Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 4 Ψήφοι

One Piece latest episode discussion [Επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
5368 replies to this topic

#4756 Fenrir

Fenrir

非対応 怪物-君

• Members
  • 172 Δημοσιεύσεις:
  • LocationNibelheim

Καταχωρήθηκε 14 Ιανουάριος 2013 - 19:22

O δράκος ήταν πιο παχύς απ' ότι είχα προσέξει στο μάνγκα... αυτό ήταν το βασικό που δε μου άρεσε, δεν έμοιαζε τόσο γαμάτός όσο εκεί..

Κατα τ'άλλα, ερώτηση. Τα "πόδια" στην πλάτη του δράκου, γιατί σε κάθε φράση έλεγαν -bu; Έχω μια ιδέα, αλλά δε θέλω να κάνω σπόιλερ.. Αν είναι γι' αυτό που φαντάζομαι όμως είναι πραγματικά άκυρο. :kakaka:

Ό,τι σ΄ ελευθερώνει, σε κλειδώνει κι ό,τι σε φανερώνει είναι που δεν το διάλεξες εσύ... και τότε λες "ουπς".

Δημοσιευμένη  εικόνα

#4757 Usopp MZ

Usopp MZ

The COOL-GUY

• Members
  • 492 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιανουάριος 2013 - 19:58

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#4758 Spaceman

Spaceman

Commander from Hell

• Members
  • 338 Δημοσιεύσεις:
  • LocationPeiraias

Καταχωρήθηκε 15 Ιανουάριος 2013 - 16:57

Το anime πάει stalled μέχρι να αλλάξει opening. Άι σιχτίρ πια, βγάζουν τόσα λεφτά από κάθε επεισόδιο αλλά το animation fail, to opening 70 επεισόδια ίδιο κι recap στην μάπα σε κάθε επεισόδιο. Για endings δεν το συζητάω καν, τα κόψαμε προ πολλού.

Σκέψου όμως ότι το opening διαρκεί 2:30 λεπτά και άλλα 0:30 η εισαγωγή. Οπότε το ίδιο είναι από το να βάζανε 1:30 opening και 1:30 ending
Στο animation βέβαια θα συμφωνήσω και εγώ μαζί σου

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Spaceman: 15 Ιανουάριος 2013 - 16:57

#4759 RevengerGR

RevengerGR

Manga Collector

• Members
  • 379 Δημοσιεύσεις:
  • LocationNew World

Καταχωρήθηκε 20 Ιανουάριος 2013 - 12:50

Το σημερινο ητανε ολα τα λευτα.Ειδαμε σιγα σιγα καποια απο τα μετοπα που ανηγουνε στο νησι και επισεις ειχε πολλες σκηνες γελιου.Το animation μου αρεσε οπως και στο πρωιγουμενο και βρησκω τα fillers μια χαρα και ταιριαστα , το μονο που μου την σπαει λιγο ειναι το οτι παρακανουνε chiken τον ussop αλλα δεν τον φοβαμαι :D..
Οπως και να εχει , περιμενω το νεο οπενινγ και εγω σαν τρελος , κατα τα αλλα δεν εχω παραπονο απο το nw μεχρι στιγμης
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler: ΑΓΟΡΑΖΩ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜANGA

#4760 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1.600 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιανουάριος 2013 - 13:28

εγω πιστευω για συγκεκριμενο λογο δεν βαζει το opening ακομα. Για να μην πεσει spoiler στους χαρακτηρες που θα δειξει το arc. Αν δεν βγει και αυτη την βδομαδα λογικα θα βγει σε λιγα επεισοδια. Τεσπα οσον αφορα το επεισοδιο ηταν πολυ ωραιο και δεν κουρασε. Σε αντιθεση με το προηγουμενο με τον δρακο που παρατραβηξαν την μαχη. Αντε να δουμε τα επομενα :)

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από zoro77: 20 Ιανουάριος 2013 - 13:28

2po6sfa_jpg.gif

#4761 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1.072 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιανουάριος 2013 - 13:45

Καλό το animation και όπως είπε ο RevengerGR τα fillers ταιριάζουν με το story. Εμένα δεν μου αρέσουν οι ακραίες αντιδράσεις έκπληξης-φόβου του Usopp μου κάνουν για πολύ παιδικές και θεωρώ παλιά ήταν καλύτερες. Επίσης μου αρέσει η φωνή του Master.

#4762 RevengerGR

RevengerGR

Manga Collector

• Members
  • 379 Δημοσιεύσεις:
  • LocationNew World

Καταχωρήθηκε 20 Ιανουάριος 2013 - 19:56

Ναι οντως το shurorororo ηταν ολα τα λευτα.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler: ΑΓΟΡΑΖΩ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜANGA

#4763 ThePirateHunter

ThePirateHunter

Anime Fan

• Members
  • 273 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιανουάριος 2013 - 23:53

O VA του ροζ πραγματος σας θυμισε και εσας κατι;Ειμαι σιγουρος οτι τον εχω ξανακουσει καπου.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από ThePirateHunter: 23 Ιανουάριος 2013 - 20:26

#4764 Elidor

Elidor

of Cimmeria

• Members
  • 20 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Ιανουάριος 2013 - 00:30

^στο bleach τον εχεις ξανακουσει. kurotsuchi mayuri.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#4765 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1.072 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιανουάριος 2013 - 14:50

Στο τέλος και να το έχεις διαβάσει στο magna θες δεν θες θα σε πιάσει μια ανατριχίλα οπωςδήποτε. Τέλειο επισόδειο σήμερα. :colddd:

#4766 kalliniki

kalliniki

Anime Newbie

• Members
  • 181 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιανουάριος 2013 - 16:57

Πολύ τέλειο ήταν το σημέρινο επεισόδιο!
Απ' όλο το επεισόδιο περισσότερο μου άρεσε η καταστροφή της πόρτας με τα λέιζερ του Franky!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#4767 olesos

olesos

Anime/Manga Veteran

• Members
  • 525 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιανουάριος 2013 - 20:08

Στο τέλος και να το έχεις διαβάσει στο magna θες δεν θες θα σε πιάσει μια ανατριχίλα οπωςδήποτε. Τέλειο επισόδειο σήμερα. :colddd:

Ανατριχίλα δεν το περιγράφει καν!!! Πολύ ωραίο επεισόδιο με ωραίο ending που σε εξηγεί γιατι είναι ετσι το νησί

MbcN7u5.png

#4768 Arucard

Arucard

Anime Newbie

• Members
  • 125 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιανουάριος 2013 - 20:17

Στο τέλος μέχρι και ο Smoker ανατριχιάζει που το σκέφτεται γίνεται να μην ανατριχιάσουμε εμείς? :P
Δημοσιευμένη  εικόνα

#4769 DforDonald

DforDonald

Starting...

• Members
  • 27 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΠατρίδα είναι όπου αγαπάς και οπου σ' αρέσει...

Καταχωρήθηκε 29 Ιανουάριος 2013 - 12:14

Εμένα μου φάνηκε λιγο κοτσάνα το duel , δηλαδή ειναι λογικό να αποφασίσουν με αυτό το τροπο ποιος θα ηγηθει του ναυτικού? Σιγα μην κανανε και διαγωνισμό ποιος την εχει μεγαλυτερη... Τη δυναμη....

Επίσης μου ειχε δοθει η εντυπωση οτι το επιπεδο των 3 admiral δεν ηταν ιδιο ωστε να εχουμε ενα showdown με ισους ορους οπως υπονοειται στα τελευταια επεισοδια. Κατα τα αλλα καλο το επεισοδιο .
Δημοσιευμένη  εικόνα

#4770 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1.600 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιανουάριος 2013 - 13:01

Εμένα μου φάνηκε λιγο κοτσάνα το duel , δηλαδή ειναι λογικό να αποφασίσουν με αυτό το τροπο ποιος θα ηγηθει του ναυτικού? Σιγα μην κανανε και διαγωνισμό ποιος την εχει μεγαλυτερη... Τη δυναμη....

Eχει τεραστια σημασια. Κι αυτο θα το καταλαβουμε ολοι, οταν θα συγκρινουμε το ναυτικο του sengoku με το ναυτικο του akainu..

ΕDIT μ αρεσε το επεισοδιο πολυ.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από zoro77: 29 Ιανουάριος 2013 - 13:05

2po6sfa_jpg.gif