Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

One Piece latest episode discussion [Επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]
Posted 15 October 2008 - 21:20

Going Merry
Posted 15 October 2008 - 21:22
Serestrum έχεις χάσει επισόδεια!Εδώ ασχολούμασταν με το γιατί ο Βrook μπορεί και μιλάει και τρώει παρόλο που είναι σκελετός!ενδιαφερον...
καλα πλακα κανετε?με τι ασχολειστε?
ωραια,θετω ενα ερωτημα.γιατι το παπουτσι και το παντελονι του Sanji δεν λιωνουν απο το Diable Jambe...?
μαλλον εχετε παρει πολυ στα σοβαρα το ΟΡ...
Posted 15 October 2008 - 21:27
Serestrum έχεις χάσει επισόδεια!Εδώ ασχολούμασταν με το γιατί ο Βrook μπορεί και μιλάει και τρώει παρόλο που είναι σκελετός!
ομιτζι...απολυτα τραγικο...
και για να συμπληρωσω...ΚΑΝΕΝΑ θεμα σχετικα με το ΟΡ δεν ειναι σημαντικο...ειναι ενα ιαπωνικο κομικ...τι παραπανω βρισκετε που σας βαζει σε βαρυσημαντες σκεψεις,δεν ξερω...
περαστικα...

Posted 15 October 2008 - 21:45

Going Merry
Posted 15 October 2008 - 21:52
καπου κανω το λαθος....
τι πηγε στραβα μαζι μου...
ατυχια...
α,επισης...
δεν σχολιασα τοσο το (ηλιθιο για μενα) θεμα σας οσο τη σοβαροτητα που δειχνατε στην ολη υποθεση...
το γεγονος οτι ενας γιγαντας ρουφηξε σκιες ειναι συνηθισμενο,αλλα το ποσες ρουφηξε εχει τεραστια σημασια...
ντρεπομαι και μονο που γραφω αυτη την προταση...

παω να σβησω το account μου...
Posted 15 October 2008 - 22:03
το γεγονος οτι ενας γιγαντας ρουφηξε σκιες ειναι συνηθισμενο,αλλα το ποσες ρουφηξε εχει τεραστια σημασια...
Στην πραγματικότητα τίποτα δεν είναι συνηθισμένο για την πραγματικότητα. Απλά σε αυτό το σημείο υπάρχει πιθανότητα λάθους στην φανταστική αυτή υπόθεση του ΟΡ και απλά το σχολιάζουμε....

Going Merry
Posted 15 October 2008 - 22:05

εγω μπορει να μην ασχολουμαι με ψιρες σε μια ιστορια αλλα εχει πλακα οταν καποιοι το συζητανε...βλεπεις πολλα μαργαριταρια...
Posted 15 October 2008 - 22:17
Serestrum έχεις χάσει επισόδεια!Εδώ ασχολούμασταν με το γιατί ο Βrook μπορεί και μιλάει και τρώει παρόλο που είναι σκελετός!
Ναι και εγώ ήμουν ο υποκινητής,όπως και του γιατί ο Franky έγινε τόσο εύκολα cyborg από μόνος του,ενώ ήταν ετοιμοθάνατος.

Ντάξει,μικρολεπτομέριες,αλλά είμαι ακόμη της άποψης πως στην αρχή ο oda ήταν πιο "σοβαρός" με την ιστορία,ενώ τώρα(όπως γίνετε με άλλα τόσα manga) "έχασε" ελαφρώς την μπάλα σε μερικά σημεία.
Ποτέ δεν ήταν σοβαρή σειρά,αλλα διατηρούσε ένα επίπεδο λογικής μέσα στον κόσμο αυτό,ενώ ώρες ώρες μερικά σήμεια δεν βγάζουν νόημα πια,ούτε και για το one piece...
Για να μην ξεκινήσουμε flame τπτ απλά αγνωήστε όσα λέω εδώ και διαβάστε όσα ήδη ειπώθηκαν εδώ(από το post του ichigo13 στο τέλος και μετά),ούτος ή άλλος και να το συζητήσουμε πάλι εκεί θα καταλήξομε,στα ίδια

Επίσης παραθέτω το post του Hajate_Raborosu,που πιθανώς ήταν ο μόνος που συμφώνησε μαζί μου τότε.
Οχι ότι ήθελα όλοι να συμφωνήσουμε μαζί μου,απλώς,μιας και ξαναπιάσατε το θέμα,να πω κι εγώ πως το βλέπω

Posted 15 October 2008 - 22:22
Αλλα γενικά πιστεύω οτι δεν είναι και κακό να σχολιάζεις λεπτομέρειες! Έχει και αυτο την πλάκα του....

Going Merry
Posted 15 October 2008 - 22:33

Posted 16 October 2008 - 03:13
παιδάκια είναι φιλος τέλουν να ματσουν τα γενεθλια του zoro για να του πάλουν δώλο.Μέχρι και οδηγίες τους δίνουν πως να φτίαξουν haramakiΝτάξη παιδιά είπαμε, μην καταλήξουμε σαν κι' αυτούς στα SBS που ρωτάνε τα γενέθλια του κάθε character...

Edited by RiDeLub, 16 October 2008 - 15:53.
no swearing please
Posted 16 October 2008 - 17:01
Posted 16 October 2008 - 17:15
Posted 17 October 2008 - 01:12
Posted 17 October 2008 - 15:25
προσωπικα πιστευω οτι θα ειχε λιγο πιο ποροση ε;;;