Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

One Piece latest episode discussion [Επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]
Καταχωρήθηκε 22 Μάιος 2011 - 14:00
Καταχωρήθηκε 22 Μάιος 2011 - 15:47

Καταχωρήθηκε 22 Μάιος 2011 - 16:29
Επισης σταματηστε να παραπονιεστε για fillers. Ειναι μερος τον never ending animes και πρεπει να το αποδεχτειτε. Ασε που απ τα never ending animes το One Piece βαζει τα καλυτερα (κατ'εμε) και μικροτερα σε διαρκεια fillers.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από didimakia: 22 Μάιος 2011 - 17:06
Καταχωρήθηκε 22 Μάιος 2011 - 16:46
Εγώ που δεν έχω διαβάσει το μάνγκα δεν μου πέρασε ούτε μια στιγμή από το μυαλό ότι αυτό το επισόδειο ήταν φίλλερ καθώς δεν ηταν καθόλου βαρετό και ήταν διασκεδαστικό. Τέτοια επισόδεια χρειάζονται ειδικά τώρα που όπως βλέπω από το preview θα σοβαρεύσουν τα πράγματα
Αυτο.
Από κάτι αλλου ειδους φιλλερς (ας μην αναφερω ονοματα και καταστασεις) χιλιες φορες αυτα. Αφενος το ξεουμε ολοι οτι εχουμε κατι χρονακια ακομα μεχρι το φιναλε και δεν θελουν οι δημιουργοι να πλησιασει πολυ το ανιμε με το μανγκα, και αφετέρου δειχνει οτι κανουν και λιγη προσπαθεια, στιβουν και λιγο το μυαλουδακι τους για κατι πρωτοτυπο.
Γενικα αυτη η πιπιλα με τα φιλλερ αλλες φορες ειναι σωστη, και αλλες φορες οχι και τοσο. Προσπαθηστε να το δειτε και λιγο οτι καμια φορα ο δημιουργος θα ηθελε να προσθεσει/αλλαξει κατι στο μανγκα και του δινετε μια δευτερη ευκαιρια. Δεν ειναι απαραιτητα ασχημο κατα τη γνωμη μου.
Καταχωρήθηκε 22 Μάιος 2011 - 18:13
^^ αυτο και
Αυτο.
Από κάτι αλλου ειδους φιλλερς (ας μην αναφερω ονοματα και καταστασεις) χιλιες φορες αυτα. Αφενος το ξεουμε ολοι οτι εχουμε κατι χρονακια ακομα μεχρι το φιναλε και δεν θελουν οι δημιουργοι να πλησιασει πολυ το ανιμε με το μανγκα, και αφετέρου δειχνει οτι κανουν και λιγη προσπαθεια, στιβουν και λιγο το μυαλουδακι τους για κατι πρωτοτυπο.
Γενικα αυτη η πιπιλα με τα φιλλερ αλλες φορες ειναι σωστη, και αλλες φορες οχι και τοσο. Προσπαθηστε να το δειτε και λιγο οτι καμια φορα ο δημιουργος θα ηθελε να προσθεσει/αλλαξει κατι στο μανγκα και του δινετε μια δευτερη ευκαιρια. Δεν ειναι απαραιτητα ασχημο κατα τη γνωμη μου.
true και στο Naruto έγινε αυτό αλλά με τη διαφορά ότι ο kishi βαριόταν να γράψει 200+ chapters:kakaka:
προχωράμε λοιπόν να μπαίνουμε σιγά σιγά στη δράση και στο τέλος του fb
Καταχωρήθηκε 22 Μάιος 2011 - 19:04

Καταχωρήθηκε 22 Μάιος 2011 - 20:20

Καταχωρήθηκε 22 Μάιος 2011 - 20:31
Εγώ που δεν έχω διαβάσει το μάνγκα δεν μου πέρασε ούτε μια στιγμή από το μυαλό ότι αυτό το επισόδειο ήταν φίλλερ καθώς δεν ηταν καθόλου βαρετό και ήταν διασκεδαστικό. Τέτοια επισόδεια χρειάζονται ειδικά τώρα που όπως βλέπω από το preview θα σοβαρεύσουν τα πράγματα
Εγώ που διαβάζω το manga ανελλιπώς, αναρωτιόμουν μπας και δε το πρόσεξα...
Πολύ καλο filler. Εχω μια αίσθηση οτι ο oda βάζει το χεράκι του και σ'αυτα.
Καταχωρήθηκε 22 Μάιος 2011 - 22:10
Εγω το θεωρω δεδομενο γιατι μερικα πραγματα εξηγουνται παρα πολυ καλα απο τα φιλλερ.Πολύ καλο filler. Εχω μια αίσθηση οτι ο oda βάζει το χεράκι του και σ'αυτα.
Καταχωρήθηκε 22 Μάιος 2011 - 22:14
απο Horriblesubs θα το βλέπουμε μέχρι να το πιάσει άλλο γρουπ ?
Καταχωρήθηκε 22 Μάιος 2011 - 22:18

παντως μεσω google μπορεσα να πιασω αυτες τις πλροφοριες
18 May 2011 ... Yibis is being hit by a ddos attack, thats why the website was offline or slow the last days, i have some control over it at the moment,
Καταχωρήθηκε 23 Μάιος 2011 - 10:34
Παιδιά είναι πολύ ωραίο το arc συμφωνώ απόλυτα. Διαλλειμμα από τον πόλεμο για λίγο και μετά πάμε πάλι! Έχει ωραίο πράμμα!
Aκριβώς αυτό!

Καταχωρήθηκε 23 Μάιος 2011 - 10:59
Καταχωρήθηκε 28 Μάιος 2011 - 16:28
εχει και το 497 κ το 498
Καταχωρήθηκε 28 Μάιος 2011 - 20:21
παιδια οσοι διαβαζουμε και το manga ξερουμε οτι μετα ακολουθει ενα εντελως διαφορετικο one piece... γι αυτο ας χαλαρωσουμε λιγακι και να ευχαριστηθουμε την καλη δουλεια που γινεται στο anime σε αυτο το arc που προσφερει και γελιο αλλα και πληροφοριες και ειμαι σιγουρος οτι στην συνεχεια του one piece θα παιξει μεγαλη σημασια....
Ναι αλλα οσοι διαβαζουν μανγκα ανυπομονουν για να δουν αυτο το "εντελως διαφορετικο one piece" για αυτο και τους δικαιολογω εν μερει