Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 4 Ψήφοι

One Piece latest episode discussion [Επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
5368 replies to this topic

#3406 otinane1000

otinane1000

Anime Amateur

• Members
  • 64 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Απρίλιος 2011 - 23:30

πολυ ωραιο επισοδειο .. αρκετο γελιο αλλα και αρκετη φαση με kid luffy kai ace... πραγματικα γιατι να μην κανανε τοσο καλη δουλεια οι του anime και στο marine ford ετσι ωστε να το βλεπαμε τοσες φορες και καθε φορα να μας αρεσε πιο πολυ... αποδοθηκε πολυ καλυτερα απο το manga και ενταξει οπως και να το κανουμε εχει αρκετα μεγαλη διαφορα το χαρτι με την τηλεοραση... αν και το χαρτι αυτο που εχει καλυτερο πιστευω ειναι πως σε αφηνει να πλαθεις και μονος σου λιγο παραπανω απο οτι δειχνει ενω στο βιντεο οτι βλεπεις αυτο ειναι.. ελπιζω να συνεχισει ετσι και ακομα καλυτερο..

#3407 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Απρίλιος 2011 - 01:37

Μου χε λειψει το σχεδιο των πρωτων επεισοδιων

stasou%2520mygdala.jpg

#3408 SupG18

SupG18

BibleThump

• Members
  • 471 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Απρίλιος 2011 - 11:56

Πολύ καλό επεισόδιο για ένα από τα αγαπημένα μου arc :x3: όσο και αν κάποιοι το θεωρούν βαρετό.

Μου άρεσε και το Opening , κυρίως οι σκηνές του και ειδικά εκεί που ο ace σπρώχνει τον luffy, και ίσως αυτή είναι η τελευταία φορά που βλέπουμε τον άσο σε δράση έστω και ως πιτσιρικά , οπότε ας το απολαύσουμε :run:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#3409 Daz

Daz

私は新幹線になりたい

• Members
  • 771 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Απρίλιος 2011 - 16:05

πραγματικα γιατι να μην κανανε τοσο καλη δουλεια οι του anime και στο marine ford

this. το πιο επικο αρκ το κανανε σκατα, και αποφασισαν να ασχοληθουν σοβαρα με το επομενο. toei animation must be exterminated :madtodeath:

Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

ALSO i survived the new forum change thing... we need a new tag.

#3410 Zem@c

Zem@c

"D Will Bring Another Storm"

• Members
  • 2.006 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Απρίλιος 2011 - 23:38

παντως αυτο που προσπαθω να ξεχασω απο το ανιμε ειναι ο μπαγκυ και η παρεα του.... τρελο fail...οπως και στο ιμπελ νταουν... αλλα δεν πειραζει....γιατι στο μανγκα παοδοθηκε τελεια...θυμαμαι χαρακτηριστικα που λιωναμε στην συζητηση τοτε..τοσα αναπαντητα ερωτηματα και τοσες επικ σκηνες.... παντως το ξαναλεω.... το πρωτο επεισοδιο αυτης της season με το flashback ηταν πολυ καλοοοοοοοοοοο λεμεεεεε.~

9fa001e999892a718bc2b94df13f9e49.gif

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."

#3411 Legendarios

Legendarios

Starting...

• Members
  • 3 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Απρίλιος 2011 - 13:47

Ναι ρε φοβερό επεισόδιο! ''The beggining of the New Era''!!! Αν και χωρίς τον Ace και τον Whitebeard δεν θα είναι το ίδιο...:Crying2:

#3412 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1.600 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Απρίλιος 2011 - 19:51

Μου χε λειψει το σχεδιο των πρωτων επεισοδιων

κι εμενα. ομως προτιμω το σημερινο γιατι ο λουφυ φαινεται πιο μεγαλος απ ότι στην αρχη.

2po6sfa_jpg.gif

#3413 shit shit no mi

shit shit no mi

Anime Newbie

• Members
  • 33 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Απρίλιος 2011 - 23:03

οντως ειδικα το καπελο στο κεφαλι του μικρου λουφυ!! :) :)!!!!επειδη δεν εχω διαβασει το μανγκα καθολου το marineford στο μανγκα ηταν καλυτερα δοσμενο??

#3414 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1.931 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθηνα

Καταχωρήθηκε 15 Απρίλιος 2011 - 23:49

οντως ειδικα το καπελο στο κεφαλι του μικρου λουφυ!! :) :)!!!!επειδη δεν εχω διαβασει το μανγκα καθολου το marineford στο μανγκα ηταν καλυτερα δοσμενο??

μακραν καλυτερο...χωρις καμια συσητηση το manga τουλαχιστον σε αυτο το arc ξεπερασε κατα πολυ τα episodes!!!

image.jpg

#3415 Zem@c

Zem@c

"D Will Bring Another Storm"

• Members
  • 2.006 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Απρίλιος 2011 - 03:45

το ολο μαυρο-ασπρο χρωμα ταιριαζε αψογα και εδινε μια νοτα θανατου στο ολο κλιμα..φαινοτανε πιο βιαιο...δλδ το ανιμε ηταν λεμε τωρα για 16 χρονα ενω το μανγκα ηταν για 20 χρονουσ... ηταν τελειο..δν ειχε φιλλερς και εδειχνε μονο σκηνες που μετραγαν πολυυυυυυυυυ!

9fa001e999892a718bc2b94df13f9e49.gif

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."

#3416 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1.931 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθηνα

Καταχωρήθηκε 17 Απρίλιος 2011 - 10:03

ωραιο επεισοδιο...χωρις πολλες εξελιξεις και χαλαρο κλιμα...σιγα σιγα ο ace και ο sabo αρχιζουν να καταλαβαινουν το ποσο ξηγημενο παιδακι ειναι ο luffy

one piece 495:
Youtube Video

image.jpg

#3417 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1.451 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Απρίλιος 2011 - 10:33

η φωνή του sabo δεν είναι σαν αυτή του Naruto???ο ίδιος ηθοποιός δίνει τη φωνή του?

#3418 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1.434 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Απρίλιος 2011 - 11:20

Ωραία τα νέα επεισόδια, αλλά μετά τον πόλεμο θέλω να δω την συνέχεια και όχι ένα flashback.
Πάντως όταν είδα τον Sabo με τα γυαλιά πάνω στο καπέλο, στο μυαλό μου ήρθε ο...
Posted Image

Σημείωση: Δεν διαβάζω το manga.
Δημοσιευμένη  εικόνα
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Δημοσιευμένη  εικόνα .aNiMe//GR IRC channel Δημοσιευμένη  εικόνα

#3419 ala1n

ala1n

Anime Freak

• Members
  • 330 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Απρίλιος 2011 - 11:34

Ωραίο και το σημερινό ep. ^^
Και ναι , η φωνή του Sabo είναι αυτή του Naruto. :)
Δημοσιευμένη  εικόνα

#3420 Pirate Luffy

Pirate Luffy

Mein König

• Members
  • 331 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Απρίλιος 2011 - 11:37

η φωνή του sabo δεν είναι σαν αυτή του Naruto???ο ίδιος ηθοποιός δίνει τη φωνή του?

Σύμφωνα με το ANN ο sabo έχει πράγματι τη φωνή του Naruto.

Πολύ ωραίο το επεισόδιο. Μου θύμισε τα πρώτα επεισόδια της σειράς. Κινούνται αδιαμφισβήτητα σε πιο χαλαρούς ρυθμούς σε σχέση με αυτά του πολέμου ωστόσο παρουσιάζουν ενδιαφέρον, ξεδιπλώνουν τη σχέση ανάμεσα στα αδέλφια και δίνουν κάποιες πληροφορίες. Αναμένονται πιο ενδιαφέροντα επεισόδια.