Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

One Piece latest episode discussion [Επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
5368 replies to this topic

#4021 Mike The Great

Mike The Great

Anime Fan

• Members
  • 414 posts

Posted 09 January 2012 - 21:24

πες μου ότι δεν αναφέρεσαι σε αυτόν τον τρισάθλιο ψαραθροπω που πήρε 30 χάπια για να νικήσει 20 failers...

Αν αναφερεσαι σε εμενα,ναι αυτον εννοω.Ειπα οτι αν ειναι χαπακομενος,τα κανει αυτα και επιπλεον εχει ενα πλεονεκτημα παραπανω.Η μαχη μαλλον θα γινει στη θαλασσα
Posted Image

I don't worth only 50 Beli.I can prove it in New World.
SET SAIL BASTARDS!!!!

#4022 Mike The Great

Mike The Great

Anime Fan

• Members
  • 414 posts

Posted 09 January 2012 - 21:26

Sorry ρε παιδια αλλα γιατι πρεπει παντα εμεις οι manga readers πετωντας hints εδω κ εκει να ξενερωνουμε το συμπαν και να μην αφηνουμε οσους παρακολουθουν αποκλειστικα το anime να κανουν υποθεσεις??Δηλαδη oκ κατανταει τερμα ενοχλητικο οταν βλεπει καποιος ενα επεισοδιο να μην προλαβαινει να κανει μια προβλεψη και αμεσως να πεταγονται οι readers και πετωντας hints κ να την επαληθευουν η να την ακυρωνουν,ελεος πια!!!

Συμφωνω.Εγω που δεν διαβαζω το manga,δεν θελω να μαθω τι θα γινει μετα.Θελω να το περιμενω και να φανταζομαι καταστασεις.
Posted Image

SET SAIL BASTARDS!!!!

#4023 SupG18

SupG18

BibleThump

• Members
  • 471 posts

Posted 09 January 2012 - 21:39

Η δικια μου παντως απαντηση ηταν καθαρα στοιχεια τα οποια εχει δειξει στο anime και τα ξερουμε εδω και καιρο , οτι οι admirals δηλαδη ειναι απο τους δυνατοτερους χαρακτηρες και οτι o jinbe (ο οποιος δεν επιασε μια απεναντι στον ακαινου στον πολεμο...) ειναι (αν οχι ο δυνατοτερος) απο τους δυνατοτερους ψαρανθρωπους....

δηλαδη φιλε mike πιστευω οτι και στο νερο να γινει η μαχη η διαφορα hody-akainu ειναι τοσο μεγαλη που δεν γινετε να τον δυσκολεψει περισσοτερο ο πρωτος , μην ξεχναμε οτι πλεον ο luffy εχει και haki

Edited by SupG18, 09 January 2012 - 21:54.

Posted Image

#4024 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 09 January 2012 - 21:54

E, το ΄παμε, το ξανάπαμε, μάλλον πρεπει να αρχισουν οι κιτρινες τελικά αλλιώς δεν στρώνει το θέμα. :yellowcard:

stasou%2520mygdala.jpg

#4025 Mike The Great

Mike The Great

Anime Fan

• Members
  • 414 posts

Posted 09 January 2012 - 21:59

Η δικια μου παντως απαντηση ηταν καθαρα στοιχεια τα οποια εχει δειξει στο anime και τα ξερουμε εδω και καιρο , οτι οι admirals δηλαδη ειναι απο τους δυνατοτερους χαρακτηρες και οτι o jinbe (ο οποιος δεν επιασε μια απεναντι στον ακαινου στον πολεμο...) ειναι (αν οχι ο δυνατοτερος) απο τους δυνατοτερους ψαρανθρωπους....

δηλαδη φιλε mike πιστευω οτι και στο νερο να γινει η μαχη η διαφορα hody-akainu ειναι τοσο μεγαλη που δεν γινετε να τον δυσκολεψει περισσοτερο ο πρωτος , μην ξεχναμε οτι πλεον ο luffy εχει και haki

Δεν εχουμε δει ομως τι μπορει να κανει οHody με τα χερια του.Τεσπα,θα δειξει το μελλον
Posted Image

SET SAIL BASTARDS!!!!

#4026 Pirate King

Pirate King

Anime Freak

• Members
  • 429 posts

Posted 09 January 2012 - 22:02

Δεν εχουμε δει ομως τι μπορει να κανει οHody με τα χερια του.Τεσπα,θα δειξει το μελλον

μα είναι προφανές ότι μονο ένα πράγμα μπορεί να κάνει με τα χερια του... :hahaha:

#4027 DonFlamingo

DonFlamingo

Starting...

• Members
  • 14 posts

Posted 09 January 2012 - 23:23

Ωραιο και το τελευταιο επεισοδιο αλλα μου την σπαει ρε παιδια που παει τοσο αργα!Απο την αλλη αν δεν πηγαινε τοσο αργα θα ειχαμε περισσοτερα fillers.Τι ειναι προτιμοτερο αληθεια?:nosey:
Posted Image

#4028 Tsunade-sama

Tsunade-sama

Special Attack: Chombo

• Members
  • 309 posts

Posted 10 January 2012 - 11:37

Sorry ρε παιδια αλλα γιατι πρεπει παντα εμεις οι manga readers πετωντας hints εδω κ εκει να ξενερωνουμε το συμπαν και να μην αφηνουμε οσους παρακολουθουν αποκλειστικα το anime να κανουν υποθεσεις??Δηλαδη oκ κατανταει τερμα ενοχλητικο οταν βλεπει καποιος ενα επεισοδιο να μην προλαβαινει να κανει μια προβλεψη και αμεσως να πεταγονται οι readers και πετωντας hints κ να την επαληθευουν η να την ακυρωνουν,ελεος πια!!!

Πες τα Χρυσόστομε, λίγο κράτει παιδιά δε βλάπτει.

μα είναι προφανές ότι μονο ένα πράγμα μπορεί να κάνει με τα χερια του... :hahaha:

Κλαίω...:hahaha: Πέρα από τη πλάκα θα ήθελα να δείξει πάντως τί μπορεί να κάνει, έτσι για τα lolz.

x51y7-cover2_zpsaec145a1.jpg

#4029 Mike The Great

Mike The Great

Anime Fan

• Members
  • 414 posts

Posted 10 January 2012 - 13:14

Και εγω αυτο πιστευω να κανει μονο με τα χερια του
Posted Image

SET SAIL BASTARDS!!!!

#4030 Arucard

Arucard

Anime Newbie

• Members
  • 125 posts

Posted 10 January 2012 - 13:36

Και εγώ ξενέρωσα στη σκηνή με τον Hody γιατί την περίμενα λιγότερο censored και με πολύ αίμα αλλά μπορεί απλά να είμαι εγώ πολύ αιμοβόρικος και να μου φάνηκε έτσι :P
P.S: first post yay!!!

#4031 KamenoC

KamenoC

Σοου Φακινγκ Μποουρντ

• Members
  • 140 posts

Posted 10 January 2012 - 14:14

Να πλάθει κουλουράκια?? :oo:
I knew it!!!

Ναι ναι, On topic.
Γ@μάτο επεισόδιο! :nosey:

Καλά ντε...

Αυτά τα χάπια έχω απορία που τα βρήκε. Κανένας Vegapunk μάλλον...

#4032 Mike The Great

Mike The Great

Anime Fan

• Members
  • 414 posts

Posted 10 January 2012 - 17:56

Ναι ναι, On topic.
Γ@μάτο επεισόδιο! :nosey:

Καλά ντε...

Αυτά τα χάπια έχω απορία που τα βρήκε. Κανένας Vegapunk μάλλον...

Του τα εδωσε ο Arnold Schwarzenegger

BTW πολυ ωραια signature
Posted Image

SET SAIL BASTARDS!!!!

#4033 olesos

olesos

Anime/Manga Veteran

• Members
  • 525 posts

Posted 10 January 2012 - 19:11

+3 εκατομμύρια τι θα γίνει με μας που βλέπουμε το άνιμε όλο μας ρίχνετε τα (στην ουσία σποιλερ) σας????Τέλος πάντων αν και με το censoring που δέν ηταν οσο τραγικό οσο το περιγράφετε συνεχίζει να τα σπάει το ανιμε....Και πάει αργά γιατι έχει φτάσει και επικύνδινα το manga σε λίγο λογικά θα ξεκινήσουν και fillers

MbcN7u5.png

#4034 Nessaj

Nessaj

Chaos lord

• Members
  • 110 posts

Posted 15 January 2012 - 09:49

γαματο επισοδειο ειδικα στο τελος ο luffy που επαιζε πανω στο στηθος της πριγκηπισσας ηταν ολα τα λεφτα μετα ξυπναει και του λει τη κανεις με το σομα μου χαχαχαχαχαχαχαχαχα
one piece rulesPosted Image
:blingeye2:Posted Image

#4035 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,931 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 15 January 2012 - 12:18

Μ'αρεσε το animation!!

image.jpg