Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 4 Ψήφοι

One Piece latest episode discussion [Επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
5368 replies to this topic

#4546 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1.600 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Σεπτέμβριος 2012 - 13:38

εμενα δεν μ αρεσε η μαχη luffy-hordy για πολλους και διαφορους λογους :P Ακομη και οπως τον τελειωσε ηθελα να δω περισσοτερο πονο, αιμα να βγαινει απο το στομα, κλπ.
Moνο οι αλλες μαχες μ αρεσαν και πιο πολυ το Radical Beam. Ναι ο franky παρουσιαστηκε καπως ποζερι με τα ρομποτ του, αλλα εμενα μετρησε το Laser του. Περιμενω πολλα. O Chopper φοβερος, η επιθεση του Usopp στο τελος χμ χμ δεν μ αρεσε.. Sanji, zoro κλασσικοι. Brook μορφη.

Papara- Hammer...του ταιριαζε πολυ αυτη η επιθεση χαχα :kakaka:

χαχα φοβερο!

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από zoro77: 30 Σεπτέμβριος 2012 - 14:40

2po6sfa_jpg.gif

#4547 ssjchris

ssjchris

Δαααμέ ρε λέσιη...δαμέ..

• Members
  • 255 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Σεπτέμβριος 2012 - 16:25

Μου αρεσε πολυ το επεισοδιο, και ειδικα το Elephant Gatling!
Ηταν μια καλη μαχη αν και οπως ειπαν και τα παιδια πιο πανω, εδωσαν μια μικρη υπεροχή στον Hody, στο Anime.
Και μετα απο αυτο το Arc τα Fillers ειναι αναμενομενα!
Βtw, απο οτι καταλαβα πρεπει να ειμαι ο μονος που του αρεσε η καινουργια επιθεση του Ussop!

tumblr_mw0bnpDAmF1rlqb0oo1_500.gif
 "Nothing is true, everything is permitted."

#4548 Arucard

Arucard

Anime Newbie

• Members
  • 125 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Σεπτέμβριος 2012 - 16:45

Νομίζω ότι αυτός που παρουσιάστηκε καλύτερα από όλους και η εξέλιξη του ήταν ο Brook, πολύ cool o τύπος(see what I did there? :kakaka: )
Η μάχη Luffy-Hordy μου άρεσε, το μόνο που με χάλασε είναι αυτό που ανέφερε και κάποιος πιο πάνω ότι την ήθελα λίγο πιο αιματηρή(εκεί με το elephant gatling ο hordy έπρεπε να είναι γεμάτος αίματα αλλά χαλάλι :P)
Δημοσιευμένη  εικόνα

#4549 ThePirateHunter

ThePirateHunter

Anime Fan

• Members
  • 273 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Σεπτέμβριος 2012 - 17:31

Καλο ειναι να αναφερονται οι διαφορες anime και manga(εστω και σε spoiler tag). Στο anime, δυστυχως, πολλα πραγματα γινονται διαφορετικα και δινουν λαθος εντυπωσεις. Νομιζω και τωρα ειχαμε λαθος αποδοση απ οτι ακουω, στη μαχη Luffy-Hordy.Επισης, το Red Hawk ηταν απογοητευτικο απο πλευρας δυναμης.

Anyway, πολυ μετριο αυτο το μεταβατικο arc, αντε να τελειωνει σιγα σιγα :yawn2: Ελπιζω μετα να εχουμε ενα καλο και μεγαλο filler.

#4550 Mike The Great

Mike The Great

Anime Fan

• Members
  • 414 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Σεπτέμβριος 2012 - 18:10

ΚΑι εμενα μου αρεσει να διαβαζω τις διαφορες.Θελω να μαθαινω πως ακριβως το απεδωσε ακριβως ο πραγματικος δημιουργος του ΟΡ.Οπως ειπα ομως γι'αυτο αλλωστε υπαρχει το αλλο thread.Εδω θελω να διαβαζω συγκεκριμμενα για το anime.

Και εμενα μου αρεσε το σημερινο.Μετα απο πολυ καιρο ειχαμε να δουμε τοση δραση.Οπως ειπε και η REWI δεν μπορουσε ο HOrdy με τοσα αναβολικα να νικηθει για τη πλακα.Μου αρεσε ομως οι μαχες στο εδαφος.Εκει εδειξαν το μεγαλο χασμα αναμεσα τους.Ο καθενας τους κερδισε με μια κινηση.Ολονων μου αρεσαν οι κινησεις τους.Δεν το λεω για να τους τσουβαλιασω.Μου αρεσαν πραγματιικα ολονων.
ΑΝτε να δουμε πως θα κλεισει ο επιλογος.Εγω θα μιλησω για ολοκληρο το αρκ οταν τελειωσει.Ο επιλογος μετραει πολυ για εμενα.

Δεν ξερω,αλλα μου βγαζει πολυ εντονα οτι στο πληρωμα θα μπει και ο Jimbei.Εχει παρει ο Luffy,cyborg,σκελετο,ζωο,ανθρωπους.Νομιζω οτι ηρθε η ωρα να παρει και εναν ψρανθρωπο.Θα δουμε...
Δημοσιευμένη  εικόνα

I don't worth only 50 Beli.I can prove it in New World.
SET SAIL BASTARDS!!!!

#4551 ThePirateHunter

ThePirateHunter

Anime Fan

• Members
  • 273 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Σεπτέμβριος 2012 - 18:26

Το αλλο thread αναφερεται στα chapter που βγαινουν τωρα, καποιος που βλεπει μονο το anime δεν μπορει να ρωτησει εκει διοτι κινδυνευει να να δει την πλοκη των επομενων 50 επεισοδιων. Οποτε το καταλληλοτερο thread ειναι αυτο. Αν καποιοι ενοχλουνται απο τις αναφορες στο manga, ας μπαινουν απο εδω και περα σε spoiler tag, ωστε ολοι να ειμαστε ευχαριστημενοι. :riiight:

#4552 Mike The Great

Mike The Great

Anime Fan

• Members
  • 414 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Σεπτέμβριος 2012 - 18:35

Αν ειναι ετσι μαζι σου
Δημοσιευμένη  εικόνα

SET SAIL BASTARDS!!!!

#4553 Usopp MZ

Usopp MZ

The COOL-GUY

• Members
  • 492 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Σεπτέμβριος 2012 - 20:01

Για να καταλάβουν και όσοι δε διαβάζουν το manga τη διαφορά και γιατί οι manga readers ξενερώσαμε τόσο... :P

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#4554 Rewi

Rewi

Anime Newbie

• Members
  • 53 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Σεπτέμβριος 2012 - 20:32

Δε θέλω με τπτ να μπει ο Jinbei στο πλήρωμα, δε κολλάει καθόλου ρε παιδιά. Ειναι γαμάτος χαρακτήρας και δυνατός αλλα με το πλήρωμα δεν εχει δέσιμο πολυ, ηλικιακά και μόνο και από θέμα παρέας και πλάκας. Εγώ θα ήθελα Μπον Τσαν, okama wayyy!! Τεσπα ξεφυγα απο το θέμα και θα μου την πεσουνε!! αχαχαχα

#4555 Mike The Great

Mike The Great

Anime Fan

• Members
  • 414 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Σεπτέμβριος 2012 - 20:55

Δε θέλω με τπτ να μπει ο Jinbei στο πλήρωμα, δε κολλάει καθόλου ρε παιδιά. Ειναι γαμάτος χαρακτήρας και δυνατός αλλα με το πλήρωμα δεν εχει δέσιμο πολυ, ηλικιακά και μόνο και από θέμα παρέας και πλάκας. Εγώ θα ήθελα Μπον Τσαν, okama wayyy!! Τεσπα ξεφυγα απο το θέμα και θα μου την πεσουνε!! αχαχαχα

Αν παρουμε ξεχωριστα αυτα τα πραγματα εχει παρει στο πληρωμα τετοιους.Ηλικιακα εχουν παρει τον Brook.Που ειναι ηδη πεθαμενος.Αρα δεν νομιζω οτι εχει προβλημα σ'αυτο.Και απο θεμα πλακας ουτε η Ρομπιν ειναι το φορτε της.Παντως οπως σωστα επιμενεις,αυτη η μιξη δεν ξερω κατα ποσο δελεαζει το Luffy.
Δημοσιευμένη  εικόνα

SET SAIL BASTARDS!!!!

#4556 ThePirateHunter

ThePirateHunter

Anime Fan

• Members
  • 273 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Σεπτέμβριος 2012 - 21:18

Εγω ηθελα να μπει η Boa( :lovulovu: ) αλλα δυστυχως δεν γινεται, ο Oda εχει ηδη αρκετο fanservice στο πληρωμα :P Επισης εχει το νησι της, δεν μπορει να τους αφησει ξεκρεμαστους. Το ιδιο ισχυει και για τον Jinbei, το Fishman Island περασε/περναει μεγαλη κριση και τον χρειαζονται εκει για να βοηθησει στην αναδομηση του.

#4557 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1.930 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθηνα

Καταχωρήθηκε 30 Σεπτέμβριος 2012 - 23:23

Το κολλημα εχουν μερικοι με την Boney;Ουτε καν ξερουμε αν ειναι αστεια,δυνατη ή αν εχει καποιο στοχο και βγαλαμε συμπερασμα οτι ταιριαζει στο πληρωμα;o.O

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kaidou: 30 Σεπτέμβριος 2012 - 23:23

image.jpg

#4558 Arucard

Arucard

Anime Newbie

• Members
  • 125 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Οκτώβριος 2012 - 00:37

Το κολλημα εχουν μερικοι με την Boney;Ουτε καν ξερουμε αν ειναι αστεια,δυνατη ή αν εχει καποιο στοχο και βγαλαμε συμπερασμα οτι ταιριαζει στο πληρωμα;o.O

Bασικά δεν είπε κανείς για την Boney για την Boa ειπώθηκε αν κατάλαβα καλά :PΓια μένα καμία από τις 2 πάντως δεν έχουν καμία θέση στο πλήρωμα και δεν νομίζω να υπάρχει και πιθανότητα να τις βάλει ο Oda έτσι και αλλιώς

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Arucard: 01 Οκτώβριος 2012 - 00:38

Δημοσιευμένη  εικόνα

#4559 Strawhat

Strawhat

Anime Newbie

• Members
  • 305 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Οκτώβριος 2012 - 01:01

Bασικά δεν είπε κανείς για την Boney για την Boa ειπώθηκε αν κατάλαβα καλά :PΓια μένα καμία από τις 2 πάντως δεν έχουν καμία θέση στο πλήρωμα και δεν νομίζω να υπάρχει και πιθανότητα να τις βάλει ο Oda έτσι και αλλιώς

θελουμε κι αλλο φανσερβις!! :hehehe:

#4560 luffy1908

luffy1908

Starting...

• Members
  • 285 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Οκτώβριος 2012 - 01:23

Επιτελους ενα επεισοδιο μονο με ξυλο το περιμενα απο τον πολεμο.