Κι εγώ στην αρχή δεν τρελάθηκα,αλλά σιγά σιγά ακουγοντάς το άρχισε να μ'αρέσει περισσότερο.
Θα διαφωνήσω με τον Juda ότι είναι τόσο αίσχος,από την άλλη..
Καταρχάς στο χαρισμένο άλογο δεν του κοιτάς τα δόντια...δεν είναι κι ότι καλύτερο,αλλά ας μην ξεχνάμε ότι μας σώζει από την βαρεμάρα που με είχε πιάσει με το Jungle P και αποτελεί πάντοτε μια ευχάριστη αλλαγή.
Κατά τ'άλλα δεν ήταν τόσο χάλια για μένα...ναι ήταν ανακυκλωμένο τραγούδι,ναι οι χαρακτήρες τρέχανε σαν καθυστεριμένα στην παραλία και ναι το background ήταν ένα updated των προηγουμένων,αλλά δεν πάει να πει ότι ήταν κακό!
Να πούμε και τα καλά λοιπόν...
Καταρχάς ήδη ήταν μια ευχάριστη αλλαγή στο Jungle P,όπως είπα.
Το remix ήταν αρκετά καλό,αν και κατώτερο του original,αλλά και πάλι καλό.
Αν και όντως έδειξαν λίγα από Τhriller Βark και Brook,ήταν λίγα και καλά....το σκηνικό με τον Gear 2nd Luffy και με τον Oz μου φανηκέ πολύ ταιριαστό με την μουσική και αρκετά εντυπωσιακό(εκει που γυαλίζει το μάτι του Oz και ο Luffy χαμογελάει σε Gear 2nd ήταν απλά respect!)
Μερικές σκηνές,όπως ο χαιρετισμός της Vivi,για μένα σε συνδιασμό με την μουσική πέτυχαν ακόμη περισσότερη συγκίνιση από το original.
Τέλος,το όλο Background με τους χαρακτήρες της σειράς(με καλύτερους Shanks και Roger),αν και "μπαγιάτικο",έμενα δούλεψε καλά με τον ρυθμό της μουσικής..πέτυχε αρκετή συγκίνιση.
Άλλωστε το We Are ποιό τραγούδι ήταν??
Το 1ο!
Είχαμε καιρό να το ακούσουμε(αν εξαιρέσουμε το EL remix) και για κάτι που προορίζετε για λίγα επεισόδια μόνο εγώ θα πω "we just got served"...
Μένω ικανοποιημένος σαν σύνολο δλδ,αν και όχι πλήρως,εφ όσων σύντομα όμως θα έχουμε άλλο,ήταν μια καλή αλλαγή

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zoro: 06 Οκτώβριος 2008 - 22:57