Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

One Piece latest episode discussion [Επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]
Posted 02 November 2008 - 21:57
Posted 02 November 2008 - 22:44

Posted 02 November 2008 - 22:57

Posted 02 November 2008 - 23:50
Aς πούμε το σημείο που βρίσκεται το anime τώρα, στο manga το έδειχνε το φεβρουάριο περίπου.
Άρα έτσι όπως συνεχίζεται, τα του manga θα τα δούμε κάπου τέλη καλοκαιριού.
Μια χαρά δλδ..........
Δεν παλευεται το ηλιθιο remix του we are.
Προσωρινό είναι......
Posted 03 November 2008 - 00:23
αλλα και για να αλλαξουμε ιντρο!!!Δεν παλευεται το ηλιθιο remix του we are
αμαν πια
μια χαρά είναι το opening:stubborn:
Posted 13 November 2008 - 19:19
Posted 13 November 2008 - 20:17
Κατά τα άλλα ο Kuma pwnαρει hard.
In other (useless?) news...
Αρχικά ανανέωσα το πρόγραμμα. 7 ή 14 (δεν ξέρω τα του manga) κανονικά πρέπει να ολοκληρωθεί το TB. Πάμε για άλλα λοιπόν....
Οι Kaizoku-fs έβγαλαν το 254. Μετά το 257 μπορούμε να περιμένουμε την 7η ταινία από αυτούς...
Προχθές έσκασε μύτη ένα encoding με softsubs ονόματι "[Hiken] One piece 376 μπλα μπλα.mkv". Μπορείτε να το βρείτε στο nyaatorrents (βαριέμαι να δώσω link - ψάξτε μόνοι σας

Αρκετά καλό release. Δεν μπορώ να κρίνω encoding λόγω τεχνικών προβλημάτων στο laptop. Χρησιμοποιεί δικά το subs (και όχι του Vegard όπως o Cf) και έχει ωραίο typesetting. Ακόμα και το opening είναι soft οπότε μην περιμένετε effects κλπ
Μου αρέσει αν και δεν το έχω "ψειρίσει" ακόμα.
Από Instantz είχαμε τεχνικά προβλήματα το τελευταίο διάστημα (σύμφωνα με αυτούς) αλλά ο Hyrrokin (ο first mate) είπε ότι θα επανέλθουν.
Για Nakama δεν έψαξα τπτ, αλλά οποίος ξέρει λέει (όποιος συμμετέχει στο forum τους πχ)
Άκυρο αλλά από τις 6 (νομίζω) του μήνα ξεκίνησε να προβάλεται ξανά το OP στην Αμερική (uncut έκδοση, funimation dub). Τα επεισόδια είναι καθημερινά (!!!) και αυτή την στιγμή είναι Skypeia. Μπορείτε να τα βρείτε από Cartoon-World [C-W] στο νετ.
H είδηση μου έδωσε ελπίδες για την αναπτέρωση του ηθικού των american-fans. Άντε μπας και ξυπνήσει και η Viz....
Posted 13 November 2008 - 20:25

Κατα τα άλλα μετρησα τουλαχιστον 5 λεπτά "ματιες" και άλλες τόσες γκριμάτσες...
Και για ακόμα μια φορά θα τονίσω ότι το σκηνικό με την έκρηξη μου θυμισε dragonball (φτου φτου μακρια απο μας...)!
Μου αρέσει που ο Ζορο αρχίζει και αποκτά διακριτό ρόλο "αντικαπετανιου" ! !!

Posted 13 November 2008 - 20:37
Άντε μπας και ξυπνήσει και η Viz....
δλδ παραπανω απο 4 τομους το χρονο...? αμα γινει αυτο θα κοψω το ποτο...
οχι οτι πινω...

μακαρι παντως....το ναρουτο να ειναι στον 30τοσο και το ΟΡ στον 19...καταντια...
Posted 13 November 2008 - 21:10
Posted 13 November 2008 - 21:41

Posted 14 November 2008 - 02:47
αλλά δεν είναι και απαραίτητα κακό!
Το επεισόδιο ήταν καλό,καθώς είχαν κατα την γνώμη μου προσέξει κάποια πράγματα και τα μετέφερε ωραία!Βέβαια είχε κάποιες στιγμές που θα μπορούσαν να είναι καλύτερες(π.χ. η σκηνή όπου όλο το πλήρωμα λέει "ποτέ"!).
Το επόμενο επισόδειο είναι το πιο σημαντικό της arc αυτής και ίσως το καλύτερο!
Posted 14 November 2008 - 03:38
και ουτε εμενα μ αρεσε η σκηνη που ειπαν ολοι μαζι "we refuse" στο Κουμα
θα μπορουσαν να την αποδωσουν πολυ ποιο καλα
Posted 14 November 2008 - 15:57
Posted 15 November 2008 - 16:15
αλλα οτι και να λετε ο sanji και ο zoro εχουν φοβερα πολλα κοινα σημεια... πιστευω οτι το μονο που τους διαφοροποιει ειναι πως του ενος ο στοχος εχει να κανει καθαρα στο κομματι της μαχης ενω του sanji ειναι πιο χαζοχαρουμενη... αλλιςσ πσιτευω θα ηταν ακκριβως στο ιδιο επιπεδο δυναμης...(Plz zoroφιλοι μην πεσετε να με φατε την αποψη μου λεω, εχω και μια αδυναμια στν sanji)