Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 4 Ψήφοι

One Piece latest episode discussion [Επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
5368 replies to this topic

#436 moutzah3d1n

moutzah3d1n

call me the GODFATHER

• Members
  • 131 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Οκτώβριος 2008 - 12:29

Spoiler:

1 ερωτηση αυτος στο τελος διπλα απο τον gold roger with the scars ποιος ειναι???ειμαι ακομη στο 310,καλα κορυφη ειναι το one piece!

εμφανιζεται πρωτη φορα στο Loguetown Arc ep53 και αναφερει και την σχεση μου τον luffy στο Post-Enies Lobby Arc ep 313-314

#437 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Οκτώβριος 2008 - 13:14

Πάντως κατά την γνώμη μου το opening είναι αρκετά καλό.
Ειδικά όπως μπαίνει με πωρώνει τρελά.
Το τραγουδάκι μια χαρά και αυτό.

Κατ' εμε το μόνο κακό opening που υπήρξε στο one piece ήταν το brand new world.
Ποτέ δεν είχα καταφέρει να το δω όλο. Ήταν αρκετά βαρετό.
Όχι ότι το jungle P ήταν ωραίο, αλλά λέμε τώρα..

Συμφωνώ κι εγώ για το νέο opening,αλλά για το Brand New World,μήπως το μπέρδεψες με το Crazy Rainbow Star?

Brand New World

[media]http://www.youtube.com/watch?v=7Xr36cysodg[/media]
Crazy Rainbow Star

[media]http://www.youtube.com/watch?v=jHN5Rz4BPZg[/media]
Γιατί το πρώτο στην αρχή,αλλά ειδικά στο τέλος το βρήκα πάρα πολύ καλό,από τα καλύτερα μάλιστα,ειδικά στις φάσεις με τους CP9.

Το 2ο πάλι το βρήκα βαρετούτσικο σαν μουσική και εικόνες και κρατησε και πολύ από πάνω,ενώ το Brand New World έμεινε για λίγο:if:

Το Brand New World ειναι κορυφαιο ρε,ειδικα ετσι οπως αρχιζει...

Και μα δεν καταλαβαινω τι σας χαλαει το Jungle P,Ηταν ΘΕΙΚΟ,δεν το βαριομουνα με τιποτα,ηταν το καλυτερο Opening για μενα By Far...και ηταν και μεγαλης διαρκειας:joyful:
Επισης μεσα στα 3 καλυτερα Shounen το OP πιστευω εχει το καλυτερο 1st Opening,χωρις δευτερη σκεψη,και του Bleach κορυφαιο,αλλα του One piece σε εβαζε φοβερα και τρελα μεσα στο κλιμα,Arritakeno Yume WOOOO:bike:

Το Jungle P σαν σύνολο καλό ήταν,απλά το είχα βαρεθεί,πολύ κράτησε:P

Αλλά όντως είχε πολύ καλές φάσεις,ειδικά εκεί που πετάει το Thousand Sunny και είναι όλοι στον αέρα ή εκεί που ο Luffy διαλύει ένα πλοίο με το πόδι και μετά κατεβαίνει χαμογελόντας στους Marines(πολύ μ'αρέσει όταν κάνει έτσι,όπως και στο καινούριο που χαμογελάει στον Oz σε Gear 2nd!)

Και σαν σύνολο το καινούριο πιο πολύ μ'αρεσει από το προηγούμενο λοιπόν,γιατί χρησιμοποίησε παλιά συνταγή,αλλά πέτυχε για μένα:drink:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zoro: 09 Οκτώβριος 2008 - 13:45

#438 ZeLiGa

ZeLiGa

In Trance

• Members
  • 542 Δημοσιεύσεις:
  • LocationLost in Time...

Καταχωρήθηκε 09 Οκτώβριος 2008 - 13:17

omg ρε man διάβαζε πιο προσεκτικά τι γράφω.Στο οpening αναφερόμουν όταν έλεγα παρακμή,, το επεισόδειο ήταν μια χαρά πολύ προσεγμένο.

Ρε φιλε κατσε λιγο γιατι παρακμη σε opening πρωτη φορρα ακουω.Ετσι οπως το ειπες φαινοταν σαν να μιλουσες για ολην την σειρα...

#439 Franky_Super

Franky_Super

Power Of Cola

• Members
  • 83 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Οκτώβριος 2008 - 15:53

αλλο ενα opening που πηγαινε παρα πολυ στο υφος του one piece κατα τη γνωμη μου ειναι αυτο.

[media]http://www.youtube.com/watch?v=oLk-zICOJm4&feature=related[/media]

πιστευω οτι μαζι και με τους vεους χαρακτηρες χρησιμοποιωντας αυτο το theme θα βγαινει ενα πολυ καλο opening.

#440 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Οκτώβριος 2008 - 16:09

Eίναι λίγο low quality,αλλά για όσους δεν το ξέρουν,πέρα από το We Are και το Hikari E,δλδ το 1ο και το 3ο αντίστοιχα openings,είχε σχεδιαστεί από την 4kids και το Believe,το 2ο opening,να μεταφραστεί στα αγγλικά(αν και βασικά ανάποδα πήγε,πρώτα δημιουργήθηκε το αγγλικό,το "Dreamin' of You" της Lolita και μετά φτιάχτηκε το ιαπωνικό αλλά anw) και στο τέλος ακυρώθηκε.

Εδώ υπάρχει ένα fanmade video του πως θα μπορούσε να ήταν:
[media]http://www.youtube.com/watch?v=Qj9RFNDhJSw[/media]Πρωσοπικά για μένα τo αγγλικό είναι ανώτερο από το ιαπώνικο στην περίπτωση,είναι και το original άλλωστε!

Όσο αφορά το We Are και το Hikari E,το πρωτο παραμένει πάντα νικητής το ιαπωνικό με διαφορά,ενω για το δεύτερο νικάει για λίγο το ιαπωνικό,αλλά και η αγγλική μετάφραση ήταν πολύ καλή.

EDIT:Θυμίθηκα μόλις τώρα ότι και το 4o opening,το Bon Voyage έχει μεταφραστεί στα αγγλικά.

Κι αυτό στα ίδια με το 3ο,λιγάκι κατώτερο από το ιαπωνικό,αλλά πάλι αρκετά καλό.

Ο πραγματικός νικητής είναι το 2ο για μένα:wooi2:

#441 The Pirate King

The Pirate King

Decisions - Consequences

• Members
  • 423 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Οκτώβριος 2008 - 16:51

Ποτε δεν με ενδιεφερε το openning στα anime. Για να πω την αληθεια το προσπερναω παντα, αλλωστε μεγαλυτερο ενδιαφερον παρουσιαζει το περιεχομενο για εμενα. Παντως απο οσα εχω ακουσει κανενα δεν μου εκανε το "click" - να μου αρεσει πολυ, και γι'αυτο αλλωστε το προσπερναω!

Θα συμφωνησω με καποιον που ειπε πριν (δεν ειμαι σιγουρος για το ονομα και βαριεμαι να ψαχνω, νομιζω ηταν ο Zoro) οτι το σημειο που τρεχουν o Chopper και ο Sanji πρεπει να ηταν οτι χειροτερο εχω δει τελευταια...

#442 Juda

Juda

Anime Fan

• Members
  • 365 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Οκτώβριος 2008 - 17:37

To δεύτερο opening για μένα είναι το κορυφαίο, μαζι με το run run στο τέλος κάνουν αχτύπητο δύδυμο.Πολύ ρυθμικά και τα δυό και με πολλύ όμορφο animation.

#443 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Οκτώβριος 2008 - 17:59

Θα συμφωνησω με καποιον που ειπε πριν (δεν ειμαι σιγουρος για το ονομα και βαριεμαι να ψαχνω, νομιζω ηταν ο Zoro) οτι το σημειο που τρεχουν o Chopper και ο Sanji πρεπει να ηταν οτι χειροτερο εχω δει τελευταια...

Το χα πει κι εγώ αλλά και άλλοι.

Πάντως πέρα απ αυτούς ακόμη και η Robin που μ'αρέσει πολύ σαν χαρακτήρας και ο Franky τρέχουν πολύυυ χάλια στην παραλία.

Μόνο ο Luffy,o Zoro και η Nami κάτι λέγανε για μένα:smokingg:

EDIT:Juda +1 για τον συνδιασμό,όντως συμφωνώ κι εγώ^^

#444 jimilegolas

jimilegolas

ハア?

• Members
  • 344 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Οκτώβριος 2008 - 19:33

@Zoro

Όχι δεν το μπέρδεψα με το rainbow.
Εξάλλου το rainbow μου άρεσε περισσότερο...
ヤクザ   あいしてる!

#445 nick

nick

One Piece Addict

• Members
  • 136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Οκτώβριος 2008 - 20:17

Εντάξει, το opening για μένα ήταν έτσι κι έτσι, θα το συνηθίσω πιστεύω με τον καιρό.

Τα αγαπημένα μου opening είναι το We Are (τo 1o), το Brand New World και το Crazy Rainbow Star.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#446 Casshern

Casshern

Ειναι Απλα Cool

• Members
  • 691 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Οκτώβριος 2008 - 22:27

Guys can u suggest one piece fansub groups with hd definition?

Δημοσιευμένη  εικόνα

#447 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Οκτώβριος 2008 - 22:35

Guys can u suggest one piece fansub groups with hd definition?

Διάβασε αυτό το post και πάρε το group που σε βολεύει.:thatsit:

#448 Casshern

Casshern

Ειναι Απλα Cool

• Members
  • 691 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2008 - 00:21

Thanks dude:riiight:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#449 jimilegolas

jimilegolas

ハア?

• Members
  • 344 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2008 - 14:07

373 is out by TzaTziki Fansubs:wooi2:

TzaTziki FanSubs | Greek One Piece Fansubbing group - One Piece :: Details

Μπορείτε να το βρείτε στον παραπάνω σύνδεσμο:tensai:

Δημοσιευμένη  εικόνα
ヤクザ   あいしてる!

#450 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1.010 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2008 - 19:24

Έκανα update το πρόγραμμα στο πρώτο post.

374,375 κανονικά
Απ' ότι φαίνεται το 376 θα το δούμε στις 9/11.
Θα έχουμε λοιπόν 2 εβδομάδες κενό (26/10 και 2/11).

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Δημοσιευμένη  εικόνα