Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

One Piece latest episode discussion [Επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
5368 replies to this topic

#3586 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 03 July 2011 - 11:30

καλο ηταν ..
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#3587 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,931 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 03 July 2011 - 11:55

Συμφωνω με του προλαλησαντες.Πολυ συγκινητικο επεισοδιο.
Αχχχχ,καψερε Luffy:bahhh::run:.

image.jpg

#3588 Zem@c

Zem@c

"D Will Bring Another Storm"

• Members
  • 2,006 posts

Posted 03 July 2011 - 12:33

"i still have my crew!"

robin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μου ελειψαν ολοι τους ρε!

ρομπιν "αν θες λουφφυ θα σου μαθω αρχαιολογια...." χαχαχα

9fa001e999892a718bc2b94df13f9e49.gif

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."

#3589 Amaranth

Amaranth

Loading...

• Members
  • 58 posts

Posted 03 July 2011 - 18:32

Ενταξει...ΕΠΙΚΟΤΑΤΟ επεισοδιο!! πολυ κλαμα!!!! :zetsubou: τι ν προτοπω...?!για το crew? για τη κηδεία? για τον Shanks? για τι?? ευτυχώς τερμα τα φλασμπακ!!

#3590 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 posts

Posted 03 July 2011 - 19:29

καλοοο το επεισοδιο,αυτο που με χαλασε ηταν τα filler flashbacks που χρειαζοταν σωνει και καλα να δειξει την ειδικοτητα του καθε μελους των sh νταξ θα μπορουσε απλα να βαλει κατι πιο απλο για να δειξει τους δεσμους του πλhρωματος....

#3591 Kρεμμυδοιππότης

Kρεμμυδοιππότης

Μου ήρθε το ιντερνετ!!!!

• Members
  • 316 posts

Posted 03 July 2011 - 20:01

πολύ μου άρεσε αυτό το επεισόδιο! Με συγκήνησε πολύ εκεί που ο λούφι θυμόταν τους φίλους του. Όσο πάει και καλητερεύει

#3592 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 04 July 2011 - 00:41

Απ τα αγαπημενα μου επεισοδεια και chapter <3
Ειδικα στην σκηνη Dadan-Makino-Garp...

Αντε να δουμε τους Strawhats <3

2bbd14fc.jpg

#3593 ala1n

ala1n

Anime Freak

• Members
  • 330 posts

Posted 06 July 2011 - 16:11

Απ τα αγαπημενα μου επεισοδεια και chapter <3
Ειδικα στην σκηνη Dadan-Makino-Garp...

Αντε να δουμε τους Strawhats <3

^
what he said xD

Αν και να πω την αλήθεια εκεί που μίλησε ο Luffy για το crew , θα ήθελα να είχε δείξει την εικόνα από το manga , κι όχι να τους δείχνει έναν-έναν...θεωρώ ότι η σκηνή στο manga μέτραγε απίστευταααα......

Spoiler:

Posted Image

#3594 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 06 July 2011 - 18:34

Nαι και εγω το ηθελα ετσι αλλα τελικα τους εδειξε ενα εναν (οπως ακριβως ειναι στο καρε) και μετα ολους μαζι στην σειρα. Κι ετσι καλα ηταν ^^

2bbd14fc.jpg

#3595 Brook The Pirate King

Brook The Pirate King

Gomu Ningen

• Members
  • 190 posts

Posted 08 July 2011 - 20:10

Πράγματι, υπερβολικά συγκηνιτικό επεισόδιο. Με την Ντάνταν, με την κηδεία, με τον Λούφυ... κλαψ κλαψ... Πάμε να ξαναβρούμε τους nakama!:burningbe3:

Επίσης, απ' ότι θα είδατε στο preview, έχουμε πάλι nakama whereabouts.
Spoiler:

Posted Image

#3596 Zem@c

Zem@c

"D Will Bring Another Storm"

• Members
  • 2,006 posts

Posted 10 July 2011 - 05:21

αψογο!μου αρεσε πολυ η αναλυτικη εξηγηση για το πως εμαθε ο ζορο για τον λουφφυ.!

Youtube Video

9fa001e999892a718bc2b94df13f9e49.gif

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."

#3597 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 10 July 2011 - 07:36

Υπεροχο επεισοδιο. Ευτυχως συμπληρωσαν καποιες λεπτομερειες που έλειπαν στο μανγκα, και εντάξει, ειδικα στη μαχη με τα πιθηκια δεν το συζηταω, κλασεις ανωτερα τα πράγματα.

οσο για τη γυναικαρα, αθεραπευτη περιπτωση. 200 βαθμους υπο το μηδεν, και τα βυζα οξω! :kakaka:

Ειλικρινα παντως, πολλα παιδια στο φορουμ λενε οτι το μανγκα ειναι καλυτερο. Κατι επεισοδια σαν το σημερινο, με κανουν να πιστευω οτι αν βγαιναν ταυτοχρονα, παρα τα οσα προβληματα εχει το ανιμε κατα καιρους, με το μανγκα δε θα ασχολιομουν καν.

Οπως και δεν ασχολιομουν για χρονια, αλλα καποια στιγμη δεν αντεξα, ηθελα να δω τι γινεται παρακατω. :3
Τωρα καμια φορα το μετανιώνω.:zetsubou:

stasou%2520mygdala.jpg

#3598 Kρεμμυδοιππότης

Kρεμμυδοιππότης

Μου ήρθε το ιντερνετ!!!!

• Members
  • 316 posts

Posted 10 July 2011 - 11:19

yeah! Τέλειο επεισόδιο! Αλλά πραγματικά δεν μπορώ να βλέπω τον Sanji και τον Usopp έτσι. Και απο ότι βλέπουμε ο κάθε νακάμα θα γυρίσει με ένα power up

#3599 thrylosg7

thrylosg7

Op ftw

• Members
  • 170 posts

Posted 10 July 2011 - 12:59

Καλο επεισοδιο,και ειχε και σκηνες που ελειπαν απο το manga... επιτελους σιγα σιγα μπαινουμε στα καλα...

Και επισης, καλα 12ποντο τακουνι φοραει ο mihawk και ακουγοταν ετσι απο κει κατω???

#3600 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,931 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 10 July 2011 - 12:59

Ouaou.Φοβερο επεισοδιο,μακραν καλυτερο απο το αντιστοιχο chap του manga.Μου αρεσαν οι παραπανω λεπτομερειες που προσθεσαν και το πως οι straw hats εμαθαν για τον Λουφι.Επιτελους αρχιζουμε να μπαινουμε σε κανονικο ρυθμο.