Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Started By
Phantom Duck
, Ιούν 21 2008 19:14
17020 replies to this topic
Καταχωρήθηκε 29 Ιούνιος 2009 - 14:12
O Bon Chan θα επρεπε να εχει D. στο όνομά του.
Τίποτα άλλο.
Τίποτα άλλο.
[URL="http://roarus.mybrute.com/"]
[/URL]
[/URL]
Καταχωρήθηκε 29 Ιούνιος 2009 - 14:52
Πέθανε άραγε ή @@ ?
Καταχωρήθηκε 29 Ιούνιος 2009 - 15:49
Πέθανε άραγε ή @@ ?
Ε, σίγουρα πέθανε! Ο Magellan δεν χαρίζει.
[SIGPIC]Life is RPG[/SIGPIC]
Καταχωρήθηκε 29 Ιούνιος 2009 - 16:53
O Magellan δεν χαριζει... Oda does.Ε, σίγουρα πέθανε! Ο Magellan δεν χαρίζει.
Καταχωρήθηκε 29 Ιούνιος 2009 - 17:01
Καλά ο Oda σίγουρα, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση...
[SIGPIC]Life is RPG[/SIGPIC]
Καταχωρήθηκε 29 Ιούνιος 2009 - 17:49
Δεν ξερω αν οντως θα πεθανει ή οχι ο Bon...Ισως ο Oda το αφησει ετσι.Δηλαδη να μην ξερουμε τι απεγινε.Ισως ομως κανει και την ανατροπη γιατι μην ξεχνατε οτι μπηκαμε στο δευτερο μισο της ιστοριας.Ισως απο εδω και περα δεν χρειαζεται να αφηνει χαρακτηρες ζωντανους επειδη μπορει χρειαστουν αργοτερα ή ακομα καλυτερα γιατι ο Luffy πρεπει να συνιθισει να χανει συντροφους μιας και κατευθυνεται στο New World.Ισως το τελος του One Piece να μην ειναι τοσο ευχαριστο για τους strawhats.
Καταχωρήθηκε 29 Ιούνιος 2009 - 17:58
Ο Oda ηταν παντα κατηγορηματικοσ για το συγκεκριμενο 8εμα.Παντα ελεγα οτι δεν χρειαζεται να σκοτωνει χαρακτηρες για να περασει τα μηνυματα του και σιγουρα η συγκεκριμενη κινηση του στη σκηνη με τον mr2 σιγουρα αφηνει καποια ερωτηματικα.Αν και ειμαι 100% σιγουρος οτι ο οντα δεν σκοτωσε τον μρ2 περιμενω μεχρι την επομενη συνεντευξη του για να μιλησουμε για το συγκεκριμενο 8εμα.Ειναι πολυ νωρις για να αρχισουμε να βγαζουμε συμπερασματα και ειδικα πανω στο op που σιγουρα δεν εχει αφησει και τοσα ερωτηματικα στο 8εμα.Απο τη μια παντως καταλαβαινω τον ολο προβληματισμο μιας και στην περιπτωσ του mr2 δεν αφηνει περι8ωρια για καποιο ειδος σωτηριας περα απο παρεμβαση του blackbeard η του τυπα με τον σπα8ι(του οποιου το ονομα συνεχως ξεχναω).Μελλει να δουμε τι εχει να πει νκαι οντα πανω στο 8εμα σε συνεντευξη

Καταχωρήθηκε 30 Ιούνιος 2009 - 02:39
λολ ωραία τροπή δίνετε στο θέμα!
Λέτε να μην πέθανε? Αν δεν πέθανε, τότε καλύτερα να μην τον ξαναχρησιμοποιήσει, απλά να τον αφήσει στην άκρη μέχρι το τέλος. Πάντως ιδανικό θα είναι να μην μας ξεκαθαρίσει τι θα γίνει με δαύτον. Πάντως εγώ θέλω να δω τον Magellan να τρώει ξύλο. Ποιός θα του δώσει, plz/???
Αυτό που θέλω να μάθω είναι τι απέγινε ο BB, και πιστεύω ότι θα ήταν σούπερ αν συναντήσουν στο δρόμο με το καράβι τον Dragon! Αυτά!
Λέτε να μην πέθανε? Αν δεν πέθανε, τότε καλύτερα να μην τον ξαναχρησιμοποιήσει, απλά να τον αφήσει στην άκρη μέχρι το τέλος. Πάντως ιδανικό θα είναι να μην μας ξεκαθαρίσει τι θα γίνει με δαύτον. Πάντως εγώ θέλω να δω τον Magellan να τρώει ξύλο. Ποιός θα του δώσει, plz/???
Αυτό που θέλω να μάθω είναι τι απέγινε ο BB, και πιστεύω ότι θα ήταν σούπερ αν συναντήσουν στο δρόμο με το καράβι τον Dragon! Αυτά!
[URL="http://roarus.mybrute.com/"]
[/URL]
[/URL]
Καταχωρήθηκε 30 Ιούνιος 2009 - 08:29
Πόπο ήρθα και εδώ (θα με έχετε και εδώ
).
Λοιπόν το μάνγκα απλά τέλειο,και ειδικά τώρα με τον ace και τον καιμλενο τον bon-chan...
Αλλά θα συμφωνήσω με τον Pirate King,όντως ο όντα χαρίζει και αν προσέξατε είπε ο bon-chan "straw-hat let's meet again"από μέσα του.Τουλάχιστον τον έσωσε
Το στυλάκι του κροκο είναι πολύ γαμάτο και είναι πολύ χρήσιμος.
Αντέ να δούμε τι θα κάνει ο όντα ...
Λοιπόν το μάνγκα απλά τέλειο,και ειδικά τώρα με τον ace και τον καιμλενο τον bon-chan...
Αλλά θα συμφωνήσω με τον Pirate King,όντως ο όντα χαρίζει και αν προσέξατε είπε ο bon-chan "straw-hat let's meet again"από μέσα του.Τουλάχιστον τον έσωσε
Το στυλάκι του κροκο είναι πολύ γαμάτο και είναι πολύ χρήσιμος.
Αντέ να δούμε τι θα κάνει ο όντα ...
Καταχωρήθηκε 01 Ιούλιος 2009 - 13:59
Photos
Spoiler:
Ο Franky βρισκεται μπροστα απο το σπιτι του Vegapunk!!!!!!!!!!
http://onepiece.wikia.com/wiki/Vegapunk
Καταχωρήθηκε 01 Ιούλιος 2009 - 16:34
Ωραια, ο Φρανκι θα βρει αραγε τιποτα σχεδια μεσα στο σπιτι????!!!!!
Αναμενομενο λιγο πολυ το να βρει ξιφομαχο ο ΒΒ αλλα δεν ξερω κατα ποσο ηταν ο αρχικος του σκοπος... Τωρα δλδ εχουν μεινει μονοι και αποκλεισμενοι σε ενα "σαν νησι" ο ΒΒ με τον Magellan? Ε ρε γλεντια...
Ξενερωμα με τον Buggy... δεν αξιζει ειτε καν να αναφερουν το ονομα του στην αποδραση!!!
Αναμενομενο λιγο πολυ το να βρει ξιφομαχο ο ΒΒ αλλα δεν ξερω κατα ποσο ηταν ο αρχικος του σκοπος... Τωρα δλδ εχουν μεινει μονοι και αποκλεισμενοι σε ενα "σαν νησι" ο ΒΒ με τον Magellan? Ε ρε γλεντια...
Ξενερωμα με τον Buggy... δεν αξιζει ειτε καν να αναφερουν το ονομα του στην αποδραση!!!