Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

One Piece latest episode discussion [Επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
5368 replies to this topic

#406 ZeLiGa

ZeLiGa

In Trance

• Members
  • 542 posts
  • LocationLost in Time...

Posted 04 October 2008 - 19:57

Παντος ρε παιδια ελεος με το subing αυτη την εβδομαδα , οι ΝΑΚΑΜΑ ειναι ακομα στο 370 και οι Instantz πανε 2-2 :( . Με αυτην την αγωνια που εχω με βλεπω να παω να κατεβασω απο CyberFreak

#407 jimilegolas

jimilegolas

ハア?

• Members
  • 344 posts

Posted 04 October 2008 - 23:03

Γι' αυτό υπάρχει και το TzaTziki:hahaha:

Πάντως πέρα από την πλάκα περιμένω με τρελή ανυπομονησία το νέο opening.
(Μπας και ρήξω κανά τρελό εφέ στο subbing:p)
ヤクザ   あいしてる!

#408 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 05 October 2008 - 03:09

λοιπόν είδα το 373!

Κι έχω να πω όσο αναφορά το opening σε κάποιους θα αρέσει σε κάποιου άλλους όχι!
Imo σίγουρα δεν φτάνει την ποιότητα του πρώτου αλλά δεν είναι και άσχημο!Αλλωστε δεν θα κρατήσει και πολλύ,το Thriller Bark δεν έχει πολλά επισόδεια ακόμα!

Τώρα όσο αναφορά το επισόδεια ένα έχω να πω!!!!Respect,respect, respect!
Μακράν το καλύτερο επισόδειο του Thriller Bark απ'όλες τις απόψεις.Αψογη μουσική επένδυση με ένα νέο και κατα τ'αλλα ωραίο theme αν δεν κάνω!Το animation ήταν άψογο κι αυτό με πολλύ καλά σχεδιασμένους όλους τους χαρακτήρες, ειδικά τον Luffy και τον Moria(επιτέλους ένας σούπερ Moria)!Φυσικά το πιο μαμάτο σημείο είνι εκεί που ο Luffy νικάει τον Odz αλλά και το τέλος του επισοδείου(δεν σας λέω τπτ πρέπει να το δείτε!

Νομίζω πως αυτό το επισόδειο δίνει κάποια χαμόγελα σ'όσους δεν τους αρέσει αυτή η arc, είναι πραγματικά ξεχοριστό επισόδειο σε σχέση με τα προηγούμενα!
Posted Image

#409 M.D.F.

M.D.F.

Gomu no Pirates Captain

• Members
  • 203 posts

Posted 05 October 2008 - 10:03

373 Pics +New Opening!
Spoiler:

373 HD Torrent
http://www.nyaatorrents.org/?page=torrentinfo&tid=35028

Edited by M.D.F., 05 October 2008 - 10:09.

Posted Image

#410 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 05 October 2008 - 10:09

Ακουγεται αλλα να σας πω την αληθεια απογοητευτικα.Περιμενα κατι πολυ καλυτερο.Επισης ναι ωραιο το we are αλλα ενταξει κατι καινουριο δεν θα εβλαπτε:nosey:

http://www.youtube.com/watch?v=wblFGSaA9M8

#411 jimilegolas

jimilegolas

ハア?

• Members
  • 344 posts

Posted 05 October 2008 - 13:13

Καλά το επεισόδιο απλά ******

Φυσικά και το νέο οπενινγκ
ヤクザ   あいしてる!

#412 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 05 October 2008 - 15:53

λοιπόν όσο αν αφορά το νέο opening κι εγώ θα ήθελα κάτι καινουργιο, όμως είναι ένα πολλύ μεταβατικά τραγούδι!Δεν νομίζω να κρατήσει πολλύ!Μετα την filler arc θα ξαναλλάξει πιστεύω οπότε δε παίζει και πολλύ μεγάλο ρόλο!Πάντως όντως κι εγώ περίμενα κάτι καλύτερο!Απλώς δεν το θεωρώ και τόσο σημαντικό για τους λόγους που ανέφερα!
Posted Image

#413 Franky_Super

Franky_Super

Power Of Cola

• Members
  • 83 posts

Posted 05 October 2008 - 22:33

εχει βγει το script για το 373?

#414 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 05 October 2008 - 23:31

Οne Piece Opening 10

Αν εξαιρεσουμε το τραγουδι που ηταν ανακυκλωση του We Are,το οποιο αν και πολυ καλο,δεν φτανει το original για μενα,κατα τ'αλλα πολυ κορυφη το videaki...ειδικα στο τελος το σκηνικο με τον Gear 2nd Luffy και τον Οz,αλλα και ολοι οι υπολοιποι χαρακτηρες με τελευταιους Shanks και Roger ηταν πολυ ωραιο,μου θυμισε παλιες εποχες!

Με γεια μας,ας το χαρουμε τωρα που ειναι καινουριο γιατι θα μας παρει καιρο να δουμε νεο opening...αλλα αυτο πολυ ικανοποιητικο!!

Καλυτερο απο τα τελευταια 2 για μενα >_<

PS:Το τρεξιμο του πληρωματος στην παραλια λιγο μηχανικο μονο....:/

PS2:Επισης οταν σηκωνουν ολοι τα χερια στον αερα για την Vivi παλι πολυ καλο,ταιριαξε με την μουσικη!

Edited by Zoro, 06 October 2008 - 00:20.

#415 Skyller

Skyller

One Piece Fan

• Members
  • 50 posts

Posted 05 October 2008 - 23:54

Μπορώ να πω πως το καινούργιο opening είναι αρκετά καλό αφου το we are σαν τραγούδι είναι το καταλληλότερο για το one piece... αλλα όπως είπαν μερικοί είναι πάλι όπως τα παλιά και δεν είναι κατι το διαφορετικό οπότε και πιο ενδιαφέρον...
Επίσης πιστεύω πως δείχνει πολύ λίγο τον Brook...
Ξέρετε απο ποιό επεισόδιο και μετά θα το δείχνουν?
Το έχει στο 373 μήπως? γτ δεν το είδα ακόμα!!
Posted Image

GEAR SECOND
....

#416 Xa0s

Xa0s

Gambate o kudasai !!!

• Members
  • 341 posts

Posted 06 October 2008 - 12:50

373 is out http://forum.anirena.com/viewtracker.php?action=download&id=14896

Spoiler:

Δείτε το
Δείτε το

Edited by Xa0s, 06 October 2008 - 13:58.
After downloading

I would likePosted Image for a pet...

#417 ZeLiGa

ZeLiGa

In Trance

• Members
  • 542 posts
  • LocationLost in Time...

Posted 06 October 2008 - 14:07

Ρε παιδια εχει κανεις το 372 subbed (οχι script ) γιατι κοιταξα τις προηγουμενες σελιδες και δεν βρηκα τπτ

#418 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 06 October 2008 - 14:24

About 373

Πάρα πολύ καλό επεισόδιο.
Σχεδιαστικά και animation wise ήταν από τα κορυφαία. Θα δείτε ότι οι εκφράσεις των προσώπων και ιδιαίτερα του Μoria ήταν κάπως διαφορετικές από τα συνηθισμένα και ήταν άπαιχτες.
Επίσης η τελική του Luffy και η μεταμόρφωση του Moria εξαιρετικές. Η μορφή του Moria στο τέλος ήταν totally freak (me likes ΝΜ).

Από άποψη περιεχομένου τώρα το επεισόδιο με κάλυψε πλήρως. Καταπληκτική συνεργασία, Oz τέλος, next Luffy vs Moria. Το κόψιμο του επεισοδίου μου έκανε τρομερή αίσθηση, αφού ήταν τόσο αριστοτεχνικό που με "φούντωσε" για το επόμενο (κάτι που δεν το παθαίνω τελευταία).

Για το opening:
Το τραγούδι το θεωρώ so-so. Την πρώτη φορά που το άκουσα δεν με τρέλανε (δεν μου άρεσε καθόλου για την ακρίβεια). Έπειτα άρχισε να μου κάνει κάτι μετά την 4-5 φορά. Δεν συγκρίνεται με το original, αλλά λόγω του ότι είναι μια νέα (fanky) πνοή το συμπάθησα. Εξακολουθώ να μην το θεωρώ καλό, αλλά μέτριο.
Το video είναι εξίσου αμφιλεγόμενο imo. Μπορεί να μας θυμίζει τα παλιά με ωραίο (και συγκινητικό) τρόπο, αλλά υπάρχει μια αίσθηση φτήνιας (ή και προχειρότητας) ως προς την παραγωγή.
Επίσης το animation μετά την μέση (με σκηνές από TB) είναι λίγο "εκτός" αφού δείχνει μόνο μια φάση που θα είναι μάλλον στο επόμενο επεισόδιο και τον Oz σε φάση από αυτό το ep.
Φαίνεται να έχει πρόωρη ημ/νια λήξεως αν και αυτό θα το δούμε στην πορεία προς το επόμενο anime (filler) arc.

ΥΓ: To επεισόδιο το είδα εχθές το βράδυ από το link που έδωσε ο Xa0s. Είναι μια πολύ καλή SD version. Βέβαια στηρίζεται στo crappy 700+mb raw, αλλά το μεγάλο πρόβλημα στο ep το καταλαβαίνετε μόνο όταν κάνετε pause.
Όσοι προτιμάτε HD καλό είναι να κατεβάσετε το raw των 332mb (νομίζω το έβγαλαν οι zero-raws). Από εκεί και πέρα το σύνηθες HD raw (best quality) δεν έχει βγεί ακόμα

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#419 Juda

Juda

Anime Fan

• Members
  • 365 posts

Posted 06 October 2008 - 15:07

Μάλιστα μάλιστα 373 is out finally.Σε γενικές γραμμές καλό το επεισόδιο θα έλεγα.Το σχέδιο δέν ήταν ασχημο και το αnimation σε ορισμένα σημεία ήταν αρκετά καλό.
Κλασικά το πρώτο μισό episode δεν βλέπετε αλλα μετά έσιαξε μιά χαρά.Το γρονθοκόπημα του luffy πόνος απλά ενώ ο moria δείχνει γιατί είναι sichibukai αν και για μένα πάλι χαρτί είναι ο τύπος γιατί χωρίς σκιές τέρμα άχρηστος..
Γενικά πάντως ήταν οκ.
Τώρα για το opening τί να πεί κανείς,ενοχλητικό?μηπως άθλιο? τραγικό?
Ακουστικά ο απόλυτος βιασμός του we are.Τα κλαπατσίμπανα που ακούγονται είναι για κλάμματα ενώ αυτή η καινούργια προσέγγιση δεν έχει καθόλου ρυθμό.Γενικά αρωτιέται κανείς πιοιος βλάκας ιάπωνας έκανε τη ενορχήστρωση θα πρέπει να τον μυνήσουν το δίχως άλλο.Το φοβερό αρχικό opening το πήραν οι άχρηστοι και το κάναν σαν τα μούτρα τους.Απαίσιο remix gg...............

Στο οπτικό κομμάτι τώρα το πρόβλημα είναι και εδώ ο ρυθμός δεν υπάρχει καθόλου φυσικότητα και συνέχεια στο video..Κανένα ιδιαίτερο animation επισις.Ακόμα και οι κινησεις του πληρώματος στο σημείο που τρέχουν είναι πολύ ψεύτικες, πλαστικές. Γενικά δε λέει πολλά και βάση των προηγούμενων opening θα ήμουν χαζός άμα περίμενα κάτι καλύτερο.

Συνολικά μετριότατο ίσως και κακό, συνδιασμένο με ένα απαίσιο δολοφονία remix του we are.Τρελή παρακμή και μάλιστα για ένα anime που φημιζόταν για τα opening του.

#420 serenity_chan

serenity_chan

~anime is life~

• Members
  • 45 posts

Posted 06 October 2008 - 21:45

το 373 ηταν μακραν το καλυτερο επισοδειο τον τελευταιο καιρο.
ολοι οι strawhats ηταν απι8ανοι, φοβερη συνεργασια και αψογο απετελεσμα:hero:
Πεταει η ομαδα!! οσο για τον moria, επιτελους ειδαμε γιατι εγινε shichibukai (ελπιζω βεβαια να α3ιζει ολη αυτη η μεταμορφωσηΧD) αναμενουμε με ανυπομονησια το 374!

*το καινουργιο οπενινγκ παντως δεν με εντυπωσιασε προσωπικα, οκ το we are στα8ερη α3ια αλλα 8α μπορουσε να εχει λιγοτερα οργανα να παιζουν απο πισω, πολυ καρναβαλι...:knock-knock:
Posted Image