Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

One Piece latest episode discussion [Επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
5368 replies to this topic

#616 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 16 November 2008 - 11:54

Oρίστε και 2 pics με την σκηνή του Zoro!
Μια από το manga και μια από το anime
Spoiler:

Bασικά τώρα που το ξαναβλέπω δεν έβαλαν λιγότερο αίμα, άμα το προσέξετε είναι στις ίδιες περιοχές.
Απλώς στο manga φένεται πιο έντονο, επειδή είναι ασπρόμαυρο!
@Serestrum σ'αυτό τουλάχιστον νίκησες! ΧD (If you know what I mean)
Posted Image

#617 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1,233 posts

Posted 16 November 2008 - 12:03

In other news,βγηκε 374 και 375 απο Nakama-Fansubs,αντε επιτελους,τοσο καιρο περιμενα...:tensai:

Berserk___Gatsu.jpg

#618 Yu_Kanda

Yu_Kanda

Live and die by the sword

• Members
  • 309 posts

Posted 16 November 2008 - 13:10

Ο Ζορο για αλλη μια φορα κανει περιφανους τους fans του:wooi2:!! Το ειδα κι εγω το Raw και ηταν απλα τρομερο,καταπλκτικο,μαγευτικο και συναρπαστικο.Απο τα καλυτερα επισοδεια so far και απλα ενα μεγαλο respect στο τουμπανο τον Zoro που εφαγε οσο ξυλο εφαγαν στο thiller bark ολοι μαζι και στεκοταν ακομα ορθιος.Απλα respect ston vice-captain!!!
Posted Image

#619 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 16 November 2008 - 13:59

μεχ.... και ομως μενω ικανοποιημενος... καλο σχεδιο... πιστο στο αυθεντικο...
οχι οχι... μ'αρεσει.ειναι πολυ καλο. για να καταλαβετε.... θα το εβλεπα αυτο το επεισοδιο...

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#620 SirJim

SirJim

lurking

• Members
  • 587 posts

Posted 16 November 2008 - 14:46

Λόγο κάποιον δουλειών ήμουν απασχολημένος πριν. Είδα το raw (μόνο στο γνωστό σημείο) και μπορώ να πω ότι, δόξα το θεό, ήταν καλύτερο από ότι το περίμενα να είναι. Ευτυχώς...
Άντε να βγουν και τα subs να το απολαύσουμε όπως πρέπει. Αλλά και πάλι, με το manga δεν συγκρίνεται... XP

user4670_pic4840_1219234016_zpsbe79b943.

#621 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 16 November 2008 - 18:52

Oρίστε και 2 pics με την σκηνή του Zoro!
Μια από το manga και μια από το anime

Spoiler:

Bασικά τώρα που το ξαναβλέπω δεν έβαλαν λιγότερο αίμα, άμα το προσέξετε είναι στις ίδιες περιοχές.
Απλώς στο manga φένεται πιο έντονο, επειδή είναι ασπρόμαυρο!
@Serestrum σ'αυτό τουλάχιστον νίκησες! ΧD (If you know what I mean)

+1000 sto ποστ και εγω ετσι η8ελω να το κανω αργοτερα αλλα δε βρηκα το χρονο και παλι πολυ ωραια δουλεια^^:burningbe3:

Posted Image

#622 Angelbless

Angelbless

Anime Amateur

• Members
  • 96 posts

Posted 16 November 2008 - 21:36

Δεν υπάρχουν λόγια να το περιγράψω.. ότι και αν πω είναι λίγο.. Το είχα διαβάσει και στο manga... αλλά η μουσική επένδυση η φωνή που τρεμόπαιζε απλά... ολα τα λεφτα ο Zoro Respect....

#623 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 16 November 2008 - 21:47

Yoshi....

Λοιπόν έχουμε και λέμε

HD RAW
script
SD-Hardsub

Καλή πώρωση guyz!
Posted Image

#624 kakashi sensei

kakashi sensei

pitsilistis

• Members
  • 746 posts
  • Locationplateia eleytherias

Posted 16 November 2008 - 23:14

ειναι της φαντασιας μου ή το 377 ηταν το πιο καλοσχεδιασμενο επισοδειο απο την αρχη του one piece ?

#625 pagama

pagama

fight you fate

• Members
  • 103 posts

Posted 17 November 2008 - 00:24

εμεινα με το στομα ανοιχτο και κατουρηθηκα κιολας...απλα δν μπορω να περιγραψω την πορωση μου πιστευω το ανιμε να συνεχιση ετσι και καλυτερ
we love you zoro

in the name of god,impure souls of the living dead

shall be banished into eternal damnation..amen

#626 Etemon

Etemon

Super Saiyan

• Members
  • 169 posts

Posted 17 November 2008 - 08:24

Με λίγα λόγια:Τρομερό επεισόδειο,απίστευτή αγωνία.Ο Zoro κινήθηκε έξύπνα ξέρωντας οτι δεν είχε μια μπροστά στον Kuma(αν και τον χτύπησε αρκετά τον kuma στο αριστερό χέρι )Προστάτεψε τον Luffy οπως ήταν αναμενομένο τέσπα.Θέλω πολύ να μάθει ο Luffy τι έγινε οταν αυτος ειχε λιποθυμήσει απο την μάχη με τον Moria....θα περιμένα κάτι προς αναζητηση του Kuma για να παλέψουνε στα ίσα,η μαλλον καλύτερα θα ηταν Zoro vs Kuma απλα η μαχη θα τα έσπαγε κυριολεκτικά!!!
[SIGPIC]Posted Image[/SIGPIC]

#627 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 17 November 2008 - 11:13

Με λίγα λόγια:Τρομερό επεισόδειο,απίστευτή αγωνία.Ο Zoro κινήθηκε έξύπνα ξέρωντας οτι δεν είχε μια μπροστά στον Kuma(αν και τον χτύπησε αρκετά τον kuma στο αριστερό χέρι )Προστάτεψε τον Luffy οπως ήταν αναμενομένο τέσπα.Θέλω πολύ να μάθει ο Luffy τι έγινε οταν αυτος ειχε λιποθυμήσει απο την μάχη με τον Moria....θα περιμένα κάτι προς αναζητηση του Kuma για να παλέψουνε στα ίσα,η μαλλον καλύτερα θα ηταν Zoro vs Kuma απλα η μαχη θα τα έσπαγε κυριολεκτικά!!!

Μπορω να σε σποιλαρω πανω σε αυτοτο 8εμα αμα 8ες σε πμ Παντως να ξερετε οτι ο κυμα απλα δεν εδειξε ολες του τις δυναμεις^^:burningbe3:

Posted Image

#628 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1,233 posts

Posted 17 November 2008 - 11:23

Και ενα καταπληκτικο Βιντεο με την φαση του 377,ειναι EPIC,φτιαχνει πολυ ωραια το ολο κλιμα...

[media]http://www.youtube.com/watch?v=X71GUoCSJ5k[/media]

Το animation ηταν off the roof,και απειρα Respect στον Marimo-Kun!

Berserk___Gatsu.jpg

#629 The Pirate King

The Pirate King

Decisions - Consequences

• Members
  • 423 posts

Posted 17 November 2008 - 12:08

Αυτο ήταν ενα απο τα λιγα κεφαλαια του manga που περιμενα να δω πως θα παρουσιαστει στο anime και πραγματικα το αποτελεσμα ηταν παρα πολυ καλο.

#630 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 17 November 2008 - 12:18

το ειδα και εγω το 377(και ομως...)

εμεινα πολυ ικανοποιημενος....δλδ ξεπερασε τις προσδοκιες μου...

θα σταθω αλλου....σε αυτο το επ. το ΟΡ εδειξε οτι το anime του αξιζει να υπαρχει το 2008...
μακαρι να συνεχισει ετσι...

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things