Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Καταχωρήθηκε 22 Μάιος 2009 - 12:59
Καταχωρήθηκε 22 Μάιος 2009 - 16:08
Καταχωρήθηκε 23 Μάιος 2009 - 10:51
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Neuro: 23 Μάιος 2009 - 10:56
Καταχωρήθηκε 23 Μάιος 2009 - 11:02
αν και δεν υπαρχει λογος ο crocodile να κανει τετοια καλη στον luffy, ισως το κανει λογο τιμης (επειδη στην ουσια, ο Blackbeard πηρε τι θεση του στους Shichibukai). Επισεις μην ξεχναμε και το γεγονος οτι η (ο?) Ivankov ξερει καποιο μυστικο για τον crocodile που δεν πρεπει να μαθεφτει.
ο Luffy αποκλιετε να παλεψει τωρα με τον Blackbeard. εκτος του οτι δεν υπαρχει περιπτοση να νικισει, δεν θα χει μετα καμια απολιτως ελπιδα να σωσει τον Ace...
επισεις πολυ συμαντικο ειναι αυτο που ειπε ενας φιλος παραπανω... μην ξεχναμε οτι ο Jinbei ειναι fishman και αυτο σημαινει οτι τα πηγαινει πολυ καλα με το νερο..
ΥΓ: σορρυ για την αθλια ορθογραφια μου αλλα με κραζουν οταν γραφω με greeklish....χουντα
Καταχωρήθηκε 23 Μάιος 2009 - 13:43

Καταχωρήθηκε 23 Μάιος 2009 - 15:31
Καταχωρήθηκε 23 Μάιος 2009 - 20:51
Καταχωρήθηκε 23 Μάιος 2009 - 21:03

Καταχωρήθηκε 23 Μάιος 2009 - 22:21
Το πιό πιθανό είναι όπως σχολίασαν και άλλοι σε αυτό το Thread ότι ο BB πήγε για να βρεί τον Shiryuu. Δεν θα τον χάλαγε ένα Swordsman στην ομάδα του... Αναμφισβήτητα αυτά που είπε ο Hanyabal ήτανε απόλυτα σώστα και είναι απο τους πολύ λίγους (μην πω και ο μονάδικός) που αν και "κακός" έχει πολυ καλό ήθος και σέβεται το δίκαιο.
Καλά η τελευταία σελίδα τα έσπασε κανονικά, μου σηκώθηκε η τρίχα...!
Bασικα ποτε στο one piece δεν ειχε διαμορφωθει η εντυπωση οτι οι κακοι ειναι απο την μια πλευρα !
Αυτο ειναι κιολας που το κανει να ξεχωριζει σε τετοιο μεγαλο βαθμο απο ολα τα αλλα shounen.
ο Hanyabal δημιουργησε στην συγκεκριμενη περιπτωση ενα διλλημα για το αν πρεπει να βλεπουμε την μεγαλη εικονα που οντως θελει το να ελευθερονονται κρατουμενοι ως κακο και απο την αλλη τον luffy να βαζει ποιο πανω τα προσωπικα του ιδανικα αγνοωντας τις παραπλευρες συνεπειες και ο bb να βαζει την ''βουλα'' λεγοντας οτι δεν υπαρχει σωστο ή λαθος ,ουτε μια οικουμενικη αξια.
Tο one piece σιγουρα προβαλει αρκετα την ''αντιδρασικοτητα'' ...ποιος δεν θυμαται το καψιμο της σειμαιας της world goverment ?
Καλο ειναι μαζι με τους καινουργιους να ερθουν και καποιοι παλιοι, ωστε να μην απαξιωθουν σαν χαρακτηρες και να τους δει το κοινο και απο ενα διαφορετικο πριζμα.εννοω δεν υπαρχει λογος να τους ξαναδουμε στη σειρα
ο Oda δεν θα τους αφισει να αποδρασουν... περσινα ξυνα σταφιλια θα βλεπουμε?
Παντως ειναι τρελο το ποσους απιστευτους χαρακτηρες εχει μαζεψει και εχει ακομα ατομα που δεν ξερουμε τιποτα γι'αυτα(απλα οτι υπαρχουν) και ποιος ξερει τι αλλους θα μας πεταξει απο το πουθενα (οπως την ivanof)!
ο Luffy αποκλιετε να παλεψει τωρα με τον Blackbeard. εκτος του οτι δεν υπαρχει περιπτοση να νικισει, δεν θα χει μετα καμια απολιτως ελπιδα να σωσει τον Ace...
Σωστο αλλα μηπως δεν καταφερει να παει οντως?
Γιατι πριν λιγο καιρο διελυσε το ennies lobby, τωρα εκανε μπαχαλο το impel down αμα τωρα παει και στην mariejoa μου φαινεται καπως υπερβολη...παρολο που εχει φαει δυο προσφατες ΒΑΡΙΕΣ ηττες θα δειξει μια πολυ super hero διασταση που δεν συνηθιζεται τουλαχιστον για το επιπεδο δυναμης που κατεχει.
Ισως ειναι καλυτερα να μην παει...
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από sgouver: 23 Μάιος 2009 - 23:36
Καταχωρήθηκε 23 Μάιος 2009 - 22:44
Καταχωρήθηκε 23 Μάιος 2009 - 22:59

Καταχωρήθηκε 24 Μάιος 2009 - 14:29
Στο θέμα μας
Δεν μπορώ να πιστέψω ρε παιδιά πόσο χαζοί ακούγεστε!!!Ο Jinbei δεν έχει φρούτο????Πάτε καλά???
FISH FISH NO MI,MODEL TIGER SHARK!
Ειλικρινά θα τα έσπαγε αν ήταν αλήθεια,χαχαχ
Εγώ επιμένω στο προηγούμενο ποστ μου,ο BB έκανε προσφορά στον Shiryou αν και ειλικρινά δεν πιστεύω να έχει να κάνει με το ότι θέλει ξιφομάχο συγκεκριμένα.Δείτε αυτή την εικόνα
http://www.onemanga.com/One_Piece/543/03/
ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ!οπότε το γεγονός ότι πήγε στο ID για τον Shiyou δεν είναι τόσο λογικό πλέον
Επίσης η φάτσα του Croc όταν φτάνει ο BB είναι πολλά υποσχόμενη...Κάποιος θέλει την θεσούλα του πίσω πλέον.Δεν ξέρω γιατί,αλλά πλέον δεν μου στέκει ο Croc να ήταν revolutionary
Iva san lovu!!!
Η ομιλία του Hannyball ήταν θεσπέσια!Ειλικρινά με μια σωστή επιλογή voice actor,όταν φτάσει εκεί το anime,πολλά άτομα θα ανατριχιάσουν!
O Magellan είναι στο 4ο επίπεδο,ένα κάτω από εκεί που διαδραματίζεται η όλη φάση!Οπότε στο επόμενο chapter ίσως συμμετάχει και εκείνος!!!
Συνεχίστε τα posts παιδιά!!!
Καταχωρήθηκε 24 Μάιος 2009 - 15:33
Καταχωρήθηκε 24 Μάιος 2009 - 15:57