Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

One Piece latest episode discussion [Επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
5368 replies to this topic

#301 ZeLiGa

ZeLiGa

In Trance

• Members
  • 542 posts
  • LocationLost in Time...

Posted 08 September 2008 - 21:56

Ρε Παιδια ελεος αυτοι οι Cyberfreaks ! Δεν μπορω να καταλαβω πως γινετε να τα βγαζουν τοσο γρηγορα!Τυφλα να 'χουν οι DB :hahaha: Σε λιγοτερα απο 24 ωρες εβγαλαν το 369 :S

#302 jimilegolas

jimilegolas

ハア?

• Members
  • 344 posts

Posted 08 September 2008 - 22:24

TzaTziki Release (Greek Subs)

http://rapidshare.com/files/143642639/One_Piece_369_HD_Greek_Subs.part1.rar
http://rapidshare.com/files/143646698/One_Piece_369_HD_Greek_Subs.part2.rar
http://rapidshare.com/files/143647819/One_Piece_369_HD_Greek_Subs.part3.rar

Spoiler:

Edited by jimilegolas, 08 September 2008 - 23:27.

ヤクザ   あいしてる!

#303 donald13

donald13

living on the dark side..

• Members
  • 483 posts

Posted 08 September 2008 - 22:44

Χαιρετω την τρελοπαρεα! Στο θεμα μας τωρα!

368-9: αρκετα καλά!!! Κυρίως γιατι είχε δυο τρεις backflash σκηνες που κρατησαν οσο επρεπε και ηταν απο τις καλύτερες του ΟΡ.

Αν και στο τελος με το ΟΖ ρομποτ τα μαμησαν τελειως....
Posted Image

#304 Sanji

Sanji

Anime Newbie

• Members
  • 35 posts

Posted 08 September 2008 - 23:19

ναι βασικά πολύ περίεργο αρκ το thriller bark, αλλά όπως είπε και ο Ichigo πολλά πράγματα σχεδιάζονται για τους μικρότερους σε ηλικία θεατές και νομίζω.
δεν με πολυχάλασε η φάση

Ααα και κάτι άλλο που το σκεφτόμουν καιρό.

δεν ξερω ποσοι απο εσας εχουν παιξει ενα videogame για sega saturn ονοματι shining the holy ark (απο τα αγαπημένα μου) Ο τρόπος σχεδίασης του ΟΖ μου θυμίζει παρα πολυ το παιχνίδι αυτό, πιστεύω πως άνετα θα μπορούσε να είναι ενα boss εκεί!!!!

#305 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 08 September 2008 - 23:26

Βασικά για όποιον δεν τον πρόσεξε είχαμε και chopperman στο 369!
Όταν ο Oz είπε "Oz bomber" έδειξε τον chopper αλλά είχε και μπέρτα!Προφανώς ήταν ένα easter egg, όπου αφορούσε το επισόδειο 336 special στο οποίο ο Luffy ήταν cyborg και λεγόταν Luffy Bomber!

Πάντως γενικά οπως είπα know thriller bark is heating up!

@Donald καλως σε βρήκαμε!Ελπίζουμε να πέρασες καλά!
Posted Image

#306 Sanji

Sanji

Anime Newbie

• Members
  • 35 posts

Posted 09 September 2008 - 00:02

ναι τα καλύτερα έρχονται, το triller bark νομίζω έχει περισσότερες μάχες στο σύνολο του σαν αρκ (μαζι με to enies lobby αν κι εγω το θεωρώ κομμάτι του water7)

#307 Umi no Ossan

Umi no Ossan

The last 20th Century Boy

• Members
  • 503 posts

Posted 09 September 2008 - 01:38

Καλα τα τελευταια επεισοδια ειχαν πολυ γελιο....Θα ηθελα πολυ μια μαχη μεταξυ Οz Bomber k Big Emperor(τελικη μορφη) !!!!
Οντως Ichi...Βλεπω κ γω Chopperman κ τα εχασα....Νομιζα πως θα το κανουν επεισοδιο με superheroes !!!!
Humans are weak... but we want to live... even if we're wounded... or tortured... we feel the pain...

#308 ZeLiGa

ZeLiGa

In Trance

• Members
  • 542 posts

Posted 09 September 2008 - 12:19

ναι τα καλύτερα έρχονται, το triller bark νομίζω έχει περισσότερες μάχες στο σύνολο του σαν αρκ (μαζι με to enies lobby αν κι εγω το θεωρώ κομμάτι του water7)

Ειναι διαφορετικα αρκ αλλα πανε ολα μαζι στο CP9 Saga

Edited by RiDeLub, 02 November 2008 - 15:02.
edited torrent

#309 SirJim

SirJim

lurking

• Members
  • 587 posts

Posted 10 September 2008 - 13:36

Επιτέλους, οι INP γύρισαν σε κανονικούς ρυθμούς, και μπορούμε να βλέπουμε OP ήσυχα...
Για το preview του 370
Spoiler:

user4670_pic4840_1219234016_zpsbe79b943.

#310 jimilegolas

jimilegolas

ハア?

• Members
  • 344 posts

Posted 10 September 2008 - 13:47

Βασικά τί είναι αυτό το nightmare luffy? Δεν έχω πολυκαταλάβει.

Το gear second ή το gear third δεν είναι αρκετό??
ヤクザ   あいしてる!

#311 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 10 September 2008 - 14:29

Βασικά μιας που δεν έχει εμφανιστεί ακόμα παρά σαν τίτλος, καλό είναι να μην συζητηθεί τώρα αλλά από Κυριακή και έπειτα.
Στο 370 θα μάθουμε τι συμβαίνει. :)

Όσο για INP, Cyberfreak κλπ εγώ θα πω την κακία μου.
Τις τελευταίες 3-4 εβδομάδες ο Vegard Aune έβγαζε τα script του σχετικά νωρίς, νωρίτερα απ' όλους τους άλλους.
Ο Cyberfreak έβγαλε νωρίτερα και κατευθείαν τα script του (χωρίς 33%,66% κλπ) τις τελευταίες 2 εβδομάδες που ο Vegard έβγαζε το δικό του Κυριακή με Δευτέρα ξημερώματα.

Αυτό μας οδηγεί σε δύο υποθέσεις.
Ή άρχισαν όλοι να βρίσκουν πολύ νωρίς script με Ιαπωνικούς υπότιτλους και τώρα έχουν μόνο την μετάφραση από Ιαπωνικά (κάπως έτσι δουλεύει γενικά ο Cyber) ή βοηθιούνται στο μεγαλύτερο μέρος τους από το script του Vegard (ο οποίος , όπως λέει έχει ως reference κυρίως το manga).

Το καλό είναι πως σε κάθε περίπτωση το script της Κυριακής λειτουργεί σαν πίεση και στα άλλα group, με εξαίρεση τους Nakama από τους οποίους θα κατεβάζω το archive αρχείο μου από τούδε.

Edited by RiDeLub, 02 November 2008 - 15:02.

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#312 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 posts

Posted 10 September 2008 - 14:38

εγω περιμενω να τα subbaroun oi INP.Τα βγαζουν σχετικα γρηγορα.Υπαρχει αλλο φανσαμπ που τα βγαζει?και με την ιδια ποιοτητα?

#313 Tsol

Tsol

Starting...

• Members
  • 12 posts

Posted 10 September 2008 - 15:30

Παιδιά η άποψη σας για τους Animecrazy ποια είναι?

#314 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1,233 posts

Posted 10 September 2008 - 15:31

Παιδιά η άποψη σας για τους Animecrazy ποια είναι?

Really Low Quality...:terror2:

Berserk___Gatsu.jpg

#315 ZeLiGa

ZeLiGa

In Trance

• Members
  • 542 posts

Posted 10 September 2008 - 16:13

SirJim ουτε εγω δεν νομιζω να δηξει...

Υ.Γ. Οι AnimeCrazy εχουν gtp ποιοτιτα δεν εξιζει καν ο κοπος να τους δεις.Παντος οι Nakama-Fansubs πως πανε απο ποιοτιτα?Καλο γκρουπακι ειναι?