buggy vs don flamingo εννοούσα.. ο μόνος τρόπος να κερδίσει ο don flamingo θα ναι να βάλει κάποιον άλλον να τον σκοτώσει ή ο ίδιος αλλά δε ξέρουμε πως πάει απο μυική δύναμη..

#2097 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2009 - 14:05

Ένας λιγότερος vice admiral και ένας λιγότερος commander. Ο Garp εκφράζει τα συναισθηματά του. Ο Coby τρέχει... βασικά λογικό είναι. Οι Doflamingo - Akainu δείχνουν τον χαρακτήρα τους. Νέο Devil Fruit για την Tsuru και μαθαίνουμε πως ο Sengoku είναι μυαλό ! Επίσης εμφανίστηκαν νέοι χαρακτήρες όπως η Whitey Bay :lovulovu:. Και φυσικά φανταστικό φινάλε με τον Luffy και την παρέα του να μπαίνουν στην μάχη. Με όλα αυτά σε ένα chapter τι παραπάνω να ζητήσει κανείς !. Άντε μέχρι το επόμενο ... ίσως δούμε μάχη Crocodile vs Doflamingo. Να δούμε ποιός θα πάρει τον τίτλο του απόλυτου Badass !
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2098 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2009 - 14:37

Ο oda-sensei για μια ακομη φορα απεδειξε γιατι το one piece ειναι το καλυτερο εβδομαδιαιο shonen.
Τι να πρωτοπαρεις....Επιδειξη δυναμεων απο whitebeard και doflamingo, φοβερος λογος απο τον τελευταιο για το one piece universe, ρεσιταλ σκληροτητας απο akainu και doflamingo, που δε δισταζει να στρεψει nakama εναντιων nakama.
Επισης μας εδιξε οτι σε εναν πολεμο υπαρχουν οντως ατομα που φοβουνται για τη ζωη τους (και απολυτως λογικο, οταν βλεπεις τετοια τερατα δυναμης απεναντι σου, και τους συντροφους σου να πεφτουν ο ενας μετα τον αλλο), σε αντιθεση με τα αλλα 2 μεγαλα shounen που οι χαρακτηρες προσπαθουν να το παιξουν cool 24/7.
Περα απο ολλα αυτα φοβερη η σκηνη που ο garp προσπαθει να διαλεξει αναμεσα σε οικογενεια και καθηκον, το να βλεπεις εναν απο τους θρυλους της σειρας τοσο ανησυχο ειναι πραγματικα priceless.
Θελω πολυ να δω τη στρατιγικη του sengoku.Στο one piece οντως μετρανε τα νουμερα και οι κοινοι στρατιωτες περισσοτερο απο καθε αλλο manga τετοιου ειδους, και πραγματικα δεινει αλλη διασταση στη μαχη.
περα απο τον λογο του doflamingo φαινετε η αλλαγη πορειας του manga και απο το καψαλισμα που εφαγε ο marine απο τον akainu, και τον θανατο πλεον του oars, Που νομιζω οτι επιβεβαιωθηκε πλεον.

Και μεσα σε ολλα αυτα ειχαμε και δοση γελιου μεσα στο chapter με Luffy-utsuru (μπουγαδα-μπουγαδα no mi lol).

Πραγματικα δεν υπαρχει τιποτα αλλο να ζητησει κανεις απο 17 σελιδες.

ps:Το δισεληδο που βγαζει τον λογο ο doflamingo πεθαινω να το δω colored.Αν το βρει κανεις, ας το ποσταρει μια, η εδω η στο thread με τις Pics.

qzMHWHd.png

#2099 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2009 - 16:07

Τι άλλο να πώ.
+100
Με συμπλήρωσε η κυρία από εδώ.:hahaha:
Να μην επαναλαμβάνομαι και γίνομαι κουραστικός.Ο Don Flamingo ΑΠΛΑ έγραψε σε αυτό το τσάπτερ.Respect τα λόγια του:nod: :nod: :nod: :nod: :nod: .

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#2100 LCF89

LCF89

..::Unfightable::..

• Members
  • 323 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2009 - 17:17

Το One Piece ειναι στα καλυτερα του. Παλι τα'σπασε (συνηθες φενομενο :P)
Ειχα φτιαξει δικες μου εκδοχες για το πως θα ερθει ο Luffy σιγουρα αυτη δεν ηταν μια!!:hahaha:
Παλι εγραψε ο Oda-sensei!!!

*bows to his epicness*

Δημοσιευμένη  εικόνα