Μετάβαση στο περιεχόμενο


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Σύνδεση 

Εγγραφή
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Φωτογραφία
* * * * - 10 Ψήφοι

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]


  • Please log in to reply
17009 replies to this topic

#15586 teo13

teo13

    Anime Freak

  • Members
  • 491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Μάρτιος 2018 - 22:17

Είναι πιο αδύναμη από Kaido σίγουρα. Το λέω ο Oda όταν τον κάνει introduction. Δεν λέω ότι είναι 5 επίπεδα κάτω αλλά είναι πιο αδύναμη.
Επίσης έχει πει ότι είναι ίδια forces oι Yonko. Αυτό μπορεί να οφείλετει σε πολλά.

Συμμαχίες,πλήρωμα,γνώσεις,περιοχές που κατέχουν κλπ.
Ποτέ δεν είπε ότι είναι το ίδιο δυνατοί και οι 4.



#15587 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

    Confused Earl

  • Members
  • 846 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Μάρτιος 2018 - 22:28

O Oda λέει ότι ο Kaido είναι ο strongest creature. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι ανίκητος, δεδομένου ότι ο Shanks τον εμπόδισε κάπως να επιτεθεί στον Whitebeard κατά την διάρκεια του πολέμου. Το γεγονός ότι οι τέσσερις yonko είναι στο ίδιο επίπεδο δεν σημαίνει ότι είναι το ίδιο καλοί όλοι σε όλα, αλλά το ότι τα "στατιστικά" τους, αν θες, προστιθέμενα έχουν ίσο αποτέλεσμα.

 

Ο Kaidou μπορεί να έχει τον τίτλο γιατί μπορεί να είναι ο σωματικά πιο δυνατός από τους τέσσερις, όχι γενικά, αλλά μπορεί να υστερεί κάπου αλλού σε σχέση με την Big Mom. Δεν είναι απαραίτητο ότι αν έπαιζε ξύλο με την Big Mom 1v1 θα νικούσε.


Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Osama Bin Laden: 02 Μάρτιος 2018 - 22:40


#15588 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

    Confused Earl

  • Members
  • 846 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Μάρτιος 2018 - 22:40

Ο Kaidou μπορεί να έχει τον τίτλο γιατί μπορεί να είναι ο σωματικά πιο δυνατός από τους τέσσερις, όχι γενικά, αλλά μπορεί να υστερεί κάπου αλλού σε σχέση με την Big Mom. Δεν είναι απαραίτητο ότι αν έπαιζε ξύλο με την Big Mom 1v1 θα νικούσε.

 

Scratch that. Πήγα και ξαναδιάβασα την εισαγωγή του Kaidou. Ο κόσμος λέει ότι κανείς δεν μπορεί να τον νικήσει 1v1.


Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Osama Bin Laden: 02 Μάρτιος 2018 - 22:40


#15589 Kaidou

Kaidou

    Anime Master

  • Members
  • 1.930 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθηνα

Καταχωρήθηκε 03 Μάρτιος 2018 - 02:01

Οι Yonkou ειναι κατι σαν τους Admirals. Ο καθενας απο αυτους κοντραρει τους αλλους και υπο συγκεκριμενες συνθηκες θα μπορουσε να τους κερδισει. Γινεται συχνα αυτο το λαθος να συγκρινονται οι δυναμεις τους ως διαφορετικες οπως κανει ο teo τωρα αλλα να συγκρινονται τα κεφαλαια των Yonkou με προηγουμενα. Δεν γινεται να συγκριθει ενας yonkou με κανεναν χαρακτηρα και αρα τα arc τους πρεπει να ειναι διαφορετικα, χωρις "pattern" και κλισε προηγουμενων κεφαλαιων. Δεν χρειαζεται περισσοτερη αναλυση, τα εχουμε πει πολλες φορες.


image.jpg


#15590 teo13

teo13

    Anime Freak

  • Members
  • 491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Μάρτιος 2018 - 07:44

Ένας Shichibukai πάλευε στα ίσα με Yonko. Μην κολλάτε στους τίτλους. Για Weevil είχε πει ότι είναι στο επίπεδο του WB στα νιάτα του δηλαδή σε καλύτερο επίπεδο απ' ότι είδαμε εμείς τον WB. Να και άλλος Yonko caliber lvl χαρακτήρας. Όπως admirals μπορούν να γίνουν πολλοί έτσι και Yonko μην κολλάτε στο ότι αυτοί οι 4 είναι αλλού σαν επίπεδο. Είναι αλλού σε σχέση με του πρωταγωνιστές αλλά δεν είναι omniponent χαρακτήρες. Θα υπάρχουν σίγουρα "άκυροι" που θα πάλευαν μαζί τους.

Το να συγκρίνονται οι δυνάμεις τους ως διαφορετικές δεν είναι λάθος είναι κάτι που το κάνει ο δημιουργός.

Ένας strongest creature, ένας με τα strongest devil fruits, ένας με strongest haki και μια χοντρή. Απλά η χοντρή λογικά θα 'χει τις περισσότερες περιοχές αφού θα 'ναι από τις πιο παλιές και πολλές συμμαχίες με τους γάμους.



#15591 Kaidou

Kaidou

    Anime Master

  • Members
  • 1.930 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθηνα

Καταχωρήθηκε 03 Μάρτιος 2018 - 13:57

"Και μια χοντρη" Μην το ψαχνεις Teo, απλα δεν μπορεις να κρινεις αντικειμενικα γιατι την αντιπαθεις. Αυτο που λες οτι μπορει να εχει τις γνωριμιες ή το δυνατοτερο πληρωμα δεν ισχυει, γιατι η ΒΜ παει να χασει απο μια χουφτα ανθρωπων μεσα στην ιδια της την επικρατεια, αρα προφανως για να ειναι Yonkou ειναι εξισου δυνατη με τους υπολοιπους 3. Οι 4 Yonkou μπορουν να αντιμετωπισουν ο εναν τον αλλον στα ισια. Αν ενας απο αυτους ηταν χαμηλοτερου επιπεδου τοτε θα τον εβγαζαν οι υπολοιποι απο την μεση γιατι εχουν αντικρουομενα συμφεροντα. Δεν μιλαμε για τους shichibukai που ο καθενας κανει την δουλεια του, ουτε φυσικα για τους admirals που συνεργαζονται αλλα για 4 πειρατες που ο ενας πολεμαει τον αλλον. Ο Kaido πηγε να ριξει τον WB οταν εμαθε οτι ηταν σε δυσκολη θεση, ο Roger παλευε συνεχεια με τον WB στο παρελθον, η ΒΜ λεει οτι θα γινοταν PK στην θεση του Roger αν της εβγαινε μια συμμαχια. Δεν ειναι δυναμεις που συνεργαζονται.

 

Απλα συνεχιζεις να κανεις το ιδιο λαθος, δηλαδη να συγκρινεις ανομοιες καταστασεις, λες και ο Oda δεν εχει κανει ξεκαθαρο απο την αρχη της σειρας οτι η Yonkou ειναι οι δυνατοτερη και ισως σημαντικοτερη δυναμη στο OPverse. Σαν να σου συγκρινω (μιας και βλεπω οτι εισαι OPM fan) A class heroes με S class heroes.

 

ΥΓ: Δεν ειμαι σιγουρος αν ο Roger ηταν Yonkou, παντως σιγουρα ειχε την ιδια επιρροη και τους ιδιους στοχους με τους Yonkou.


Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kaidou: 03 Μάρτιος 2018 - 14:07

image.jpg


#15592 teo13

teo13

    Anime Freak

  • Members
  • 491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Μάρτιος 2018 - 15:00

Μα δεν ξέρουμε τους στόχους τον Yonko...Ούτε αν ο Kaido πήγε να παλέψει με τον wb τότε, ούτε καν αν πάλεψε με τον Shanks. Δεν ξέρουμε τα motives τους οπότε ποιος λέει ότι δεν συνεργάζονται; Ξαναλέω για Kaido λέει ο δημιουργός ότι είναι strongest creature και 1vs1 δεν τον έχει κανείς, πως είναι στο ίδιο επίπεδο με τους άλους; Εγώ την αντιπαθώ δεκτό αλλά δεν δείχνει και κάτι που να πω οκ είναι στο ίδιο lvl με τους άλλους.

Ο Shanks σταματάει πόλεμο με ένα χέρι, ο Kaido δεν χάνει 1vs1, ο άλλος έχει το πιο δυνατό paramecia και logia και σε αυτήν σκάνε damage οι πιο αδύναμοι mugiwara εεε δεν βλέπεις ότι κάτι δεν κολλάει;
Πολύ κακή σύγκριση μου έκανες, ο πιο δυνατός hero by far είναι b class και όχι s class :P Και αυτό σου δείχνει ότι μην κολλάς στους τίτλους.

Σου λέω υπάρχουν και άλλοι Yonko lvl χαρακτηρές που απλά δεν τους νοιάζει ο τίτλος.

Η συμμαχία της Μομ που θα την έκανε King είναι gag...Δεν ξανα αναφέρθηκε ποτέ και ούτε πρόκειται.


Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από teo13: 03 Μάρτιος 2018 - 15:02


#15593 Kaidou

Kaidou

    Anime Master

  • Members
  • 1.930 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθηνα

Καταχωρήθηκε 03 Μάρτιος 2018 - 16:53

Teo η ΒΜ ειναι Yonkou απο την εποχη του Roger. Ψαχνει τα poneglyphs που καποιο απο αυτα τα εχει και ο Kaido. O BB σιγουρα ψαχνει και αυτος poneglyphs για να παει στο Raftel. Εχουν σιγουρα αντικρουομενα συμφεροντα. Πως γινεται η ΒΜ που βρισκεται σιγουρα πανω απο 20 χρονια στην κορυφη, να επιβιωνει στην κορυφη και να ειναι ενας απο τους παραγοντες σταθεροτητας στην θαλασσα ενω σιγουρα θα ηταν στοχος των υπολοιπων Yonkou (εκτος απο Shanks) και αλλων πειρατων που θελουν να παρουν την θεση της;

 

Πιο πανω μου περιγραφεις πως ολοι οι Yonkou ειναι top και μετα αγνοεις οτι η ΒΜ μοιραζεται τον ιδιο τιτλο μαζι τους, χωρις μαλιστα να εχει καμια τρομερη συμμαχια ή το δυνατοτερο πληρωμα. ΠΩΣ γινεται αυτο; Αν μου το εξηγησεις αυτο, εχεις ενα ιντερνετικο μπισκοτακι απο εμενα.

 

Σου λεω, εχουν γινει εγκληματα απο τον Oda με την διαχειριση που εκανε στην ΒΜ. Αλλα ισως θελει να δειξει ποσο πολυ εξαρταται απο το φαϊ. Αν ειναι χορτατη, ειναι μια δυναμη που ελαχιστοι στο OPverse μπορουν να σταματησουν. Ισως μαλιστα το κανει με αγαρμπο τροπο ωστε να δειξει οτι οι Yonkou εχουν τεραστια δυναμη αλλα και χτυπητες αδυναμιες (και θελει να το δειξει αυτο κυριως λογω του Kaido που προς το παρον μας φαινεται θεος). Δεν ξερω, αλλα το μονο σιγουρο ειναι η ΒΜ κυριαρχει στο NW απο την εφηβεια της και ειναι Yonkou πολλες δεκαετιες για καποιο λογο.


Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kaidou: 03 Μάρτιος 2018 - 17:15

image.jpg


#15594 HipHopKins

HipHopKins

    Starting...

  • Members
  • 21 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Μάρτιος 2018 - 19:11

ολλοι οι γιονκο είναι φοβερά δυνατοί
Παρόλα αυτά όπως έχουμε δει λόγο των τίτλων που έχει ο καθένας δεν είναι ίσοι σε δύναμη
Ο whitebeard ήταν the strongest man πιθανότατα τον βοήθησε να πάρει αυτό τον τίτλο το strongest paramecia που είχε
Ο καιντο θεωρείτε the strongest creature και αναφέρθηκε the stronhest pirate alive όταν εμφανίστηκε παρόλα αυτά έχει χάσει 7 φορές σε μάχη μην το ξεχνάμε αυτό..θα μπορούσε κάλλιστα να τον είχε νικήσει σανκς ή μπιγκ μαμ με κάποιον τρόπο
Ακόμα και η ίδια η κυβέρνηση αναφέρθηκε στο Μάρκο σαν υποψήφιο γιονκο μετά τον θάνατο του whitebeard αυτό είναι τρανό παράδειγμα ότι δεν χρειάζεται να είναι ολλοι οι γιονκο στο ίδιο επίπεδο.
Παρόλα αυτά διαφωνώ ότι η μπιγκ μαμ είναι νουμπακι και έγινε γιονκο κυρίως των γάμων...
Η κυρια δύναμη ενός γιονκο είναι ο ίδιος ο γιονκο.Αν υστερούσε σε δύναμη απλά θα είχε χάσει την θέση...όπως την έχασε ο Μάρκο μετά τον θάνατο του whitebeard
Η μπιγκ μαμ σκότωνε πολλούς γίγαντες μαζί από τα 5 της φανταστητε την πιο μετά κ με φρούτο κ ολλας...αν βάλεις αυτό γνώμονα καταλαβενεις ότι είναι σε τρομερό επίπεδο
Επίσης δύο γιονκο να συγκρουστούν είναι μεγάλο ρίσκο για αυτούς...δλδ τι ακριβώς θα καταφέρει ο καιντο να επιτεθεί στην μπιγκ μαμ?πές ότι τελικά νικάει τι κατάφερε?να πεθάνουν χιλιάδες από το πλήρωμα του και ουσιαστικά είναι μια πύρρειος νικη..οι μαρινς θα επιτεθούν όταν θα γλύφει τις πληγές του και τέλος έχασε τα πάντα περιοχές,συμμαχίες ολλα

#15595 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

    Άρχοντας

  • Members
  • 1.451 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Μάρτιος 2018 - 19:28

Εγώ δεν έχω καταλάβει γιατί η Big Mom θέλει να γίνει PK. Ειλικρινά όμως. Ο BB, από τους καλύτερους κακούς, θέλει εξουσία (σίγουρα θα έχει ενδιαφέρον παρελθόν). O Kaidou θέλει έναν πόλεμο (οποιος πάει στο Raftel θα προκαλέσει πόλεμο σύμφωνα με το WB). Ο Shanks δεν ενδιαφέρετα οπως και ο WB όταν ζούσε. H Big Mom δεν έχω καταλάβει το λόγο. Θέλει να γίνουν όλοι γίγαντες ok. Πως σχετίζεται αυτό αν όχι με το Ceasar ή κάποιον άλλον επιστήμονα? Γενικά πολύ meh χαρακτήρας. Δυνατός, από ό,τι φαίνεται αλλά meeeh. Πέρα από χαρακτήρας, με απογοήτευσε εκεί που ο Choppper/Nami κλπ της βγάλανε άμυνα. Δεν με νοιάζει αν πεινάει, δεν με νοιάζει αν εχει χάσει κιλά. Ένα yonkou δε μπορεί να τα παθαίνει αυτά από αυτό το group. 

Τέλος, μάλλον ο Big Mom θα πέσει στο μέλλον από το Luffy. 



#15596 HipHopKins

HipHopKins

    Starting...

  • Members
  • 21 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Μάρτιος 2018 - 20:04

Η μπιγκ μαμ θέλει να τους κάνει γίγαντες για να έχει έναν αντάξιο στόλο με αυτόν που θα είχε αν τελικά συμμαχουσε με το ελμπαφ
Τώρα η μπιγκ μαμ απλά θέλει ολλοι να αναγνωρίσουν την δύναμη της και αυτή να κάνει κουμάντο στην θάλασσα και κάνεις άλλος
Για τον καιντο μην βιάζεσαι ακόμα αρκετά περίεργη προσωπικότητα...πάντως έχει πει ότι δεν τον νοιάζει τίποτα απλά θέλει να τα κάνει ολλα τανα...ίσως και το μονο που ψάχνει είναι κάποιον πιο ισχυρό από εκείνον

#15597 Kaidou

Kaidou

    Anime Master

  • Members
  • 1.930 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθηνα

Καταχωρήθηκε 03 Μάρτιος 2018 - 20:41

Ο Kaido θα την επεφτε στην ΒΜ αν ηταν πολυ κατωτερη του σε δυναμη για να παρει το poneglyph και να φτασει πιο κοντα στο Raftel.


image.jpg


#15598 teo13

teo13

    Anime Freak

  • Members
  • 491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Μάρτιος 2018 - 22:14

Δεν έχουν όλοι Ρόμπιν στο πλήρωμα τους έτσι.



#15599 Kaidou

Kaidou

    Anime Master

  • Members
  • 1.930 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθηνα

Καταχωρήθηκε 03 Μάρτιος 2018 - 22:27

Η Ρομπιν για να ειναι χρησιμη πρεπει να διαβαζει τα poneglyphs. Με το ζορι αντιρρηση δεν χρειαζεται φιλε.


image.jpg


#15600 Zem@c

Zem@c

    "D Will Bring Another Storm"

  • Members
  • 2.006 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάρτιος 2018 - 19:57

Οι Yonkou ειναι κατι σαν τους Admirals. Ο καθενας απο αυτους κοντραρει τους αλλους και υπο συγκεκριμενες συνθηκες θα μπορουσε να τους κερδισει. Γινεται συχνα αυτο το λαθος να συγκρινονται οι δυναμεις τους ως διαφορετικες οπως κανει ο teo τωρα αλλα να συγκρινονται τα κεφαλαια των Yonkou με προηγουμενα. Δεν γινεται να συγκριθει ενας yonkou με κανεναν χαρακτηρα και αρα τα arc τους πρεπει να ειναι διαφορετικα, χωρις "pattern" και κλισε προηγουμενων κεφαλαιων. Δεν χρειαζεται περισσοτερη αναλυση, τα εχουμε πει πολλες φορες.

 

Oi Yonkou  ειναι πολυ πιο πανω απο αντμιραλσ. Η ΒΜ ηταν αντιμπαρ λεβελ οταν ηταν 5 χρονων. 

Ειμαι σιγουρος οτι υπαρχουν στην κυβερνηση πολυ πιο δυνατοι χαρακτηρες απο τους αντμιραλς


9fa001e999892a718bc2b94df13f9e49.gif

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."