Πάντως να πω την αλήθεια κάπως έτσι την φανταζόμουν την είσοδο
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
#2086
Posted 02 September 2009 - 20:09
Πάντως να πω την αλήθεια κάπως έτσι την φανταζόμουν την είσοδο
#2087
Posted 03 September 2009 - 08:37
#2088
Posted 03 September 2009 - 11:00
http://www.onemanga.com/One_Piece/556/
Edit:Ακομα ενα επικο Chapter απ'τον Oda-Sensei,ο Doflamingo εδωσε ρεστα σε coolness,το ιδιο και ο Whitebeard (ειναι δυνατον να ζει τωρα εκεινος ο γιγαντας που ισοπεδωσε ο WB?)
Right on time ηρθαν ο Luffy και η παρεα του,ακριβως οταν αλλαξαν τα σχεδια και ειναι ετοιμοι να εκτελεσουν αμεσως τον Ace...
Περιμενω να δω πως θα αναμειχτουν Crocodile k Jimbei σε αυτον τον πολεμο,some will fall,some will rise up...Ελπιζω στο κοντινο μελλον να εχουμε ενα Flashback WB με Gol D. Roger ή το παρελθον του Croc (εχει ευκαιρια τωρα να τον αναπτυξει καλα,κατι που δεν εκανε στην Arabasta,ωστε τα plotholes να γινουν ακομα πιο μικρα)
Edited by GkLoc, 03 September 2009 - 11:36.
#2089
Posted 03 September 2009 - 11:34
#2090
Posted 03 September 2009 - 11:39
Νομίζω ότι η "στροφή" που πάει να πάρει το One Piece φαίνεται εδώ πιο ξεκάθαρα από ποτέ. Όχι ότι τα τελευταία chapter δεν ήταν ηλίου φαεινότερη εισαγωγή, mind you, αλλά ο Donflamingo το είπε με λόγια. Και ξανά μια υπόκλιση στον κύριο. m(_ _)m
Το φρούτο της Otsuru με άφησε έτσι:
Τον Garp τον λυπήθηκε η ψυχή μου... να βλέπεις τον εγγονό που μεγάλωσες εσύ έτοιμο για θάνατο και να μην μπορείς να κάνεις τίποτα...
Ένα δυνατό ΓΙ-ΠΙ! από μένα για την είσοδο του Luffy και της παρέας του στη σκηνή. Το "huh?" του Ace αν και δεν ήταν κωμικό, με έκανε να πέσω κάτω...

#2091
Posted 03 September 2009 - 11:58
They got Winked:kill4u:Να πω κι εγώ με τη σειρά μου ότι ο Donflamingo ήταν πραγματικά εντυπωσιακός στο λόγο του. Αλήθεια μέχρι το κόκκαλο: "Whoever wins this war, becomes justice". m(_ _)m
Νομίζω ότι η "στροφή" που πάει να πάρει το One Piece φαίνεται εδώ πιο ξεκάθαρα από ποτέ. Όχι ότι τα τελευταία chapter δεν ήταν ηλίου φαεινότερη εισαγωγή, mind you, αλλά ο Donflamingo το είπε με λόγια. Και ξανά μια υπόκλιση στον κύριο. m(_ _)m
Το φρούτο της Otsuru με άφησε έτσι:Με το μπαρδόν;;; Μπουγάδα;;;;;;; Νταξ'... each one of its own, I guess...
Τον Garp τον λυπήθηκε η ψυχή μου... να βλέπεις τον εγγονό που μεγάλωσες εσύ έτοιμο για θάνατο και να μην μπορείς να κάνεις τίποτα...Βασανιστήριο.
Ένα δυνατό ΓΙ-ΠΙ! από μένα για την είσοδο του Luffy και της παρέας του στη σκηνή. Το "huh?" του Ace αν και δεν ήταν κωμικό, με έκανε να πέσω κάτω...:hahaha:
Δε περίμενα τίποτε λιγότερο από τον μικρό αδερφό.
Μα τί έγινε και απογειώθηκαν, τους μάτιασε κανένας; (pun intended)
#2092
Posted 03 September 2009 - 12:28
Απλα θεικος! Και θα συμφωνησω... η ατακα Whoever wins this war, becomes justice ειναι τοσο απιθανη που θα γινει signature για πολλους!
Επικη εισοδος των φυλακισμενων και απιστευτη επιδειξη δυναμης απο τον Wb... νικησε ενα γιγαντα VA χωρις να ιδρωσει καθολου... αληθεια ποιος μπορει να τον αντιμετωπισει?
#2093
Posted 03 September 2009 - 12:52
#2094
Posted 03 September 2009 - 12:54
#2095
Posted 03 September 2009 - 13:26
Οι σεισμοι γινονταν αισθητοι, αυτοι που δημιουργει ο WhiteBeard.Δεν το περιμενα εκεινος ο γιγαντας να ειναι vice admiral,για μελος του giant squad που ειδαμε καναδυο τσαπτερ πριν τον νομιζα...Η δυναμη της tsuru ειναι πραγματικα τρομακτικη
Μου θιμιζει λιγο του trafalgar law την δυναμη(μην μου πειτε πως μου ηρθε αυτο)στο οτι "παιζει" κατα καποιον τροπο με τους εχθρους.Τελικα ο donflamingo θα μπορουσε να παει στους marine να γινει admiral..αν και δεν εφαγε logia,σιγουρα ειναι απο τους ποιο δυνατους shichibukai,και τον ειχα για εναν αχρηστο σαν τον bellamy αλλα λιγο δυνατοτερο!Περιμενα να δω και λιγο kuma σε αυτο το τσαπτερ,αλλα τελικα ουτε που τον ειδαμε.Ο coby περιμενα να εχει γινει αντρας,αλλα τελικα μονο λιγο ψηλοτερος και δυνατοτερος εχει γινει απο το πρωτο επεισοδιο στο one piece.Ο akainu,τελικα αντι να παει να πολεμησει "καθαριζει" αυτους που εφευγαν.Αυτο που μου πιρε λιγη νωρα να καταλαβω,ηταν οτι σε εκεινη τη σκηνη με τις αγελαδες και τις παπιες,εδειχνε οτι αυτην η μαχη γινεται αισθητη και σε αλλα νησια!
Ναι οντως η (?) Tsuru εχει πολυ χαζη δυναμη... lol... το σχοινι για να απλωνει τους αλλους το δημιουργει και αυτο? Και τα μανταλακια?
@ technology fan Ο Buggy να νικησει τον WB? Πως? Να του πει κανα ανεκδοτο και να πεθανει απο τα γελια?
Παντως ακομα ο Sengoku δεν εχει δειξει την δυμανη του!
#2096
Posted 03 September 2009 - 13:55
#2097
Posted 03 September 2009 - 14:05
#2098
Posted 03 September 2009 - 14:37
Τι να πρωτοπαρεις....Επιδειξη δυναμεων απο whitebeard και doflamingo, φοβερος λογος απο τον τελευταιο για το one piece universe, ρεσιταλ σκληροτητας απο akainu και doflamingo, που δε δισταζει να στρεψει nakama εναντιων nakama.
Επισης μας εδιξε οτι σε εναν πολεμο υπαρχουν οντως ατομα που φοβουνται για τη ζωη τους (και απολυτως λογικο, οταν βλεπεις τετοια τερατα δυναμης απεναντι σου, και τους συντροφους σου να πεφτουν ο ενας μετα τον αλλο), σε αντιθεση με τα αλλα 2 μεγαλα shounen που οι χαρακτηρες προσπαθουν να το παιξουν cool 24/7.
Περα απο ολλα αυτα φοβερη η σκηνη που ο garp προσπαθει να διαλεξει αναμεσα σε οικογενεια και καθηκον, το να βλεπεις εναν απο τους θρυλους της σειρας τοσο ανησυχο ειναι πραγματικα priceless.
Θελω πολυ να δω τη στρατιγικη του sengoku.Στο one piece οντως μετρανε τα νουμερα και οι κοινοι στρατιωτες περισσοτερο απο καθε αλλο manga τετοιου ειδους, και πραγματικα δεινει αλλη διασταση στη μαχη.
περα απο τον λογο του doflamingo φαινετε η αλλαγη πορειας του manga και απο το καψαλισμα που εφαγε ο marine απο τον akainu, και τον θανατο πλεον του oars, Που νομιζω οτι επιβεβαιωθηκε πλεον.
Και μεσα σε ολλα αυτα ειχαμε και δοση γελιου μεσα στο chapter με Luffy-utsuru (μπουγαδα-μπουγαδα no mi lol).
Πραγματικα δεν υπαρχει τιποτα αλλο να ζητησει κανεις απο 17 σελιδες.
ps:Το δισεληδο που βγαζει τον λογο ο doflamingo πεθαινω να το δω colored.Αν το βρει κανεις, ας το ποσταρει μια, η εδω η στο thread με τις Pics.
#2099
Posted 03 September 2009 - 16:07
Να πω κι εγώ με τη σειρά μου ότι ο Donflamingo ήταν πραγματικά εντυπωσιακός στο λόγο του. Αλήθεια μέχρι το κόκκαλο: "Whoever wins this war, becomes justice". m(_ _)m
Νομίζω ότι η "στροφή" που πάει να πάρει το One Piece φαίνεται εδώ πιο ξεκάθαρα από ποτέ. Όχι ότι τα τελευταία chapter δεν ήταν ηλίου φαεινότερη εισαγωγή, mind you, αλλά ο Donflamingo το είπε με λόγια. Και ξανά μια υπόκλιση στον κύριο. m(_ _)m
Το φρούτο της Otsuru με άφησε έτσι:Με το μπαρδόν;;; Μπουγάδα;;;;;;; Νταξ'... each one of its own, I guess...
Τον Garp τον λυπήθηκε η ψυχή μου... να βλέπεις τον εγγονό που μεγάλωσες εσύ έτοιμο για θάνατο και να μην μπορείς να κάνεις τίποτα...Βασανιστήριο.
Ένα δυνατό ΓΙ-ΠΙ! από μένα για την είσοδο του Luffy και της παρέας του στη σκηνή. Το "huh?" του Ace αν και δεν ήταν κωμικό, με έκανε να πέσω κάτω...:hahaha:
Δε περίμενα τίποτε λιγότερο από τον μικρό αδερφό.
Μα τί έγινε και απογειώθηκαν, τους μάτιασε κανένας; (pun intended)
Τι άλλο να πώ.
+100
Με συμπλήρωσε η κυρία από εδώ.
Να μην επαναλαμβάνομαι και γίνομαι κουραστικός.Ο Don Flamingo ΑΠΛΑ έγραψε σε αυτό το τσάπτερ.Respect τα λόγια του
#2100
Posted 03 September 2009 - 17:17
Ειχα φτιαξει δικες μου εκδοχες για το πως θα ερθει ο Luffy σιγουρα αυτη δεν ηταν μια!!
Παλι εγραψε ο Oda-sensei!!!
*bows to his epicness*






