Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

One Piece latest episode discussion [Επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
5368 replies to this topic

#4951 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 posts

Posted 19 January 2014 - 14:13

Είδα το επεισόδιο μόνο γιατί ήμουν περίεργος για το καινούριο opening. Πολύ καλύτερο από τα δύο προηγούμενα, κατά την γνώμη μου, αν και σαν να βιάζεται πολύ μου φαίνεται. Ειδικά στο σημείο που το Monster Trio και ο Luffy πολεμάνε τους admirals και τον Blackbeard, δεν μπορούσα παρά να γελάω.

Επίσης

Spoiler: minor-medium πλέον manga spoiler

Τέλος, ο Blackbeard είναι τόσο badass που μπορεί πλέον να διακόπτει και openings για να μιλήσει ή ίσως το yami-yami no mi μπορεί τελικά να απορροφά και μουσική. Oh well...

Edited by Osama Bin Laden, 19 January 2014 - 14:16.

#4952 0neZ

0neZ

Commander

• Members
  • 236 posts
  • Locationearth

Posted 19 January 2014 - 15:01

ωραιο το καινουριο opening αν και ειμαι ακομα στο επειδοδειο 510 του ερυξα μια ματια  :groovy:

latest?cb=20130808020445

Spoiler:

#4953 Usopp MZ

Usopp MZ

The COOL-GUY

• Members
  • 492 posts

Posted 20 January 2014 - 21:40

Ωραίο το νέο opening όντως! Και μπαίνει με φόρα Dressrosa... Μια χαρά!

Spoiler:

Posted Image

#4954 Nikos21

Nikos21

Soul King

• Members
  • 616 posts

Posted 22 January 2014 - 01:28

Ωραιο το οπενινγκ!!!Α και νομιζω δεν ειχε δειξει καθολου BB μετα το time skip στο manga ετσι δεν ειναι;

Edited by Nikos21, 22 January 2014 - 01:29.

:thatsit: Have a nice day! :)

#4955 DragonCrafter Alex

DragonCrafter Alex

Starting...

• Members
  • 13 posts
  • LocationDragonCraft Land

Posted 22 January 2014 - 14:28

Τον είχε ξαναδείξει τον Blackbeard, αλλά όχι έτσι. Πράγματι, το opening πολύ καλό! Αλλά αυτό που έκλεψε ήταν ο Buggy Shichibukai!

Dragon-on-Fire_copy2.jpg

DragonCraft Productions. Where Anime and Games are serious business.
Click on the image to view the channel!

#4956 olesos

olesos

Anime/Manga Veteran

• Members
  • 525 posts

Posted 22 January 2014 - 22:07

Ενώ το ACE devil fruit!!!!! Πήρανε όλα φωτιά!!!!!!!

MbcN7u5.png

#4957 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 posts

Posted 16 February 2014 - 11:44

Ποσο fail παιζει να ειναι το καινουριο opening? :terror2:

Kατα τα αλλα το dressrosa arc θα κανει παταγο,οσοι δε διαβαζετε μανγκα ετοιμαστειτε να δειτε τρομερα πραγματα.

Edited by WillOfTheD, 16 February 2014 - 11:45.

#4958 makis13

makis13

Starting...

• Members
  • 96 posts

Posted 16 February 2014 - 12:06

φιλε μου συνφωνω, αλλα αν συνεχισει να βαζει ολλο φιλερ στα επισοδεια  θα γηνει πολυ χαλια,,,καλυτερα να βγαλουνε ενα φιλερ αρκ παρα να γηνει χειροτερο απο το pank hazar που ειναι το χειροτερο αρκ ,του one piece,για μενα,μονοστο τελος εφτιαξε λιγο,παντως το νεο αρκ προβλεπετε πολυ επικο αν εξεληχθεικαλα,βλεπω και το animation εφτιαξε αρκετα,για να δουμε,,κριμα που δεν μπορει να αλαξει studio. στο pank hazar οσοι ηταν στο στουντιο δεν κανανε καθολου καλη δουλεια,,

#4959 0neZ

0neZ

Commander

• Members
  • 236 posts
  • Locationearth

Posted 16 February 2014 - 12:07

Ποσο fail παιζει να ειναι το καινουριο opening? :terror2:

Kατα τα αλλα το dressrosa arc θα κανει παταγο,οσοι δε διαβαζετε μανγκα ετοιμαστειτε να δειτε τρομερα πραγματα.

Ανυπομονω! Δεν διαβαζω μανγκα και μολις τωρα τελιωσα το one piece και το ειχα αρχισει 30 οκτωβριου δηλαδη σε 3.5 μηνες ειδα 632 επεισοδια, θα μου λειψει να βλεπω καθε μερα one piece το ειχα συνηθησει τελος παντων παμε για αλλα θα συνεχισω με τις μικρες καλες τελιωμενες σειρες :)

latest?cb=20130808020445

Spoiler:

#4960 0neZ

0neZ

Commander

• Members
  • 236 posts
  • Locationearth

Posted 09 March 2014 - 11:54

Δεν εχει one piece σημερα? 

latest?cb=20130808020445

Spoiler:

#4961 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1,600 posts

Posted 09 March 2014 - 18:40

Δεν εχει one piece σημερα? 

oχι φιλε μου

μπορεις να βλεπεις απο εδω τις ημερομηνιες που βγαινουν τα επεισοδια

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_One_Piece_episodes

2po6sfa_jpg.gif

#4962 giota83

giota83

AnimeMangaOtaku

• Members
  • 405 posts
  • LocationKomotini

Posted 10 March 2014 - 21:53

Πηγα και εγω να κατεβασω το τελευταιο επεισοδιο για να το δω και δεν βρηξα επεισοδιο. :OMG3:  
Ψαχνω και βλεπω οτι ευτυχως θα εχει στις 16 του μηνα . θα πρεπει να περιμενω μια βδομαδα ακομα!!! :wth2:

BTW...Οι ταινιες Οne Piece εχουν καποια ή δεν εχει καμια σχεση ποια θα δεις πρωτη?

Edited by giota83, 10 March 2014 - 21:57.

#4963 GokussjGod

GokussjGod

Anime Fan

• Members
  • 220 posts

Posted 14 March 2014 - 20:22

γεια σας υστερα απο πολυ καιρο επεστρεψα :bye: και μεχρι αυτη στην στιγμη ειμαι στο επ. 592 , κοντα στα πιο προσφατα επεισοδια δηλαδη.  Θα μιλησω για μετα τα 2 χρονια λεγοντας οτι  το ταξιδι των strat hat στο νησι των ψαρανθροπων δεν ηταν και απο τα αγαπημενα μου γιατι ειχε πολυ μπλα

μπλα ενω οι μαχες ηταν πολυ μικρες και καθολου αξιολογες . Απο την αλλη ειχε πολυ καλο νοημα σχετικα με τον ρατσισμο των ψαρανθρωπων .Επισης

περιμενο με εωθουσιασμο την ενταξει του τζιμπει στο πληρωμα ελπιζοντα οτι θα ειναι πιο δυνατος

Λ

#4964 GokussjGod

GokussjGod

Anime Fan

• Members
  • 220 posts

Posted 15 March 2014 - 17:39

Πηγα και εγω να κατεβασω το τελευταιο επεισοδιο για να το δω και δεν βρηξα επεισοδιο. :OMG3:  
Ψαχνω και βλεπω οτι ευτυχως θα εχει στις 16 του μηνα . θα πρεπει να περιμενω μια βδομαδα ακομα!!! :wth2:

BTW...Οι ταινιες Οne Piece εχουν καποια ή δεν εχει καμια σχεση ποια θα δεις πρωτη?

Οι περισσοτερες ταινιες δεν εχουνε αμεση σχεση με τη σειρα εκτος απο τη 10 την οποια εχει φτιαξει ο οντα , ενω ο κακος της ταινιας ο sniki αναφερεται στο ανιμε ( lmpel down ark ) . Οσον αφορα την σειρα με την οποια μπορεις να της δεις εξαρταται σε ποιο επεισοδιο εισαι . Με αλλα λογια

στην περιπτοση σου μπορεις να της δεις ολες :woot:  ομως οι πιο πολλες δεν ειναι πολυ καλες :( . Αυτες που αξιζουν πραγματικα ειναι η 6 , 9 , 10 και

και η 12 .

Υ.Σ δεν ειμαι σιγουρος για τη 3 , 4 και  7 επειδη δεν τις εχω δει .

Υ.Σ 2 η 11 που ειναι σε 3D δεν ειναι και ασχημη ουτε ομως τιποτα το σπουδαιο ( κατι σαν φιλερ δηλαδη ) .

#4965 giota83

giota83

AnimeMangaOtaku

• Members
  • 405 posts
  • LocationKomotini

Posted 16 March 2014 - 01:27

Οι περισσοτερες ταινιες δεν εχουνε αμεση σχεση με τη σειρα εκτος απο τη 10 την οποια εχει φτιαξει ο οντα , ενω ο κακος της ταινιας ο sniki αναφερεται στο ανιμε ( lmpel down ark ) . Οσον αφορα την σειρα με την οποια μπορεις να της δεις εξαρταται σε ποιο επεισοδιο εισαι . Με αλλα λογια

στην περιπτοση σου μπορεις να της δεις ολες :woot:  ομως οι πιο πολλες δεν ειναι πολυ καλες :( . Αυτες που αξιζουν πραγματικα ειναι η 6 , 9 , 10 και

και η 12 .

Υ.Σ δεν ειμαι σιγουρος για τη 3 , 4 και  7 επειδη δεν τις εχω δει .

Υ.Σ 2 η 11 που ειναι σε 3D δεν ειναι και ασχημη ουτε ομως τιποτα το σπουδαιο ( κατι σαν φιλερ δηλαδη ) .

:riiight: thanks ! Θα το εχω υποψιν μου καθως εχω ολες τισ ταινιεσ κατεβασμενες.