Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 4 Ψήφοι

One Piece latest episode discussion [Επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
5368 replies to this topic

#421 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Οκτώβριος 2008 - 22:48

Σχετικά πάντα με το νέο theme θα πω οτι σε γενικές γραμμές συμφωνώ με τον RiDeLub.

Κι εγώ στην αρχή δεν τρελάθηκα,αλλά σιγά σιγά ακουγοντάς το άρχισε να μ'αρέσει περισσότερο.

Θα διαφωνήσω με τον Juda ότι είναι τόσο αίσχος,από την άλλη..

Καταρχάς στο χαρισμένο άλογο δεν του κοιτάς τα δόντια...δεν είναι κι ότι καλύτερο,αλλά ας μην ξεχνάμε ότι μας σώζει από την βαρεμάρα που με είχε πιάσει με το Jungle P και αποτελεί πάντοτε μια ευχάριστη αλλαγή.

Κατά τ'άλλα δεν ήταν τόσο χάλια για μένα...ναι ήταν ανακυκλωμένο τραγούδι,ναι οι χαρακτήρες τρέχανε σαν καθυστεριμένα στην παραλία και ναι το background ήταν ένα updated των προηγουμένων,αλλά δεν πάει να πει ότι ήταν κακό!

Να πούμε και τα καλά λοιπόν...

Καταρχάς ήδη ήταν μια ευχάριστη αλλαγή στο Jungle P,όπως είπα.

Το remix ήταν αρκετά καλό,αν και κατώτερο του original,αλλά και πάλι καλό.

Αν και όντως έδειξαν λίγα από Τhriller Βark και Brook,ήταν λίγα και καλά....το σκηνικό με τον Gear 2nd Luffy και με τον Oz μου φανηκέ πολύ ταιριαστό με την μουσική και αρκετά εντυπωσιακό(εκει που γυαλίζει το μάτι του Oz και ο Luffy χαμογελάει σε Gear 2nd ήταν απλά respect!)

Μερικές σκηνές,όπως ο χαιρετισμός της Vivi,για μένα σε συνδιασμό με την μουσική πέτυχαν ακόμη περισσότερη συγκίνιση από το original.

Τέλος,το όλο Background με τους χαρακτήρες της σειράς(με καλύτερους Shanks και Roger),αν και "μπαγιάτικο",έμενα δούλεψε καλά με τον ρυθμό της μουσικής..πέτυχε αρκετή συγκίνιση.

Άλλωστε το We Are ποιό τραγούδι ήταν??

Το 1ο!

Είχαμε καιρό να το ακούσουμε(αν εξαιρέσουμε το EL remix) και για κάτι που προορίζετε για λίγα επεισόδια μόνο εγώ θα πω "we just got served"...

Μένω ικανοποιημένος σαν σύνολο δλδ,αν και όχι πλήρως,εφ όσων σύντομα όμως θα έχουμε άλλο,ήταν μια καλή αλλαγή:bath:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zoro: 06 Οκτώβριος 2008 - 22:57

#422 jimilegolas

jimilegolas

ハア?

• Members
  • 344 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Οκτώβριος 2008 - 00:06

cyberfreak script is out!

373
ヤクザ   あいしてる!

#423 ZeLiGa

ZeLiGa

In Trance

• Members
  • 542 Δημοσιεύσεις:
  • LocationLost in Time...

Καταχωρήθηκε 07 Οκτώβριος 2008 - 12:48

372 Υπεροχο επεισοδειο, Ιδικα O Nightmare Luffy ηταν ολα τα λευτα!Αυτο που μου αρεσε πιο πολλυ ηταν το Gomu Gomu no Storm που ειχαμε να το δουμε απο το Arabasta Arc αν θυμαμαι καλα.Τεσπα παω να δω το 373 (εχω αγωνια να δω το καινουργιο Opening ! )

#424 LCF89

LCF89

..::Unfightable::..

• Members
  • 323 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Οκτώβριος 2008 - 13:48

373 αρκετα καλο.Ο Luffy μας δειχνει γιατι θα γινει ο Pirate King στη μαχη του με τον Oz.Κι ο Μορια γιατι ειναι sichibukai

Δημοσιευμένη  εικόνα

#425 seraphia87

seraphia87

Starting...

• Members
  • 1 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Οκτώβριος 2008 - 16:22

Παιδια εγω ενα εχω να πω το επισοδιακη τα εσπασε !!!:burningbe3:

#426 ZeLiGa

ZeLiGa

In Trance

• Members
  • 542 Δημοσιεύσεις:
  • LocationLost in Time...

Καταχωρήθηκε 07 Οκτώβριος 2008 - 19:47

373

Το επεισοδειο μου αρεσε παρα πολλυ, μαζι με το 372 ηταν ενα απο τα καλητερα επεισοδεια του Thriller Bark αν οχι το καλητερο(μεχρι τωρα τουλαχιστον).Σχετικα με το Opening μου η μουσικη ηταν μετρια αν και το βιντεο μου αρεσε αρκετα(βεβαια σε σχεση με τα αλλα opening δεν ηταν πολλυ καλο) Ρε Juda κατσε λιγο οκ το Opening δεν ηταν και τοσο καλο(περι ορεξεως κολοκυθοπιτα που λενε :hahaha: ) αλλα που την ειδες την παρακμη?Το αντιθετο μαλιστα αυτα τα επεισοδεια ειναι απ'τα καλητερα ΟΛΟΥ του ανιμε.Ιδικα οι μαχες Nightmare luffy vs Oz και εκει που εκανε το Gigantic Bazooka.Ειπαμε σε σχεση με τα αλλα δεν ειναι και τοσο καλο αλλα το παρακανες και εθιξες ολη την σειρα...

#427 M.D.F.

M.D.F.

Gomu no Pirates Captain

• Members
  • 203 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Οκτώβριος 2008 - 20:05

Εμενα το 373 μου αρεσε πολυ και νομιζω οτι ειναι ενα εξαιρετικο επεισοδιο!
Απο τα καλυτερα του Thriller!
Toσο η αρχη οσο και το τελος με αφησαν με τις καλυτερες εντυπωσεις!
Αμα παει ετσι μεχρι το τελος τοτε....Super!
Ωρα να δουμε και την δυναμη του Μoria!

Το opening ηταν καλουτσικο....μετριο ομως...πολυ μετριο...παρολα αυτα δεν νομιζω να κρατησει και πολυ XD
Θα μπορουσαν παρα πολυ καλυτερα παντως σε ενα νεο Opening!
Κατα τα αλλα το επεισοδιο ηταν κορυφη!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#428 Juda

Juda

Anime Fan

• Members
  • 365 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2008 - 14:02

Ρε Juda κατσε λιγο οκ το Opening δεν ηταν και τοσο καλο(περι ορεξεως κολοκυθοπιτα που λενε :hahaha: ) αλλα που την ειδες την παρακμη?Το αντιθετο μαλιστα αυτα τα επεισοδεια ειναι απ'τα καλητερα ΟΛΟΥ του ανιμε.Ιδικα οι μαχες Nightmare luffy vs Oz και εκει που εκανε το Gigantic Bazooka.Ειπαμε σε σχεση με τα αλλα δεν ειναι και τοσο καλο αλλα το παρακανες και εθιξες ολη την σειρα...

omg ρε man διάβαζε πιο προσεκτικά τι γράφω.Στο οpening αναφερόμουν όταν έλεγα παρακμή,, το επεισόδειο ήταν μια χαρά πολύ προσεγμένο.

Το one piece έχει παράδοση στα ωραία opening music klp και αυτό δεν έλεγε μία εξού και η παρακμή.Και μάλιστα μιλάω για μένα που έχω στο ipod to run run και το we are έτσι?Δεν είναι μέτριο , είναι πολύ κακό και δεν παίζει ρόλο πόσο θα το κρατήσουν.

#429 jimilegolas

jimilegolas

ハア?

• Members
  • 344 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2008 - 18:00

Πάντως κατά την γνώμη μου το opening είναι αρκετά καλό.
Ειδικά όπως μπαίνει με πωρώνει τρελά.
Το τραγουδάκι μια χαρά και αυτό.

Κατ' εμε το μόνο κακό opening που υπήρξε στο one piece ήταν το brand new world.
Ποτέ δεν είχα καταφέρει να το δω όλο. Ήταν αρκετά βαρετό.
Όχι ότι το jungle P ήταν ωραίο, αλλά λέμε τώρα..
ヤクザ   あいしてる!

#430 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1.233 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2008 - 21:16

Κατ' εμε το μόνο κακό opening που υπήρξε στο one piece ήταν το brand new world.
Ποτέ δεν είχα καταφέρει να το δω όλο. Ήταν αρκετά βαρετό.
Όχι ότι το jungle P ήταν ωραίο, αλλά λέμε τώρα..

Το Brand New World ειναι κορυφαιο ρε,ειδικα ετσι οπως αρχιζει...

Και μα δεν καταλαβαινω τι σας χαλαει το Jungle P,Ηταν ΘΕΙΚΟ,δεν το βαριομουνα με τιποτα,ηταν το καλυτερο Opening για μενα By Far...και ηταν και μεγαλης διαρκειας:joyful:
Επισης μεσα στα 3 καλυτερα Shounen το OP πιστευω εχει το καλυτερο 1st Opening,χωρις δευτερη σκεψη,και του Bleach κορυφαιο,αλλα του One piece σε εβαζε φοβερα και τρελα μεσα στο κλιμα,Arritakeno Yume WOOOO:bike:

Berserk___Gatsu.jpg

#431 Casshern

Casshern

Ειναι Απλα Cool

• Members
  • 691 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2008 - 21:35

Spoiler:

1 ερωτηση αυτος στο τελος διπλα απο τον gold roger with the scars ποιος ειναι???ειμαι ακομη στο 310,καλα κορυφη ειναι το one piece!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#432 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1.233 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2008 - 21:38

Spoiler:

1 ερωτηση αυτος στο τελος διπλα απο τον gold roger with the scars ποιος ειναι???ειμαι ακομη στο 310,καλα κορυφη ειναι το one piece!

Eισαι στο 310 και δεν τον εχεις δει:oo:

Δεν ειναι κανενας αλλος απ'τον φοβερο Monkey D. Dragon...:bike:[Δεν ειναι Scars,tattoos ειναι..]

Berserk___Gatsu.jpg

#433 Casshern

Casshern

Ειναι Απλα Cool

• Members
  • 691 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2008 - 22:07

δν τα εχω δει ολλα,εχω κανει επιλογες ,πχ απο το 1-130,κ τωρα απο το 290 εως το 310 π εχω φτασει κ θα το συνεχισω

Δημοσιευμένη  εικόνα

#434 jimilegolas

jimilegolas

ハア?

• Members
  • 344 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2008 - 23:39

Το Brand New World ειναι κορυφαιο ρε,ειδικα ετσι οπως αρχιζει...

Και μα δεν καταλαβαινω τι σας χαλαει το Jungle P,Ηταν ΘΕΙΚΟ,δεν το βαριομουνα με τιποτα,ηταν το καλυτερο Opening για μενα By Far...και ηταν και μεγαλης διαρκειας:joyful:
Επισης μεσα στα 3 καλυτερα Shounen το OP πιστευω εχει το καλυτερο 1st Opening,χωρις δευτερη σκεψη,και του Bleach κορυφαιο,αλλα του One piece σε εβαζε φοβερα και τρελα μεσα στο κλιμα,Arritakeno Yume WOOOO:bike:

Τέσπα τι να πω.
Μπορεί να φταίει ότι το jungle p το είχα φάει στην μάπα από το πολύ typesetting :nanana:

Πάντως για μένα τα καλύτερα opening ήταν:

το πρώτο (We Are)
αυτό στην skypiea (Bon Voyage)
και το kokoro no chizu

όλα τα υπόλοιπα ήταν κι' αυτά πολύ ωραία. Απλά ξεχωρίζω τα τρία από πάνω.

Αυτά που δεν μου άρεσαν καθόλου ήταν το Jungle P και το Brand new World
ヤクザ   あいしてる!

#435 LCF89

LCF89

..::Unfightable::..

• Members
  • 323 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Οκτώβριος 2008 - 12:04

Τέσπα τι να πω.
Μπορεί να φταίει ότι το jungle p το είχα φάει στην μάπα από το πολύ typesetting :nanana:

Πάντως για μένα τα καλύτερα opening ήταν:

το πρώτο (We Are)
αυτό στην skypiea (Bon Voyage)
και το kokoro no chizu

όλα τα υπόλοιπα ήταν κι' αυτά πολύ ωραία. Απλά ξεχωρίζω τα τρία από πάνω.

Αυτά που δεν μου άρεσαν καθόλου ήταν το Jungle P και το Brand new World

εμενα αυτα που μου αρεσαν ηταν τα πρωτα 3 openings.Τ'αλλα δν ειναι τοσο καλα....

Δημοσιευμένη  εικόνα