Oμολογω οτι απογοητευτικα με τον perospero, περιμενα οτι θα παιχτει ενδιαφερον φαση με τον bege, δεν καταλαβαινω για ποιον λογω ο Oda τον εβαλε στην αρχη να τρεχει πισω απο την big mom μονο για να απλα να κουραστει απο τα τρυματα του λιγο αργοτερα. Επισης ενα αλλο πραγμα που δεν μου αρεσει ειναι το ποσο βολικα εχει κανει τα πραγματα για τους staw hats, οπως εχω ξανα πει σκοτιστηκα για τους fodder που φευγουνε με το κιλο, αυτο που με χαλαει ειναι το ποσο ανικανους εχει κανει τους main big mom pirates να χειριστουνε την κατασταση, νιωθω λες και ειναι μερος του background παρα ενεργοι χαρακτηρες, δεν τους νιωθω πλεον καθολου απειλη, η smoothie παλι τιποτα δεν εκανε, και ο daifuku με το γαματο τζινι του παλι τιποτα δεν εκανε στην carrot, αν και μου αρεσε που ο sanji μετα απο τοσο καιρο φανηκε χρησιμος σε κατι. Η τελευταια σκηνη με την εφοδο των sun pirates την βρηκα ιδανικη για κλεισιμο του κεφαλαιου, και επιτελους η τεως χοντρη θα φαει το γ@μω κεικ και πολυ αργησε, και στο 900 μαλλον θα δουμε τι θα παιχτει με αυτην.
Στα ξενα sites λενε οτι ο λογος π ο Λουφφυ αντεξε στην μονομαχια ειναι τα φαγητα του Σαντζι π ετρωγε (απο τις συνταγες )...
Γενικα εμενα δεν με χαλασε η ολη φαση.. τωρα π φτανουμε στο τελος με χαλασαν πολυ συγκεκριμενα πραγματα:
1) Πολυ μεγαλη διαρκεια χωρις ιδιαιτερο λογο
2) Επρεπε να ειναι πιο ξεκαθαρες οι διαφορες στις δυναμεις πχ το σνεηκ μαν επρεπε να εδερνε πιο πολυ τον κατα ωστε να δικαιολογησει την εκβαση της μαχης
3) Πολυ σαλτσα ..ανουσια .. αντι να επικεντρωθει στα καλα σημεια
4) οι 66 επεσαν στο τεα-παρτυ πολυ πολυ ευκολα οποτε τωρα δεν μ κολλαει π δινουν ξυλο με τοση ανεση
5) Βασικοτερο: Ο Σαντζι φαινεται ενας φεηλ χαρακτηρας π δεν πλησιαζειουτε για αστειο το (πλεον) μονστερ ντουο (Λουφφυ - Ζορρο)
Επισης κυκλοφορει η φημη οτι ο Σιζαρς θα συμμαχησει με τους 66 για ενα τρελο upgrade
Συφωνω σε ολα εκτος απο το 4, μην ξεχνας οτι στο tea party τους την ειχαν πεσει η big mom, ο katakuri και τα υπολοιπα παιδια, τωρα απλα τα βαζουνε με fodder αν και τραυματισανε πολυ ευκοα τον oven ειια η αληθεια
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Hazuki: 23 Μάρτιος 2018 - 20:07