Εδώ δεν μπορώ να πω κάτι, μόνο δίκιο έχεις. Στις κορυφωσεις είχε ένταση, αγωνία ενίοτε και νταρκίλα. Η διαφορά είναι απλώς ότι εμένα μου άρεσε, γιατί ήταν κάτι τρομακτικά απρόβλεπτο- για τους αντιπάλους του - και γιατί μου αρέσει που και που να μου σερβίρουν οι δημιουργοί κάτι που δεν το περιμένω. Να είμαι τίμιος πάντως, αν από δω και πέρα τους παίρνει όλους παραμάζωμα με το gear 5 και το χακι καταστεί irrelevant, θα φάω μεγάλη ξενερα.Ποτε ξανα στο peak της μαχης, στο last stand με εναν τρομερο κακο, ο Λουφι δεν εκανε καραγκιοζιες και γελοιες φατσες, μεταδιδοντας με εναν μαγικο τροπο αυτο στον αντιπαλο του. Το εκανε στις αρχες; Στα μεσα της μαχης που το κλιμα ηταν ακομη αρκετα αναλαφρο; Μπορει... Οταν σοβαρευε, σοβαρευε ομως. Αυτο το τονιζω γιατι εγραψες για κουραστικη επαναληψη και αυτο ειναι μια κουραστικη επαναληψη. Ποτε δεν εγινε αυτο που τονιζετε ξανα και ξανα για αστειες φατσες αλα cartoon οταν τα πραγματα σοβαρευαν. Ισα ισα εμενα μου αρεσε που στο ενδιαμεσο ειχαν και αστειες στιγμες οι μαχες του Luffy. Αλλα οχι οταν μπαινει σε mode "Ο θανατος σου η ζωη μου"...
Για τον καιντο αν χάσει (που για εκεί παει) θα το καταλάβω, γιατί είναι καταθλιπτικός κάργα, ψιλοψαχνεται να πεθάνει στη μάχη, και απέδειξε οτι παρόλο που κατέχει μια χαρά το color of observation, προτιμά να παλεύει "αντρίκια " , σαν πυγμαχος των 50s. Οπότε είμαι οκ να κανω λίγο το μαλάκά. Αλλά όχι για πάντα.
Όσο για την κούραση που λέτε, ρε παίδες μη μου βγάζετε μετατραυματικο για όνομα. Οκ I get it είναι polarising μέχρι τέρμα το θέμα και θα έγινε της καριόλας όταν πρωτοβγήκε στο μάνγκα, αλλά δεν χρειάζεται να σας επηρεάζει. Το βλέπω 23 χρόνια, μου χουν πει άπειρες φορές "άμα δε σου αρέσει μη το βλεπεις" και το χω πει και γω όταν ερχόντουσαν στο shonen subforum X μόνο και μόνο για να μου πουν ότι το shonen Z είναι καλύτερο... Αλλά όταν εκφράζεστε τόσο ωραία στις διαφωνίες σας as far as I am concerned μπορείτε να μου λέτε όλη μέρα ότι λέω μαλακιες, γουστάρω κιόλας.
Μη μου αυτοφιμωνεστε δεν έχει πλάκα ρε!
Υ.Γ. Angel.tze thanks for the "one pace", γαμω τις φάσεις, δεν το ξερά!
Edited by Lord Leon, 09 August 2023 - 12:07.