Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 4 Ψήφοι

One Piece latest episode discussion [Επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
5368 replies to this topic

#571 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Νοέμβριος 2008 - 23:56

Σαν anime-noob που ειμαι δε μενει κατι αλλο απο το να ρωτησω...
Τι ειναι τα ΟVA?(ωχ, θα φαω ξυλο...)

OVA

Είναι ταινίες anime ουσιαστικά(μεταξύ 1μιση-2 ώρες διάρκεια συχνά),οι οποίες συνήθως προβάλλουν μια "ανεξάρτητη" ιστορία μιας σειράς anime(δλδ που δεν ακολουθεί,απαραιτήτως,την ροή των επεισοδείων),αλλά μπορούν να δημιουργηθούν και τελείως αυτόνομα OVA,χωρίς να προέρχονται από ήδη υπάρχουσα σειρά δλδ.

Eλπίζω να λύθηκε η απορία σου:)

Και μην ανυσηχείς,δεν τρως ξύλο.

Spoiler:

On Topic τώρα,να ρωτήσω κάτι άλλο,επειδή δεν τα έχω παρακολουθήσει ως το τελευταίο(375 αν δεν κάνω λάθος),τι θα γίνει,που τόσοι από σας τα αναμένετε με τόσο πολύ αγωνία?

Τελείωσε το Thriller Bark?

Περνάμε στο
Spoiler:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από RiDeLub: 02 Νοέμβριος 2008 - 00:29

#572 luffy_20

luffy_20

Starting...

• Members
  • 17 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2008 - 00:42

Βασικά προβάλλονται 2 νέα OVA εκτάκτως από σχετικά παλιά πετυχημένη shonen σειρα!

μηπως χερεις ποτε θα βγει ι καινουργια ταινια του one piece aniki ?
ελπιζω να μας αποζιμιουσει με δυο επισοδια σινεχωμενα ελπιζω:congrats:η φανατασια μου οργιαζει :hahaha:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από RiDeLub: 02 Νοέμβριος 2008 - 15:29

#573 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1.233 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2008 - 01:43

Τελείωσε το Thriller Bark?

Στο 376 ειναι που θα γινει η πιο ρεσπεκτ σκηνη στο Anime,οποτε αναμενουμε τωρα αυτο,ομως γενικα ναι,το Thriller Barc ειναι στο τελος του,και θα αρχισει το

Spoiler:

Berserk___Gatsu.jpg

#574 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1.010 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2008 - 01:47

@luffy_20
1ον δεν υπάρχει περίπτωση να έχει συνεχόμενα επεισόδια (αν και δεν έχει βγει ακόμα το πρόγραμμα με τα επεισόδια από 18/11 και έπειτα). Το OP σπάνια βγάζει διπλά επεισόδια (θυμάμαι σίγουρα 2).

2ον δεν ξέρουμε πότε βγαίνει η 10η ταινία, αλλά παίρνοντας παράδειγμα από τις προηγούμενες, μπορώ να υποθέσω αρχές Μαρτίου (πρώτη εβδομάδα συνήθως).
Νέα για την 10η ταινία θα μπορούσαμε να περιμένουμε μέσα σε αυτό τον μήνα και σίγουρα θα υπάρξουν trailer κλπ γύρω στις 20-21 Δεκέμβρη που είναι το Jump Festa 2009.

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Δημοσιευμένη  εικόνα

#575 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2008 - 09:29

Spoiler: Οικονομία Χώρου

Βασικα το thriller bark δενε χει τελειωσει ακομα τωρα περιμενουμε τις ηρωικες σκηνες του....!@@$#%$^%:knock-knock:
Μαγκες εχει να γινει της πουτ@#@ς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από RiDeLub: 02 Νοέμβριος 2008 - 15:30
no swearing

Δημοσιευμένη  εικόνα

#576 luffy_20

luffy_20

Starting...

• Members
  • 17 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2008 - 13:34

να ρωτησω κατι αλλο ισχυει οτι ο Luffy εχει φαει το ιδιο φρουτο με τον gold roger ?:congrats:

#577 crais

crais

the 5th cylon!

• Members
  • 256 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2008 - 13:49

δεν ξέρουμε αν ειναι καταρχήν df user o roger
Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα

#578 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2008 - 14:50

Πωωω,όντως εντελώς άκυρος ήμουν:nanteee:,ξέχασα το filler arc που μας περιμένει.

Άρα,θεωρόντας ότι,όπως το περσινό,θα διαρκέσει γύρο στα 5-8 eps(νομίζω εκεί ανάμεσα ήταν το περσινό),πόσο λέτε θέλουμε για να μπούμε στο
Spoiler:
Κατά το τέλος της χρονιάς ας πούμε?

(για manga readers η ερώτηση)

#579 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2008 - 15:32

Βασικα δε ξερω ποσο μεγαλο ειναι το καινουργιο φιλλερ το thriller bark ακομα εχει 5-7 επεισοδια οποτε λογικα τελη δεκεμβριου αρχες νεου ετους 8α τα δουμε ολα αυτα με το archipelago

να ρωτησω κατι αλλο ισχυει οτι ο Luffy εχει φαει το ιδιο φρουτο με τον gold roger ?

E deξερουμε αν ο roger εχει φαει κανα φρουτο και δευτερον αποκλειεται να εχει φαει το ιδιο με το luffy γτ μονο 1 user μπορει να εχει καποια δυναμη ποτε 2 .....

Δημοσιευμένη  εικόνα

#580 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2008 - 15:43

E deξερουμε αν ο roger εχει φαει κανα φρουτο και δευτερον αποκλειεται να εχει φαει το ιδιο με το luffy γτ μονο 1 user μπορει να εχει καποια δυναμη ποτε 2 .....

Απαντάω και λιγάκι σε αυτό,αν και είναι πιο πολύ manga θεωρία και δεν ξέρω αν γνωρίζουμε κάτι ήδη,αλλά,σύμφωνα με τα όσα έχουμε δει στο anime:

-δεν ξέρουμε αν ο Luffy είχε γεννηθεί όταν εκτελέστηκε ο Roger

-ξέρουμε ότι με κάποιον τρόπο τα φρούτα ξαναχρησιμοποιούνται όταν πεθάνει ο χρήστης τους,μιας και υπάρχει το βιβλίο με τις εικόνες από όλα τα φρούτα και μιας και,αν δεν ξαναχρησιμοποιούνταν,κάποια στιγμή θα τελείωναν(ή τουλάχιστον αυτή είναι η πιο επικρατής θεωρία απ όσο είδα)

Τώρα,να έχει το ίδιο φρούτο θα το θεωρούσα κάπως κλισε,αλλά δεν αποκλείεται από την λογική της σειράς,σύμφωνα με τα όσα έχουμε δει ως τώρα.

#581 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1.010 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2008 - 15:43

Το προηγούμενο filler arc κράτησε 11 eps.
Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα τπτ για επικείμενο arc αλλά κανονικά πρέπει να ανακοινωθεί κάτι σύντομα (υπόψη στους manga readers). Έχουμε ακόμα 5-6 chapters μέχρι το κλείσιμο του TB οπότε το κόβω να τελειώνει στο 380-381 (μέχρι τα μέσα Δεκέμβρη).

Edit: @Zoro
Βασικά γνωρίζοyμε ότι ο Luffy γεννήθηκε μετά την εκτέλεση του Roger. H εκτέλεση του Roger έγινε 4-5 χρόνια πριν τον Luffy

OFF-TOPIC
Πέρασα ένα χέρι ντουκόχρωμα όλο το Episode Thread.
Έσβησα μερικά off-topic/spam, έκανα μικροσκοπικά edit και διόρθωσα και αρκετά torrent links.

Υπενθυμίζω ότι όταν δίνετε torrent links δεν τα κάνετε hotlinks (απευθείας στον tracker) αλλά απλά links στην σελίδα που κατεβάζουμε το torrent.

Θα περάσω ένα χέρι και το Γενικό Thread κάποια στιγμή, ενώ υποθέτω ότι στο Manga thread είστε καλά παιδιά (θα ξεκινήσω να μπαίνω από τα Χριστούγεννα).
Sorry αν το έχω παραμελήσει αλλά δεν έχω φτάσει ακόμα στο ongoing manga

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από RiDeLub: 02 Νοέμβριος 2008 - 15:52

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Δημοσιευμένη  εικόνα

#582 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2008 - 15:44

το περσινο ηταν 12-15 επεισοδεια επισης ελπιζω να μη βαλουν φιλλερ.γιατι τα σπαει.επισης για το φρουτο νομιζω το καθε ενα ειναι μοναδικο

#583 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1.763 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2008 - 16:43

δεν εχω ιδεα αν ισχυει...
νομιζω πως το ΟΡ θα το κοψουν με το τελος του ΤΒ και θα το ξεκινησουν απο την μεθεπομενη σεζον ξανα με κανενα νεο τιτλο του στυλ ΟΡ the new world...(π.χ. ναρουτο σιπουντεν,ή το κοψιμο του d.gray-man...)...
καπου το διαβασα οποτε ισως λεω μπουρδες...
αν ισχυει ομως...:kakaka:

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#584 jimilegolas

jimilegolas

ハア?

• Members
  • 344 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2008 - 19:02

αν ισχύει αυτό, θα γίνω και γω manga reader
ヤクザ   あいしてる!

#585 Juda

Juda

Anime Fan

• Members
  • 365 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2008 - 21:25

ΟοοΟο άμα ισχύει αυτό, θα γίνει καθαρά για λόγους marketing.Βέβαια η απόσταση του manga με το anime θα μπορούσε να δικαιολογίσει μόνο κάποια πρόσθετα anime filler arcs .
Έτσι για να ανασάνει λίγο ο oda....Το δεκέμβρη τελιώνει το TB και το manga προηγήτε κάπου 6,7 μήνες χονδρικά.....