Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

One Piece latest episode discussion [Επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
5368 replies to this topic

#586 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 02 November 2008 - 21:57

δεν ειναι και τοσο πολυ...υπολογισε...5 κεφ Ντουβαρ και μετα καπακι Σαμποντυ(ή οπως προφερεται...)...δεν ειναι μεγαλη η αποσταση μεταξυ τους...

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#587 luffy_20

luffy_20

Starting...

• Members
  • 17 posts

Posted 02 November 2008 - 22:44

εγω παντως ανιπομονο να δω την μαχη του zoro με τον sh..... πρεπει να ειναι sukeeee :oo: !!!! zoro aniki τελειος

#588 Yu_Kanda

Yu_Kanda

Live and die by the sword

• Members
  • 309 posts

Posted 02 November 2008 - 22:57

Να σας πω την αληθεια θα το προτιμουσα να γινουν ετσι τα πραγματα για να ανασανει ο Oda,να μην μπουνε ανουσια fillers τα οποια κανεις δεν θα βλεπει γιατι θα ειναι και χαζα εκτος των αλλων,αλλα και για να αλλαξουμε ιντρο!!!Δεν παλευεται το ηλιθιο remix του we are.Αν ειναι να το κοψουν προς τα χριστουγεννα και να το ξαναρχισουν στις αρχες του απριλη στην επομενη season δεν εχω κανενα προβλημα να περιμενω παντως να περιμενω ξερωντας πως δεν θα χρειαστει να περασω την ψυχικη οδυνη των fillers...
Posted Image

#589 Juda

Juda

Anime Fan

• Members
  • 365 posts

Posted 02 November 2008 - 23:50

Μπά απο το να αφήσουν κενό space ας βάλουν κάνα special της πλάκας απο μένα np.To καλό με το op είναι οτί το anime πιάνει το manga σχετικά fast.
Aς πούμε το σημείο που βρίσκεται το anime τώρα, στο manga το έδειχνε το φεβρουάριο περίπου.
Άρα έτσι όπως συνεχίζεται, τα του manga θα τα δούμε κάπου τέλη καλοκαιριού.
Μια χαρά δλδ..........

Δεν παλευεται το ηλιθιο remix του we are.

Προσωρινό είναι......

#590 jimilegolas

jimilegolas

ハア?

• Members
  • 344 posts

Posted 03 November 2008 - 00:23

αλλα και για να αλλαξουμε ιντρο!!!Δεν παλευεται το ηλιθιο remix του we are

αμαν πια
μια χαρά είναι το opening:stubborn:
ヤクザ   あいしてる!

#591 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 13 November 2008 - 19:19

Πωπω και γαμωτα επεισοδια.Πραγματικα δε σταματαω να βλεπω το ζορο να τα δινει ολα και να πωρωνομαι.Παντως ο Κουμα για μενα εχει αποδω8ει τελεια ηρεμη φωνη βλεμμα παγωμενο και πανω απο ολα τουμπανος.Αν καισ το σημειο με τη βομβα τα σπαει τα επομενο επεισοδιο με τη σκηνη του ζορο ελπιζω να με δικαιωσει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ

Posted Image

#592 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 13 November 2008 - 20:17

Παρότι το 376 είχε τα προβλήματά του μου άρεσε. Το σχέδιο και το animation δεν με πείραξε, αλλά κυρίως τα κόλπα με την κάμερα (pans) που ήταν σπαστικά.

Κατά τα άλλα ο Kuma pwnαρει hard.

In other (useless?) news...
Αρχικά ανανέωσα το πρόγραμμα. 7 ή 14 (δεν ξέρω τα του manga) κανονικά πρέπει να ολοκληρωθεί το TB. Πάμε για άλλα λοιπόν....

Οι Kaizoku-fs έβγαλαν το 254. Μετά το 257 μπορούμε να περιμένουμε την 7η ταινία από αυτούς...

Προχθές έσκασε μύτη ένα encoding με softsubs ονόματι "[Hiken] One piece 376 μπλα μπλα.mkv". Μπορείτε να το βρείτε στο nyaatorrents (βαριέμαι να δώσω link - ψάξτε μόνοι σας :bleh:)
Αρκετά καλό release. Δεν μπορώ να κρίνω encoding λόγω τεχνικών προβλημάτων στο laptop. Χρησιμοποιεί δικά το subs (και όχι του Vegard όπως o Cf) και έχει ωραίο typesetting. Ακόμα και το opening είναι soft οπότε μην περιμένετε effects κλπ
Μου αρέσει αν και δεν το έχω "ψειρίσει" ακόμα.

Από Instantz είχαμε τεχνικά προβλήματα το τελευταίο διάστημα (σύμφωνα με αυτούς) αλλά ο Hyrrokin (ο first mate) είπε ότι θα επανέλθουν.

Για Nakama δεν έψαξα τπτ, αλλά οποίος ξέρει λέει (όποιος συμμετέχει στο forum τους πχ)

Άκυρο αλλά από τις 6 (νομίζω) του μήνα ξεκίνησε να προβάλεται ξανά το OP στην Αμερική (uncut έκδοση, funimation dub). Τα επεισόδια είναι καθημερινά (!!!) και αυτή την στιγμή είναι Skypeia. Μπορείτε να τα βρείτε από Cartoon-World [C-W] στο νετ.
H είδηση μου έδωσε ελπίδες για την αναπτέρωση του ηθικού των american-fans. Άντε μπας και ξυπνήσει και η Viz....

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#593 donald13

donald13

living on the dark side..

• Members
  • 483 posts

Posted 13 November 2008 - 20:25

Το μόνο καλό που εγώ εντόπισα στο τελευταίο επεισόδιο ήταν ότι απλα υπηρξε επεισόδιο αυτη την εβδομάδα!!!!!:wis:

Κατα τα άλλα μετρησα τουλαχιστον 5 λεπτά "ματιες" και άλλες τόσες γκριμάτσες...
Και για ακόμα μια φορά θα τονίσω ότι το σκηνικό με την έκρηξη μου θυμισε dragonball (φτου φτου μακρια απο μας...)!

Μου αρέσει που ο Ζορο αρχίζει και αποκτά διακριτό ρόλο "αντικαπετανιου" ! !!:8):
Posted Image

#594 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 13 November 2008 - 20:37

Άντε μπας και ξυπνήσει και η Viz....

δλδ παραπανω απο 4 τομους το χρονο...? αμα γινει αυτο θα κοψω το ποτο...
οχι οτι πινω...:hahaha:

μακαρι παντως....το ναρουτο να ειναι στον 30τοσο και το ΟΡ στον 19...καταντια...

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#595 ZeLiGa

ZeLiGa

In Trance

• Members
  • 542 posts
  • LocationLost in Time...

Posted 13 November 2008 - 21:10

Είδα το 376 και επιτέλους έμαθα την ικανότιτα το Κουμα!Αναρωτιέμαι τι θα γίνει στο επόμενο επισόδιο(κάτι έχω ακούσει για τον Ζορο να τις τρώει άσχημα)

#596 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 13 November 2008 - 21:41

Dεν ειναι το γεγονος οτι τρωει ξυλο αλλα ενταξει 8α το δεις απλα ειναι μεγαλειωδης σκηνη 8α το δεις και 8α καταλαβεις:burningbe3::burningbe3::burningbe3:

Posted Image

#597 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 14 November 2008 - 02:47

Το one piece όπως και να το κάνουμε έχει στοιχεία από το dragonball. Αυτο δεν θα αλλάξει
αλλά δεν είναι και απαραίτητα κακό!

Το επεισόδιο ήταν καλό,καθώς είχαν κατα την γνώμη μου προσέξει κάποια πράγματα και τα μετέφερε ωραία!Βέβαια είχε κάποιες στιγμές που θα μπορούσαν να είναι καλύτερες(π.χ. η σκηνή όπου όλο το πλήρωμα λέει "ποτέ"!).
Το επόμενο επισόδειο είναι το πιο σημαντικό της arc αυτής και ίσως το καλύτερο!
Posted Image

#598 papous

papous

Sky Ojii-san

• Members
  • 472 posts

Posted 14 November 2008 - 03:38

και επισης οσοι ακομα δεν ειναι Φανς του Ζορο απο το 377 και μετα δεν παιζει να μην γινουν ^^

και ουτε εμενα μ αρεσε η σκηνη που ειπαν ολοι μαζι "we refuse" στο Κουμα
θα μπορουσαν να την αποδωσουν πολυ ποιο καλα

Posted Image

#599 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 posts

Posted 14 November 2008 - 15:57

δε πειραζει ρε!!!θα μπορουσαν να το πουνε πιο καλα νταξει.Αυτο με τις ματιες και μενα με χαλασε λιγο αλλα δε το κανανε οπως στο ναρουτο οποτε οκ.Κατα αλλα δεν εχω λογια ΤΑ ΣΠΑΣΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ο κουμα ειναι παντοδυναμος και του χουνε βαλει και γαμώ τις φωνες πολυ respect

#600 moutzah3d1n

moutzah3d1n

call me the GODFATHER

• Members
  • 131 posts

Posted 15 November 2008 - 16:15

ναι πραγματικα ο Kuma αποδοθηκε πολυ καλα... αλλα να περιμενετε το επομενο episode πιστευω οοοολοι θα το χαρουμε πολυ ομως...

αλλα οτι και να λετε ο sanji και ο zoro εχουν φοβερα πολλα κοινα σημεια... πιστευω οτι το μονο που τους διαφοροποιει ειναι πως του ενος ο στοχος εχει να κανει καθαρα στο κομματι της μαχης ενω του sanji ειναι πιο χαζοχαρουμενη... αλλιςσ πσιτευω θα ηταν ακκριβως στο ιδιο επιπεδο δυναμης...(Plz zoroφιλοι μην πεσετε να με φατε την αποψη μου λεω, εχω και μια αδυναμια στν sanji)