Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 10 Ψήφοι

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17021 replies to this topic

#1891 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιούλιος 2009 - 19:56

Νέες φωτογραφίες
Spoiler:

EXTRA
Spoiler:

Και η έκπληξη της ημέρας (δεν είναι spoiler)
Spoiler:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από D.Dragon: 29 Ιούλιος 2009 - 20:57

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1892 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 29 Ιούλιος 2009 - 20:01

Spoiler:

qzMHWHd.png

#1893 Gol D.Luffy

Gol D.Luffy

*Don't be like me*

• Banned
  • 11 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιούλιος 2009 - 21:05

Spoiler:
πάντως λυπάμε αυτους που φτιαχνουν την One Piece Wikia η καπως ετσι με τις συνεχείς ανατρόπες του Oda...

λετε στη συνεχεια να δουμε Shanks & Luffy vs Whitebeard & Ace:hihi2:πιστευω πως ο Luffy οπως δημιουργησε το gear 2nd &3rd για να προστατεψει τους φιλους του(αν θυμαμε καλα)απο τον Ao Kiji ετσι θα δημιουργησει το Gear 4th για προστατεψει τους φιλους του απο τον Kizaru και τον Kuma

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Gol D.Luffy: 29 Ιούλιος 2009 - 22:02

#1894 Sadman

Sadman

The one that's forever away

• Members
  • 531 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Ιούλιος 2009 - 03:11

Spoiler:
πάντως λυπάμε αυτους που φτιαχνουν την One Piece Wikia η καπως ετσι με τις συνεχείς ανατρόπες του Oda...

λετε στη συνεχεια να δουμε Shanks & Luffy vs Whitebeard & Ace:hihi2:πιστευω πως ο Luffy οπως δημιουργησε το gear 2nd &3rd για να προστατεψει τους φιλους του(αν θυμαμε καλα)απο τον Ao Kiji ετσι θα δημιουργησει το Gear 4th για προστατεψει τους φιλους του απο τον Kizaru και τον Kuma

Χαχα..πρέπει να αλλάξεις nick με την τελευταία ανατροπή :orly::orly:

Πάντως πιστεύω πως το επόμενο power up του lufy θα είναι να ελέγχει το χάκι.

#1895 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 30 Ιούλιος 2009 - 03:17

Εγω εχω την εντυπωση οτι κατα το τελος αυτου του arc ο Luffy θα νικησει καποιον (smoker πιστευω) με ενα sudden haki burst, απο τα νευρα του, οπως με τους λυκους στο lvl5 και τις Boa sisters.
Η τελευταια μαχη ειμαι σιγουρος πως θα ειναι η ηττα και ο θανατος του whitebeard.

qzMHWHd.png

#1896 The Pirate King

The Pirate King

Decisions - Consequences

• Members
  • 423 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Ιούλιος 2009 - 11:12

Spoiler:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από The Pirate King: 30 Ιούλιος 2009 - 19:34

#1897 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Ιούλιος 2009 - 12:22

http://www.onemanga.com/One_Piece/552/01/
βγηκε το νεο chapter
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1898 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Ιούλιος 2009 - 12:54

Χμμμ... η αλήθεια είναι ότι βρήκα το Flashback λίγο βεβιασμένο... δε μου έκανε και τρομερή εντύπωση, ούτε μου προξένησε κανένα συναίσθημα, όπως κάνουν συνήθως τα flashback στο One Piece, αν και οι απόπειρες του Ace να σκοτώσει τον Whitebeard με έκαναν να γελάσω. Αλλά το έσωσε η σκηνή όπου όλοι οι "γιοι" του Whitebeard φωνάζουν στον Ace ότι θα τον σώσουν. :congrats: Αυτό μου άρεσε πολύ.

Τώρα για τα tsunami... δεν είχαν πει τα spoilers ότι o Aokiji πάγωσε το ένα; Πού'ν'το; :oo: Εκτός κι αν το release των Sukikim είναι τόσο χάλια.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1899 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Ιούλιος 2009 - 13:02

Έμαθα πως κάποιος χάκαρε και πρόσθεσε την πληροφορία πως το ένα κύμα θα το πάγωνε ο Ao Kiji. Τέσπα, φάση θα έχει να παρασύρει το τσουνάμι το δικό μας πλοίο.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1900 Xa0s

Xa0s

Gambate o kudasai !!!

• Members
  • 341 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Ιούλιος 2009 - 13:43

Όντως δεν έδειξε τίποτα με Ao Kiji να παγώνει το ένα κύμα...Αλά μεταξύ μας αυτό μπορεί να το φανταστεί ο καθένας ότι κάπως έτσι θα σταματήσει το 1 τουλάχιστον από τα 2 κύματα...(εγώ δεν αποκλείω να σταματήσει κ τα 2 βεβαία ταυτόχρονα )Αν είμαστε ρεαλιστές βεβαία όταν θα παγώσεις ένα τόσο μεγάλο κύμα.. Που θα πέσει ο πάγος??? Οεοοοοο???

Επάνω σου???
Ακόμα κ στην θάλασσα να πέσει το μόνο που θα κάνει είναι να προκαλέσει απλά ένα σχετικά μικρότερο (αλλά και πάλι μεγάλο θα είναι) κύμα...
Τες πα το θέμα είναι ότι δεν πιστεύω ότι το ναυτικό θα την γλυτώσει έτσι απλά από τα κύματα χωρίς απώλειες... Εκτός κ αν δούμε κάτι εκπληκτικό από τον Oda ..... που έτσι κ αλλιώς από έκπληξη σε έκπληξη μας πάει εδώ κ πολύ καιρό...:nod:

I would likeΔημοσιευμένη  εικόνα for a pet...

#1901 Gol D.Luffy

Gol D.Luffy

*Don't be like me*

• Banned
  • 11 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Ιούλιος 2009 - 15:12

το γελιο του WB που("gurarararara")εχει καμια σχεση με το φρουτο του Gura Gura No Mi???
ανυπομονω να δω το τελος του αρκ αν και μαλλον ο WB θα κερδισει αφου μπορει με τις ικανοτητες του φρουτου του να σκοτωνει χιλιαδες Marines πριν καν τον πλησιασουν και αν το κανουν θα μπορει να τους σκοτωσει με το bisento του και κατι ακουσα πως χρησιμοποιει haki και αν οντως χρησιμοποιει θα ειναι ποιο ευκολο να νικησει τους Admirals και ολουςτους devil fruit users αν κανει κατι παρομοιω με αυτο που εκανε ο Rayleigh στον Kizaru που τον εδειρε παρολο που ειχε logia type fruit

#1902 The Pirate King

The Pirate King

Decisions - Consequences

• Members
  • 423 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Ιούλιος 2009 - 19:33

Ο Aokiji μπορει να παγωσει ολη την περιοχη λογικα και να σταματησει την επιθεση απο μονος του.

Μου αρεσε το flashback με τον Ace... ο οποιος παρουσιασε πολλες ομοιοτητες με τον Luffy σε χαρακτηρα. Δεν λογαριαζε τιποτα και στο τελος εφαγε το κεφαλι του που λεει ο λογος!

Τρομερο δεσιμο αναμεσα στους 2 αφου αλληλοαποκαλουνται αδερφια και ξερουν οτι δεν ειναι. Ελπιζω να αρχισει το ξυλο στην συνεχεια!

#1903 sgouver

sgouver

One Piece Maniac

• Members
  • 540 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Ιούλιος 2009 - 22:35

Ποσο παραπανω θα κλιμακωθει η μαχη !!!!

Δεν αντεχω αλλο θελω τα επομενα τσαπτερς ΤΩΡΑ !!!

Το flash back ηταν απαραιτητο και διευκρινησε πολλα πραγματα απο χρονικης αποψης.

Οπως επισης οτι ο shanks καταλαβε οτι ο Ace εφυγε με την δικια του θεληση αγνοωντας τους υπολοιπους και γι'αυτο τον λογο αποφασησε να πολεμησει τον KAIDOU ο οποιος θα σταματουσε τον whitebeard.

#1904 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 30 Ιούλιος 2009 - 22:41

O Ace να κυνηγα τον whitebeard Μου θυμισε αυτο τον λυκο που κυνηγα τους droopy&dripple:hahaha:.

Πολυ ωραιο chapter οπως παντα,no1 can stop one piece now:8):

qzMHWHd.png

#1905 Warchief

Warchief

• Members
  • 2.042 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Ιούλιος 2009 - 23:04

Δείτε λίγο ποιοι είναι μαζεμένοι εκεί. Παλιά έναν Aokiji βλέπαμε και παγώναμε (pun intended!) και τώρα έχουν μαζευτεί όλοι ξέρω γω. Awesomeness overload.

Σεβασμός σε Whitebeard που δε συμπαθούσα αρχικά. Είναι ωραίος τύπος. Στην τελευταία σελίδα κάτω δεξιά μοιάζει και με το Roger.

Τα τελευταία chapters του One Piece σαρώνουν το σύμπαν.